Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę toliau (2)

QUOTE(pardon @ 2013 07 22, 14:17)
nu geras.... taip, ta ir maciau ir grynai tokios pacios uzsiprasiau (tik spalva kitokia pas mane bus). LABAI LABAI graziai padaryta... Maciau tik sala, bet jau kokybe... (bent is akies)  thumbup.gif
labai derinasi abi spalvos, isivaizduoju, kokia grazi virtuve bus  4u.gif

blush2.gif wub.gif jetau, kaip dabar DAR LABIAU NEKANTRAUJU doh.gif ...
Atsakyti
O aš tai žinokit išvis niekad ankščiau į jokius lygumus ir simetrijas net dėmesio niekur neatkreipdavau..
Nunueinu pas vienus naujos virtuvės apžiųrėt, pas kitus, aplamai pas ką besilankydavau tai tik į spalvas dėmesį atkreipdavau, aij dar visus riebaluotus nučiupinėjimus matydavau, kur gartraukiai riebaluoti dėmesį patraukdavo... mastau.gif Kas dar?... Net nežinau, tik kai naujos, tai man tos virtuvės daugmaž gražios, tvarkingos ir pan.
Bet kai dabar pati braižausi, tai total košmar doh.gif doh.gif Siaubas. Simetrijų gi nei pas vieną nėra blink.gif Nu visos spintukės belen kokios, tiek dydžiai, tiek aukščiais blink.gif Bet tyyyyyliu, nieko nesakau....
Jeeeezau šventas.... Baisu blink.gif Draugų tai neišsižadėsiu gi unsure.gif O jei vdrug ir pas mane simetrijų nebus, tai gal irgi nieks nepastebės arba bent jau nesakys g.gif
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2013 07 22, 15:36)
blush2.gif  wub.gif jetau, kaip dabar DAR LABIAU NEKANTRAUJU doh.gif ...

Ot geras bigsmile.gif Galėjo gi Pardon bent slaptai pafotkint ir mums parodyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 07 22, 15:46)
Jeeeezau šventas.... Baisu blink.gif Draugų tai neišsižadėsiu gi unsure.gif O jei vdrug ir pas mane simetrijų nebus, tai gal irgi nieks nepastebės arba bent jau nesakys  g.gif

bala nematė tų simetrijų irnesakyk.gif pas mane dabar nė vienos bendros linijos viršaus su apačia nėra - ir nieko unsure.gif viskas tvarkingai atrodo... ne, nebent nebūnu susitvarkius lotuliukas.gif
QUOTE(Mindija @ 2013 07 22, 15:46)
Ot geras bigsmile.gif Galėjo gi Pardon bent slaptai pafotkint ir mums parodyt ax.gif

turiu aš vieną salos šono ir raudono fasado nuotrauką - ale tai tik nuotrauka, truputį spalvos , bent jau raudona, ne tokios... dar nedažytos salos foto turiu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 07 22, 16:09)
turiu aš vieną salos šono ir raudono fasado nuotrauką - ale tai tik nuotrauka, truputį spalvos , bent jau raudona, ne tokios... dar nedažytos salos foto turiu... ax.gif

tikrai galejau pafotkinti, bet problema, kad ten apsvietimas labai prastas pas juos toj vietoj, nebutu matesi normaliu spalvu. is tikruju reikia geroj sviesoj kad matytusi. Bet medzio isdirbimas tai nerealus.... As tik iejusi pas juos pamaciau ir iskart duriau pirstu , kad ir man tokios reikia lotuliukas.gif
Dabar ismatuos virtuve ir tada paskaiciuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pardon @ 2013 07 22, 16:33)
Bet medzio isdirbimas tai nerealus.... As tik iejusi pas juos pamaciau ir iskart duriau pirstu , kad ir man tokios reikia  lotuliukas.gif 
Dabar ismatuos virtuve ir tada paskaiciuos smile.gif

wau, kaip smagu wub.gif cool.gif 4u.gif
smagu, kad Jums patiko ir radot tai, ko ieškojot, tikiuosi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sause @ 2013 07 22, 15:18)
Gabby_jz - turiu tau dar porą klausimukų, nes rytoj noriu galutinai su baldininkais pabaigti derinti. Kai padarys, galėsiu parodyti truputį kitokį, bet variantą tavo įkvėptą  mirksiukas.gif

Kokio pločio stalčiukas po plautuve?
Koks aukštisnuo dujinės iki gartraukio?
Ar tu dėjai dar kokį papildomą apšvietimą? Nematau niekur papildomų rozečių, nedėjai?  O šviesos jungiklis likęs prieškambaryje?

Po plautuve stalčiuko nėra - ten tik lentukė uždėta, ten nebuvo verta stalčiuko daryt, nes plotis tik 60cm, o kriauklė tai užima vietą apačioj ten smile.gif
Tarp spintelių aukštis apie 62cm.
Apšvietimo kol kas kito nėra, gal klijuosim led juostukes. Jungiklis yra prie šaldytuvo - įėjus virtuvės dešinėj smile.gif o rozetės yra dvi, ir jungiklis prie jų numatytasis, per vidurį maždaug tos sienos smile.gif

P.S. tik per atsitiktinumą užklydau čia ir nepatingėjau visų prirašytų psl perskaityt - atostogaujam Klaipėdoj smile.gif Tai tikiuos laiky spėjau jums atrašyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viola78 @ 2013 07 22, 11:03)
1. tikrai g.gif  unsure.gif

tikrai patogiau kaire ranka dėti išplautą puodelį ant kairėje pusėje esančio padėklo.Taip naudojausi 11 metų. mirksiukas.gif O dabar panašu,kad mini padėkliuką turėsiu dešinėje pusėje ,tik dėl ilgesnio stalviršio galimybės taip planuoju.
Atsakyti
As tai isvis tebiuos, kad kazkas nori tu padekliuku g.gif: Dar praeitoj temoj aptarem, kad is ju tik daugiau darbo valyt, negu naudos. O dabar galvoju, gi kr brangiau su padekliuku negu be jo, ania??
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 07 22, 22:24)
tikrai patogiau kaire ranka dėti išplautą puodelį ant kairėje pusėje esančio padėklo.Taip naudojausi 11 metų. mirksiukas.gif O dabar panašu,kad mini padėkliuką turėsiu dešinėje pusėje ,tik dėl ilgesnio stalviršio galimybės taip planuoju.

Ėėėė g.gif Tai kokia aš gaunuos tada? unsure.gif Šiaip esu dešiniarankė, bet kai plaunu indus, tai visada lėkštę laikau su kaire ranka, o dešine brūžinu su kempine... Bet man tai taip gaunas, kad su kaire ir dedu arba džiovyklėn arba ant padėkliuko g.gif
Užtai uošvienė pastebėjo, kad "atbulai" lėkštes dedu į jos džiovyklę doh.gif lotuliukas.gif

O tas "mini", tai geriau jau jokio ax.gif Lėkštės ten neapversit, o puodeliai tai toks jausmas, kad vos palietus, tuoj sukris plautuvėn ir susikuls... Kaip tik dabar pas uošvienę toks mini, tai tikrai nesąmonė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 07 23, 07:13)
O tas "mini", tai geriau jau jokio ax.gif Lėkštės ten neapversit, o puodeliai tai toks jausmas, kad vos palietus, tuoj sukris plautuvėn ir susikuls... Kaip tik dabar pas uošvienę toks mini, tai tikrai nesąmonė  blush2.gif

uztat kempinele patogu pasideti...
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 07 22, 20:24)

Aš desiniaranke, man desine patotgiau ant desineje esancio padekolo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 07 22, 22:24)

dešinerankiams sutinku, kad padėkliukas kairėje patogu, bet kairiarankiams manau nelabai turėtų būti patogu g.gif

QUOTE(allberto @ 2013 07 23, 09:57)
uztat kempinele patogu pasideti...

kempinėlę ir kitur galima pasidėti manau g.gif turėti kokį pastatomą/kabinamą padėkliuką su kempinėlėmis ir šluostėmis smile.gif aš jau persigalvojau dėl plautuvės su padėkliuku biggrin.gif geriau turėsiu 20-30cm didesnį darbastalį thumbup.gif kaip dabar pergalvoju, tai nelabai ir naudodavau aš tą padėkliuką pagal paskirtį, o kai bus indaplovė tai paskirtis išvis sumažės iki minimumo smile.gif taigi verta atsisakyti, bet čia išties įpročio klausimas g.gif
Atsakyti