Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę toliau (2)

QUOTE(pingvikas @ 2013 07 25, 14:32)
ačiū...jei galima pasinaudosiu jūsų nuotrauka kaip parodomąja medžiaga meistrui parodyt ko aš noriu  4u.gif
Papildyta:
Juodai, o tas jūsų stalčius su prieskoniais ir kitais biriais dalykais kokio aukščio? mastau, kad jei darau porą stalčių blokų po 45 cm, tai daryt 3 stalčius - 1 stalo įrankiams kokių 15 cm (ar 20 cm jis būna), o apatinius 2 po 30 cm?

merginos, kokių aukščių stalčius turit. puodus į kokio aukščio stalčius dedat?

Aišku galima 4u.gif
Pas mane yra 2 stalčiai po 35,5 ir vidinis stalčiukas įrankiams 10cm ir virš jo dar 4 cm erdvės palikta.
Va viršutinis ir vidinis kaip atrodo:

user posted image

o čia matos šiek tiek, kaip uždaryti atrodo

user posted image

ir plokštė su faktūra visam gražume - labai dėkinga, niekas ant jos nesimato, o kai reikia valyti, kiek labiau paspaudi škurlių ir liuks thumbup.gif
Atsakyti
Puodus su dangciais ir keptuvem laikau kampineje spintelej su dvieju aukatu Lemans sistema drinks_cheers.gif
stalciai 29,5 cm, vienas didelis 45 - labai patogu laikyti kombaina su visom dalim, blenderi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 07 25, 10:30)

gal galite paklausti savp baldininku dar ir kokia ten pas juos plokste? man visai patinka tokia neintensyvi jos spavyte..  blush2.gif  4u.gif

nusisausiu doh.gif doh.gif kaip sunku issirinkti spalvas...fasada...kol kas linkstu su tekstura... rytoj turbut vel baltos matines noresiu...naciort nesikeikus doh.gif doh.gif
paklausiau, parasysiu kai atrasys.
Grazi virtuve kur ikelet...labai. man fantazijos truksta tokiai isirengti.
Atsakyti
QUOTE(Ga-aP @ 2013 07 25, 13:41)
Siena pas mus gipsine, dabar glaisto ir dazys taip pat kaip sienas, stiklas klijuosis tarp spinteliu.
Skaiciavo man Stiklo magija, cia be montavimo, be matavimu, tik pats stiklas. Matmenys: 2,16x0,5 m, tik ne vientisas, kampas gausis. Rozetes 4 ir jungtukas.  skaiciavo 6mm super skaidru stikla, grudinima, poliravima, kiaurymes rozetem ir kiaurymes montavimui, furnitura. Tik mano baldininkas su jais dirba, tai per ji man paprasciau bus, nekainuos papildomai atvezimas, matavimai, nes viska zino, tik uz montavima susimoketi reikes. O stiklo noriu kazko panasaus i sita:
[

O tai ta kaina jums paskaiciavo tik stiklo,ar jau su plevele ir su visu maketavimu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(viola78 @ 2013 07 25, 13:11)
ir dar akis užkliuvo už pašildymo stalčiuko montuojamo po aorkaite, ar vertas dėmesio priedas, ir koks veikimo principas, šyla tik nuo orkaitės ar kaip, na nesuprantu tik iš LT aprašymų-skūpūs labai lietuviai aprašymų, o užsiima internetine prekyba juk doh.gif

Kažkada irgi čia buvau užklausus apie tą pašildymo stalčių smile.gif
Jis šyla normaliai, ne nuo orkaitės, bet aš galvojau, kad gal jis man atliktų mikrobangės funkcijas, ta prasme naudot maisto šildymui.. Žodžiu info niekur taip ir neradau, o jie gan brangūs, tai kažkaip eksperimentuot nesiryžau blush2.gif
O gal vertėjo? doh.gif Būčiau pirmoji LT atsiliepimus bent jau parašius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ga-aP @ 2013 07 25, 14:41)

Skaiciavo man Stiklo magija

Laba diena, o stiklas klijuosis ar su tvirtinimo varztais bus? Dar norejau paklaust- kur ysigyti norima paveiksleli ir kaip ji pritvirtint (klijuot?) prie stiklo ir juos abu prie sienos (atsiprasau kad ne visai i tema blush2.gif )
Aciu is anksto uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Galit tvirtint specialiais varztais, galit klijuot, jusu pasirinkimas. As klijuosiu,nes man graziau taip.
O nuotrauka plevelei rinkausi is cia:
http://www.shutterst...w_color_wheel=1
Foto kainuoja 50 lt is sio puslapio.
Man pvz pacia plevele darys AŠA, tai jie sumaketuos piesini, des dar ten papildomus sluoksnius , kad klijai nepersigertu ir pan., o stikla Graveroj darysiu. Tai ta stikla jie nuves i aša ir ten vietoj uzklijuos,atves pas mane ir sumontuos. mirksiukas.gif
Atsakyti
o as einu snd pasirodyt su virtuvike dar vienam meistriukui, bet realiausiai, kad pas ji ir darysiu - ir pats dazo, ir montuoja, ir kaina gera duoda.
dabar jau ieskosiu plyteliu del tarp spinteliu
vel eitynes po parduotuves doh.gif
Atsakyti
Jei kam Kaune reiks meistriuko,galesiu rekomenduoti. Virtuves man nedare, nes tik veliau ji atradau,bet dare kitus baldus,tai viskas super ir laiku buvo padaryta.
O va virtuve Bresta daro,tai jau 4 menesius tampomes ir dar galo nematyt, brokas ant broko... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Blumchen123 @ 2013 07 24, 22:37)
juju dėl viršutinės kampinės nežinau, bet leidau sau pakoreguoti ilgają sieną. Na man asmeniškai gražiau arba visos horizontalios arba visos vertikalios viršutinės spintelės  4u.gif 
user posted image
Šiuo atveju netgi gražiau vertikalios, nes lengviau suvesti su trupmpąja siena. Aš daryčiau kaip pavaizdavau antrame variante, tiesiog idealiai išsilygiuoja. O pakeitimai minimalus lyginant su Jūsų planu, stalčiai ant 5cm ilgesni, o durelės po kriaukle 5cm siauresnės ir tada viršus kaip per sviestą išsidėlioja po 40cm. Beje nelabai supratau kaip ten gaunasi pakabinamų vidinis kampas? Ten lieka priėjimas tik po 25 cm, ar ne taip suprantu? Trumposios sienos neliečiau, ten taip greit nesidėlioja  ax.gif

Labai ačiū, kitom akim žiūrint iškarto kitaip atrodo, nes pati sau kaip įsikali tą vaizdą, tai daugiau nieko ir neišgalvoji.

Dar keli klausimėliai, žiūrint į 2 var.:
1. Ar durelėm po kriaukle ne per mažai 50cm?
2.Kaip suprantu indauja būtų 80cm spintelėj?
3. Likusi erdvė kampe (30cm) lieka tuščia.
4. Ir didelis prašymas: padėti sudėlioti mažąją sieną. (Jums labai puikiai pavyko, nes aš dabraižiau pati, tai nekaip gaunasi.)
Atsakyti
QUOTE(Grelita @ 2013 07 25, 17:22)
Galit tvirtint specialiais varztais, galit klijuot, jusu pasirinkimas. As klijuosiu,nes man graziau taip.
O nuotrauka plevelei rinkausi is cia:
http://www.shutterst...w_color_wheel=1
Foto kainuoja 50 lt is sio puslapio.
Man pvz pacia plevele darys AŠA, tai jie sumaketuos piesini, des dar ten papildomus sluoksnius , kad klijai nepersigertu ir pan., o stikla Graveroj darysiu. Tai ta stikla jie nuves i aša ir ten vietoj uzklijuos,atves pas mane ir sumontuos.  mirksiukas.gif

Labai aciu uz isamu aprasyma aciuks.gif Bet is to dar iskilo klausimu: doh.gif
Kuo uzsandarint krasciukus kad nepatektu dregmes?
Ar teisingai supratau-isirenkam paveiksliuka, tada is jo pagamina plevele ir uzklijuojam ant stiklo?

Atsakyti
laba diena,

ateinu ir aš pas jus su preliminariu projektu. Įdomu būtų nuomonės, kas gerai/blogai.
Jau reikia apsispręsti..
user posted image
Atsakyti