Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

Apsilankiau ir aš Simonoj. Grįžau begalo patenkinta, nors atėjus tikėjausi truputį kitokio rezultato, bet iš esmės likau patenkinta. Kirpausi pas Justą, fainas vaikinas, atsargus, mandagus, kartais darbo eigoje pasimeta (bent jau man taip pasirodė), kerpa labai lėtai. Susakiau jam visus reikalavimus iškarto, jis viską įdėmiai išklausė ir padarė viską beveik nepriekaištingai, nelabai patiko kaip kirpčiukus iš priekio sutvarkė, na bet bendru vaizdu likau tikrai patenkinta. Dažiausi pas Mantą. Mano plaukų spalva buvo kai kur baltesne, kai kur į geltonumą, o šaknys ataugusios tamsios, na žodžiu spalvų kalamburas doh.gif norėjau atsikratyti geltonumo ir sulyginti spalvą, dėl spalvos patarė ir įtikino kokia atrodys gražesnė, nepatiko tik tas, kad po šaknų daymo nelabai norėjo to geltonumo gesinti, sakė kad ir taip gražiai atrodo, bet man tai tikrai negražu, kai skiriasi laipteliais puse galvos vienos puse kitos spalvos, na galu gale sutiko ir sulygino visą ilgį. Vienu žodziu kaip ir sakiau galutinis variantas man labai patiko thumbup.gif Sumokėjau 200 Lt.
Atsakyti
Gal netycia kuri zino, pas ka plaukus tvarkosi Tiulio feju savininke Viktorija? Man jos plaukai tiesiog nerealus:)
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2014 08 25, 13:52)
Gal patartumėte ką pasirinkti kirpimui  Misha iš My Studio, Zbignevą ar Mindaugą iš KM? plaukai ilgi 4u.gif

Aš ne karta lankiausi pas Misha, išprandžiu patiko, nes po jo kirpimų buvo nesunku sutvarkyti mano bangotis linkusius plaukus, bet paskui, paskutinius kartus jau ne taip gražiai kirpdavo, o paskutinį kartą nukirpo visai neatsižvelgdamas į mano norus, tai po to daugiau nebeėjau pas jį ir kol kas nesinori grįžti. O vakar buvau pas Sonatą iš Divaltos, tai patiko kaip nukirpo, išklausė, patarė ir nukirpo taip, kaip norėjau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(skruzdė... @ 2014 08 29, 13:12)
Savo garbanotus plaukus patikejau Jurgitai is Simona Lux,likau tikrai patenkinta,graziai pakarpe... super 4u.gif Tik ji gal kiek saltoka pasirode,ukiskai pasakiu pasikelusi tongue.gif Bet si moteryte savo darba zino smile.gif

Kažkada svarsčiau pas ją eiti. Kiek mokėjote už kirpimą? 4u.gif

QUOTE(Fifachka @ 2014 09 05, 09:23)
Aš ne karta lankiausi pas Misha, išprandžiu patiko, nes po jo kirpimų buvo nesunku sutvarkyti mano bangotis linkusius plaukus, bet paskui, paskutinius kartus jau ne taip gražiai kirpdavo, o paskutinį kartą nukirpo visai neatsižvelgdamas į mano norus, tai po to daugiau nebeėjau pas jį ir kol kas nesinori grįžti. O vakar buvau pas Sonatą iš Divaltos, tai patiko kaip nukirpo, išklausė, patarė ir nukirpo taip, kaip norėjau  thumbup.gif

Pas Mishą ir aš keletą kartų kirpausi, bet nelikau labai patenkinta (pas mane banguojasi, kažkaip su trumpesniu kirpimu Mishos man buvo sudėtinga plaukus susitvarkyti), tai ir negršžau daugiau. O kiek mokėjote Divaltoje?

Geras jausmas išeiti iš kirpyklos patenkintai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(grmarti @ 2014 09 05, 11:56)
Pas Mishą ir aš keletą kartų kirpausi, bet nelikau labai patenkinta (pas mane banguojasi, kažkaip su trumpesniu kirpimu Mishos man buvo sudėtinga plaukus susitvarkyti), tai ir negršžau daugiau. O kiek mokėjote Divaltoje?

Mokėjau 80 Lt, sakė 90 Lt kainuoja, bet kadangi pas juos vyksta remontas ir ten salone haosas, tai padarė 10 Lt nuolaidą thumbup.gif Pas Misha brangiau budavo.
Atsakyti
QUOTE(grmarti @ 2014 09 05, 10:56)

Jei galite sau leisti tikrai rekomenduoju... nemazai mokejau 200lt. plius dar daze,tai dar daugiau gavosi,dar aliejuka plaukams pirkau,,paplonino pinige vien zo biggrin.gif Kas is to,kad nueini sumoki,kad ir 70lt. grizti namo ir reikia paciai dar dasikirpti... Va man patiko,kad Jurga nesiule tiesinti plauku,kaip kiti,kad siulo... Tiesiog sumodeliavo tokius kokie jie ir yra thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skruzdė...: 05 rugsėjo 2014 - 19:29
giriu Vytautą iš Saliono, gėlių g.
Buvau dukart, eisiu dar bigsmile.gif
Dažymas 130, kirpimas 60 smile.gif
Detalesnis aprašymas čia
Atsakyti
Sveiki, kas galėtų parekomenduoti meistrą, kuris neplėštų labai daug už galiukų pakirpimą? Man reikia ilgus plaukus tiesia linija patrumpinti wink.gif
Atsakyti
Galiukų? Pas meistrą? biggrin.gif Kiek žinau, jie nelabai mėgsta ateinančias kirptis "tik kirpčiukų", tik "galiukų" ir kad būtų "nebrangiai". Gal jums užteks paprastos kirpėjos?
Atsakyti
Rasita is UFF. Sviesius plaukus tvarko super! Perejau pas ja, rekomenduoju! Isklauso, pataria, nekisa jei nenori.
Atsakyti
Sveikos mamytės esamos ir būsimos smile.gif ,
persikėliau gyvent į Vilnių ir dabar ieškau kas galėtų pasirūpinti mano plaukais... Paskaičiusi šią temą apsistojau ties Simona Lux meistrais Jurgita ir Gintu. Šiaip mano plaukai yra pusilgiai ir linkę ale garbanotis, t.y. kad būtų tiesūs reikia patiesinti, o kad būtų garbanoti taip pat reikia jiems padėti. Taigi, pavarčius minėto salono nuotraukų galeriją, manau, kad labiau tiktų Ginto stilius, tik bijau, kad kaina nebūtų kosminė ax.gif Gal kas pas jį lankotės ir galit pakomentuoti?
Taip pat susidomėjau Anita iš Beauty Sense.

http://www.anitae.lt/apie-mane/

Gal yra ir pas ją beilankančių bei galinčių pasidalinti įspūdžiais?
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2014 09 09, 19:57)
Galiukų? Pas meistrą?  biggrin.gif Kiek žinau, jie nelabai mėgsta ateinančias kirptis "tik kirpčiukų", tik "galiukų" ir kad būtų "nebrangiai". Gal jums užteks paprastos kirpėjos?

Užsirašiau pas Ridą iš YURY, pranešiu, kaip sekės 4u.gif
Atsakyti