Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

As nuolat pasikerpu SOLIDI kirpykla IKI Minskas, tai pas Toma, tai pas Janina, man jie abu geri biggrin.gif tik paskutini karta kirpausi pas Janina karstomis zirklemis - nu labai lux thumbup.gif ir siaip man ten jauku labai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avi: 22 rugpjūčio 2013 - 16:25
Ne ten pataikiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vysnaite1: 22 rugpjūčio 2013 - 16:38
QUOTE(avi @ 2013 08 22, 16:22)
As nuolat pasikerpu SOLIDI kirpykla IKI Minskas, tai pas Toma, tai pas Janina, man jie abu geri biggrin.gif tik paskutini karta kirpausi pas Janina karstomis zirklemis - nu labai lux thumbup.gif ir siaip man ten jauku labai smile.gif

Janina tos kirpėjos vardas priminėt. Nu tai aš išbandžius ir Janiną, ir Denisą, ir Tomą.Visi geri, ir kirpykla gera, tiesiog Tomas stipriausią įspūdį paliko smile.gif
Įdomu, jog atsirado kirpimas karštomis žirklėmis, reikės išbandyti. O kokia kaina gal pamenat, kirpimo karštomis žirklėmis?
Atsakyti
O kaip su kainytėm? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emissaa @ 2013 08 22, 18:41)
Janina tos kirpėjos vardas priminėt. Nu tai aš išbandžius ir Janiną, ir Denisą, ir Tomą.Visi geri, ir kirpykla gera, tiesiog Tomas stipriausią įspūdį paliko  smile.gif
Įdomu, jog atsirado kirpimas karštomis žirklėmis, reikės išbandyti. O kokia kaina gal pamenat, kirpimo karštomis žirklėmis?

arba 80 arba 90 biggrin.gif paprastas kirpimas (man galiuku) apie 50 lt, su kaukes uzdejimu ir istiesinimu:4u:
Atsakyti
QUOTE(Vook @ 2013 08 22, 13:10)
gal rekomenduotumėt kokį kirpėją mokantį kirpti garbanotus plaukus?  4u.gif

turiu garbanota drauge tai ji lankosi pas Rida smile.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 08 22, 21:21)
turiu garbanota drauge tai ji lankosi pas Rida smile.gif

čia kur tas Ridas randasi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vook @ 2013 08 23, 07:29)
čia kur tas Ridas randasi?  biggrin.gif

Ridas dirba salone Yury smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pienių pūkai: 23 rugpjūčio 2013 - 08:15
QUOTE(coco35 @ 2013 08 19, 12:58)
Zinau, kad tema "Geriausi kirpejai..", bet nusprendziau nebetyleti ir ispeti kitas...pries metus buvau salone My studijo pas Laura (pasirodo ji neseniai baigusi-gal tik metus dirba
*

Draugas pas ja kirposi karta - liko patenkintas, nors siaip lankosi pas Jolanta My studio.
As galvojau irgi eiti pas Laura, bet kad prigasdinot... g.gif

As tik pasakiau kaip man atsitiko, o spresti patiems eiti ar ne pas ja. Gal viskas bus gerai...
Atsakyti
QUOTE(Moxe @ 2013 07 22, 17:11)
Gal galima būtų daugiau info apie Mantą iš Simonos, gal kas kirposi ir pasidalins atsiliepimais?  ax.gif Ar jam reikia sakyti ko nori ar pats pasiūlo (kas jo manymu tiktų klientei)?  4u.gif

Man su kirpėjais nesisekė gana ilgai, kol neatradau Manto iš Simonos. Teko lankytis ir My Studio, ir Figaro salone, tačiau išgauti tobulą rudą plaukų spalvą pavyko tik Mantui. Prieš tai iš salonų išeidavau tai su raudonom šaknim, tai ryža, tai spalva nublukdavo po poros galvos plovimų. Tačiau jau antrus metus iš eilės lankausi pas Mantą ir niekada dar neteko nusivilti. Malonus bendravimas, naudingi patarimai, supratimas, ko nori klientas, iš pusės žodžio, na, ir puikus darbas - šis kirpėjas tikrai žino, ką reikia daryti su plaukais.

Nusiunčiau pas jį savo draugę ir jis padarė jai tobulą kare. Kiek žinau, vaikinas baigė kursus vienoje geriausių pasaulyje kirpimų akedemijų Vidal Sassoon Londone, kur iš kirpėjų reikalauja preciziškumo, ypatingo kruopštumo ir išmoko, kaip parinkti klientui tinkamą kirpimą prie veido formos ir bruožų.

Drąsiai rekomenduoju Mantą iš Simonos thumbup.gif
Atsakyti
Man su kirpėjais nesisekė gana ilgai, kol neatradau Manto iš Simonos. Teko lankytis ir My Studio, ir Figaro salone, tačiau išgauti tobulą rudą plaukų spalvą pavyko tik Mantui. Prieš tai iš salonų išeidavau tai su raudonom šaknim, tai ryža, tai spalva nublukdavo po poros galvos plovimų. Tačiau jau antrus metus iš eilės lankausi pas Mantą ir niekada dar neteko nusivilti. Malonus bendravimas, naudingi patarimai, supratimas, ko nori klientas, iš pusės žodžio, na, ir puikus darbas - šis kirpėjas tikrai žino, ką reikia daryti su plaukais.

Nusiunčiau pas jį savo draugę ir jis padarė jai tobulą kare. Kiek žinau, vaikinas baigė kursus vienoje geriausių pasaulyje kirpimų akedemijų Vidal Sassoon Londone, kur iš kirpėjų reikalauja preciziškumo, ypatingo kruopštumo ir išmoko, kaip parinkti klientui tinkamą kirpimą prie veido formos ir bruožų.

Drąsiai rekomenduoju Mantą iš Simonos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julie_prom: 26 rugpjūčio 2013 - 17:19
QUOTE(julie_prom @ 2013 08 26, 17:19)

Drąsiai rekomenduoju Mantą iš Simonos  thumbup.gif

Kokie jo kirpimo ikainiai?
Atsakyti