Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę toliau (2)

QUOTE(Juodai @ 2013 07 24, 13:46)

pasižiūrėkit, kiek čia pilkų atspalvių... ir tai tik lašas jūroj  doh.gif

arba

QUOTE(Juodai @ 2013 07 24, 13:52)
arba čia... - šits puslapis man labiau patinka - aiškiau spalvos matos

o ka manote apie mano 1013? tiktrai istepta balta atrodo ? juk lotuliukas.gif perline vadinas - isdidziai taip...
Papildyta:
QUOTE(Oksiukaz @ 2013 07 24, 23:20)
  MB nesutinka daryti stalviršio be tos juostelės, neįsivaizduoju kaip perkalbėt doh.gif

man kai padejo 6 juostekles rinktis... 100 g reikejo ikalti, kol akys pradejo rodyti... sunku isivaizudoti, kaip ji atrodys virtuveje. bent man

Papildyta:
QUOTE(Oksiukaz @ 2013 07 24, 23:23)
aš turbūt irgi į tamstos gretas įsipaišysiu ax.gif
doh.gif

aciu dzievui... ne viena as TOKIA... eisime i Gedo pr mitinguot uz savo teises smile.gif tongue.gif mazumos visos dabar eina prospektais...

Papildyta:
dar viena naujiena (nezinau ar momentine, ar galutine) is mano fronto smile.gif galvoju ne apie tandemboxus, o tandemus... pigesni pipirai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bus kita balta ziema: 24 liepos 2013 - 23:45
QUOTE(Oksiukaz @ 2013 07 25, 00:20)
stalviršis kiek matau lens.gif sujungtas be sujungimo juostelės, ar aš neteisi? man MB nesutinka daryti stalviršio be tos juostelės, neįsivaizduoju kaip perkalbėt doh.gif

Man irgi pasimate, kad ten be justeles sujungimas - suklijuotas graziai. Taip dabar pas mane yra- ir tai jau 7 metu senumo reikalas - labai geras dalykas thumbup.gif . Atvirai kalbant, nesuprantu, kaip galima noreti tos sujungimo juosteles g.gif - man jin tokia atgyvena, toks stalvirsio sugadinimas doh.gif . Galvoju paprastai - jei jau yra technologija, leidzianti padaryti grazu plokstes sujungima be jokiu juosteliu, tai kodel ja nepasinaudoti g.gif . Gal cia musu berniukai meistriukai galetu zodeli tarti, kaip yra is tikruju, ar visi virtuviu gamintojai igalus sujungima be juosteles padaryt? Jei ne visi, tai ieskociau tokio gamintojo, kuris gali 4u.gif
Idomu butu suzinot, kokie argumentai jusu B del tos juosteles pasirinkimo g.gif . Jusu argumentai turetu buti tokie: minimaliai matos sujungimas - graziau atrodo, patogiau valyti stalvirsi - juk tai bene dazniausiai valomas plotas, neprilenda TRUPINIU... doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 25 liepos 2013 - 00:03
oi, su staljuostem (jeckau , o gal tos juosteles dar ir ne taip vadinas? doh.gif ) sumaisiau smile.gif minetas juosteles
Atsakyti
doh.gif jergau, apsiputojau cia del tos sujungimo juostos, ale paskum misliu perzvelgsiu keliu gamintoju darbus - daug kur tas juostas matau blink.gif . Tai gal tas bejuostis sujungimas sudetingas dalykas, ne visi gali toki padaryt tolo grazu g.gif ... ar uzsakovai reikalauja sujungimo su juosta g.gif lotuliukas.gif
Butu smagu isgirst profesionalo nuomone, tikrai unsure.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 07 25, 00:27)
doh.gif  jergau, apsiputojau cia del tos sujungimo juostos, ale paskum misliu perzvelgsiu keliu gamintoju darbus - daug kur tas juostas matau blink.gif . Tai gal tas bejuostis sujungimas sudetingas dalykas, ne visi gali toki padaryt tolo grazu g.gif ... ar uzsakovai reikalauja sujungimo su juosta g.gif  lotuliukas.gif

man aiškina, kad kai sujungia be tos sujungimo juostos, tai per kažkiek laiko, per tą siūlę negerumai atsiranda, ta prasme, "išpučia" tą siūlę...na kažkaip taip panašiai sako unsure.gif o man jinai negražuuuuu doh.gif norėčiau be jos, bet neįsivaizduoju kaip įtikinti MB g.gif
Atsakyti
QUOTE(juju @ 2013 07 24, 20:51)
ateinu dar pagalbos, patarkite su viršutine kampine, ar užtenka tokių išmatavimų, kad gautusi durelės 90 kampu.Gal dar kokių pastebėjimų turite.

user posted image

Jau nepykit, bet man tai čia kažkoks "bardakas" ax.gif
Bandykit suvienodint bent virš. spinteles, kad ne taip "sunkiai" atrodytų viskas.
Prieš tai kur buvot įkėlus brėžinį, man gražiau tas kampas/užsukimas su stalčiais atrodė 4u.gif
Ir mikrobangės nepalikčiau taip atviroj lentynoj, daryčiau uždarą spintelę. Pakeliat dureles, pasišildot ir uždarot 4u.gif

QUOTE(vaiddaa @ 2013 07 24, 23:00)
Stalčių plotis, kur šalia kriaukles 73 cm, viršutinio aukštis 11,5 cm, kitu dviejų po 18 cm; po kaitlente stalčių plotis 78 cm. Viska pamatavau is išorės. Pakeliamu spinteliu plotis po 85 cm, aukštis 98 cm. Su atmetimu spinteliu aukštis ir plotis po 60 cm 4u.gif

Dėkui 4u.gif Bent orkaitės siena tai lygiai kaip pas mane biggrin.gif Telpa dvi po 85cm biggrin.gif

QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 07 25, 00:43)
o ka manote apie mano 1013? tiktrai istepta balta  atrodo ? juk  lotuliukas.gif perline vadinas - isdidziai taip...

Ką galima manyti žiūrint per kompą doh.gif
Įsivedžiau į google, tai per šimtas skirtingų atspalvių lotuliukas.gif
Reikia prašyt, kad padažytų ant kokio gabalo medienos ir neštis namo, tada žiūrėt, nes dar kiekvienuose namuose ta pati spalva įgauna kitokį atspalvį biggrin.gif

QUOTE(Juodai @ 2013 07 25, 01:27)

Man pasakojo, kad jei gaus drėgmės ir pūsis plokštė, tai nepadės niekas, nei klijavimai, nei juosta. Aišku, ta juosta grožio tai tikrai nedadeda.
Nors... Jei pamenat tą foto su staljuostėm, tai gal kažkam ir gražu.... doh.gif

Nu va, paskaitėt profesionalo nuomonę lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 25 liepos 2013 - 07:48
Juodai, gal galėtumet parodyt kaip pas jus sujungta? man meistras siūlo jungti su juostele, neva kaip ir minėjo kitos merginos, kad išsipučia su laiku ir pan.

Atsakyti
O manes paklause, kaip noriu - sujungta be ar su juostele, pasakiau, kad be juosteles, tai tipo be problemu, tik 200 Lt plius uz tai wink.gif Matyt, knisimosi daug yra prie to 4u.gif

Ziuriu, daugiau kas su blummu dirba. O mano stalciai bus - pritraukimai Grass, o sonai blumo, sake, geriau padaryti. Gal kas turit su grass? Kazi kaip kokybe, sako, nenusileidzia blummui g.gif

Nu zinokit, desiu stikla as tarp spinteliu, paskaiciavo man apie 700 Lt Kaip laukiu as savo virtuves wub.gif Dabar dazytojai name darbuojasi, norim iki rugsejo isikelti, bet dar visa buitine technika reikia susipirkti doh.gif
Atsakyti
klausimuks: ar deklas irankiams tas patogus? ar dedant irankius didelis garsas gaunas?
[/quote]

Tai kad jokio garso negirdet g.gif man aptogu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Oksiukaz @ 2013 07 25, 00:20)
Norėjau pasiteirauti po indukcine stalčius ar tik imitacija? Ką ten žadat laikyt?  ax.gif
stalviršis kiek matau lens.gif sujungtas be sujungimo juostelės, ar aš neteisi? man MB nesutinka daryti stalviršio be tos juostelės, neįsivaizduoju kaip perkalbėt doh.gif

Pas mane kaitlente ne indukcine, o paprasta elektrine. Ten yra stalcius. Ka laikysiu dar nzn, planuoju prieskonius, jei rasiu koki dekliuka jiems. Stalvirsis sujungtas kampe tarp lango ir kaitlentes. Labai graziai sujunge, net nelabai matosi. Galesiu pabandyt nufotografuoti is arti i ikelti. Man nieko nera baisiau uz tas juosteles schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Emilina* @ 2013 07 24, 14:15)
pataikiau ax.gif  o stalvirsis koks? as esu issisaugojus cia kazkieno ikeltas ploksiu spalvas....

tai man situ pslavu derinys atrodo turetu buti fantastiskas. Turiu omeny stalvirsi jei toki tamsu daryt, o fasada ta sviesesni.... wub.gif

del spinteliu, nezinau...bet sita foto is musu baldininku darbu, kai klausiu apie sia virtuve, galesiu paklaust smile.gif (aisku jei nepamirsiu  lotuliukas.gif  )

stalvirsis mazdaug toks: http://www.diara.lt/...ralus-slyvmedis .. (kadangi derintas prie grindu spalvos- naturalaus parketo, tai kitokiu spalvu nebenorejo ivesti... ) ps mano mama virtuve tokia a lia skandinaviska isejo, nes ji dar siena viena medine turejo, tai tas medines lenteles sveite ir balino iki baltumo... doh.gif tai viska teko derinti tarpusavyje ax.gif
o tos dvi ruda ir sviesi ir man labai patinka.. as mastau gal apacia dartyti ruda, o virsu daryti sviesu.. taip optiskai tos virsutines spinteles ne taip ryskiai svies... ax.gif
cva cia irgi panasiais atspalviais zaista: http://www.mamosrece...ukis-10973.jpeg

gal galite paklausti savp baldininku dar ir kokia ten pas juos plokste? man visai patinka tokia neintensyvi jos spavyte.. blush2.gif 4u.gif

QUOTE(Mindija @ 2013 07 25, 07:45)
Man pasakojo, kad jei gaus drėgmės ir pūsis plokštė, tai nepadės niekas, nei klijavimai, nei juosta. Aišku, ta juosta grožio tai tikrai nedadeda.
Nors... Jei pamenat tą foto su staljuostėm, tai gal kažkam ir gražu.... doh.gif

bliamba, baldininkai visada kalba apie "vientisa stalvirsi", tai dabar man i galva sove, kad jie turi mintyje ta be juosteles sujungima turbut, nes nejau gali ispjauti pvz L formos stalvirsi visiskai vientisa? g.gif
o tai as isisvaizduoju, kad stalvirsio krastas gal kazkaip pries sujungima dar apdirbdamas, kad dregmes negautu... va musu nuomojame bute kelia stalvirsi ties dujines kaitlentes imontavimo vieta- matyt ten patenka vandens, nes krieuke uz kokiu 10 cm tik.. g.gif
QUOTE(Ga-aP @ 2013 07 25, 08:38)

Nu zinokit, desiu stikla as tarp spinteliu, paskaiciavo man apie 700 Lt Kaip laukiu as savo virtuves  wub.gif  Dabar dazytojai name darbuojasi, norim iki rugsejo isikelti, bet dar visa buitine technika reikia susipirkti  doh.gif

Koki stikla desite? Kaip desite? visiskai tarpe tarp spinteliu ar stikla ileisite po spintelemis? kokia pas jus siena (gipsas, islyginta)? ar dedat kokia plokste dar ant kurios desis stiklas? man vis dar aktualus labai sis klausimas... Baldininkai gasdina, kad turi siena idealiai lygi buti, nes kitaip drekme eis... Ir tokiu tonu aiskina, lyg butu neimanoma tokios sienos padaryti.. doh.gif
ir 700lt cia tik uz stikla? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kadija: 25 liepos 2013 - 09:31
QUOTE(Kadija @ 2013 07 25, 09:30)
cva cia irgi panasiais atspalviais zaista: http://www.mamosrece...ukis-10973.jpeg

as noriu panasios spalvos plokstes stalvirsiui ir barui kaip jusu nuorodoj, spineteliu spalva butu balta blizgi, tik lauzau galva kokios spalvos parketlentes pasirinkt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Emilina* @ 2013 07 24, 15:15)
pataikiau ax.gif  o stalvirsis koks? as esu issisaugojus cia kazkieno ikeltas ploksiu spalvas....
user posted image

pas mane bus šios fasadinės spalvos bigsmile.gif apačia tamsesnė, viršus šviesesnis smile.gif
stalviršis:
user posted image
paprojektavo baldininkai virtuvę smile.gif
user posted image
prie kaitlentės iš kairės po stalviršiu bus spintelė, gal ir nelabai patogu bus, bet susidėsiu sulčiaspaudę, mėsmalę, bulvių tarkavimo mašiną, vaflinę... na tokius prietaisiukus, kur nesinaudoja kiekvieną dieną g.gif viršutinėj bus aliejai visokie, prieskoniai, nes ten daug ko ir nepridėsi, nes dujų skaitiklis maišys doh.gif stalčiai gaunasi 115cm, bet gamintojas garantavo, jog Blum ir didesnį ilgį laiko puikiausiai g.gif unsure.gif viršutinė virš kriauklės bus 60cm pločio, bet greičiausiai dėsiu susiveriančias kaip knyga dureles, dėl to TV ant sienos doh.gif šalia bus 45cm spintelė, taip susilygiuos vertikalios linijos g.gif
šalia lango iš kairės ant stalviršio stovės kavos aparatas, ir dar bus pakabinama lentyna mikrobangei, bei spintelės iki lubų smile.gif
Atsakyti