Papasakosiu savo menkutę patirtį su kirpyklom
Buvau kirptis
Antakalnį kirpykla be pavadinimo, greta klinikų st. šalia kažkokia žuvų parduotuvė. Dirba dvi moteriškės, vardų napamenu. Kirpo plaukų galiukus, kainavo 20 Lt (prieš 1 m. laiko). Nukirpo labai greitai, neatidžiai, kreivai.
Figaro, PC Europa kirpausi galus, pas šviesią vyresnę moterį, vardo nepamenu. Kirpausi ryte tai nebuvo šilto vandens, galvą plovė drungnu vandeniu. Nukirpo greitai, gal per 15 min. be to labai daug, prašiau nukirpti tik galus, o jau kai nurėžė, net pati išsigando. Galiukų kirpimas su tiesinimu kainavo 70 Lt. Antrą sykį neeisiu kirptis.
Solidi kirpykla, IKI Minskas. Plaukų galus kirpausi pas merginą. Nukirpo gana gerai, priekaištų neturiu. Nei patiko, nei nepatiko. Normalu.
Solidi kirpyklas, IKI Minskas, Denisas kirpo plaukų galus, atsargus, malonus, žiūri, kad perdaug nenukirptų. Kaina berods 50 Lt buvo.
Solidi kirpykla, IKI Minskas, Tomas Pas Tomą kirpausi plaukų galus, tai galiu pasakyti, kad labai atidus, labai stengėsi. Patarė ištiesint nukirptus plaukus, tai galiu pasakyti, kad tai buvo pirmas kartas, kai tiesinau banguotus plaukus, nors buvau įtikėjusi, kad man netinka. Nu gražiai nukirpo ir plaukų galiukai, gal pusmetį laikėsi, nesišakojo. Žodžiu nukirpo, ištiesino plaukus, sušukavo tai tą vakarą ir kitą dieną sulaukiau daug komplimentų. Kaina su tiesinimu gal 60 Lt buvo.
Dabar jau laikas vėl kirptis, nes ataugo po Figaro, Europoje kirpti plaukai, bet nežinau ar rašytis pas Tomą, ar bandyt kažką kitą? Noriu nusikirpti tik galiukus, nes auginu plaukus.
Mano plaukai tokie linkę garbanotis, suktis, kai drėgna susigarbanoja. Norėčiau kirpėjo, kuris mokėtų tvarkytis su tokiais plaukais, nes dauguma ištiesina ir kerpa.