Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę toliau (2)

QUOTE(*Emilina* @ 2013 07 23, 22:49)
O kaip del to blizgumo? as laba ilieka pirstai ant plokstes? ir dar gal galima foto stalvirsio? ax.gif
bet siaip grazi...labai...as pati noriu baltos virtuves, bet blizgaus pavirsiaus bijau, kaip  velnias kryziaus... doh.gif

Kadangi dar ne daug naudojausi, tai kol kas nepastebejau ax.gif stalvirsio foto ikelsiu ryt, nes dabar ne per kompa rašau.
Atsakyti
[quote=vaiddaa,2013 07 23, 22:22]
Laba vakara,

Pagaliau ir aš turiu ilgai lauktą savo virtuvę, esu 100 proc. patenkinta viskuo wub.gif Įkeliu keletą foto, gal kam padės paieskose ir projektavimuose smile.gif Plokštė-blizgus baltas poliruotas MDF, visur BLUM mechanizmai. Tarp orkaitės ir šaldytuvo nieko nėra, tiesiog paslėpta kolona, kurios nebuvo galima nugriauti.
Jei kils klausimu, tikrai atsakysiu drinks_cheers.gif

Jusu virtuve nuostabi thumbup.gif
gal galit isduoti kas ja jums gamino mirksiukas.gif , nes matau,kad jus irgi is Kauno mirksiukas.gif ir kainele butu suzinoti idomu ax.gif
Ai dar labai idomu, kokia grindu danga g.gif
Atsakyti
Vaiddaa, labai graziai atrodo virtuve, sveikinu 4u.gif Labiausiai tai dziugina, kad pati patenkinta viskuo. Prasom dar apsilankyti temoje ir pakonsultuoti kitas mirksiukas.gif
QUOTE(Juodai @ 2013 07 23, 20:58)
ne, ne toks, pas mus erdvė virtuvei kitokia wink.gif
parašysiu į AŽ nuotraukų nuorodas, kad neterščiau temos (jau esu kažkurioj kėlusi jas).

gal moderatorė ištrins tas nuotraukytes, nes visas puslapis jau raudonuoja  blush2.gif

Tai gal čia dėk nuorodą į nuotraukas, pastoviai yra tinginčių susirast ax.gif
Jaučiuos dabar kaip koks temos policininkas doh.gif Tai man nuotraukos per didelės, tai neteisingai cituojama... unsure.gif Išspirsit mane iš čia ir bus ramu verysad.gif
Atsakyti
Aj, Ajste, ką čia man kartotis su tuom savo projektu irnesakyk.gif. Tikiuosi, po kokių gerų 2 savaičių užversiu realios virtuvės nuotraukom rolleyes.gif lotuliukas.gif
O, kad duodi velnių pagrįstai, tai gerai thumbup.gif . Juk mandagiai stengies drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 24 liepos 2013 - 00:51
[quote=cashmira,2013 07 23, 23:01]
[quote=vaiddaa,2013 07 23, 22:22]
Laba vakara,

Pagaliau ir aš turiu ilgai lauktą savo virtuvę, esu 100 proc. patenkinta viskuo wub.gif Įkeliu keletą foto, gal kam padės paieskose ir projektavimuose smile.gif Plokštė-blizgus baltas poliruotas MDF, visur BLUM mechanizmai. Tarp orkaitės ir šaldytuvo nieko nėra, tiesiog paslėpta kolona, kurios nebuvo galima nugriauti.
Jusu virtuve nuostabi thumbup.gif
gal galit isduoti kas ja jums gamino mirksiukas.gif , nes matau,kad jus irgi is Kauno mirksiukas.gif ir kainele butu suzinoti idomu ax.gif
Ai dar labai idomu, kokia grindu danga g.gif
[/quote]

Gamino www.juritosbaldai.lt. Neturėjau jokių rekomendacijų, tiesiog pamačiau reklaminiame lankstinuke ir nežinau kodel, bet patiko ir tikrai nesigailiu.
Grindų danga plyteles.
Atsakyti
QUOTE(vaiddaa @ 2013 07 23, 22:22)
Laba vakara,

Pagaliau ir aš turiu ilgai lauktą savo virtuvę, esu 100 proc. patenkinta viskuo wub.gif  Įkeliu keletą foto, gal kam padės paieskose ir projektavimuose  smile.gif Plokštė-blizgus  baltas poliruotas MDF, visur BLUM mechanizmai. Tarp orkaitės ir šaldytuvo nieko nėra, tiesiog paslėpta kolona, kurios nebuvo galima nugriauti.

Aš turiu kelis klausimus biggrin.gif
Kokio pločio pas jus apatiniai stalčiai?
Kokio pločio durelės į kampinę spintelę? Ar patogus bus priėjimas ten?
Kokio pločio ir aukščio viršutinės spintelės?
Kaip suprantu, pas jus visur atmetikliai yra?
Ir ar patogu apatines spinteles/stalčius atidarinėti už to kraštelio be rankenėlių? g.gif Bijau, kad visus nagus nusilupinėsiu jei nebus rankenėlių doh.gif O ir po kiekvieno valgio gaminimo visas nučiupinėtas dureles valyt reiks unsure.gif
Kaip suprantu dar maisto negaminot ir nepasakysit ar gerai toks (ta prasme ne teleskopinis gartraukis) traukia ir ar labai jau spitelės apgaruoja ax.gif

Vuo bigsmile.gif Kaip per egzaminą kokį pavariau lotuliukas.gif
Bet tai nepykit, mano virtuvė bus beveik viens prie vieno blush2.gif

Labas rytas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Krina @ 2013 07 23, 11:29)
Klausimelis turincioms virtuve is balto dazyto MDF: gal bruksteltumete spalvos koduka? Nusiziurejau NCS spalvu paleteje S 0500-N balta spalva. Bet bijau, kad nebutu per daug ryski, "rekianti". Noretusi labiau prigesintos baltos  unsure.gif

Tai kokią išsirinkot visdėlto? g.gif Nenoriu ir aš tos visiškai baltos, bet bijau, kad patonuota neatrodytų kaip murzina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 07 24, 08:59)
Aš turiu kelis klausimus biggrin.gif
Kokio pločio pas jus apatiniai stalčiai?
Kokio pločio durelės į kampinę spintelę? Ar patogus bus priėjimas ten?
Kokio pločio ir aukščio viršutinės spintelės?
Kaip suprantu, pas jus visur atmetikliai yra?
Ir ar patogu apatines spinteles/stalčius atidarinėti už to kraštelio be rankenėlių? g.gif Bijau, kad visus nagus nusilupinėsiu jei nebus rankenėlių doh.gif O ir po kiekvieno valgio gaminimo visas nučiupinėtas dureles valyt reiks unsure.gif
Kaip suprantu dar maisto negaminot ir nepasakysit ar gerai toks (ta prasme ne teleskopinis gartraukis) traukia ir ar labai jau spitelės apgaruoja ax.gif

Vuo bigsmile.gif Kaip per egzaminą kokį pavariau lotuliukas.gif
Bet tai nepykit, mano virtuvė bus beveik viens prie vieno blush2.gif

Dabar egzamino neislaikysiu, nes galesiu tik vakare tiksliai viska ismatuoti biggrin.gif Tik zinau, kad dureles i kampine spintele apie 36 cm. Valymo atzvilgiu reiks kazkaip ilisti, kai bus lentyna, bet as ten turesiu ka sudet: bulviu kibira, visokias uogienes ir agurku stiklainius, nes atskiro sandeliuko neturesiu. Del atidarinejimo man patogu. Kaip del issipurvinimo ar gartraukio dar nezinau, nes tik savaitgali kelsimes gyventi. Atmetikliai yra tik tose auksciausiose spintelese kur virs mikrobanges ir saldytuvo, stalciai ir virs darbastalio spinteles su tuo letaeigiu prisitraukimu (nezinau kaip tiksliai vadinasi). Vietos virtuveje tikrai daug, nezinau ka ten desiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 07 23, 22:58)

bijokit labiau matinio paviršiaus, nes ant jo labiau matos atspaudai ir sunkiau valosi  4u.gif

Ar tikrai??? cia mano didziausias galvos skausmas...reikia jau apsispresti, o negaliuuuuuu doh.gif dbr sitam bute senoka tokia virtuve yra, ir dureles blizgios, tai mane pykina nuo amzinai kleckuotu duru... kiekvienas pirstas, kiekvienas lasas lieka...
o koks variantas geriausias tada? jauciu praktiskiausia kur buna fasadas medienos imitacijos... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 07 24, 00:29)
Vaiddaa, labai graziai atrodo virtuve, sveikinu  4u.gif  Labiausiai tai dziugina, kad pati patenkinta viskuo. Prasom dar apsilankyti temoje ir pakonsultuoti kitas  mirksiukas.gif

Tai gal čia dėk nuorodą į nuotraukas, pastoviai yra tinginčių susirast  ax.gif
Jaučiuos dabar kaip koks temos policininkas  doh.gif  Tai man nuotraukos per didelės, tai neteisingai cituojama...  unsure.gif  Išspirsit mane iš čia ir bus ramu  verysad.gif

as kadangi cia naujoke, tai "zalia" - o kur pamatyti tas nuotraukytes? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiddaa @ 2013 07 24, 09:12)
Dabar egzamino neislaikysiu, nes galesiu tik vakare tiksliai viska ismatuoti biggrin.gif  Tik zinau, kad dureles i kampine spintele apie 36 cm. Valymo atzvilgiu reiks kazkaip ilisti, kai bus lentyna, bet as ten turesiu ka sudet: bulviu kibira, visokias uogienes ir agurku stiklainius, nes atskiro sandeliuko neturesiu. Del atidarinejimo man patogu. Kaip del issipurvinimo ar gartraukio dar nezinau, nes tik savaitgali kelsimes gyventi. Atmetikliai yra tik tose auksciausiose spintelese kur virs mikrobanges ir saldytuvo, stalciai ir virs darbastalio spinteles su tuo letaeigiu prisitraukimu (nezinau kaip tiksliai vadinasi). Vietos virtuveje tikrai daug, nezinau ka ten desiu  biggrin.gif

Palauksiu vakaro biggrin.gif
Dėkui už ats. 4u.gif Dėl vietos... Na pas mane panašiai gaunasi, tai kažkaip man baisu, kad nieks netilps doh.gif

Ir dar gal kas paaiškins man blush2.gif Kaip sužinot vieno atmetiklio kainą? Ta prasme kainą randu, bet ji nėra kosmosas (ar ten dar kažkių priedų reikia?), tai gal verčiau daryt atmetiklius vietoj rankenėlių? g.gif
Atsakyti
Dabar naudojames tokia virtuve
user posted image

tai vaje kaip viskas matos.... tik nzn kokia cia plokste, nes ne musu virtuve.
Atsakyti
QUOTE(*Emilina* @ 2013 07 24, 09:29)
Ar tikrai??? cia mano didziausias galvos skausmas...reikia jau apsispresti, o negaliuuuuuu doh.gif  dbr sitam bute senoka tokia virtuve yra, ir dureles blizgios, tai mane pykina nuo amzinai kleckuotu duru... kiekvienas pirstas, kiekvienas lasas lieka...
o koks variantas geriausias tada? jauciu praktiskiausia kur buna fasadas medienos imitacijos...  g.gif

Geriausia valymo prasme turbūt yra LMDP su gruoblėtu paviršium, taip kaip pas Gabby, pas mane dabar 4u.gif. Gabby virtuvės nuotrauka pirmoj žinutėj - prašom išsityrinėt mirksiukas.gif
Dėl to blizgaus paviršiaus - esmė turbūt ta, kad nutaškymo matymasis matyt priklauso nuo spalvos ir gal dar nuo blizgumo procento g.gif. Anksčiau kažkas minėjo, kad gali būti pusiau blizgios, kažkiek procentų blozgios g.gif - nežinau, kaip tai pamatuoja unsure.gif , bet svarbiausia, kad blizgus MDF tiktai lengviau nusivalyt turi, kaip stiklas panašiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 24 liepos 2013 - 09:32