Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę toliau (2)

QUOTE(Mindija @ 2013 07 24, 13:31)
Aš tai nenoriu nei dramblio kaulo (ji tokia pageltu balta), nei kreminės ax.gif

Man gal ta 9003 labiau g.gif

man pirma labiausiai...balciausia...as pirma karta buvau irgi dramblio kaulo nusiziurejus... bet paskui, kazkur foto pamaciau tai persigalvojau... man asmeniskai tai atrodo lyg butu toj patalpoj rukoma ir nuo rukalu tie baldai tokia spalva igave...
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 07 24, 10:53)
mane domina kaina tokios virtuves (jei nori- AZ) ir koks pas jsu apsvietimas virs darbastalio po spintelemis. Taip pat kaip su virsutiniu dureliu uzdarymu? ranka uzdaromos ar su spec mygtuku?  ax.gif

Apsvietimas virs darbastelio su led juosta, virsutines dureles uzsidaro paprastai su ranka, atsidaro paspaudus kampa.
Atsakyti
Mindija, man iš pateiktų variantų labiausia gal trečias 9001, berods unsure.gif
Atsakyti
Sveikos virtuviu planuotojos biggrin.gif
Ir musu laukia sis malonumas, tai pradejau skaityti tema.
Ankstesniu dar neziurejau, jeigu jau iskalbejot ta tema, tai nepykit.

Man kazkaip traukia prie pilkos spalvos g.gif Tai galvoju arba spinteliu korpusus daryt pilkus, bet ne blizgius. Kokia tada ziuretusi stalvirsio spalva?
sienos planuojamos persiko spalvos, pats sviesiausias tonas, arba gelsva.
Pas drauge pilka sviesiai spinteliu spalva, tokia siek tiek dryzuota, ne visai lygi ir matine, tai graziai ziurisi smile.gif Ir kiek maciau, tai jokiu nesvarumu visai nesimato ax.gif

Baltos, ir tamsiai rudos spalvos man labai irgi patinka, bet pirmuma teikciau pilkai. ax.gif

Laukiu jusu nuomoniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Emilina* @ 2013 07 24, 14:07)
man pirma labiausiai...balciausia...as pirma karta buvau irgi dramblio kaulo nusiziurejus... bet paskui, kazkur foto pamaciau tai persigalvojau... man asmeniskai tai atrodo lyg butu toj patalpoj rukoma ir nuo rukalu tie baldai tokia spalva igave...

Nu jo, man irgi dr. kaulo tokia primena senovinius nuo laiko pageltusius dažus ax.gif

QUOTE(Juodai @ 2013 07 24, 14:24)
Mindija, man iš pateiktų variantų labiausia gal trečias 9001, berods unsure.gif

Šitas labiausiai prie mano sienų tiktų drinks_cheers.gif

Na aš čia tik šiaip kaip pvz sukėliau, nes realiai visai kitaip gi tos spalvos atrodo nei per kompą blush2.gif

Skaisiai balta pas mane gal nesižiūrės g.gif Viskas su kakavos atspalviais doh.gif Žiūriu į lubas namie, tai ir tos kažkokios jau su atspalviu atrodo, lyginant su šaldytuvu doh.gif
Da čia galvos skausmas laukia, nors dar išdėstymo nedasibaigiu iki galo niekaip doh.gif Bijau net baldžiui skambint, nes nežinau ko noriu doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Smilla @ 2013 07 24, 14:27)

Laukiu jusu nuomoniu  4u.gif

Tai va, žiūrint kokia ta pilka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(plyta @ 2013 07 24, 10:15)
Mergaites tikrai nereikia bijoti baltai blizgaus dazyto pavirsiaus puikiai valosi thumbup.gif  kas be ko nesvarumai nuciupinejimai jei savaite nevalysim tai matosi, bet jei pora kart pravalius tai nieko nepastebi niekas ir net patys nematom mirksiukas.gif  o virtuveje sukuosi labai daug nes negaliu atsidziaugti. bigsmile.gif

Kad valosi gerai, as nieko nesakau, as sakau, kad daznai (t.y. dazniau) reikia valyti 4u.gif ir pora kart i savaite virtuves fasadus valyti yra daug palyginus su tuo kiek man dabar tenka valyti... man vienareiksmikai butu gaila laiko (nepriimkte asmeniskai)

QUOTE(*Emilina* @ 2013 07 24, 10:25)
gal jau ir rodet foto, bet galima gal dar karteli savos virtuves? nes siandien tokia diena, kai nenoriu baltos virtuves.... rytoj gal vel noresiu... doh.gif poryt noresiu dvieju spalvu... g.gif  uzporyt gal net blizgios uzsimanysiu  lotuliukas.gif

nerodziau, nes dabar gyvenu nuomojamame bute, o nauja savo virtuve dar tik projektuojam, todel pati kankinuosi kaip ir jus 4u.gif bandziau surasti ka nors internete, bet ivedus virtuve sviesi- vien tik baltos virtuves pasipyle lotuliukas.gif

QUOTE(Mindija @ 2013 07 24, 10:28)
drinks_cheers.gif Tikrai nemanau, kad bus didesnė priežiūra nei balto klozeto biggrin.gif O ką? Jis irgi baltas, blizgus, ir ten dar kakojama lotuliukas.gif

Pagal mane blogiausi variantai juoda-blizgi arba balta-matinė ax.gif

Nors kaip aš save guodžiu, tai jei sugebėsit taškytis burokais, tai matyt bus absoliučiai visur, beje riebalai užtyškę ir pageltę taip pat "šviesis" nuo bet kokio paviršiaus biggrin.gif

Na ir palyginote, balta klozeta tapsnojate su riebaluotais ar dar kazi kokiais maisto produktais aplipusiais pirstais? g.gif jei klozeta pastatytumete prie lango ir akiu lygyje- garantuoju, kad pamatytumete daugiau nesvarumu nei pazemy..
galima aisku paieskoti dar blogesniu variantu- pvz virtuves veidrodinius fasadus turbut dar sunkiua valyti butu smile.gif
QUOTE(Grelita @ 2013 07 24, 11:10)
Sveikos, Gal galit kokius stiklininkus Kaune rekomenduoti, man reikia virtuvej stikla kad padarytu.. plevele jau uzsisakiau, beliko stiklas.  smile.gif

aaa... api ekokia plevele kalbate, jei ne paslaptis? cia vietoje plyteliu desite stikla ar i dureles? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 07 24, 14:37)
Na aš čia tik šiaip kaip pvz sukėliau, nes realiai visai kitaip gi tos spalvos atrodo nei per kompą blush2.gif
...

tai va va, klad mes menkos patarėjos čia, kai renamasi iš spalvų kurios RAL skiriasi keliais skaičiukais lotuliukas.gif ir kompas kiekvienos vis kitaip parodo doh.gif
ir teisybė, pilkų būna visoookių drinks_cheers.gif
pasižiūrėkit, kiek čia pilkų atspalvių... ir tai tik lašas jūroj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2013 07 24, 13:27)

Man kazkaip traukia prie pilkos spalvos  g.gif Tai galvoju arba spinteliu korpusus daryt pilkus, bet ne blizgius. Kokia tada ziuretusi stalvirsio spalva?
sienos planuojamos persiko spalvos, pats sviesiausias tonas, arba gelsva.
Pas drauge pilka sviesiai spinteliu spalva, tokia siek tiek dryzuota, ne visai lygi ir matine, tai graziai ziurisi  smile.gif  Ir kiek maciau, tai jokiu nesvarumu visai nesimato  ax.gif

Baltos, ir tamsiai rudos spalvos man labai irgi patinka, bet pirmuma teikciau pilkai. ax.gif

Laukiu jusu nuomoniu  4u.gif

pas mano pusesere pilka su tokia svelniai gelsva padaryta (fasaduose).. labai svelni tokia smile.gif stalvirsis irgi pilkas, plyteles irgi pilksvos.
Atsakyti
arba čia... - šits puslapis man labiau patinka - aiškiau spalvos matos
Vat ir Mindijos RAL 9007 yra visai ne balta, o Grey Aluminium doh.gif
RAL 9001 - Cream, o RAL 9003 - Signal White 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 07 24, 14:44)

nerodziau, nes dabar gyvenu nuomojamame bute, o nauja savo virtuve dar tik projektuojam, todel pati kankinuosi kaip ir jus  4u.gif  bandziau surasti ka nors internete, bet ivedus virtuve sviesi- vien tik baltos virtuves pasipyle  lotuliukas.gif

user posted image

???

ar visai ne i tema?
Atsakyti
QUOTE(*Emilina* @ 2013 07 24, 13:59)

???
ar visai ne i tema?

fasadu plokste panasi tikrai thumbup.gif

kazin, o sitoj foto esancios virsutines spinteles, kurios yra platsesnes (jau paciame virsuje). Ar cia yra imitacija ar jos atsidarineja kazin... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 07 24, 14:37)
Nu jo, man irgi dr. kaulo tokia primena senovinius nuo laiko pageltusius :

Sviesiai pilka.
Atsakyti