QUOTE(*Emilina* @ 2013 07 24, 14:15)
pataikiau
o stalvirsis koks? as esu issisaugojus cia kazkieno ikeltas ploksiu spalvas....
tai man situ pslavu derinys atrodo turetu buti fantastiskas. Turiu omeny stalvirsi jei toki tamsu daryt, o fasada ta sviesesni....
del spinteliu, nezinau...bet sita foto is musu baldininku darbu, kai klausiu apie sia virtuve, galesiu paklaust
(aisku jei nepamirsiu
)
stalvirsis mazdaug toks:
http://www.diara.lt/...ralus-slyvmedis .. (kadangi derintas prie grindu spalvos- naturalaus parketo, tai kitokiu spalvu nebenorejo ivesti... ) ps mano mama virtuve tokia a lia skandinaviska isejo, nes ji dar siena viena medine turejo, tai tas medines lenteles sveite ir balino iki baltumo...
tai viska teko derinti tarpusavyje
o tos dvi ruda ir sviesi ir man labai patinka.. as mastau gal apacia dartyti ruda, o virsu daryti sviesu.. taip optiskai tos virsutines spinteles ne taip ryskiai svies...
cva cia irgi panasiais atspalviais zaista:
http://www.mamosrece...ukis-10973.jpeg
gal galite paklausti savp baldininku dar ir kokia ten pas juos plokste? man visai patinka tokia neintensyvi jos spavyte..
QUOTE(Mindija @ 2013 07 25, 07:45)
Man pasakojo, kad jei gaus drėgmės ir pūsis plokštė, tai nepadės niekas, nei klijavimai, nei juosta. Aišku, ta juosta grožio tai tikrai nedadeda.
Nors... Jei pamenat tą foto su staljuostėm, tai gal kažkam ir gražu....
bliamba, baldininkai visada kalba apie "vientisa stalvirsi", tai dabar man i galva sove, kad jie turi mintyje ta be juosteles sujungima turbut, nes nejau gali ispjauti pvz L formos stalvirsi visiskai vientisa?
o tai as isisvaizduoju, kad stalvirsio krastas gal kazkaip pries sujungima dar apdirbdamas, kad dregmes negautu... va musu nuomojame bute kelia stalvirsi ties dujines kaitlentes imontavimo vieta- matyt ten patenka vandens, nes krieuke uz kokiu 10 cm tik..
QUOTE(Ga-aP @ 2013 07 25, 08:38)
Nu zinokit, desiu stikla as tarp spinteliu, paskaiciavo man apie 700 Lt Kaip laukiu as savo virtuves
Dabar dazytojai name darbuojasi, norim iki rugsejo isikelti, bet dar visa buitine technika reikia susipirkti
Koki stikla desite? Kaip desite? visiskai tarpe tarp spinteliu ar stikla ileisite po spintelemis? kokia pas jus siena (gipsas, islyginta)? ar dedat kokia plokste dar ant kurios desis stiklas? man vis dar aktualus labai sis klausimas... Baldininkai gasdina, kad turi siena idealiai lygi buti, nes kitaip drekme eis... Ir tokiu tonu aiskina, lyg butu neimanoma tokios sienos padaryti..
ir 700lt cia tik uz stikla?