Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę toliau (2)

QUOTE(Juodai @ 2013 07 24, 10:28)
Geriausia valymo prasme turbūt yra LMDP su gruoblėtu paviršium, taip kaip pas Gabby, pas mane dabar  4u.gif. Gabby virtuvės nuotrauka pirmoj žinutėj - prašom išsityrinėt mirksiukas.gif
Dėl to blizgaus paviršiaus - esmė turbūt ta, kad nutaškymo matymasis matyt priklauso nuo spalvos ir gal dar nuo blizgumo procento g.gif. Anksčiau kažkas minėjo, kad gali būti pusiau blizgios, kažkiek procentų blozgios g.gif - nežinau, kaip tai pamatuoja unsure.gif , bet svarbiausia, kad blizgus MDF tiktai lengviau nusivalyt turi, kaip stiklas panašiai.

jo jo as ir turejau omeny butent Gabby virtuves plokste. kad ji geriausiai paslepia kleckus visus... pas uosvius irgi panasi, tik labiau naturalios medienos spalvu, tai super, niekas nesimato....
Atsakyti
QUOTE(pardon @ 2013 07 24, 09:43)
as kadangi cia naujoke, tai "zalia" - o kur pamatyti tas nuotraukytes?  ax.gif

kažkurioj ankstesnėj virtuvių temoj yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiddaa @ 2013 07 23, 21:22)
Laba vakara,

Pagaliau ir aš turiu ilgai lauktą savo virtuvę, esu 100 proc. patenkinta viskuo wub.gif 

mane domina kaina tokios virtuves (jei nori- AZ) ir koks pas jsu apsvietimas virs darbastalio po spintelemis. Taip pat kaip su virsutiniu dureliu uzdarymu? ranka uzdaromos ar su spec mygtuku? ax.gif

QUOTE(*Emilina* @ 2013 07 24, 08:29)
Ar tikrai??? cia mano didziausias galvos skausmas...reikia jau apsispresti, o negaliuuuuuu doh.gif  dbr sitam bute senoka tokia virtuve yra, ir dureles blizgios, tai mane pykina nuo amzinai kleckuotu duru... kiekvienas pirstas, kiekvienas lasas lieka...
o koks variantas geriausias tada? jauciu praktiskiausia kur buna fasadas medienos imitacijos...  g.gif

Kaip jus idejote foto tokia kokia dabar pas jus virtuve, tai manau blizgus pavirsius bus praktiskai toks pat... As kaip ir jus niekaip neapsisprendziu, bet visgi, manau, kad balta ir blizgi yra tepli ir nieko nepadarysi arba nori grazios ir valysi ja dazniau, arba renkiesi kitokia... 4u.gif
be to dabar visi baltas darosi kazkaip... tai man, kaip maistaujanciai asmenybei, vien del to ima noretis kitokios...

QUOTE(Juodai @ 2013 07 24, 09:28)
Geriausia valymo prasme turbūt yra LMDP su gruoblėtu paviršium, taip kaip pas Gabby, pas mane dabar  4u.gif. Gabby virtuvės nuotrauka pirmoj žinutėj - prašom išsityrinėt mirksiukas.gif

Del pavirsiu teplumo siek tiek paisklausinejau. Tos grubletosvienspalves po keliu metu irgi keikiamos, bent jau mano pazystamu tarpe.Pas viena yra dvispalve virtuve- viena spalva liuks valosi sake, o kita- tepasi ir nesisvalo normaliai po to is to grubletumo viskas.. Zodziu, kiek issiaiskinau geriausia medzio imitacija yra teplumo atzvilgiu. Cia toms, kas nenori tarnauti virtuvei smile.gif
Taip pat visada atkreipkite demesi kur stovi langas (pris spinteles, sone, arti/toli), nes kuo arciau ir ryskesnis sviesos saltinis tuo geriau matysis visi nutepliojimai...
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 07 24, 10:53)

Del pavirsiu teplumo siek tiek paisklausinejau. Tos grubletosvienspalves po keliu metu irgi keikiamos, bent jau mano pazystamu tarpe.Pas viena yra dvispalve virtuve- viena spalva liuks valosi sake, o kita- tepasi ir nesisvalo normaliai po to is to grubletumo viskas.. Zodziu, kiek issiaiskinau geriausia medzio imitacija yra teplumo atzvilgiu.  Cia toms, kas nenori tarnauti virtuvei smile.gif
Taip pat visada atkreipkite demesi kur stovi langas (pris spinteles, sone, arti/toli), nes kuo arciau ir ryskesnis sviesos saltinis tuo geriau matysis visi nutepliojimai...

pas uosvius medienos imitacijos jau nezinau kelinti metai, gal penkti...nu nieko jai neatsitike visai, ir issivalo gerai, ir siaip jokiu blogybiu neimatau...tiesa, ir plokste tiek vidaus tiek fasado pati pigiausia - lenkiska... o virtuve vis dar kaip nauja... jau net pati pradejau galvot apie pigiausia plokste...
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 07 24, 10:53)
Del pavirsiu teplumo siek tiek paisklausinejau. Tos grubletosvienspalves po keliu metu irgi keikiamos, bent jau mano pazystamu tarpe.Pas viena yra dvispalve virtuve- viena spalva liuks valosi sake, o kita- tepasi ir nesisvalo normaliai po to is to grubletumo viskas.. Zodziu, kiek issiaiskinau geriausia medzio imitacija yra teplumo atzvilgiu.  Cia toms, kas nenori tarnauti virtuvei smile.gif

dėl grublėtų valymo - sutinku, valosi jinai sunkiau, nei tarkim blizgus paviršius, bet esmė ta, kad ant jo sunkiai matosi visokios teplionės thumbup.gif , tad ir valyt taip dažnai nereikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Emilina* @ 2013 07 24, 09:57)
pas uosvius medienos imitacijos jau nezinau kelinti metai, gal penkti...nu nieko jai neatsitike visai, ir issivalo gerai, ir siaip jokiu blogybiu neimatau...tiesa, ir plokste tiek vidaus tiek fasado pati pigiausia - lenkiska... o virtuve vis dar kaip nauja... jau net pati pradejau galvot apie pigiausia plokste...

pas mano mama ne pati pigiausia ta plokste, bet medienos imitacija- balinto medzio kazkokio(labai sviesi) puikiausiai atrodo ir laiko... vargsta su ja maziau, nei su virtuveje esanciom glazuruotom plytelem doh.gif tai jei dar vittuve tiek valyt reiketu, kiek tas plyteles blizgint blink.gif ir pas mane dabar medzio imitacija, valau pries sventes per genetralini valima tik, nes kitaip pamirstu- ant ju nic nieko nesimato, ir esu labai tuo patenkinta..
as isvis mastau dabar apie virtuve is Ikejos jau smile.gif

QUOTE(Juodai @ 2013 07 24, 10:00)
dėl grublėtų valymo - sutinku, valosi jinai sunkiau, nei tarkim blizgus paviršius, bet esmė ta, kad ant jo sunkiai matosi visokios teplionės  thumbup.gif , tad ir valyt taip dažnai nereikia  unsure.gif

del nesimatymo- tikrai taip- nesimato thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
Mergaites tikrai nereikia bijoti baltai blizgaus dazyto pavirsiaus puikiai valosi thumbup.gif kas be ko nesvarumai nuciupinejimai jei savaite nevalysim tai matosi, bet jei pora kart pravalius tai nieko nepastebi niekas ir net patys nematom mirksiukas.gif o virtuveje sukuosi labai daug nes negaliu atsidziaugti. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 07 24, 11:11)
pas mano mama ne pati pigiausia ta plokste, bet medienos imitacija- balinto medzio kazkokio(labai sviesi) puikiausiai atrodo ir laiko... vargsta su ja maziau, nei su virtuveje esanciom glazuruotom plytelem  doh.gif tai jei dar vittuve tiek valyt reiketu, kiek tas plyteles blizgint blink.gif ir pas mane dabar medzio imitacija, valau pries sventes per genetralini valima tik, nes kitaip pamirstu- ant ju nic nieko nesimato, ir esu labai tuo patenkinta.. 
as isvis mastau dabar apie virtuve is Ikejos jau smile.gif 
del nesimatymo- tikrai taip- nesimato  thumbup.gif smile.gif

gal jau ir rodet foto, bet galima gal dar karteli savos virtuves? nes siandien tokia diena, kai nenoriu baltos virtuves.... rytoj gal vel noresiu... doh.gif poryt noresiu dvieju spalvu... g.gif uzporyt gal net blizgios uzsimanysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(plyta @ 2013 07 24, 11:15)
Mergaites tikrai nereikia bijoti baltai blizgaus dazyto pavirsiaus puikiai valosi thumbup.gif  kas be ko nesvarumai nuciupinejimai jei savaite nevalysim tai matosi, bet jei pora kart pravalius tai nieko nepastebi niekas ir net patys nematom mirksiukas.gif  o virtuveje sukuosi labai daug nes negaliu atsidziaugti. bigsmile.gif

drinks_cheers.gif Tikrai nemanau, kad bus didesnė priežiūra nei balto klozeto biggrin.gif O ką? Jis irgi baltas, blizgus, ir ten dar kakojama lotuliukas.gif

Pagal mane blogiausi variantai juoda-blizgi arba balta-matinė ax.gif

Nors kaip aš save guodžiu, tai jei sugebėsit taškytis burokais, tai matyt bus absoliučiai visur, beje riebalai užtyškę ir pageltę taip pat "šviesis" nuo bet kokio paviršiaus biggrin.gif

Aij, valytis vistiek teks blush2.gif Tik jau pradėjau dairytis siurblio-robotuko dabar, ba pagalvojau, kol ans grindis valinės aš galėsiu spinteles brūžint lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 24 liepos 2013 - 10:28
Tai kokią išsirinkot visdėlto? g.gif Nenoriu ir aš tos visiškai baltos, bet bijau, kad patonuota neatrodytų kaip murzina doh.gif
[/quote]
Kol kas dar neissirinkau, nes meistriukas su spalvu palete uzstrigo kazkur... Dar viena koduka zinau, ten ale kremine ar dramblio kaulo spalva, bet va truputi baisu, kad nebutu papilkavusi kokia unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, Gal galit kokius stiklininkus Kaune rekomenduoti, man reikia virtuvej stikla kad padarytu.. plevele jau uzsisakiau, beliko stiklas. smile.gif
Vaidaa, jusu virtuve laabai grazi, mano skoniui tobula ax.gif Ir svarbiausia ,kad esat patenkinta gamitojais. As jau 4 menesiai kaip laukiu savo virtuves kol pilnai bus baigta, vis atveza dazyta mdf su brokais, tai prasveista, tai dazai nubege, su kiekvienu atvezimu turiu apziureti kiekviena plokste ir atrinkti geras ir blogas ir taip jau 4 kartai, dar vis nebaigta, ir siaip daug niuansu kuriais neesu patenkinta, labai nusivyliau savo virtuves gamintojais, nors ir buvo rekomenduoti.... doh.gif Tik viliuosi ,kad greiciau pabaigtu viska... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grelita: 24 liepos 2013 - 11:31
QUOTE(Krina @ 2013 07 24, 12:01)
Kol kas dar neissirinkau, nes meistriukas su spalvu palete uzstrigo kazkur... Dar viena koduka zinau, ten ale kremine ar dramblio kaulo spalva, bet va truputi baisu, kad nebutu papilkavusi kokia  unsure.gif

Aš tai nenoriu nei dramblio kaulo (ji tokia pageltu balta), nei kreminės ax.gif
Man reikia tokios natūralios baltos....

Pateršiu temą nuotraukom. Nepykit 4u.gif

Trys balti atspalviai iš ral paletės

RAL 9007
user posted image

RAL 9003
user posted image

Ral 9001
user posted image

Man gal ta 9003 labiau g.gif
Atsakyti