Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

QUOTE(Gervuoge @ 2013 09 29, 18:15)
mERGAITES, O kam  patiketi didziulius storus plaukus, kad gerai iskarpytu garbanas? Vilniuje...

Aš savo toną plaukų nešiau pas Barbarą iš kirpyklos "Simona". Patiko man ji, gražiai iškarpė (šiaip garbanotus plaukus gražiai iškarpo 1 kirpėjas iš 10), plaukai net ir ataugę tą kirpimo formą išlaiko, o ir kirpėja maloni, buvo gana tyli, domėjosi tik plaukais (labai nemėgstu kirpėjų - psichologų, su kuriais turi visą valandą kaip su draugais bendrauti).
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2013 10 08, 10:33)
Aš savo toną plaukų nešiau pas Barbarą iš kirpyklos "Simona". Patiko man ji, gražiai iškarpė (šiaip garbanotus plaukus gražiai iškarpo 1 kirpėjas iš 10), plaukai net ir ataugę tą kirpimo formą išlaiko, o ir kirpėja maloni, buvo gana tyli, domėjosi tik plaukais (labai nemėgstu kirpėjų - psichologų, su kuriais turi visą valandą kaip su draugais bendrauti).

vat būtent doh.gif man tas irgi labai aktualu. Tai sakot jūsų minimima kirpėja turėtų gerai garbanotus iškarpyt taip? reiks bandyt užsirašyt.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2013 10 08, 10:40)
vat būtent  doh.gif man tas irgi labai aktualu. Tai sakot jūsų minimima kirpėja turėtų gerai garbanotus iškarpyt taip? reiks bandyt užsirašyt..  unsure.gif

Žinokit man iškarpė labai gerai, nes ėjau tvarkytis siaubingai atrodančius plaukus po vienos kirpėjos Vilniuje, tai kiek ji ten galėjo juos sutvarkyti, sutvarkė maksimaliai smile.gif Žinoma, labiausiai įdomu, kaip ji dirbtų su normaliai kirptais plaukais smile.gif Ir kaina nesikandžioja (60Lt)
Galit bandyti, žinoma nesu tikra, kad ji visada ir visiems gerai sutvarko, bet mums, garbanotoms, tenka rizikuoti kartais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ixora: 08 spalio 2013 - 22:01
QUOTE(Pabo latino @ 2013 08 13, 11:47)
Gal kas neseniai buvo pas Dianą iš KM  4u.gif  Renkuosi tarp jos ir Mindaugo.

Sveika, kai Mindaugas is KM atostogavo, buvau pas jo kolege Diana. Kadangi nesu is tu, kurie su smulkmenom pasakotu apie zmogu, siuo atveju, meistra is neigiamos puses, tad geriau susilaikysiu nuo komentaru. Galbut biolaukai nesutapo, o gal stipriai truksta profesionalumo, bet...Pasigailejau, kad nepalaukiau tu keliu savaiciu, kol gris Mindaugas...Taip pat, pastebejau, kad po Mindaugo kirpimo isvaikstau apie puse metu su graziai krintanciais plaukais, tuo tarpu, kai dabar teko po menesio vel koreguoti kirpima.
Musu - moteru blogybe, kad mes tokios nepastovios, norim ekperimentuoti su kirpejais, gundomes akcijomis ir galiausiai suprantame, kad geriausia tai, kas isbandyta ir patikrinta:) ech
Atsakyti
QUOTE(superenata @ 2013 10 09, 11:20)

Musu - moteru blogybe, kad mes tokios nepastovios, norim ekperimentuoti su kirpejais, gundomes akcijomis ir galiausiai suprantame, kad geriausia tai, kas isbandyta ir patikrinta:) ech

Bet gal ta kolegė jus apkirpo visai gražiai, tik jūs savęs kitokios, naujos, nenorite priimti, jums turbūt saugiau nesikeisti, vaikščioti "kaip visada". Taigi, čia greičiau tik jūsų požiūrio, o ne meistro profesionalumo ar neprofesionalumo reikalas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(superenata @ 2013 10 09, 09:20)
Sveika, kai Mindaugas is KM atostogavo, buvau pas jo kolege Diana. Kadangi nesu is tu, kurie su smulkmenom pasakotu apie zmogu, siuo atveju, meistra is neigiamos puses, tad geriau susilaikysiu nuo komentaru. Galbut biolaukai nesutapo, o gal stipriai truksta profesionalumo, bet...Pasigailejau, kad nepalaukiau tu keliu savaiciu, kol gris Mindaugas...Taip pat, pastebejau, kad po Mindaugo kirpimo isvaikstau apie puse metu su graziai krintanciais plaukais, tuo tarpu, kai dabar teko po menesio vel koreguoti kirpima.

gal Jums reikejo geriau eiti pas Ricarda g.gif kazkaip kiek maciau tai tikrai neblogai dirba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2013 10 09, 11:11)
Bet gal ta kolegė jus apkirpo visai gražiai, tik jūs savęs kitokios, naujos, nenorite priimti, jums turbūt saugiau nesikeisti, vaikščioti "kaip visada". Taigi, čia greičiau tik jūsų požiūrio, o ne meistro profesionalumo ar neprofesionalumo reikalas  4u.gif

Gal ir taip. ir tikrai nenoriu nieko izeidineti, taciau toji paslauga man netiko. Ypatingai atkreipiu demesi i tai, kaip praejus kazkiek laiko po kirpimo gula plaukai. Is kirpyklos, sutinku, visos iseiname grazios, nes viskuo sutepa, susukuoja, taciau po kurio laiko vat ir islenda spragos.
Atsakyti
QUOTE(Katausė @ 2013 10 07, 13:04)
Aš už Jurgitą Malakauskaitę,
http://www.sohosalon.lt/
Brangu pas ją, bet kaip koloristė super: puikiai išmano atspalvius ir juos parenka.
Dėl kirpimo-nežinojau ko noriu, o likau labai patenkinta.
Ji mato ką reikia keisti, išsiklausinėja klientės nomonės ir padaro labai neblogai.

O gal ji dirba Simona Lux salone? g.gif Nes Soho tinklalapyje prie kainoraščio jos nėra... Kiek kainuoja pas ją kirpimas? bigsmile.gif

QUOTE(anille @ 2013 10 07, 14:57)
As irgi karta kirpausi pas Ireniju. Apkirpo paprastai ir graziai, paliko gera ispudi. Bet nebuvo to wow jausmo, MB net nepastebejo, kad apsikirpau. Dabar vel planuoju kirptis ir sikart noreciau labiau pasikeisti, gal visai nusitrumpinti plaukus. Dabar gan ilgoki garbanoti plaukai.

Anksciau kirpdavausi pas Laimi, tikrai puikus kirpejas, bet labiau klasikiniu kirpimu, visada man palikdavo pusilgius plaukus ir panasiai apkirpdavo.

Ir svarstau, ar eiti pas Ireniju ar pas Zbigneva? Irenijaus kaina man priimtinesne, o Zbignevas labai isgirtas. Ar didelis skirtumas tarp siu kirpeju ir ar verta tiek moketi? smile.gif

Seniau kirpdavausi pas Irenijų, gerai kirpdavo, tik paskui pabodo, kad visą laiką labai panašiai, o kai paskutinį kartą buvau nuėjus galiukų pakirpimui (pasakiau, kad auginu plaukus), tai ohoho kiek nurėžė, pats suprato, kad persistengė, gavau kaip kompensaciją šampūną. O kiek kainuoja pas Zbignevą kirpimas? Daug teko girdėti gerų atsiliepimų (ne tik SM).

Buvau du kartus pas Mishą. Minusas jo, kad kirpčiukų nemoka kirpti (bent jau mano), nes prašiau, kad kristų ant šono, bet jam neišėjo. Galus pakirpo neblogai: vieną kartą nedaug, kitą drąstiškiau. Bet ką pastebėjau po jo kirpimų (galvoju gal geras žirkles naudoja), nors kirpausi sausį ir kitą kartą gegužę, tai plaukų galiukai neskilinėja, kas būdavo po poros mėnesių po apsilankymo pas kitus kirpėjus g.gif

Dabar mąstau pas ką čia eiti, nuaugusi ševeliūra jau kaip ir prašosi kirpimo biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(superenata @ 2013 10 09, 12:34)
Ypatingai atkreipiu demesi i tai, kaip praejus kazkiek laiko po kirpimo gula plaukai. Is kirpyklos, sutinku, visos iseiname grazios, nes viskuo sutepa, susukuoja, taciau po kurio laiko vat ir islenda spragos.

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(grmarti @ 2013 10 09, 13:11)
O gal ji dirba Simona Lux salone?  g.gif Nes Soho tinklalapyje prie kainoraščio jos nėra... Kiek kainuoja pas ją kirpimas? bigsmile.gif
Seniau kirpdavausi pas Irenijų, gerai kirpdavo, tik paskui pabodo, kad visą laiką labai panašiai, o kai paskutinį kartą buvau nuėjus galiukų pakirpimui (pasakiau, kad auginu plaukus), tai ohoho kiek nurėžė, pats suprato, kad persistengė, gavau kaip kompensaciją šampūną. O kiek kainuoja pas Zbignevą kirpimas? Daug teko girdėti gerų atsiliepimų (ne tik SM).

Buvau du kartus pas Mishą. Minusas jo, kad kirpčiukų nemoka kirpti (bent jau mano), nes prašiau, kad kristų ant šono, bet jam neišėjo. Galus pakirpo neblogai: vieną kartą nedaug, kitą drąstiškiau. Bet ką pastebėjau po jo kirpimų (galvoju gal geras žirkles naudoja), nors kirpausi sausį ir kitą kartą gegužę, tai plaukų galiukai neskilinėja, kas būdavo po poros mėnesių po apsilankymo pas kitus kirpėjus g.gif

Dabar mąstau pas ką čia eiti, nuaugusi ševeliūra jau kaip ir prašosi kirpimo biggrin.gif
Papildyta:

pritariu drinks_cheers.gif

o as prisipazinsiu kad sau nepatinku po Mindaugo biggrin.gif jis man tiek visko pritepa ir pripurskia, nes mano plaukai labai labai veliasi, turbut tam kad lengviau sukuotusi ir geriau iscackineti galetu, kad man isejus jie sukrenta ir prisiploja prie galvos doh.gif isplovus visiskai kitas vaizdas atsiveria smile.gif bet na ne del kirpymo as pas ji einu siaip ar taip o daugiau del dazymo. tikrai skaitau, kad jis yra vienas geriausiu koloristu ir tai parodo mano ir mano draugiu galvos smile.gif
o del zirkliu pritariu, as nebezinau ka reiskia skilinejantys galiukai kai nebesilankau pigiuose salonuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grmarti @ 2013 10 09, 13:11)
O gal ji dirba Simona Lux salone?  g.gif Nes Soho tinklalapyje prie kainoraščio jos nėra... Kiek kainuoja pas ją kirpimas? bigsmile.gif

O, taip SOHO jau nebedirba, sakė Simonoj Lux darbuojasi.
Kirpimas nuo 120 Lt kiek pamenu, bet tiksliau Simona Lux atsakytų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katausė: 10 spalio 2013 - 13:56
QUOTE(superenata @ 2013 10 09, 10:20)

Per velai pranešimas pasirodė smile.gif Buvau pas Dianą: kad kažkaip ypatingai butų apkirpę -nepasakyciau, spalvą gražią parinko. Gaila, kad greitai nusiplauna. Šaknys jau ataugo, bet neapsisprendžiu pas ką dabar eiti. Pas D jau ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Katausė @ 2013 10 10, 13:55)
O, taip SOHO jau nebedirba, sakė Simonoj Lux darbuojasi.
Kirpimas nuo 120 Lt kiek pamenu, bet tiksliau Simona Lux atsakytų.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti