QUOTE(juju @ 2013 07 24, 20:51)
ateinu dar pagalbos, patarkite su viršutine kampine, ar užtenka tokių išmatavimų, kad gautusi durelės 90 kampu.Gal dar kokių pastebėjimų turite.
Pas mane kampinės spintelės 90laipsnių kampu dureliu abi pusės po 25cm yra - pilnai užtenka tokio pločio
O dėl virtuvinio išplanavimo man visai patiko
Blumchen123 apačioj pateiktas antras variantas, nors ir pirmas kur kas geresnis už Jūsų parodytą
QUOTE(Blumchen123 @ 2013 07 24, 23:37)
Šiuo atveju netgi gražiau vertikalios, nes lengviau suvesti su trupmpąja siena.
QUOTE(Oksiukaz @ 2013 07 25, 08:34)
man aiškina, kad kai sujungia be tos sujungimo juostos, tai per kažkiek laiko, per tą siūlę negerumai atsiranda, ta prasme, "išpučia" tą siūlę...
na nežinau, kas ten turėtų atsitikti, kad išpūstų tą siūlę
. Pritariu
Mindijai, kad jei jau pūs, išpūs ir per sujungimo juostelę
. Jei kokybiškai suklijuota neturėtų nieks niekur išsipūsti. Pas mane jau 7 metai tai siūlei - jokių pokyčių
, nors ir plautuvė šalia, ir visai net negalvoju apie drėgmės patekimą ant jos
QUOTE(pingvikas @ 2013 07 25, 09:12)
Juodai, gal galėtumet parodyt kaip pas jus sujungta?
tuoj pafotkinsiu
QUOTE(Kadija @ 2013 07 25, 10:30)
bliamba, baldininkai visada kalba apie "vientisa stalvirsi", tai dabar man i galva sove, kad jie turi mintyje ta be juosteles sujungima turbut, nes nejau gali ispjauti pvz L formos stalvirsi visiskai vientisa?
abejoju, kad galima išpjauti vientisą L formos stalviršį
. Kiek žinau, standartinis stalviršis yra 60cm gylio (apie plokštę kalbu), o jei kartais reikia gilesnio, tai jo kainelė yra ženkliai didesnė, o L raidės išpjaut gal ir įmanoma, bet jo kaina turbūt būtų nemaža, dėl ko nelabai apsimoketų tokį daryt, geriau suklijuot
QUOTE(viola78 @ 2013 07 25, 11:18)
stalčiai gaunasi 115cm, bet gamintojas garantavo, jog Blum ir didesnį ilgį laiko puikiausiai
na nežinau nežinau... siūlyčiau gerai pagalvot dėl tokių plačių stalčių... nebent nesiruošiat ten sunkių dalykų laikyt
. Pas mane dabar 90cm, apatiniame laikau birius produktus stikliniuose induose, tai norėtųsi, kad geriau užsidarinėtų, ne visada pritraukia
. Aišku, gerai stumtelėjus užsidaro viskas, bet kokia prasmė tada blum su pritraukėjais, jeigu vistiek dedi pastangas, kad užsidaytų gerai
. Va teip atrodo apatinis stalčius: