Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę toliau (2)

QUOTE(Kadija @ 2013 07 24, 15:10)
kazin, o sitoj foto esancios virsutines spinteles, kurios yra platsesnes (jau paciame virsuje). Ar cia yra imitacija ar jos atsidarineja kazin...  g.gif

turbūt darai kaip nori - jeigu yra poreikis ir galimybės, kam palikti imitaciją, kai galima papildomą vietą daiktams pasidaryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 07 24, 15:10)
fasadu plokste panasi  tikrai thumbup.gif

kazin, o sitoj foto esancios virsutines spinteles, kurios yra platsesnes (jau paciame virsuje). Ar cia yra imitacija ar jos atsidarineja kazin...  g.gif

pataikiau ax.gif o stalvirsis koks? as esu issisaugojus cia kazkieno ikeltas ploksiu spalvas....
user posted image

tai man situ pslavu derinys atrodo turetu buti fantastiskas. Turiu omeny stalvirsi jei toki tamsu daryt, o fasada ta sviesesni.... wub.gif

del spinteliu, nezinau...bet sita foto is musu baldininku darbu, kai klausiu apie sia virtuve, galesiu paklaust smile.gif (aisku jei nepamirsiu lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 07 24, 14:44)

Na ir palyginote, balta klozeta tapsnojate su riebaluotais ar dar kazi kokiais maisto produktais aplipusiais pirstais?  g.gif jei klozeta pastatytumete prie lango ir akiu lygyje- garantuoju, kad pamatytumete daugiau nesvarumu nei pazemy..
galima aisku paieskoti dar blogesniu variantu- pvz virtuves veidrodinius fasadus turbut dar sunkiua valyti butu smile.gif

Aij, nu nepriimkit visko už gryną kapeiką irnesakyk.gif

QUOTE(Juodai @ 2013 07 24, 14:52)
Vat ir Mindijos RAL 9007 yra visai ne balta, o Grey Aluminium  doh.gif
RAL 9001 - Cream, o RAL 9003 - Signal White  4u.gif

Tai va ko ji tokia (bent pas mane kompe) skaisti nekalta balta lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*Emilina* @ 2013 07 24, 14:59)
user posted image

???
ar visai ne i tema?

Vuo kur simetrijos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2013 07 24, 15:11)
Sviesiai pilka.

na, ir tų šviesiai pilkų - gyvas velnias doh.gif
prašom išsirinkti iš Grey Shades 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 24 liepos 2013 - 15:10
sorry, perkėliau į kitą temą blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 24 liepos 2013 - 15:11
QUOTE(Juodai @ 2013 07 24, 15:45)
Merginos, aš čia kaip ir į temą, bet truputį apie kitką...  blush2.gif
Kaip jum šitas stalas su kėdėmis?

Labai jau karališkas blush2.gif

QUOTE(Juodai @ 2013 07 24, 16:05)
oi, dar radau grožybių  wub.gif
user posted image

Aš ne patarėja šituose aukštuomenės balduose, bet iš visų man šitas gražiausias wub.gif

Dar įdėmiau apžiūrėjau... Kėdės labai tooookios wub.gif O stalas... mastau.gif Žinau, kad ponai taip nesėdi, bet aš tai jau tikrai susikelčiau kojas ten ant to skersinio hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 24 liepos 2013 - 15:13
Juodai o koks namu stilius? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 07 24, 16:11)
Labai jau karališkas blush2.gif
Aš ne patarėja šituose aukštuomenės balduose, bet iš visų man šitas gražiausias wub.gif
...
bet aš tai jau tikrai susikelčiau kojas ten ant to skersinio hihihi.gif

Nu jo, karališkas... kažko pradėjau bastytis po tokius baldus doh.gif . Eina sau, Jasevičiaus stalų kainos kur kas karališkesnės, nei šitų doh.gif , tai ko nepasirinkt tokių g.gif lotuliukas.gif
O ko nesusikelt, jei skersinis yra g.gif lotuliukas.gif

QUOTE(*Emilina* @ 2013 07 24, 16:11)
Juodai o koks namu stilius? g.gif

Aj, koks tas stilius... - prie klasikos linkstam... viskas po truputį dėliojas. Vat kai pastatys virtuvinį, tada ir pažiūrėsiu, ką galima prie jo derint. Bet kad ne modernas, tai jau tikrai schmoll.gif
Aišku, aš čia su tais stalais bišk perlenkiu lazdą... bet, jei gražiai žiūrėsis bendram vaizde, kodėl gi ne? g.gif
Beje, stalus perkėliau į šitą temą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 24 liepos 2013 - 15:21
As kadangi nemegeja "karalisko" stiliaus, tai man graziausias paprasciausias tas, kaip ir Mindijai
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 07 24, 15:45)
na, ir tų šviesiai pilkų - gyvas velnias doh.gif
prašom išsirinkti iš Grey Shades  4u.gif

Dar labiau mane subalamutinot biggrin.gif

Rinkčiaus iš tų šviesių pilkų atspalvių, pvz.
user posted image
Čia spintelems.
O stalviršis pvz
user posted image

Bet ne lygią, blizgią faktūrą įsivaizduoju, o grublėtą, medžio imitacija gal bigsmile.gif
O tada ta plokštę, kur ant sienos montuojasi, vietoj keraminių plytelių, kokią spalvą rinktis? g.gif
Atsakyti
Pas mane tai filosoija tokia - jeigu dera, gražiai žiūrisi ir dar patogu, kodėl gi nepasistatyt kokio vieno kito "karališko" baldo g.gif . Jie turi savo istoriją, papuošia kasdienybę wub.gif . Aišku, svaigstu čia, bet kai pradėjau žiūrinėtis valgomuosius klasikinius stalus, supratau, kad naujas kainuos nesveikus pinigus, o antikvarinių galima rasti labai gražių, "karališkų" smile.gif ir už mažesnę kainą...
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2013 07 24, 16:33)
Bet ne lygią, blizgią faktūrą įsivaizduoju, o grublėtą, medžio imitacija gal  bigsmile.gif
O tada ta plokštę, kur ant sienos montuojasi, vietoj keraminių plytelių, kokią spalvą rinktis?  g.gif

Tai tada tikrai ne RAL paletėje ieškokit 4u.gif

QUOTE(Juodai @ 2013 07 24, 16:38)
Pas mane tai filosoija tokia - jeigu dera, gražiai žiūrisi ir dar patogu, kodėl gi nepasistatyt kokio vieno kito "karališko" baldo g.gif . Jie turi savo istoriją, papuošia kasdienybę wub.gif . Aišku, svaigstu čia, bet kai pradėjau žiūrinėtis valgomuosius klasikinius stalus, supratau, kad naujas kainuos nesveikus pinigus, o antikvarinių galima rasti labai gražių, "karališkų" smile.gif ir už mažesnę kainą...

drinks_cheers.gif
Atsakyti