Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę toliau (2)

Pilka virtuve

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LolitCafe: 24 liepos 2013 - 16:03
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Gi Gabby virtuvė pilka 4u.gif
Atsakyti
ateinu dar pagalbos, patarkite su viršutine kampine, ar užtenka tokių išmatavimų, kad gautusi durelės 90 kampu.Gal dar kokių pastebėjimų turite.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 07 24, 10:13)
Palauksiu vakaro biggrin.gif
Dėkui už ats. 4u.gif Dėl vietos... Na pas mane panašiai gaunasi, tai kažkaip man baisu, kad nieks netilps doh.gif

Stalčių plotis, kur šalia kriaukles 73 cm, viršutinio aukštis 11,5 cm, kitu dviejų po 18 cm; po kaitlente stalčių plotis 78 cm. Viska pamatavau is išorės. Pakeliamu spinteliu plotis po 85 cm, aukštis 98 cm. Su atmetimu spinteliu aukštis ir plotis po 60 cm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 07 22, 01:41)

Del virsutiniu spinteliu - nemanau, kad patogu jos placiom durelem... Gal ir matos visas turtas, ale galva i kampus atsitrenkt irgi galimybe didele... unsure.gif . Nedaryciau, tiksliau pasakius ir nedarau pas save tokiu placiu. Ir metrinio stalciu bloko nedariau, liepiau dalint perpus...

as isbandziau placias dureles - 55-60 cm...
mano virtuvikes plotis apie 260...
tai mnaiua, kad tokio plocio durels atdiarius uzpkaliu priesinga siena aptrinsiu... nebekalbant jau apie stala... nu bet kad ne smile.gif apatines atidarant tik siek tiek per pilva brukstelt reikia... laukiantis but jau beda- pripazistu
Atsakyti
QUOTE(juju @ 2013 07 24, 20:51)
ateinu dar pagalbos, patarkite su viršutine kampine, ar užtenka tokių išmatavimų, kad gautusi durelės 90 kampu.Gal dar kokių pastebėjimų turite.

juju dėl viršutinės kampinės nežinau, bet leidau sau pakoreguoti ilgają sieną. Na man asmeniškai gražiau arba visos horizontalios arba visos vertikalios viršutinės spintelės 4u.gif
user posted image
Šiuo atveju netgi gražiau vertikalios, nes lengviau suvesti su trupmpąja siena. Aš daryčiau kaip pavaizdavau antrame variante, tiesiog idealiai išsilygiuoja. O pakeitimai minimalus lyginant su Jūsų planu, stalčiai ant 5cm ilgesni, o durelės po kriaukle 5cm siauresnės ir tada viršus kaip per sviestą išsidėlioja po 40cm. Beje nelabai supratau kaip ten gaunasi pakabinamų vidinis kampas? Ten lieka priėjimas tik po 25 cm, ar ne taip suprantu? Trumposios sienos neliečiau, ten taip greit nesidėlioja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 07 23, 23:29)

Jaučiuos dabar kaip koks temos policininkas  doh.gif  Tai man nuotraukos per didelės, tai neteisingai cituojama...  unsure.gif  Išspirsit mane iš čia ir bus ramu  verysad.gif
kas iisluos namus jeigu ne pacios smile.gif teisinga pastaba... kartais citata 10 cm, o jos komnetras- is keliu zodziu

Papildyta:
QUOTE(Mindija @ 2013 07 24, 07:59)
Nenoriu ir aš tos visiškai baltos, bet bijau, kad patonuota neatrodytų kaip murzina doh.gif

mano bus RAL 1013
vienas baldininkas labai gyre ta spalva - esa ji "siek tiek issitepusi"...
ir todel neisimatys pirstu atspaudu... matine pas mane ne blizgi
Papildyta:
QUOTE(vaiddaa @ 2013 07 24, 08:12)

klausimuks: ar deklas irankiams tas patogus? ar dedant irankius didelis garsas gaunas?
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 07 24, 10:28)
Pagal mane blogiausi variantai juoda-blizgi arba balta-matinė ax.gif

negasdinti prasau manes... tarnausiu jai - virtuvei
nu tarnausiu...
niekam netarnavau gyvenime... tai virtuvei tarnausiu.
tai nepriskiriama prie iskrypimu? g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiddaa @ 2013 07 23, 21:22)
Laba vakara,

Jei kils klausimu, tikrai atsakysiu drinks_cheers.gif

Norėjau pasiteirauti po indukcine stalčius ar tik imitacija? Ką ten žadat laikyt? ax.gif
stalviršis kiek matau lens.gif sujungtas be sujungimo juostelės, ar aš neteisi? man MB nesutinka daryti stalviršio be tos juostelės, neįsivaizduoju kaip perkalbėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 07 24, 12:31)
Trys balti atspalviai iš ral paletės 

man patare is nuotr nesirinkti - buna atspalvis kitoks nei gali gautis smile.gif
man meistriuks veinas surado kelias padazytas plokstes ir paciupoinejau ir porstais ir akimis
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 07 24, 23:16)
negasdinti prasau manes... tarnausiu jai - virtuvei
nu tarnausiu...
niekam netarnavau gyvenime... tai virtuvei tarnausiu.
tai nepriskiriama prie iskrypimug.gif  doh.gif

aš turbūt irgi į tamstos gretas įsipaišysiu ax.gif
šiandien išsirinkau plokštę fasadams, ne balta (bet netoli to) ir matinė doh.gif
Atsakyti