Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę toliau (2)

QUOTE(xde @ 2013 07 22, 22:24)
tikrai patogiau kaire ranka dėti išplautą puodelį ant kairėje pusėje esančio padėklo.Taip naudojausi 11 metų. mirksiukas.gif O dabar panašu,kad mini padėkliuką turėsiu dešinėje pusėje ,tik dėl ilgesnio stalviršio galimybės taip planuoju.

Gal ir patogiau kaireje, bet pripranti desineje ir atrodo taip ir turi buti smile.gif Naujoje virtuveje taip pat desineje numatomas padekliukas del ilgesnio darbastalio.

Klausimelis turincioms virtuve is balto dazyto MDF: gal bruksteltumete spalvos koduka? Nusiziurejau NCS spalvu paleteje S 0500-N balta spalva. Bet bijau, kad nebutu per daug ryski, "rekianti". Noretusi labiau prigesintos baltos unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krina: 23 liepos 2013 - 10:37
QUOTE(allberto @ 2013 07 23, 09:57)
uztat kempinele patogu pasideti...

dėl kempinėlės pasidėjimo tikrai neužsikraučiau sau papildomo raityto ploto šveitimui schmoll.gif
Atsakyti
O aš šiandien net nustebau, kad iki šiol net nepagalvojau apie padėkliukų puses unsure.gif Nors gal ir nereikėtų taip stebėtis, juk tvirtai apsisprendus jo neturėti. Visgi įdomumo dėlei - jokio skirtumo kurioj pusėj padėkliukas, kairėj ar dešinėj schmoll.gif Bent aš nepastebėjau, o turėjus abejose pusėse, dabartinis kairėj, aš pati dešiniarankė ax.gif

Juodai, per kur keliate foto į temą? 4u.gif Mano fotki sustreikavo ir neduoda kelt, nes kažkas mat su Java negerai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 07 23, 12:38)
O aš šiandien net nustebau, kad iki šiol net nepagalvojau apie padėkliukų puses  unsure.gif  Nors gal ir nereikėtų taip stebėtis, juk tvirtai apsisprendus jo neturėti. Visgi įdomumo dėlei - jokio skirtumo kurioj pusėj padėkliukas, kairėj ar dešinėj  schmoll.gif  Bent aš nepastebėjau, o turėjus abejose pusėse, dabartinis kairėj, aš pati dešiniarankė  ax.gif

Juodai, per kur keliate foto į temą?  4u.gif  Mano fotki sustreikavo ir neduoda kelt, nes kažkas mat su Java negerai  doh.gif

Man atrodo, kad prie padėkliukų padėties priprantama g.gif . Pas mane dabar kairėje pusėje, esu dešiniarnkė - patogu. Nors plautuvė šalia kampo, tai gal logiškiau būtų buvę sukti padėkliuką dešinėn, kad kampinis stalviršis užsidengtų, o ne linijinis, bet kažkaip radau kaip tą kampą išnaudot - stovi ten kombainas, skrudintuvė - rečiau naudojami rakandai, kaip ir nesigailiu, kad padėkliukas kairėje, o ne kampe. Kai dariaus šitą vistuvę, net nesusimąsčiau apie padėkliuko padėtį, kaip pasiūlė firmos projektuotoja, taip ir palikom unsure.gif

Ajste, pirmiausia ne "jūs", o "tu" mirksiukas.gif . Keliu nuotraukas per tą patį fotki.com , kol kas nestreikavo niekas... Va ir dabar pabandysiu įkelt jau gal kam ir pabodusią (sorry blush2.gif ) nuotrauką su mūsų virtuvės pradinėm spalvom, mat Pardon norėjo pamatyt smile.gif :
user posted image
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 07 23, 13:09)

Ajste, pirmiausia ne "jūs", o "tu"  mirksiukas.gif . Keliu nuotraukas per tą patį fotki.com , kol kas nestreikavo niekas... Va ir dabar pabandysiu įkelt jau gal kam ir pabodusią (sorry blush2.gif ) nuotrauką su mūsų virtuvės pradinėm spalvom, mat Pardon norėjo pamatyt  smile.gif :
user posted image
4u.gif

dabar suprantu, kad kazkas su mano kompu negerai... ir cia man nieko nesimato, tik parasyta: "user posted image" doh.gif

bandysiu is kito kompo gal namie paziureti....
Atsakyti
Gal kokia apsauga yra uždėta, jei kompas darbinis - nors nežinau ar taip galima fotkėm kokias apsaugas dėt g.gif , kad filmukams uždeda tai tikrai žinau, o čia - neaišku kodėl unsure.gif . Bandykit per kitą kompą žiūrėt 4u.gif
O gal šitoj nuorodoj atidarys:
http://www.houzz.com...itchen-new-york
Gal iš fotki.com tik nerodo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 23 liepos 2013 - 15:26
QUOTE(Juodai @ 2013 07 23, 11:09)
Ajste, pirmiausia ne "jūs", o "tu"  mirksiukas.gif . Keliu nuotraukas per tą patį fotki.com , kol kas nestreikavo niekas... Va ir dabar pabandysiu įkelt jau gal kam ir pabodusią (sorry blush2.gif ) nuotrauką su mūsų virtuvės pradinėm spalvom, mat Pardon norėjo pamatyt  smile.gif :
4u.gif

Nu tai dabar ir TUjinsiu tongue.gif
Tai matyt mano Java sugrybavo. Niekur neradau kaip pakeist nustatymus, kad su ja ką perstatyt, tai fotkiams nusiunčiau pagalbos prašymą, tikiuosi padės ax.gif
Kol darbai stovi (nu nesvietiškai karšta doh.gif ) įkeliu keletą vaizdelių (tiksliau nuorodą) iš to, ką jau nuveikiau ir spėjau nuotraukas į kompiuterį sukelt.
Taigis albumelyje sukrautos mano durelių ir stalčių foto prieš ir po plovimo. Reikėjo dar nufotografuoti ir vandenį po plovimo, žmones pagasdint lotuliukas.gif spintelės prieš plovimą. Plovimas pirmas iš trijų etapų, po jo šlifavimas švitriniu popieriumi, kad pašalint seną laką, o tada jau dažymas. Laimei dažai ale "viskas viename", todėl nereikia atskirai gruntuoti. Šlifuoti jau pradėjau, tik dar nespėjau nuotraukų susikelti. Na, kaip sakant - I'll be back cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ajste: 23 liepos 2013 - 15:50
QUOTE(Juodai @ 2013 07 23, 13:09)
Man atrodo, kad prie padėkliukų padėties priprantama g.gif . Pas mane dabar kairėje pusėje, esu dešiniarnkė - patogu. Nors plautuvė šalia kampo, tai gal logiškiau būtų buvę sukti padėkliuką dešinėn, kad kampinis stalviršis užsidengtų, o ne linijinis, bet kažkaip radau kaip tą kampą išnaudot - stovi ten kombainas, skrudintuvė - rečiau naudojami rakandai, kaip ir nesigailiu, kad padėkliukas kairėje, o ne kampe. Kai dariaus šitą vistuvę, net nesusimąsčiau apie padėkliuko padėtį, kaip pasiūlė firmos projektuotoja, taip ir palikom unsure.gif

user posted image
4u.gif

Valio, atsidare is namu kompo thumbup.gif vadinasi, darbe yra uzdeta kazkokia apsauga, speju.

Virtuve labai grazi, oho, bigsmile.gif o isplanavimas irgi toks?
Atsakyti
Merginos, būkite geros, laikykitės forumo taisyklių ir necituokite nuotaukų jei tai nėra būtina. Taip pat cituokite tik tą/tas žinutės dalis kurias komentuojate/į kurias atsakote. Palaikykime tvarką temoje ir visiems bus lengviau rasti reikiamą informaciją 4u.gif
Atsakyti
Laba vakara,

Pagaliau ir aš turiu ilgai lauktą savo virtuvę, esu 100 proc. patenkinta viskuo wub.gif Įkeliu keletą foto, gal kam padės paieskose ir projektavimuose smile.gif Plokštė-blizgus baltas poliruotas MDF, visur BLUM mechanizmai. Tarp orkaitės ir šaldytuvo nieko nėra, tiesiog paslėpta kolona, kurios nebuvo galima nugriauti.
Jei kils klausimu, tikrai atsakysiu drinks_cheers.gif

Bendras vaizdas:
user posted image

Šiukšliadėžių stalčius:
user posted image

Stalčiai:
user posted image
user posted image
user posted image

Kampinė spintele (tik dar nėra lentynos):
user posted image

Viršus:
user posted image
user posted image

Įmontuotas gartraukis:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vaiddaa @ 2013 07 23, 22:22)
Laba vakara,

Pagaliau ir aš turiu ilgai lauktą savo virtuvę, esu 100 proc. patenkinta viskuo wub.gif 

O kaip del to blizgumo? as laba ilieka pirstai ant plokstes? ir dar gal galima foto stalvirsio? ax.gif
bet siaip grazi...labai...as pati noriu baltos virtuves, bet blizgaus pavirsiaus bijau, kaip velnias kryziaus... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pardon @ 2013 07 23, 21:38)
Virtuve labai grazi, oho,  bigsmile.gif o isplanavimas irgi toks?

ne, ne toks, pas mus erdvė virtuvei kitokia wink.gif
parašysiu į AŽ nuotraukų nuorodas, kad neterščiau temos (jau esu kažkurioj kėlusi jas).
QUOTE(Ajste @ 2013 07 23, 22:07)
...necituokite nuotaukų jei tai nėra būtina...

gal moderatorė ištrins tas nuotraukytes, nes visas puslapis jau raudonuoja blush2.gif
QUOTE(vaiddaa @ 2013 07 23, 22:22)
Pagaliau ir aš turiu ilgai lauktą savo virtuvę, esu 100 proc. patenkinta viskuo wub.gif 

Džiugu girdėt ir matyt, o smagiausia, kad esat patenkinta thumbup.gif.
Papildyta:
QUOTE(*Emilina* @ 2013 07 23, 22:49)
bet blizgaus pavirsiaus bijau, kaip  velnias kryziaus... doh.gif

bijokit labiau matinio paviršiaus, nes ant jo labiau matos atspaudai ir sunkiau valosi 4u.gif
Atsakyti