Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę toliau (2)

QUOTE(kuzyte @ 2013 07 25, 10:04)
as noriu panasios spalvos plokstes stalvirsiui ir barui kaip jusu nuorodoj, spineteliu spalva butu balta blizgi, tik lauzau galva kokios spalvos parketlentes pasirinkt doh.gif

Jus vietoje as matyt imciau ir parketlentes tamsesnes... Nes as siuo metu kazkaip noriu ne balinto medzio grindu, o kokios tamsesnes spalvos (kokio reizuto ar azuolo), tada manau galima imti ir stalvirsi tamsu, o baldus daryti sviesesniu spalvu... arba apatine dali spinteliu irgi tamsias- o kita sviesu daryti.. doh.gif bet kiek zinau tamsios grindys optiskai mazina erdve- del to panikuoju, nes erdve ne kazin kokia gigantiska..
va kokiu variantu turiu del pacio vitrtuvinio kompekto spalvu:
user posted image
user posted image
user posted image

radau linksma virtuve:user posted image
ir kazkas norejo pirlkos, va kokia ideja savo kompe atknisau:
user posted image
Papildyta:
QUOTE(viola78 @ 2013 07 25, 10:18)
pas mane bus šios fasadinės spalvos bigsmile.gif apačia tamsesnė, viršus šviesesnis smile.gif

o kokios grindys? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ga-aP @ 2013 07 25, 08:38)
O manes paklause, kaip noriu - sujungta be ar su juostele, pasakiau, kad be juosteles, tai tipo be problemu, tik 200 Lt plius uz tai wink.gif Matyt, knisimosi daug yra prie to  4u.gif

Ziuriu, daugiau kas su blummu dirba. O mano stalciai bus - pritraukimai Grass, o sonai blumo, sake, geriau padaryti. Gal kas turit su grass? Kazi kaip kokybe, sako, nenusileidzia blummui  g.gif

Nu zinokit, desiu stikla as tarp spinteliu, paskaiciavo man apie 700 Lt Kaip laukiu as savo virtuves  wub.gif  Dabar dazytojai name darbuojasi, norim iki rugsejo isikelti, bet dar visa buitine technika reikia susipirkti  doh.gif

O kur stikla skaiciavotes? Man stiklas 620, plevele 540. Stiklai du po 1,70 mazdaug.
Atsakyti
Stalvirsis sujungtas be juosteles laiko puikiai, jei stalius viska teisingai padaro. Tik bet o jiems tai padaryti susigaista daugiau laiko nes tai itin kruopstumo ir tikslumo reikalaujantis reikalas, kad susivestu lgiai be iskilimu kad braukiant ranka nejaustu persokimo, sutvirtintinti kad neliktu plyselio kur gali kauptis negerumai. O su juostele tik uzmete ta juostuke ir viskas nesimato nei kad nelygiai sujungta ir tipo ale saugiau.
Atsakyti
man jungti stalvirsio nereiks - bus vientisas
Atsakyti
QUOTE(juju @ 2013 07 24, 20:51)
ateinu dar pagalbos, patarkite su viršutine kampine, ar užtenka tokių išmatavimų, kad gautusi durelės 90 kampu.Gal dar kokių pastebėjimų turite.

Pas mane kampinės spintelės 90laipsnių kampu dureliu abi pusės po 25cm yra - pilnai užtenka tokio pločio 4u.gif
O dėl virtuvinio išplanavimo man visai patiko Blumchen123 apačioj pateiktas antras variantas, nors ir pirmas kur kas geresnis už Jūsų parodytą 4u.gif
QUOTE(Blumchen123 @ 2013 07 24, 23:37)
user posted image
Šiuo atveju netgi gražiau vertikalios, nes lengviau suvesti su trupmpąja siena. 

QUOTE(Oksiukaz @ 2013 07 25, 08:34)
man aiškina, kad kai sujungia be tos sujungimo juostos, tai per kažkiek laiko, per tą siūlę negerumai atsiranda, ta prasme, "išpučia" tą siūlę...

na nežinau, kas ten turėtų atsitikti, kad išpūstų tą siūlę g.gif . Pritariu Mindijai, kad jei jau pūs, išpūs ir per sujungimo juostelę drinks_cheers.gif . Jei kokybiškai suklijuota neturėtų nieks niekur išsipūsti. Pas mane jau 7 metai tai siūlei - jokių pokyčių schmoll.gif, nors ir plautuvė šalia, ir visai net negalvoju apie drėgmės patekimą ant jos smile.gif
QUOTE(pingvikas @ 2013 07 25, 09:12)
Juodai, gal galėtumet parodyt kaip pas jus sujungta?

tuoj pafotkinsiu mirksiukas.gif
QUOTE(Kadija @ 2013 07 25, 10:30)
bliamba, baldininkai visada kalba apie "vientisa stalvirsi", tai dabar man i galva sove, kad jie turi mintyje ta be juosteles sujungima turbut, nes nejau gali ispjauti pvz L formos stalvirsi visiskai vientisa?  g.gif

abejoju, kad galima išpjauti vientisą L formos stalviršį g.gif . Kiek žinau, standartinis stalviršis yra 60cm gylio (apie plokštę kalbu), o jei kartais reikia gilesnio, tai jo kainelė yra ženkliai didesnė, o L raidės išpjaut gal ir įmanoma, bet jo kaina turbūt būtų nemaža, dėl ko nelabai apsimoketų tokį daryt, geriau suklijuot 4u.gif
QUOTE(viola78 @ 2013 07 25, 11:18)
stalčiai gaunasi 115cm, bet gamintojas garantavo, jog Blum ir didesnį ilgį laiko puikiausiai g.gif  unsure.gif 

na nežinau nežinau... siūlyčiau gerai pagalvot dėl tokių plačių stalčių... nebent nesiruošiat ten sunkių dalykų laikyt smile.gif. Pas mane dabar 90cm, apatiniame laikau birius produktus stikliniuose induose, tai norėtųsi, kad geriau užsidarinėtų, ne visada pritraukia schmoll.gif . Aišku, gerai stumtelėjus užsidaro viskas, bet kokia prasmė tada blum su pritraukėjais, jeigu vistiek dedi pastangas, kad užsidaytų gerai g.gif . Va teip atrodo apatinis stalčius:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(plyta @ 2013 07 25, 11:29)
Stalvirsis sujungtas be juosteles laiko puikiai, jei stalius viska teisingai padaro. Tik bet o jiems tai padaryti susigaista daugiau laiko nes tai itin kruopstumo ir tikslumo reikalaujantis reikalas, kad susivestu lgiai be iskilimu kad braukiant ranka nejaustu persokimo, sutvirtintinti kad neliktu plyselio kur gali kauptis negerumai. O su juostele tik uzmete ta juostuke ir viskas nesimato nei kad nelygiai sujungta ir tipo ale saugiau.

Pritariu drinks_cheers.gif Mes nebuvom su baldininkais susikalbeje, nebuvau kai pradejo daryti, atvaziavau vakare, tai soka gavau kai pamaciau ta juostele, stalvirsis tamsiai rudas ir ta sidabrine juostele, tai man net nakti sapnavos kaip kosmaras. O pas juos matai cia standartas toks ale, tai liepiau perdaryt, aisku turejau damoketi, bet jau geriau tai, negu matyt ta juostele istisai.Ant sviesaus stalvirsio ji dar nieko, ne taip krenta i akis, o ant tamsaus tai tiesiog akis bado, o pas mane dar du jungimai. Ir tai ka jie sako,kad ispus ir t.t., tai man atrodo gryniausia nesamone, nes tai kaip buvo padaryta, tai kaip tik valant po ja kauptusi visi nesvarumai ir vanduo, o tada pustu po ja. O jei slapia,matai,nuvalai, neturetu manau ten pust, ir jei jau pus, tai bet kada ta juostele galima uzdeti. O baldininkai aisku kad siulys juostele,nes tai dvigubai maziau darbo.
Atsakyti
Ačiū už pilkų virtuvių foto thumbup.gif

Vakar pas drauge gyvai apžiūrejau šia virtuve. Atrodo labai fainai wub.gif
Sake, kad kainavo apie 12 tukst su iranga. Tik be tos aukstos dalies desinej pusej.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 07 25, 11:30)
o kokios grindys?  ax.gif

tokios smile.gif

QUOTE(Juodai @ 2013 07 25, 12:55)
na nežinau nežinau... siūlyčiau gerai pagalvot dėl tokių plačių stalčių... nebent nesiruošiat ten sunkių dalykų laikyt smile.gif.

apatiniam stalčiuj tikrai bus puodai, nes kitos vietos jiems tiesiog nelieka ax.gif na tai svorio bus g.gif
vat ir aš abejoju dėl to pločio unsure.gif bet skirti į du stalčių blokus-prarasiu ir taip brangios vietos ax.gif
dabar turiu galvos skausmą dėl kaitlentės ir orkaitės doh.gif noriu kad valdymas dujinės kaitlentės būtų nuo orkaitės, bet vyras intere rado tik vieną variantą: My Webpage, bet jis man kažkaip nelabai, tuo labiau, kad negaliu nei pačiupinėti, nei daug parašyta apie šį komplektą doh.gif gal kas naudojat tokį ar panašius komplektus su dujine kaitlente? kokie atsiliepimai?
ir dar akis užkliuvo už pašildymo stalčiuko montuojamo po aorkaite, ar vertas dėmesio priedas, ir koks veikimo principas, šyla tik nuo orkaitės ar kaip, na nesuprantu tik iš LT aprašymų-skūpūs labai lietuviai aprašymų, o užsiima internetine prekyba juk doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pingvikas @ 2013 07 25, 09:12)
Juodai, gal galėtumet parodyt kaip pas jus sujungta?

Va 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Na, jei meistrai ar brangieji liepia dėt juosteles prie sujungimo, nes kitaip ispūs, tai reik pačioms išpūst akis, susiimt už galvos ir pradėt dejuot dėl pjautos plokštės prie plautuvės ir viryklės blink.gif doh.gif Ir pareikšt, kad reikia dėt granitą, nes jo tai tikrai neišpūs tongue.gif thumbup.gif Man kiek aiškino mūsų stalius, tai be juostelių sujungt daugiau darbo ir tikrai jau reikia labai atsargiai, viską tiksliai numatuot ir nupjaut. Bet jis kitaip ir nenori daryt, jam negražu schmoll.gif Nors mes kadangi žadam medį, o ne plokštę, tai išpūtimai lyg ir negresia ax.gif

Juodai, dar klausimas apie foto įkėlima - pas Tave nemokama fotki narystė ar premium? Nes man klientų aptarnavimas atrašė, kad nemokamom narystėm URL žymos paslauga ribota g.gif Pas mane tai ji net ne ribota, o neegzistuojanti visai, prie Share rodo tik du pasirinkimus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 07 25, 12:12)
Va  4u.gif

ačiū...jei galima pasinaudosiu jūsų nuotrauka kaip parodomąja medžiaga meistrui parodyt ko aš noriu 4u.gif
Papildyta:
Juodai, o tas jūsų stalčius su prieskoniais ir kitais biriais dalykais kokio aukščio? mastau, kad jei darau porą stalčių blokų po 45 cm, tai daryt 3 stalčius - 1 stalo įrankiams kokių 15 cm (ar 20 cm jis būna), o apatinius 2 po 30 cm?

merginos, kokių aukščių stalčius turit. puodus į kokio aukščio stalčius dedat?
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 07 25, 10:30)

Koki stikla desite? Kaip desite? visiskai tarpe tarp spinteliu ar stikla ileisite po spintelemis? kokia pas jus siena (gipsas, islyginta)? ar dedat kokia plokste dar ant kurios desis stiklas? man vis dar aktualus labai sis klausimas... Baldininkai gasdina, kad turi siena idealiai lygi buti, nes kitaip drekme eis... Ir tokiu tonu aiskina, lyg  butu neimanoma tokios sienos  padaryti..  doh.gif
ir 700lt cia tik uz stikla?  4u.gif

QUOTE(Grelita @ 2013 07 25, 12:23)
O kur stikla skaiciavotes? Man stiklas 620, plevele 540. Stiklai du po 1,70 mazdaug.

Siena pas mus gipsine, dabar glaisto ir dazys taip pat kaip sienas, stiklas klijuosis tarp spinteliu.
Skaiciavo man Stiklo magija, cia be montavimo, be matavimu, tik pats stiklas. Matmenys: 2,16x0,5 m, tik ne vientisas, kampas gausis. Rozetes 4 ir jungtukas. skaiciavo 6mm super skaidru stikla, grudinima, poliravima, kiaurymes rozetem ir kiaurymes montavimui, furnitura. Tik mano baldininkas su jais dirba, tai per ji man paprasciau bus, nekainuos papildomai atvezimas, matavimai, nes viska zino, tik uz montavima susimoketi reikes. O stiklo noriu kazko panasaus i sita:
user posted image
Atsakyti