Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

QUOTE(Caridian @ 2013 08 26, 22:16)
Kokie jo kirpimo ikainiai?

Moteriškas kirpimas 60 lt, vyriškas - 40 lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(julie_prom @ 2013 08 27, 08:45)
Moteriškas kirpimas 60 lt, vyriškas - 40 lt smile.gif

Gal zinot, koks jo, kaip kirpejo, stazas? g.gif
Beje, o Jusu pacios plaukai kokie, tik galus kerpate ar kazka imantresnio padaro? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caridian: 27 rugpjūčio 2013 - 09:45
Sveikos,

Aš irgi žinau, kad tema ne apie blogus kirpėjus. Bet nerekomenduoju eiti dažyti plaukų į TiAmo pas Karolį. Visiškai nepateisino mano lūkesčių... Dirbo kruopščiai, bet kas iš to, jeigu rezultatas nedžiugina? Jį man rekomendavo draugė, sakė, kad gerai kerpa. Aš pati kirpimo neišbandžiau, tai negaliu komentuoti. Ją nukerpa tikrai gražiai. Taigi tikriausiai trūksta patirties dažyme.
Atsakyti
Gal kas lankotės Šiaurės miestelyje esančiame grožio salone T.A.D.A? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(julie_prom @ 2013 08 26, 17:24)
Drąsiai rekomenduoju Mantą iš Simonos  thumbup.gif

o su kokiais dazais jis dirba? smile.gif t.y. kokios kompanijos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 28 rugpjūčio 2013 - 15:00
Sveikos, merginos, smile.gif
Soriukas, jei si tema jau buvo, bet labai, labai skubiai reikia komentaru apie
Kristinos grozio studija (perkunkiemyje)[SIZE=7][COLOR=red] arba
Glamour grozio namus (zverynas). [SIZE=7][COLOR=red]
Gal kas lanketes ir daretes makiaza, ar sukuosena. Laabai reikai komentaru.
Aciuu!!!! ax.gif
Atsakyti
Labai reikalinga kirpėja kuri kirptš karštomis žirklėmis Vilniuje. 4u.gif
Atsakyti
Labas,

gal zinote kokios kainos BOMOND pas Juriju? Domina kirpimas, sukavimas.
Atsakyti
Gal kuri nors galite parekomenduoti kirpeja Vilniuje, kuri dirbtu su ilgais plaukais. Mane domina galiuku pakirpimas bei sukuosenu darymas ilgiems plaukams. Kiek cia pasiskaitineju, tai vos ne visoms aktualu trumpu plauku kirpimas bei dazymas.
Atsakyti
Sveikos, būkite malonios, patarkite su salonais.

Noriu pasidaryti plaukų laminavimą ir nežinau, kuriame geriausia, kur atliktų kokybiškai, kad išliktų efektas. Jei ir nedarėte šios procedūros, bent jau atsiliepimų apie patį saloną.

Renkuosi tarp:

Pretty grožio salonas Vilniaus g. DIrba su la bioestetique kosmetika
Sugihara Akropolyje, su Alfaparf
Divalta su Yunsey kosmetika
Simona Laisvės pr. su Emmedicioto kosmetika.

Labai lauksiu, nes jau greit eisiu, o negaliu apsispręsti.
Atsakyti
Sveikos. Man reiktų pas kirpėją, ne kirptis, o nusidažyt nuaugusias šaknis. Plaukai 9-10 tono, bet pati bijau su dažais žaistis. Norėčiau labiau pelenų atspalvio, o ne geltono, koks dabar yra, tai, kaip manot, gal man pačiai pavyktų namie nusidažyt? Nenoriu tamsesnių, nebent tokio pačio šviesumo. Turiu visokių priemonių spalvai išlaikyt, gal pati papilkinčiau juos tiesiog nusipirkus dažus šalto tono? biggrin.gif Ir aišku šaknis nuaugusias dažyt laikas jau, tai manau nesigaus man panašiai kaip ir su visais plaukais nusidžayti, bus orandžinės. schmoll.gif Nemokėsiu. Tai va reiktų kirpėjos kuri nebrangiai ima už dažymą. Nu 200LT kažkaip nesigauna palikt kas mėnuo keli. Gerai būtų tiesiog šaknis ir kad užmestų tos spalvos ant likusių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(hospes @ 2013 09 12, 08:10)
Sveikos. Man reiktų pas kirpėją, ne kirptis, o nusidažyt nuaugusias šaknis. Plaukai 9-10 tono, bet pati bijau su dažais žaistis. Norėčiau labiau pelenų atspalvio, o ne geltono, koks dabar yra, tai, kaip manot, gal man pačiai pavyktų namie nusidažyt? Nenoriu tamsesnių, nebent tokio pačio šviesumo. Turiu visokių priemonių spalvai išlaikyt, gal pati papilkinčiau juos tiesiog nusipirkus dažus šalto tono?  biggrin.gif Ir aišku šaknis nuaugusias dažyt laikas jau, tai manau nesigaus man panašiai kaip ir su visais plaukais nusidžayti, bus orandžinės. schmoll.gif Nemokėsiu. Tai va reiktų kirpėjos kuri nebrangiai ima už dažymą. Nu 200LT kažkaip nesigauna palikt kas mėnuo keli. Gerai būtų tiesiog šaknis ir kad užmestų tos spalvos ant likusių unsure.gif

Sveiki, turejau ta pacia problema, labai geltonumas lenda. galit pamegint apsilankyt pas kirpeja, kur as einu. ji uz dazyma ima nuo 90 lt, ziurint, kokie plaukai. dazo tikrai graziai, man labai retai kas itinka, pastoviai per geltonai budavo. plius faina moteris labai. kol kas dirba namie, nes isirengineja salona savo. mane nudaze smeline i pilkuma be jokiu milteliu. nusiusite savo plauku foto ir kaina manau pasakytu, kiek dazymas kainuotu. mano drauge pas ja eina, tai ir labai patenkinta, buvo tokia pigi blondine, o dabar sviesi graziai. siulau tikrai namie nedazyti, nes keli dazymai ir turesit stagarus vietoj plauku, o atauginti nerealiai sunku sudegintus... smile.gif jei reikia nr - sakykit
Atsakyti