Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę toliau (2)

QUOTE(gabby_jz @ 2013 07 15, 09:29)
1. Na pvz pas mus taip jau nieeekaip neišėjo susiplanuot biggrin.gif

2. Aš rankom nedadarinėju, pas mane atšoks pakankamai rolleyes.gif

1. Taip taip, kai neišeina šalia, darai kaip išeina drinks_cheers.gif
2. Mat kaip g.gif Vadinas mane baldininkas išdūrė doh.gif prašiau, kad darytų šiukšlinės stalčių su atmetimu, nes žemokai gaunas jo rankena, reiks lenktis kaskart atidarinėjant - čia dėl plautuvės taip gaunas rolleyes.gif , o ans sako, atmes, bet vistiek reikės ranka pabaigt atidaryt... unsure.gif
Na ką, pagyvensim, pamatysim, gal vėliau eis tą atmetimą įsidėt smile.gif

Kažkas rašė, kad neišeina viryklės daryt ties langu dėl gartraukio - būna juk gartraukių tokių ištraukiamų iš stalviršio, panašiai kaip nuotraukoj aukščiau telikas ištrauktas (jei gerai suprantu, nors man logikos mažoka, kam teliką prie kaitlentės montuot g.gif o gal čia ir yra gartraukis g.gif ... ėėė, neee, viršuj matau gartraukį doh.gif )
Nors man prie lango nelabai kaitlentė - pati turėjau galimybę daryt... kažkaip be ryšio, puodai per langą matos doh.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ne,nu čia tv pavyzdžiai kur buvo įkelti, tai... ką aš žinau doh.gif
Vienas, tas kur prie kaitlentės, tai matyt su ta mintim, kad kol maistas verda, nenuobodu laukt būtų, arba gal kad puodus užstotų blink.gif
O tas kur buvo virš plautuvės....nežinau nežinau.... g.gif Gal... nu jei valandą tuos indus plauni, tai va visą seriją muilo operos praleist įmanoma unsure.gif
Nu nebent aš nesuprantu nieko, nes praktiškai niekas pas mus jo nežiūri g.gif

Juodai, bet tie gartraukiai iš stalviršio, tai belen kiek kainuoja ax.gif
O kas tokio, kad puodai matyt? Svarbu turinio nematyt biggrin.gif Kaip ten sako, "dzin ką valgai, puoduose ir skrandyje langų nėra"... Aij, nebent dangčiai stikliniai... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 07 15, 13:10)
Juodai, bet tie gartraukiai iš stalviršio, tai belen kiek kainuoja ax.gif
O kas tokio, kad puodai matyt? Svarbu turinio nematyt biggrin.gif  Kaip ten sako, "dzin ką valgai, puoduose ir skrandyje langų nėra"... Aij, nebent dangčiai stikliniai... lotuliukas.gif

Tai jau įtariu, kad kainuoja drinks_cheers.gif Ale sakau, kad galimybė yra mirksiukas.gif
Gal ir nieko tokio... žiūrint kur tas langas žiūri. Pas mane jis prie pat įėjimo į namą - žodžiu, ateini į svečius, arba grįžti namo ir matai, paruošta vakarienė, ar ne lotuliukas.gif
O jei rimtai, tai nelabai patogu turbūt... ant lango jokio rūbo neišeitų dėt tada saugumo sumetimais unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 15 liepos 2013 - 12:28
Šitas pvz, nei daug nei mažai, TIK 11 tūkst. lietuviškų pinigų blink.gif

user posted image

Bet va kaitlentė-stalviršis, tai įdomiai atrodo bigsmile.gif
Kažin, rimtai taip gali būt? bigsmile.gif
Atsakyti
Vat ir sakau - yra kur tobulėt thumbup.gif
Tokią įrangą kad ir svetainėj prie sopkutės galima pasidėt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 15 liepos 2013 - 12:51
QUOTE(viola78 @ 2013 07 15, 09:02)
taigi va, kad bus virtuvės pusėj tas TV ax.gif anksčiau buvo prie lango, man buvo patogu, tik gal kiek per aukštai g.gif
vietos jau dabar niekaip neina pakeisti, kabelinės laidas sienoj styri, rozečių blokas aukštai pakabintas ax.gif pagyvensim, pamatysim... gal priprasim, o gal ir ne unsure.gif todėl ir galvoju apie atviras lentynėls pri tos sienos, kitaip ne už ką negalvočiau tokių atvirų erdvių.

Tai TV bus montuojamas ant sienos galo? Tos siauriausios vietos? Kadangi tam kampe planuojate plautuvę, manau gali būti nepatogu g.gif Kodėl perkeliat į kitą vietą jei patogu kur buvo? Gal geriau tada toj spintukėj stumdomos durelės? Ar pakeliamos. Nereikės dulkių kaupyklos (atvirų lentynėlių). Nepagalvokit, kad jus kritikuoju, ale kaip nervas ima kai bandai sugalvot ką patogesnio, o negalima, nes jau pusė darbų padaryta, komunikacijos išvedžiotos doh.gif
QUOTE(Juodai @ 2013 07 15, 10:34)
2. Mat kaip  g.gif Vadinas mane baldininkas išdūrė  doh.gif prašiau, kad darytų šiukšlinės stalčių su atmetimu, nes žemokai gaunas jo rankena, reiks lenktis kaskart atidarinėjant - čia dėl plautuvės taip gaunas rolleyes.gif , o ans sako, atmes, bet vistiek reikės ranka pabaigt atidaryt...  unsure.gif
Na ką, pagyvensim, pamatysim, gal vėliau eis tą atmetimą įsidėt  smile.gif

Kažkas rašė, kad neišeina viryklės daryt ties langu dėl gartraukio - būna juk gartraukių tokių ištraukiamų iš stalviršio, panašiai kaip nuotraukoj aukščiau telikas ištrauktas

Mūsų taigi ir bus montavimas pos-factum. Bent kaip aš įsivaizduoju (nes gal dar sugalvosim visus vyrius keist atsidarančiais 180 laipsniu kampu). Man šiukšlinės ir mnimalus atmetimas atrodo gera mintis, nes pravėrus gali toliau su koja atidaryti jei rankos purvinos. O jei maža šiukšlikė, tai ir pro tarpelį galima įmest thumbup.gif
O kodėl dėl gartraukio? Tipo negerai trauks prie lango? Mano supratimu jei langas atidarytas tai ir toliau esančiam gartraukiui sunkiau dirbti g.gif Aišku didesnis atstumas palengvina darbą, bet galima ir neatidarinėt lango visai. Kitų priežasčių nesugalvoju g.gif

TV virtuvėje tai naudingiausias kai tenpat yra ir valgymo zona. Galima pusryčiaujant žiūrėt kokį Ryto Ratą (neišjuokit, kažkada buvo mano mėgstamiausia programa - nė ryto be jos wub.gif ) Arba pasijungi kokią maisto gaminimo programą, kad lengviau būtų sekti technologiją rolleyes.gif O šiaip tai manau daugiau klausymui negu žiūrėjimui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 07 15, 11:34)
Kažkas rašė, kad neišeina viryklės daryt ties langu dėl gartraukio - būna juk gartraukių tokių ištraukiamų iš stalviršio, panašiai kaip nuotraukoj aukščiau telikas ištrauktas (jei gerai suprantu, nors man logikos mažoka, kam teliką prie kaitlentės montuot g.gif o gal čia ir yra gartraukis g.gif ... ėėė, neee, viršuj matau gartraukį doh.gif )
Nors man prie lango nelabai kaitlentė - pati turėjau galimybę daryt... kažkaip be ryšio, puodai per langą matos  doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

cia as noriu toki "navarota "padaryti... lotuliukas.gif hm... nepagalvojau, kad is stalvirsio galima istraukti, bet tada jis taip is sono ir trauks, kazin ar gartraukis tada veiksmingas butu, nes garai tai i virsu eina g.gif
o del puodu- nieks ju nematys,nes penktas aukstas musu ir prieky nuosavi namai cool.gif mane labiau neramina saudymas is keptuves ant lango ir gartrukio trukumas.. MB pareiske, kad kokia cia virtuve be gartraukio.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 07 15, 15:34)
cia as noriu toki "navarota "padaryti...  lotuliukas.gif hm... nepagalvojau, kad is stalvirsio galima istraukti, bet tada jis taip is sono ir trauks, kazin ar gartraukis tada veiksmingas butu, nes garai tai i virsu eina  g.gif
o del puodu- nieks ju nematys,nes penktas aukstas musu ir prieky nuosavi namai  cool.gif mane labiau neramina saudymas is keptuves ant lango ir gartrukio trukumas.. MB pareiske, kad kokia cia virtuve be gartraukio..  doh.gif

nu, manau kad už 11t, kaip Mindija anksčiau pavyzdį įkėlė, iš bet kur tą garą sutrauks tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 07 15, 12:24)
O jei rimtai, tai nelabai patogu turbūt... ant lango jokio rūbo neišeitų dėt tada saugumo sumetimais unsure.gif

as ruba aukociau, kad tik darbastali didesni gauciau...

idedu savo sioki toki plana (apie dizaina dar nemastau- pirmiausia noriu patogiai suplanuoti) ir prasau patarimo... is esmes stumdyti galiu viska, tik reikia atsizvelgti, kad vienoje sienoje yra langas- ten problema su virsutinem spintelem, nes langa butinai reikes atidaryti placiai.. g.gif
user posted image
sitam variante beda ta, kad nera kur patogiai padeti indu dziovyklos doh.gif

kitas variantas (kriaukle su kaitlente galima keisti vietomis): user posted image
bet cia irgi nesumastau kur deti indu dziovykle, kad ja butu galima atidaryti ir plaunant indus iskart i ja deti viska... doh.gif

buciau dekinga uz bet kokia minti... nes jauciu, kad teks man tatsisakyti spinteliu prie lango.. blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2013 07 15, 14:42)
nu, manau kad už 11t, kaip Mindija anksčiau pavyzdį įkėlė, iš bet kur tą garą sutrauks  tongue.gif

jooooo...uz tiek as ir vyruka koki su veduokle garus isvedinti galeciau samdyt lotuliukas.gif arba kailinius nusipirkti lotuliukas.gif is tos pacios operos: vakar issirinkom siuksliu deze faina furnitanos kataloge (http://furnitanas.lt.kurtinys.serveriai.lt/istraukiamos-siuksliadezes-spintelems) 2-3 foto... o siandien kaina susiradau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kadija: 15 liepos 2013 - 15:02
QUOTE(Ajste @ 2013 07 15, 15:03)
1.Tai TV bus montuojamas ant sienos galo? Tos siauriausios vietos? Kadangi tam kampe planuojate plautuvę, manau gali būti nepatogu  g.gif  Kodėl perkeliat į kitą vietą jei patogu kur buvo? Gal geriau tada toj spintukėj stumdomos durelės? Ar pakeliamos. Nereikės dulkių kaupyklos (atvirų lentynėlių). 2.Nepagalvokit, kad jus kritikuoju, ale kaip nervas ima kai bandai sugalvot ką patogesnio, o negalima, nes jau pusė darbų padaryta, komunikacijos išvedžiotos  doh.gif

1.Aš tai supratau, kad ant sienos kabins TV ir kad ir koks jau tas TV plokščias bebūtų, trugdys spintelei virš plautuvės atsidarinėti g.gif Bet jis gaunasi labai gerai matomoj vietoj nuo valgomojo stalo.
2. Nu atsiprašau unsure.gif Visa el. instaliacija suvedžiota, sienos nudažytos ir tai pagal jumis nepakankama priežastis, kad nesutikt su patogesniu pasiūlymu? bigsmile.gif

O šiaip vietoj tų atvirų lentynėlių ar ne geriau dureles patraukt per kokius 5cm nuo sienos ir uždėt juostelę. g.gif Ar atsidarančios bebūtų, ar atverčiamos, jos tiesiog nekabintų to TV g.gif
Nerandu pvz, bet kažkas iš čia panašiai darė, po kelis cm iš šonų paliko, kad sienos nebraukytų ar dar dėl kažko, nepamenu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 15 liepos 2013 - 15:08
QUOTE(Kadija @ 2013 07 15, 13:58)
idedu savo sioki toki plana (apie dizaina dar nemastau- pirmiausia noriu patogiai suplanuoti) ir prasau patarimo... is esmes stumdyti galiu viska, tik reikia atsizvelgti, kad vienoje sienoje yra langas- ten problema su virsutinem spintelem, nes langa butinai reikes atidaryti placiai..  g.gif
...sitam variante beda ta, kad nera kur patogiai padeti indu dziovyklos doh.gif
kitas variantas (kriaukle su kaitlente galima keisti vietomis): bet cia irgi nesumastau kur deti indu dziovykle, kad ja butu galima atidaryti ir plaunant indus iskart i ja deti viska...  doh.gif

buciau dekinga uz bet kokia minti... nes jauciu, kad teks man tatsisakyti spinteliu prie lango..  blush2.gif

Papildyta:

Žiūrint koks biudžetas ir koks baldininkų išmanumas kažką išrasti. Įtariu, kad kaip išvažiuoja iš stalviršio tas tv, galima ir indaują tokią išvažiuojančią (ar ištraukiamą) pasidaryt ax.gif Mačiau pardavime tokio tipo indaplovių, orkaičių, reiškias furnitūra atitinkamos galios yra. Jei meistrai sumanūs, tai ir su nespecializuota furnitūra gali išrasti kaip padaryti bent jau kažką panašaus ax.gif Va kaip senoj temoj turėjo gerą sumanumo pavyzdį dvigubą stalčių po orkaite thumbup.gif Ošiaip jums būtina džiovykla viršuj? Radijatoriaus negalvojote daryti guldomo, kad atsilaisvintų vieta kampe? g.gif
QUOTE(Mindija @ 2013 07 15, 14:05)
1.Aš tai supratau, kad ant sienos kabins TV ir kad ir koks jau tas TV plokščias bebūtų, trugdys spintelei virš plautuvės atsidarinėti g.gif Bet jis gaunasi labai gerai matomoj vietoj nuo valgomojo stalo.
2. Nu atsiprašau unsure.gif Visa el. instaliacija suvedžiota, sienos nudažytos ir tai pagal jumis nepakankama priežastis, kad nesutikt su patogesniu pasiūlymu? bigsmile.gif

O šiaip vietoj tų atvirų lentynėlių ar ne geriau dureles patraukt per kokius 5cm nuo sienos ir uždėt juostelę. g.gif Ar atsidarančios bebūtų, ar atverčiamos, jos tiesiog nekabintų to TV g.gif
Nerandu pvz, bet kažkas iš čia panašiai darė, po kelis cm iš šonų paliko, kad sienos nebraukytų ar dar dėl kažko, nepamenu.

1. Tai ant sienos, bet kai sakė, kad UŽ SIENOS, tai aš iš pradžių galvojau, kad iš kitos pusės (TV galinė pusė būtu paraleliai spintelių šonui), o dabar suprantu, kad ant sienos "galo" (TV galinė pusė paralelei spintelių priekiui/galui). Matomumas tokiu atveju geras, bet patogumas manau - ne.
2. Pirmiausia tai ne jumis, o tave mirksiukas.gif Antra, tai piežastis pakankama, tik turėjau galvoje, kad tokius dalykus būtų gerai planuoti ir aptarinėti prieš viską pasidarant, kad būtų galimybė optimaliausiam, patogiausiam išdėstymui kur tik įmanoma.

Žiūrint kiek ten to sienos išsikišimo. Jei siena koki 60, tai 30tinės durelės netrukdytų, betgi ir indų ten nestovėtum plaut. Reiktų išsilenkt kaip nendrelei, kad galva į tv nesiremtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 07 15, 15:58)
idedu savo sioki toki plana (apie dizaina dar nemastau- pirmiausia noriu patogiai suplanuoti) ir prasau patarimo... is esmes stumdyti galiu viska, tik reikia atsizvelgti, kad vienoje sienoje yra langas- ten problema su virsutinem spintelem, nes langa butinai reikes atidaryti placiai..  g.gif
user posted image
sitam variante beda ta, kad nera kur patogiai padeti indu dziovyklos doh.gif
kitas variantas (kriaukle su kaitlente galima keisti vietomis): user posted image
bet cia irgi nesumastau kur deti indu dziovykle, kad ja butu galima atidaryti ir plaunant indus iskart i ja deti viska...  doh.gif

buciau dekinga uz bet kokia minti... nes jauciu, kad teks man tatsisakyti spinteliu prie lango..  blush2.gif

O kaip langas atsidarinėja? Jis vientisas ar padalintas?
O indaplovė bus?
Papildyta:
Atsitempiu Violos brėžinuką, kad aiškiau būtų biggrin.gif

user posted image

Aš tai vietoj tų atvirų lentynų padaryčiau va taip va kaip čia, o čia kad mano galva, šaldiko durys nesitrenktų į sieną g.gif

user posted image

Tiesiog virš. spintelėj būtų tokia maža niša. Nepamenu tik ar ten indų džiovyklė bus ar ne g.gif

Atsakyti