Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

QUOTE(proksi @ 2014 05 17, 18:14)
O man jusu sukuosena nieko ispudingo ir ypatingo, nemanau kad koks kitas meistras taip negaleetuuu  biggrin.gif

man jau atsibodo jums kartoti kad as turiu tai ko noriu todel ir priekaistu nereiskiu, jums neypatinga ir negrazu, man grazu smile.gif aisku pakarpyti galus gali bet kas, puikiai matome is foto auksciau biggrin.gif as nenoriu iskarpymu tai ju ir neturiu o cia nenorejo o atrodo kaip nukandziota. na gal dar vaizdas pasikeistu kazkaip pasitvarkius, patiesinus, neimu smerkti smile.gif bet savo kirpeja as gerbiu butent uz koloristo sugebejimus: siuo metu turiu sviesius, blondiniskus, sveikus, storus plaukus. Pries 1.5 metu juos turejau trupancius, sausus, besiveliancius nes nudegino peroksidu. Pasak n kirpeju sviesios spalvos be peroksido neisgausi. Nesenai jis mano draugei padare ombre, atrodo kaip is zurnalo wub.gif kiekviena karta eidama galiu rinktis kokios spalvos noriu: saltesnes, siltesnes, sviesesnes, tamsesnes ir visada jam iseis. taip kad keep calm ponia 4u.gif dziaugiames kiekviena savom sukuosenom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 17 gegužės 2014 - 18:35
QUOTE(guodzik @ 2014 05 17, 19:32)
man jau atsibodo jums kartoti kad as turiu tai ko noriu todel ir priekaistu nereiskiu, jums  neypatinga ir negrazu, man grazu smile.gif aisku pakarpyti galus gali bet kas, puikiai matome is foto auksciau  biggrin.gif as nenoriu iskarpymu tai ju ir neturiu o cia nenorejo o atrodo kaip nukandziota. na gal dar vaizdas pasikeistu kazkaip pasitvarkius, patiesinus, neimu smerkti smile.gif bet savo kirpeja as gerbiu butent uz koloristo sugebejimus: siuo metu turiu sviesius, blondiniskus, sveikus, storus plaukus. Pries 1.5 metu juos turejau trupancius, sausus, besiveliancius nes nudegino peroksidu. Pasak n kirpeju sviesios spalvos be peroksido neisgausi. Nesenai jis mano draugei padare ombre, atrodo kaip is zurnalo wub.gif kiekviena karta eidama galiu rinktis kokios spalvos noriu: saltesnes, siltesnes, sviesesnes, tamsesnes ir visada jam iseis. taip kad keep calm ponia 4u.gif dziaugiames kiekviena savom sukuosenom biggrin.gif

Tai ir nesmerkit kitu, nera ten taip tragiska, maciau blogesniu pvz, todel sioje situacijoje viskas pataisoma. Jus pastoviai akcentuojat visur save as as mane man, jau apie jusu plaukus turbut kiekviena skaitanti tema viska zino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo proksi: 17 gegužės 2014 - 18:44
Taip, dabar kaip tik ir atsiauginesiu plaukus, i isterija nepuolu, bet vis tik norejau kitokio rezultato. Niekis, ataugs po truputi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(eleonorra @ 2014 05 17, 20:11)
Taip, dabar kaip tik ir atsiauginesiu plaukus, i isterija nepuolu, bet vis tik norejau kitokio rezultato. Niekis, ataugs po truputi  unsure.gif

Viskas bs gerai, o jeigu norit kazka pakeisti pabandykit uzsukti i kita salona, paklausti ka galima butu pataisyti, manau iseiti tikrai jums pasiulys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2014 05 17, 19:32)
man jau atsibodo jums kartoti kad as turiu tai ko noriu todel ir priekaistu nereiskiu, jums  neypatinga ir negrazu, man grazu smile.gif aisku pakarpyti galus gali bet kas, puikiai matome is foto auksciau  biggrin.gif as nenoriu iskarpymu tai ju ir neturiu o cia nenorejo o atrodo kaip nukandziota. na gal dar vaizdas pasikeistu kazkaip pasitvarkius, patiesinus, neimu smerkti smile.gif bet savo kirpeja as gerbiu butent uz koloristo sugebejimus: siuo metu turiu sviesius, blondiniskus, sveikus, storus plaukus. Pries 1.5 metu juos turejau trupancius, sausus, besiveliancius nes nudegino peroksidu. Pasak n kirpeju sviesios spalvos be peroksido neisgausi. Nesenai jis mano draugei padare ombre, atrodo kaip is zurnalo wub.gif kiekviena karta eidama galiu rinktis kokios spalvos noriu: saltesnes, siltesnes, sviesesnes, tamsesnes ir visada jam iseis. taip kad keep calm ponia 4u.gif dziaugiames kiekviena savom sukuosenom biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif labai gerai pasakyta guodzik, nesuprantu, kodel vel pykstama uz tai, kad zmogus dziaugiasi savo kirpeju uz grazia spalva doh.gif ir tik nereikia aiskinti, kad graziai nudazyti sviesius plaukus gali bet kuri kirpeja (-as) schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lukro* @ 2014 05 18, 08:54)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  labai gerai pasakyta guodzik, nesuprantu, kodel vel pykstama uz tai, kad zmogus dziaugiasi savo kirpeju uz grazia spalva  doh.gif ir tik nereikia aiskinti, kad graziai nudazyti sviesius plaukus gali bet kuri kirpeja (-as)  schmoll.gif

Dziugu kai zmogus dziaugiasi, bet kai kisama visur ir visada, tai kaip sakoma kas per daug tas nesveika, tema yra apie kirpejus ir salonus, o ne taip, kad jau antrus metus vis ta pati skaitoma apie guodzik plaukus.
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 05 18, 08:25)
Dziugu kai zmogus dziaugiasi, bet kai kisama visur ir visada, tai kaip sakoma kas per daug tas nesveika, tema yra apie kirpejus ir salonus, o ne taip, kad jau antrus metus vis ta pati skaitoma apie guodzik plaukus.

taigi rasiau apie Rimdziu ir apie Ivanova, ko cia prisikabinot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eleonorra @ 2014 05 17, 07:57)
Manto is ''Simonos'' darbas...  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Pries ir po

Man labai negrazi spalva Manto dazyta. Pries tai ir spalva ir NEkarpymas labiau tiko!
Papildyta:
QUOTE(*Lukro* @ 2014 05 18, 06:54)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  labai gerai pasakyta guodzik, nesuprantu, kodel vel pykstama uz tai, kad zmogus dziaugiasi savo kirpeju uz grazia spalva  doh.gif ir tik nereikia aiskinti, kad graziai nudazyti sviesius plaukus gali bet kuri kirpeja (-as)  schmoll.gif

drinks_cheers.gif
Keisti kazkokie asmeniskumai pries guodzik biggrin.gif
Man atrodo tam ir deda foto ir esam plauku temoj kad apie tai sneketi.
Man pvz merginos plaukai atrodo siaubingai kuriuos tvarke mantas. Ir ka reiskia ataugs? Tas ataugimS minimum 2 metai. O plius eini i varda turincia vieta moki pinigue ir lauki "kol ataugs". Prasilenkiama su logika
Papildyta:
QUOTE(guodzik @ 2014 05 18, 09:53)
taigi rasiau apie Rimdziu ir apie Ivanova, ko cia prisikabinot doh.gif

Palauk as mastau irgi apsilanlyt pas tavaji, galesiu irgi tema uzkimst biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokita @ 2014 05 18, 11:42)
Palauk as mastau irgi apsilanlyt pas tavaji, galesiu irgi tema uzkimst biggrin.gif

yra KM'e ir kitu kirpeju, manau, tikrai ne ka prastesniu smile.gif
mano drauge is Liutauro perbego pas Mindauga, sake, stilistas Liutauras kaip ir geras bet kaip zmogus nepatiko. Kreipesi tu, apkalbedavo klientes salia g.gif
dar is maniskiu viena kerpasi pas Rida, proksi nepatiktu nes nieko mandro nepadaro biggrin.gif vyriskius jis mano akim kerpa graziau. bet velgi jos plaukai ilgi tai nelabai ten ka pridarysi, mano akim ja sutvarko neblogai, nepatiko tik karta kai nukirpo vos ne kirpciukus iki nosies biggrin.gif kita dazo ir kerpa pas ji, panele garbanota tai tikrai neblogai smile.gif
kita drauge anksciau lankesi pas Rimdziu tai plauku ji beveik neturi (super ploni) tai tiek nudazydavo tiek plaukucius suformuodavo tikrai neprastai smile.gif deja pas ji papulti beveik neimanoma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 18 gegužės 2014 - 12:08
QUOTE(Rokita @ 2014 05 18, 12:42)

Rokita, o jus ne pas Renata is Divaltos dazotes? as pati esu daug kirpeju isbandziusi,netgi esu buvusi pas Mindauga is KM, bet nors ir graziai padare,nebuvau 100% patenkinta spalva. grizau i Divalta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lukro* @ 2014 05 18, 11:39)
Rokita, o jus ne pas Renata is Divaltos dazotes? as pati esu daug kirpeju isbandziusi,netgi esu buvusi pas Mindauga is KM, bet nors ir graziai padare,nebuvau 100% patenkinta spalva. grizau i Divalta  biggrin.gif

Taip, pas Renata. Ji, kas liecia sviesius plaukus, tikrai graziai tvarko. Spalva gerai atitaiko, tik paskutiniu metu pradejau galvot ar as noriu but visiska blond. Gal kazkokio ale naturalesnio atspvio noretusi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rokita: 18 gegužės 2014 - 20:40
Na va uzsirasiau ketvirtadieni i KM ax.gif
Atsakyti