Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

as turbut eleonoros vietoje taip pat dar apsilankyciau kitoje kirpykloje, bet kirpciau daug plauku negailedama biggrin.gif aisku to nesiulau daryti eleonorai, nes kaip supratau buvo noreta islaikyti plauku ilgi. pernai ir as turejau panasia seveliura… tik mokejau uz tai labai nedaug. turiu gan storus plaukus , bet iskarpymu nenorejau. o kirpeja padare butent taip kaip eleonorai, bet dar baisiau biggrin.gif - paeme didele sruoga plauku ir visus nukirpo ties zandikauliu doh.gif nes ji sake cia zaidimas butu jai kirpti visus mano plaukus, nes daug plauku… tokios kirpimo technikos net nezinojau ir net neisivaizdavau kaip veliau atrodys plaukai. kiti plaukai liko siek tiek ilgesni, bet nebuvo tokie ilgi kaip pas eleonora. taciau visumoje tas kirpimas man labai maise ir ilgai nervino, nes net susiristi negalejau normaliai, o susiristi man darbo metu butinai reikejo. tad buvo kiek vargo pradzioje… tiesa ir palaidi plaukai negraziai atrode pradzioje. veliau auginau 10 menesiu ir kai nuejau i kirpykla paprasiau paprasto kirpimo ir ,kad bent kiek susilygintu (kiek imanoma) tie pakarpymai. tad dabar liko vel trumpoki plaukai is ilgesniu, bet be tu iskarpymu. tai va turejau pernai metais pirma karta tokia pamoka ateiciai su kirpejais.
eleonora, gal dar kiek nors padetu plauku permetimas per sona… na net nezinau, nes dabar gan grieztokai atrodo tokie iskarpymai.
Atsakyti
Eleonora, o kiek mokėjote už kirpimą? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Siriii @ 2014 05 19, 19:54)
as turbut eleonoros vietoje taip pat dar apsilankyciau kitoje kirpykloje, bet kirpciau daug plauku negailedama biggrin.gif  aisku to nesiulau daryti eleonorai, nes kaip supratau buvo noreta islaikyti plauku ilgi. pernai ir as turejau panasia seveliura… tik mokejau uz tai labai nedaug. turiu gan storus plaukus , bet iskarpymu nenorejau. o kirpeja padare butent taip kaip eleonorai, bet dar baisiau biggrin.gif  - paeme didele sruoga plauku ir visus nukirpo ties zandikauliu doh.gif  nes ji sake cia zaidimas butu jai kirpti visus mano plaukus, nes daug plauku… tokios kirpimo technikos net nezinojau ir net neisivaizdavau kaip veliau atrodys plaukai. kiti plaukai liko siek tiek ilgesni, bet nebuvo tokie ilgi kaip pas eleonora. taciau visumoje tas kirpimas man labai maise ir ilgai nervino, nes net susiristi negalejau normaliai, o susiristi man darbo metu butinai reikejo. tad buvo kiek vargo pradzioje… tiesa ir palaidi plaukai negraziai atrode pradzioje. veliau auginau 10 menesiu ir kai nuejau i kirpykla paprasiau paprasto kirpimo ir ,kad bent kiek susilygintu (kiek imanoma) tie pakarpymai. tad dabar liko vel trumpoki plaukai is ilgesniu, bet be tu iskarpymu. tai va turejau pernai metais pirma karta tokia pamoka ateiciai su kirpejais.
eleonora, gal dar kiek nors padetu plauku permetimas per sona… na net nezinau, nes dabar gan grieztokai atrodo tokie iskarpymai.

Siriii, likimo drauges mes drinks_cheers.gif unsure.gif
Man irgi tikrai plati sruoga nurezta ties zandikauliu, foto gal nesimato taip, bet realybeje gaunasi per didelis skirtumas tarp ilgesniu plauku ir tu nureztu. Visaip bandau sukuoti, formuoti kazkiek (ko labai nemegstu unsure.gif ), bet kad ir ka bedaryciau - kirpimas tragiskas, man visai netinka ir nepatinka verysad.gif
Oj tikrai neisiu i joki kita salona taisyti kirpimo, mano vestuves vasaros pabaigoj, todel eksperimentu su plaukais jau ir taip per akis... Stengsiuosi atsiauginti kiek galima daugiau. Prisipirkau papildomai kaukiu, serumu ir naiviai tikiuosi, gal plaukai greitai augs smile.gif
Plaukus po apsilankymo ''Simonoje'' tik susukuotus i sona ir tenesioju + prisegtus segtukais, kitaip tiesiog absurdas, kai tos placios sruogos ties zandikauliu krenta gabalais + dar puciasi schmoll.gif
Karti karti ir dar labai nelaiku pamoka su kirpejais ir man.

Papildyta:
QUOTE(Amalija2 @ 2014 05 19, 22:18)
Eleonora, o kiek mokėjote už kirpimą?  verysad.gif

80lt. Bet man tie pinigai paskutinej vietoj, nezinau kiek primokeciau dabar, kad tik nekirptu manes Mantas...
verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eleonorra: 20 gegužės 2014 - 09:59
apsilankiau ir as siandien pas Manta biggrin.gif baisoka buvo eiti po tokiu atsiliepimu smile.gif

kaip zmogus labai patiko, labai malonus, draugiskas, taktiskas, malonu pasisneketi su juo, neprailgo tos trys valandos sedejimo kirpykloj. mano plaukai buvo ilgi, kiek zemiau liemenuko uzsegimo, o spalva buvo kazkokia nesamone biggrin.gif - kadangi sviesinau namie, tai ten puse plauku su atsiplovusia ruda, kita puse blondiniskai ryza, dar likusios baltos sruogos is senesniu dazymu, na ir gerokai ataugusios tamsos saknys. prasiau sulyginti spalva ir nudazyti tamsiau, kad nebutu didelio kontrasto tarp atauginejanciu saknu ir likusiu dazytu plauku. koks puse plauku po nestumo isslinke, tokia ziurkytes uodega ir atauginejantis baisus eziukas buvo, tai kirpti norejau iki peciu ir prasiau kuo paprastesnio kirpimo, kad nereiketu kasdien su fenais ir modeliavimo priemonem zaisti. patare kirpti siek tiek zemiau peciu.

cia pries. foto pries koki menesi daryta, tai tu atsiplovusiu ryzu atspalviu dar mazai matosi.
user posted image

po Manto
user posted image

spalva padare idealiai kokia ir norejau, net nesimato, kad plaukai butu dazyti. jokiu ryzumu, spalvu perejimo nesimato. del kirpimo nzn net ka pasakyti, nieko mandro neprasiau tai ir vaizdas neypatingas, paprasti lygus plaukai ir tiek. praejusi karta kirpausi pas Toma is Solidi, super gerai nukirpo, plaukai graziai krito be jokiu fenu, nebuvo to 'sunkumo' galuose, graziai atauginejo kirpimas (kirpausi gruodi ar sausi pries siandien). planuoju rudeniop ataugus plaukam dar sugrizti pas Manta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2014 05 20, 20:21)
apsilankiau ir as siandien pas Manta  biggrin.gif baisoka buvo eiti po tokiu atsiliepimu smile.gif

kaip zmogus labai patiko, labai malonus, draugiskas, taktiskas, malonu pasisneketi su juo, neprailgo tos trys valandos sedejimo kirpykloj. mano plaukai buvo ilgi, kiek zemiau liemenuko uzsegimo, o spalva buvo kazkokia nesamone  biggrin.gif - kadangi sviesinau namie, tai ten puse plauku su atsiplovusia ruda, kita puse blondiniskai ryza, dar likusios baltos sruogos is senesniu dazymu, na ir gerokai ataugusios tamsos saknys. prasiau sulyginti spalva ir nudazyti tamsiau, kad nebutu didelio kontrasto tarp atauginejanciu saknu ir likusiu dazytu plauku. koks puse plauku po nestumo isslinke, tokia ziurkytes uodega ir atauginejantis baisus eziukas buvo, tai kirpti norejau iki peciu ir prasiau kuo paprastesnio kirpimo, kad nereiketu kasdien su fenais ir modeliavimo priemonem zaisti. patare kirpti siek tiek zemiau peciu.

cia pries. foto pries koki menesi daryta, tai tu atsiplovusiu ryzu atspalviu dar mazai matosi.
user posted image

po Manto
user posted image

spalva padare idealiai kokia ir norejau, net nesimato, kad plaukai butu dazyti. jokiu ryzumu, spalvu perejimo nesimato. del kirpimo nzn net ka pasakyti, nieko mandro neprasiau tai ir vaizdas neypatingas, paprasti lygus plaukai ir tiek. praejusi karta kirpausi pas Toma is Solidi, super gerai nukirpo, plaukai graziai krito be jokiu fenu, nebuvo to 'sunkumo' galuose, graziai atauginejo kirpimas (kirpausi gruodi ar sausi pries siandien). planuoju rudeniop ataugus plaukam dar sugrizti pas Manta smile.gif

o kaip daze?spalva tik dejo ar kazkaip ja issiminejo?ir kiek mokejot?
Atsakyti
dominica, gražu, kiek matosi 4u.gif spalva laabai graži wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Paulyna @ 2014 05 20, 20:31)
o kaip daze?spalva tik dejo ar kazkaip ja issiminejo?ir kiek mokejot?

kiek as suprantu, tai tik dejo biggrin.gif sake, kad su trim skirtingais oksidatoriais daze- saknis su vienu, toliau ryza ruoza su kitu, o likusius prasiplovusius galus su treciu. su viskuo sumokejau 240.

Arguendo, aciu 4u.gif
Atsakyti
dominica, labai gražiai gavosi thumbup.gif spalva labai skani smile.gif
Buvau šiandien Simonoje pas Justą ir kol laukiau savo eilės užmačiau kaip Mantas baiginėja kirpti moterį šviesiais plaukais, tai spalva buvo super graži, kirpimas irgi labai dailus, paprastas, bet tikrai labai tvarkingas smile.gif jo klientei apie 55-60 metų, tai ji super graži išėjo iš kirpyklos
Justas tai kaip supratau nedaug patirties turintis meistras, nes pas jį kirpimas man kainavo vos 30 lt thumbup.gif bet jis laaabai stengiasi, labai kruopštus -sruogas palygina tarpusavyje, pažiūri ir taip ir anaip, tikrai matosi, kad atsakingai žiūri, kad bile ko nepridaryti ant galvos happy.gif
Aš kiek pastebėjau tai meistrai, kurie neturi daug patirties stengiasi žymiai labiau nei kai kurie profai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokita @ 2014 05 19, 12:24)
Na va uzsirasiau ketvirtadieni i KM ax.gif

kokie ispudziai? labai idomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lukro* @ 2014 05 23, 13:06)
kokie ispudziai? labai idomu  smile.gif

As galiausiai pasigyriau, kad ten eisiu ir atsaukiau. Buvau pas Rasita is UFF. Labai patiko. Pati meistre, darbas, isklauso, nekisa nuomones ir tt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2014 05 20, 20:21)
apsilankiau ir as siandien pas Manta  biggrin.gif baisoka buvo eiti po tokiu atsiliepimu smile.gif

po Manto

palva padare idealiai kokia ir norejau, net nesimato, kad plaukai butu dazyti. jokiu ryzumu, spalvu perejimo nesimato. del kirpimo nzn net ka pasakyti, nieko mandro neprasiau tai ir vaizdas neypatingas, paprasti lygus plaukai ir tiek. praejusi karta kirpausi pas Toma is Solidi, super gerai nukirpo, plaukai graziai krito be jokiu fenu, nebuvo to 'sunkumo' galuose, graziai atauginejo kirpimas (kirpausi gruodi ar sausi pries siandien). planuoju rudeniop ataugus plaukam dar sugrizti pas Manta smile.gif

Super spalva smile.gif Su kokiais dažais dažė ?
Atsakyti
QUOTE(Pabo latino @ 2014 05 24, 07:20)
Super spalva  smile.gif Su kokiais dažais dažė ?

nesidomejau smile.gif cia kazkur temoj (o gal praejusioj temoj) lyg rase, kad kazkokie italiski (?) ir labai geri
Atsakyti