Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

QUOTE(Laimikė @ 2014 07 20, 17:02)
Dėl moteriško kirpimo: už gerą darbą, be abejo, negaila sumokėti brangiai, bet tie keli šimtai už kasdienį kirpimą nėra kokybės garantas - veikiau (per)mokama už meistro statusą ir salono nuomą, bet ne už rezultatą.

Kai ieškojau drąsesnių meistrių su šviežiu žvilgsniu, kurios pasiūlytų naujų sprendimų, atsižvelgdamos į veido formą ir plaukų struktūrą, radau saloną "Alaniją", Tuskulėnų g. 15, 852753753. Labai kruopšti ir kūrybinga yra to salono meistrė Natalija, bet ir kitos kirpėjos moka patarti. Pati kerpuosi pas to paties salono vyrų kirpėjąsmile.gif Vieną kartą patekus pas ją netyčia (pavadavo mano meistrę), ir netikėtai gavau savo idealų kirpimą.

Dažymas Keune dažais (kadaise supermamų forume išnaršiau gerus atsiliepimus apie šiuos dažus, dabar galiu prisijungti prie pagyrimų; pakartosiu čia, nes retai prisijungiu prie forumo ir ne visada galiu atsakyti p/m): patyrusi koloristė, mokanti parinkti dažus pagal veido spalvą, yra Valentina (salonas VALUX, pastatas PRIEŠAIS VCUP, antras aukštas, 865556866). Man labai svarbu, kad plaukai atrodytų natūraliai, gyvai, turėtų tūrį (o tai reiškia, kad dažomi sluoksniais, kruopščiai), ir kad nereikėtų nuolat dažyti šaknų - net šviesinant plaukus ir turint nemažai žilių plaukų. Pas Valentiną einu kartą į 4,5 mėnesius, ir net paskutiniu momentu nėra tragiško ataugusių šaknų efekto.

Sėkmės visoms ir visiems:)

Na del to saknu dazymo kas 4-5 men tai nesupratau. Kad ir kaip dazant, vaizdas po tiek laiko turetu buti labai ne koks. Nebent spalva itin artima naturaliai, bet tada gal apskritai nera reikalo dazyt
Atsakyti
Vilnietės,

gal kam teko kirptis pas vyruką, dirbantį Justiniškėse, Taikos g., prieš "Žilvinėlio" darželį. Jis namo 1-ame aukšte įsirengęs savo kirpyklą. Dažnai praeinu pro ją, matau, kad turi nemažai klienčių.
Labai lauksiu atsiliepimų ax.gif
Mano plaukai banguoti, pasišiaušę doh.gif. Negaliu rasti kirpėjo, kuris galėtų su jais susitvarkyti. Gal kas turi panašią bėdą ax.gif . Pas ką kerpatės? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *jolantab*: 24 liepos 2014 - 12:42
QUOTE(~Matuke~ @ 2014 07 14, 05:36)
Kaip supratau apie sia kalbama: http://www.divalta.lt/galerija/

QUOTE(Vi_ktorija @ 2014 07 17, 09:40)
Esu eilinė ilgaplaukė, ne "žvaigždė". Kerpuosi pas Renatą iš Divaltos jau seniai. Kainos niekuo nesiskiria nuo šiame forume aptarinėjamų kitų salonų kainų, o kad pavyzdžiuose įdėti žinomi žmonės, tai nuo to nei geriau, nei brangiau mane kerpa. Dėl dažymų nežinau, plaukų nedažau.

O kuom ta Renata ypatinga? Cia kad "zvaigzdes" kerpa? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(accessories @ 2014 07 29, 21:46)
O kuom ta Renata ypatinga? Cia kad "zvaigzdes" kerpa? biggrin.gif

Man ypatingumas pasireiškia tuo, kad gražiai nukerpa, o daugiau niekas neaktualu, bet čia kaip kam turbūt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 30 liepos 2014 - 09:59
Ar dar Simonoje (laisves pr.) dirba Mantas? Kazkaip man ten visai pakeliui būtų apsilankyti smile.gif
Klausimas dar kaip jam sekasi su rudais natūraliais atspalviais dažyti? Mano plaukai vos siekia pečius, kiek galėtų kainuoti dažymas su galiukų patrumpinimu? ax.gif
Atsakyti
dazyti Mantui sekasi, kirpti- ne biggrin.gif man kainavo berods 240 plauku vos zemiau peciu dazymas ir galu kirpimas. tas galu kirpimas tai ziauriai prastai isejo, plaukai be formos, lb negraziai krenta. vis dar svarstau, ar eit pas ji dazyt saknu, ar rinktis kita kirpeja, kuris prie to pacio ir graziai nukirptu. nes Mantui kirpt nebeduosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2014 08 07, 09:54)
dazyti Mantui sekasi, kirpti- ne biggrin.gif man kainavo berods 240 plauku vos zemiau peciu dazymas ir galu kirpimas. tas galu kirpimas tai ziauriai prastai isejo, plaukai be formos, lb negraziai krenta. vis dar svarstau, ar eit pas ji dazyt saknu, ar rinktis kita kirpeja, kuris prie to pacio ir graziai nukirptu. nes Mantui kirpt nebeduosiu biggrin.gif

Dėkui už atsakymą, jau manau persigalvojau ir galvojau tikrai bent kiek pigiau ax.gif
Atsakyti
Užsirašiau kirpimui pas Justą, kiek skaičiau visų geri atsiliepimai, o dažytis bandysiu pas Mantą. Eisiu rugpjūčio pabaigoje, ir laukiu ir bijau, nes norėtusi rugsėjo 1 atrodyti puikiai ax.gif Bandysiu nusifotagrafuotis "prieš" ir "po".
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2014 08 07, 09:54)

as vel griztu prie to pacio bet dar syki pagirsiu Mindauga is KM'o. Nedaziau ir nesikirpau si karta 4 menesius, ataugimas yra bet nelabai pastebimas o kirpimas toks geras kad dar dbr plaukai graziai krenta, visiskai nieko nedaryciau jei ne plauku skanys. plius jie man jau per ilgi doh.gif mirstu nuo karscio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 10 rugpjūčio 2014 - 11:44
QUOTE(guodzik @ 2014 08 10, 11:35)
as vel griztu prie to pacio bet dar syki pagirsiu Mindauga is KM'o. Nedaziau ir nesikirpau si karta 4 menesius, ataugimas yra bet nelabai pastebimas o kirpimas toks geras kad dar dbr plaukai graziai krenta, visiskai nieko nedaryciau jei ne plauku skanys. plius jie man jau per ilgi  doh.gif mirstu nuo karscio biggrin.gif

o kokia kaina pas jį?
Atsakyti
QUOTE(Monalli @ 2014 08 11, 18:49)
o kokia kaina pas jį?

Kosminė blink.gif , bent jau man, už paprastą kirpimą virš 200 Lt. Pasiskaitykite temoje, jau buvo minėta.
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2014 08 11, 19:25)
Kosminė  blink.gif , bent jau man, už paprastą kirpimą virš 200 Lt. Pasiskaitykite temoje, jau buvo minėta.

cia su plauku beveik iki juosmens dazymu, ponia smile.gif siaip kirpimas apie 100.
Atsakyti