Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

Kiek uzmaciau, tai Simonos meistrai naudoja Emmediciotto plauku prieziuros priemones. Mane irgi daze su tais dazais, likau tikrai patenkinta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amalija2: 26 gegužės 2014 - 19:12
Gal kas galėtų kruopščia ar kruopštų kirpėją rekomenduoti trumpus plaukus pakirpti lygiai, nieko mandraus, ilgus plaukus nukirpo MK Mindaugas labai patiko, bet dabar tik patrumpinimui gaila pinigų ax.gif
Ir gal dar galit pasidalinti kur vyrai kerpasi, kažkiek moderniau ne eilinis kirpimas? Busiu dėkinga už pasidalinimą kontaktais 4u.gif
Atsakyti
gal kaz zino gera kipeja S. miestely ar aplink?

paskaicius tema, atrodo, kad labai madinga vyrai kirpejai, moterys, kaip supratau, isejo is mados cool.gif butinai jaunas, grazus , komplimentais apiberiantis kad ir apgailetinos isvaizdos kliente...tokiam negaila ir 200 lt uz galiuku kirpima, nors tipine kliente dazniausiai chrusciovkej gyvena..

jo..ant ko, jei ne ant moteru geriausiai biznis darosi cool.gif

manau ne tik man butu naudinga suzinot apie geras kirpejas ne is "madingu" salonu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matrioska: 27 gegužės 2014 - 12:29
Figaro salono meistrai manęs nėra nuvlę
Atsakyti
QUOTE(matrioska @ 2014 05 27, 12:28)
gal kaz zino gera kipeja S. miestely ar aplink?

paskaicius tema, atrodo, kad labai madinga vyrai kirpejai, moterys, kaip supratau, isejo is mados  cool.gif butinai  jaunas, grazus ,  komplimentais apiberiantis  kad ir apgailetinos isvaizdos kliente...tokiam negaila ir 200 lt uz galiuku kirpima, nors tipine kliente dazniausiai  chrusciovkej gyvena..

jo..ant ko, jei ne ant moteru geriausiai biznis darosi  cool.gif

manau ne tik man butu naudinga suzinot apie geras kirpejas ne is "madingu" salonu  bigsmile.gif

jo, kažkaip ir aš labai pasigendu temoj diskusijų apie "nemadingas" geras kirpėjas, kartais panašu, kad čia visos pasirodyt nori, kad gali nueit į kažkokius KM MK rimdžių kirpyklas ar dar kokį velnią biggrin.gif
aš tai mėgstu paprastumą. man vardas nieko neduos, jei nukirps šūdinai, kaip va vieną dalyvę apkirpo madingasis kirpėjas biggrin.gif

dėl Šiaurės miestelio, ten tokia kirpykla yra Šilkinė banga, pagooglinkit adresą, žukausko gatvėj. Dirba ten Inga, Irma - abi labai geros kirpėjos smile.gif

tiesa, į tą pačią madingumo temą - mano viena kolegė vaikšto į kirpyklą molėtuose, nes ten jos gimtasis miestelis, kai važiuoja aplankyt saviškių, tai tuo pačiu nueina pas kirpėją. nu gražesnio kirpimo nei pas ją, turbūt nesu mačius. todėl tikrai esu šventai įsitikinus, kad ne salono madingumas lemia kirpimą, dažymo kokybę ar aptarnavimo lygį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eleina: 28 gegužės 2014 - 07:15
aš tai mėgstu paprastumą. man vardas nieko neduos, jei nukirps šūdinai, kaip va vieną dalyvę apkirpo madingasis kirpėjas biggrin.gif

Tiesa.. Tik nustebino kai kurios diskusijos dalyves - stojo ginti Manto, kad ir koki akivaizdziai nevykusi kirpima jis padare. Vos ne mano klaida - lyg pati buciau gabalais issikarpiusi plaukus.
Patarimas - bukit atsargios, merginos. Po sitokios nesekmes jau turbut nei vienu ''meistru'' nebetikesiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2014 05 28, 08:11)
jo, kažkaip ir aš labai pasigendu temoj diskusijų apie "nemadingas" geras kirpėjas, kartais panašu, kad čia visos pasirodyt nori, kad gali nueit į kažkokius KM MK rimdžių kirpyklas ar dar kokį velnią biggrin.gif

dėl Šiaurės miestelio, ten tokia kirpykla yra Šilkinė banga, pagooglinkit adresą, žukausko gatvėj. Dirba ten Inga, Irma - abi labai geros kirpėjos smile.gif

tiesa, į tą pačią madingumo temą - mano viena kolegė vaikšto į kirpyklą molėtuose, nes ten jos gimtasis miestelis, kai važiuoja aplankyt saviškių, tai tuo pačiu nueina pas kirpėją. nu gražesnio kirpimo nei pas ją, turbūt nesu mačius. todėl tikrai esu šventai įsitikinus, kad ne salono madingumas lemia kirpimą, dažymo kokybę ar aptarnavimo lygį smile.gif

aciu, bet kaip tik apie Inga pasiskaiciau ne kokiu atsiliepimu SM, tai bijau...

as pati esu kirpusis pas "madingus "kirpejus vyrus, kai buvau kvaila ir jauna. ir klaipedoj, ir vilniuj. bet s... gavosi. cia kaip toj pasakoj, kur nieks nedrista pasakyt karaliui, kad tas nuogas biggrin.gif

siandien einu i kirpykla S. miestelyje, galima sakyt, pirma pasitaikiusia, jei patiks, parasysiu, gal kam pravers smile.gif
Atsakyti
QUOTE(matrioska @ 2014 05 28, 13:43)
aciu, bet kaip tik apie Inga pasiskaiciau ne kokiu atsiliepimu SM, tai bijau...

as pati esu kirpusis pas  "madingus "kirpejus vyrus, kai buvau kvaila ir jauna. ir klaipedoj, ir vilniuj. bet  s... gavosi. cia kaip toj pasakoj, kur nieks nedrista pasakyt karaliui, kad tas nuogas  biggrin.gif

siandien einu i kirpykla S. miestelyje, galima sakyt, pirma pasitaikiusia, jei patiks, parasysiu, gal kam pravers  smile.gif

išduokit paslaptį, kur skaitė tuos negerus atsiliepimus apie Ingą blush2.gif nes jinai kaip žmogus labai stačiokiška ir tiesmukiška, bet kaip kirpėja man buvo super smile.gif

sėkmės, laukiam atsiliepimų.
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2014 05 28, 14:56)
išduokit paslaptį, kur skaitė tuos negerus atsiliepimus apie Ingą  blush2.gif nes jinai kaip žmogus labai stačiokiška ir tiesmukiška, bet kaip kirpėja man buvo super smile.gif

sėkmės, laukiam atsiliepimų.

na tiesumas man ne minusas biggrin.gif , SM ir skaiciau, bet nepasakysiu tiksliai, kur, man rodos, per google buvau jos varda tiesiog suvedusi..o jusu plaukai tiesus, idomu, kokios sukuosenos jos arkliukai , gal kitasyk pas ja bandyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2014 04 25, 11:20)
Mindaugas viska gali biggrin.gif mano draugei nerealu ombre padare  wub.gif
as irgi labiau uz silta spalva nes su salta iskrentu is veido smile.gif bet zodziu atspalviu isbandem daug.

vis dar ieškau ombre specų, gal galite plačiau papasakoti apie draugės plaukus?Kokie jie buvo prieš ombre, ir žinoma kiek mokėjo už jį? ax.gif
Atsakyti
Ieškančioms geros koloristės galiu labai rekomenduoti Andželą iš Bliss&Fashion. Man ji idealiai padarė švelnų Victoria's Secret modelių stiliaus ombre. Bet toks dažymas tinkamas tik natūraliai banguotų plaukų savininkėms, ant tiesių nemanau, kad žiūrėtųsi.
Plaukus kirpausi taip pat tame pačiame salone. Patiko thumbup.gif Esu išbandžius įvairius kirpėjus: ir Miša ir Rimdžių ir apkalbėtąjį Mantą, bet kolkas apsistosiu čia. Galėčiau įkelti foto, tik nemoku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(matrioska @ 2014 05 28, 14:09)
na tiesumas man ne minusas  biggrin.gif , SM ir skaiciau, bet nepasakysiu tiksliai, kur, man rodos, per google buvau jos varda tiesiog suvedusi..o jusu plaukai tiesus, idomu, kokios sukuosenos jos arkliukai , gal kitasyk pas ja bandyt  g.gif

mano plaukai garbanoti, ir aš ją prieš kokius 7 metus radau būtent ieškodama gero kirpėjo garbanotiems plaukams smile.gif ir ilgą laiką pas ją nuolat lankiausi, labai gerai kirpdavo ir dažydavo, tik kažkaip vieną dieną sugalvojau, kad noriu pokyčių biggrin.gif tada susiradau čia jau minėtą Barbarą. dabar, kai jau plaukai po kirpimo biški paaugo, tai darau išvadą, kad vistik nežymiai, bet garbanotus plaukus geriau kerpa Inga.

Atsakyti