QUOTE(plyta @ 2013 07 24, 10:15)
Mergaites tikrai nereikia bijoti baltai blizgaus dazyto pavirsiaus puikiai valosi
kas be ko nesvarumai nuciupinejimai jei savaite nevalysim tai matosi, bet jei pora kart pravalius tai nieko nepastebi niekas ir net patys nematom
o virtuveje sukuosi labai daug nes negaliu atsidziaugti.
Kad valosi gerai, as nieko nesakau, as sakau, kad daznai (t.y. dazniau) reikia valyti
ir pora kart i savaite virtuves fasadus valyti yra daug palyginus su tuo kiek man dabar tenka valyti... man vienareiksmikai butu gaila laiko (nepriimkte asmeniskai)
QUOTE(*Emilina* @ 2013 07 24, 10:25)
gal jau ir rodet foto, bet galima gal dar karteli savos virtuves? nes siandien tokia diena, kai nenoriu baltos virtuves.... rytoj gal vel noresiu...
poryt noresiu dvieju spalvu...
uzporyt gal net blizgios uzsimanysiu
nerodziau, nes dabar gyvenu nuomojamame bute, o nauja savo virtuve dar tik projektuojam, todel pati kankinuosi kaip ir jus
bandziau surasti ka nors internete, bet ivedus virtuve sviesi- vien tik baltos virtuves pasipyle
QUOTE(Mindija @ 2013 07 24, 10:28)
Tikrai nemanau, kad bus didesnė priežiūra nei balto klozeto
O ką? Jis irgi baltas, blizgus, ir ten dar kakojama
Pagal mane blogiausi variantai juoda-blizgi arba balta-matinė
Nors kaip aš save guodžiu, tai jei sugebėsit taškytis burokais, tai matyt bus absoliučiai visur, beje riebalai užtyškę ir pageltę taip pat "šviesis" nuo bet kokio paviršiaus
Na ir palyginote, balta klozeta tapsnojate su riebaluotais ar dar kazi kokiais maisto produktais aplipusiais pirstais?
jei klozeta pastatytumete prie lango ir akiu lygyje- garantuoju, kad pamatytumete daugiau nesvarumu nei pazemy..
galima aisku paieskoti dar blogesniu variantu- pvz virtuves veidrodinius fasadus turbut dar sunkiua valyti butu
QUOTE(Grelita @ 2013 07 24, 11:10)
Sveikos, Gal galit kokius stiklininkus Kaune rekomenduoti, man reikia virtuvej stikla kad padarytu.. plevele jau uzsisakiau, beliko stiklas.
aaa... api ekokia plevele kalbate, jei ne paslaptis? cia vietoje plyteliu desite stikla ar i dureles?