Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

QUOTE(bitute_ @ 2013 09 12, 21:05)
Sveiki, turejau ta pacia problema, labai geltonumas lenda. galit pamegint apsilankyt pas kirpeja, kur as einu. ji uz dazyma ima nuo 90 lt, ziurint, kokie plaukai. dazo tikrai graziai, man labai retai kas itinka, pastoviai per geltonai budavo. plius faina moteris labai. kol kas dirba namie, nes isirengineja salona savo. mane nudaze smeline i pilkuma be jokiu milteliu. nusiusite savo plauku foto ir kaina manau pasakytu, kiek dazymas kainuotu. mano drauge pas ja eina, tai ir labai patenkinta, buvo tokia pigi blondine, o dabar sviesi graziai. siulau tikrai namie nedazyti, nes keli dazymai ir turesit stagarus vietoj plauku, o atauginti nerealiai sunku sudegintus... smile.gif jei reikia nr - sakykit

Parašykit nr į PM. smile.gif Nusiųsiu nuotrauką, kad maždaug gaudyčiaus kainose ir taupysiuos. 4u.gif Būtinai kainą reiktų pirma prieš einant sužinot. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(emissaa @ 2013 08 22, 15:29)

Figaro, PC Europa kirpausi galus, pas šviesią vyresnę moterį, vardo nepamenu. Kirpausi ryte tai nebuvo šilto vandens, galvą plovė drungnu vandeniu. Nukirpo greitai, gal per 15 min. be to labai daug, prašiau nukirpti tik galus, o jau kai nurėžė, net pati išsigando. Galiukų kirpimas su tiesinimu kainavo 70 Lt. Antrą sykį neeisiu kirptis.

nu nzn, lankiausi 2 metus pas Dima is to pacio Figaro. Jokiu priekaistu neturiu, visada isklauso, pataria g.gif kartais reikia nebijoti issakyti savo norus rolleyes.gif

na reiks ir man pas ta stebuklinga Manta is Simonos pabandyti kirptis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(I.J. @ 2013 09 16, 16:42)
nu nzn, lankiausi 2 metus pas Dima is to pacio Figaro. Jokiu priekaistu neturiu, visada isklauso, pataria g.gif kartais reikia nebijoti issakyti savo norus rolleyes.gif

na reiks ir man pas ta stebuklinga Manta is Simonos pabandyti kirptis biggrin.gif

Apie Dimą ir aš girdėjus tik pačius geriausius atsiliepimus, ir apie Renatą, kuri tam pačiam Figaro dirba. Tiesiog gal ne pats salonas blogas, o aš nepataikiau, pas tinkamą žmogų.
Na aš iš tų žmonių, kurie norėtų pasikliauti profesionalais smile.gif ir atsiduoti į jų rankas.
Atsakyti
QUOTE(emissaa @ 2013 09 16, 20:11)
Apie Dimą ir aš girdėjus tik pačius geriausius atsiliepimus, ir apie Renatą, kuri tam pačiam Figaro dirba. Tiesiog gal ne pats salonas blogas, o aš nepataikiau, pas tinkamą žmogų.
Na aš iš tų žmonių, kurie norėtų pasikliauti profesionalais smile.gif ir atsiduoti į jų rankas.

puikiai Jus suprantu drinks_cheers.gif
Atsakyti
as siandien is kirpyklos, ir drasiai galiu siulyti Virginija is Trixy salono (sv. stepono9). Kirpau ilgus plaukus trumpai, sukuosena puiki, dirba profesionaliai ir greitai, ne nepavargau ir siaip maloniai pasikalbejome. Aisku kaina 70-90lt, bet kiek pries kirpima teko dometis kainom, tai geri kirpejai daug maz tiek ir jama. Bent jau rezultatas yra vertas isleistu pinigu smile.gif kiek zinau, ji ir dazo, bet apie tai nieko negaliu pasakyt, nes neteko naudotis.
Atsakyti
QUOTE(Eriele @ 2013 09 18, 22:08)
as siandien is kirpyklos, ir drasiai galiu siulyti Virginija is Trixy salono (sv. stepono9). Kirpau ilgus plaukus trumpai, sukuosena puiki, dirba profesionaliai ir greitai, ne nepavargau ir siaip maloniai pasikalbejome. Aisku kaina 70-90lt, bet kiek pries kirpima teko dometis kainom, tai geri kirpejai daug maz tiek ir jama. Bent jau rezultatas yra vertas isleistu pinigu smile.gif kiek zinau, ji ir dazo, bet apie tai nieko negaliu pasakyt, nes neteko naudotis.

Pritariu, man irgi patinka Virgutė, ji labai maloni ir tobulai nukerpa. Aš pas ją dažausi. Kai pirmą kartą ėjau dažytis plaukų, ji man patarė, kuri plaukų spalva labiau tiktų pagal gyvenimo būdą ir akių spalvą, nes pasirodo, kad akių spalvos tonas lb svarbu. Esu žiauriai patenkinta smile.gif
Atsakyti
As tai visom rekomenduociau Misha is MyStudio smile.gif As pas ji dar pradejau lankytis kai jis dirbo Tony&Guy ax.gif Nuostabiai kerpa ir dazo! Ziauriai pasiilgstu jo kai bunu isvykus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubble123 @ 2013 09 22, 14:50)
As tai visom rekomenduociau Misha is MyStudio smile.gif As pas ji dar pradejau lankytis kai jis dirbo Tony&Guy  ax.gif Nuostabiai kerpa ir dazo! Ziauriai pasiilgstu jo kai bunu isvykus  4u.gif

Teko kartą pas jį lankytis. Tik iš buvusio salono pavadinimo ir atpažinau... Gal jis truputį pasikeitęs dabar, bet mane iš pirmo karto atstūmė tas susireikšminimas ir savo talento dievinimas ax.gif Kirpo ir nudažė gražiai, bet iki nuostabu man dar tikrai trūksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltute5 @ 2013 08 19, 12:47)
turiu faina kirpeja Juliana dirba sfinkse gedimino pr vilniuje ir dar kaskokiam salone naujei atidarytas(dar nesilankiau ten) tai va ji pinimus padaro greitai ir konkret,as nesipinu plaukus tik kerpuosi ir dazau pas ja,bet maciaua atliktus darbus,jie nuostabus..
jai kam reikia nr rasykit.kiek zinau kad ir i namus ji atvaziuoja,tai buna ir pigiau nei salone

O gal zinai kokiam kitam salone Juliana dirba, nes Sfinkse jos nebera.. Arba gal kontaktus turi jos?smile.gif
Atsakyti
SOS!
Gal kas žino kur šiuo metu dirba Liuda (Liudmila) iš BOMOND, pasiskambinau, norėjau užsirašyti, deja, pasakė pas juos jau nebedirba . Gaila, labai norėčiau vėl pas kirptis. Jei kas žinote, kur šiuo metu dirba ši kirpėja, atsiliepkite.

AČIŪ. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamusiuka @ 2013 08 20, 11:45)
unsure.gif kaip aš tave suprantu, buvau papuolusi į lygiai tokią pat situaciją, tik dabar kirpėjos vardo jau nepamenu-plaukai iškrito ir tik po trijų metų sugebėjau juos atgaivinti verysad.gif

Labas,jai jus dar domina galiu Pasiulyti gera kirpeja Vilniuje (ypač šviesiu plaukų) Sruogos dazo puikiai ir kruopščiai, uzdeda atspalvius,rūpinasi o kad plaukai butų nudažytas teisingai o ne greiciau
Jai jus sudomino rašykite i AZ
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2013 08 09, 17:42)
Sveikos,

Senesnej temoj ieskojau kas gerai sviesintu plaukus, patarta nuejau i Divalta pas Renata, pirma karta tik tonavo, nes saknys mazai atauge buvo, antra karta tonavo ir saknis daze, nerealiai buvau patenkinta rezultatu, trecia karta daze saknis - uzdejo ne ta pati kaip paskutini karta, gavau violetini atspalvi priekyje (atejus pas ja perspejau, kad jau pas praeita kirpeja buvau visa violetine), plius be proto dazai grauze, o ji man vis sake, kad uzdejo lygiai lygiai ta pati kaip ir ana karta.. Na ir paskutini karta daze vel saknis, si karta nedejo to violetinio ir uzdejo silpnesni peroksida, tai niekas negrauze, violetine neisejau, bet gi skiriasi ir matosi paskutinio saknu dazymo spalva nuo likusiu plauku! Islindo po kokios savaites kai apsiplove. Finale esu labai nepatenkinta, nes per tiek kartu neturiu nuolatinio normalaus rezultato ant galvos, jauciuos ir turbut atrodau taip kad namie dazyciausi plaukus  doh.gif Jauciuosi labai nusivylus ir linkstu vel ieskoti kazko naujo  g.gif Divaltoj vien uz saknu dazyma moku 160 Lt, su tonavimu 250-260, butu negaila, jei bent rezultatas dziugintu  schmoll.gif

Tiesa, kadangi anksciau sviesinaus sruogom, o jos buvo labai sviesios, tai ji mat padare siltesne spalva, kuri man plaunas i geltona, o atauginejancios pilkos saknys ziauriai kontrastuoja  verysad.gif

Rekomenduokit dar ka nors, kas bent jau uzsirasytu ka paskutini karta klientui dare ant galvos ir

nedarytu taip jau bile is akies..  doh.gif

Galiu rekomenduoti kirpeja kuri puikai dazo blondines ( šviesios plaukus) visada užšoko klijentes dažų formulė sau i užrašus su data visada gali pakartoti ta pačia spalva dazo šaknis ir tonuoja jai domina rašykite i -AZ duosiu tel.
Atsakyti