QUOTE(sigvezija @ 2014 08 18, 08:48)
Kirpausi Figaro pas Rimdžių, My Studio pas Mishą ir Laurą, tada pamiršau salono pavadinimą ir kirpėjo vardą, bet ten prie rotušės ir ŠMC pas tokį pusiau panką kurį dažniausiai giria visi. Pas Mantą čia visų aprašytą... Dar kelis bandžiau, bet šiuos dabar labai gerai atsimenu kaip norinčius kažką padaryt iš plaukų TOKIO, kai aš paprasčiausiai noriu tvarkingo ir gražaus kirpimo ir dažymo. Tai va ir niekada neišėjau pilnai patenkinta
Aciu
Man pas Rimdziu patiko kirptis,tik tai buvo senai,kai jis dar dirbo Figaro salone,patiko,nes isejus is kirpyklos,nesimatydavo,kad tik,ka kirpausi,l.naturaliai atrodydavau.Galiu pasakyt,net dabar ziurint I nuotraukas,man labiausiai patinka tos nuotraukos(kirpimas)kai kirpdavausi pas ji.Noreciau vel pas ji apsilankyti,bet girdejau,kad sunku papult.
Viena karta teko apsilankyti pas Zbigneva Koliato,kaina didesne,nei mokedavau pas Kestuti,bet kirpimu buvau patenkinta,graziai atrode,vel pabreziu,kad naturaliai.Siuo metu esu ne Lietuvoje,bet po poros menesiu planuoju I lietuva gryzt,ir noriu pirmu reikalu apsilankyt kirpykloj,todel ir renkuosi informacija,pati nemegstu daznai keisti kirpeju,todel ir svarstau tarp Kestucio,ir Zbignevo.