QUOTE(allberto @ 2013 07 21, 12:48)
Aisku, del sventos ramybes, jeigu yra galimybe, galima kokias spinteles/lentyneles/cargo padaryti, bet, jeigu nera galimybes...
arba 1-5 cm akmens vatos sluoksni imontuoti, taciau dabar daug kas taip stato ir negadina sau nervu...
Ziurekites sau patogumo.
arba 1-5 cm akmens vatos sluoksni imontuoti, taciau dabar daug kas taip stato ir negadina sau nervu...
Ziurekites sau patogumo.
Nes antiek daznai nekepiama, tad neziaurus tie energijos nuostoliai.
QUOTE(xde @ 2013 07 21, 14:57)
Man,kaip kairiarankei,padeklas kaip tik patogiau kaireje.
O jei turetumete rinktis nevienodu vertikaliu sutapima po 30,po 45 ,po 40 cm su stalciais apacioje 80,60,indaplove 45 cm arba vienoda virsutiniu spinteliu ploti ,bet nesutapima su apacia,tai ka tuomet rinktumetes?
Papildyta:
nesutampa vertikalės,bet bent man tai atrodo tvarkingai.
(Foto skolinta.)
O jei turetumete rinktis nevienodu vertikaliu sutapima po 30,po 45 ,po 40 cm su stalciais apacioje 80,60,indaplove 45 cm arba vienoda virsutiniu spinteliu ploti ,bet nesutapima su apacia,tai ka tuomet rinktumetes?
Papildyta:
nesutampa vertikalės,bet bent man tai atrodo tvarkingai.
(Foto skolinta.)
Ne tiek ir daug kairiarankiu
Is abieju variantu nieko nesirinkciau. Taigi zinai ismatavimus virtuves ir deliojies kaip logiskiau. Susidelioji prioritetus ir ziuri kas gaunas. O vertikalios linijos turi sutapti.
Jusu ikeltas pvz tai toks vaizdas, kad ka turejo ta sudejo. . Na gal cia Lt mados tokios. Gal as nesuprantu .