Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

Maciau, kad diskutavot apie kirpeja, kur tvarko Uzialkaitei plaukus

http://www.cosmopoli...s.d?id=62097809

Matant toki jo darba, niekada pas ji neiciau, tikrai maniau, kad ji namie pati sau peroksidu juos dazo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(piperpuke @ 2013 08 09, 09:23)
as irgi ieskau kas padarytu man pynima ( graziai ir uz protinga kaina).smile.gif

turiu faina kirpeja Juliana dirba sfinkse gedimino pr vilniuje ir dar kaskokiam salone naujei atidarytas(dar nesilankiau ten) tai va ji pinimus padaro greitai ir konkret,as nesipinu plaukus tik kerpuosi ir dazau pas ja,bet maciaua atliktus darbus,jie nuostabus..
jai kam reikia nr rasykit.kiek zinau kad ir i namus ji atvaziuoja,tai buna ir pigiau nei salone
Atsakyti
Zinau, kad tema "Geriausi kirpejai..", bet nusprendziau nebetyleti ir ispeti kitas...pries metus buvau salone My studijo pas Laura (pasirodo ji neseniai baigusi-gal tik metus dirba..)...buvau uzsirasiusi dazyti saknis sviesiom sruogele- atrodo paprasta procedura...Nezinau kodel, bet ji tai zinodama-daze ant viso plauko (o as kaip kvaile nepaklausiau kodel...)..folijos nesugebejo pritraukti pie odos, tad saknys ir liko nedazytos...pati issigandusi kad nenusidaze, pasiule uztepti ant visu saknu dazu..sutikau nes supratau kad pirmas dazymas nuejo per niek...Rezultas pirmas-isejau ryzom saknim...rezultatas antras- po kokio menesio plaunant galva tomis paciomis priemonemis kaip visada, plaukai budavo kaip veltinis, kaip dredai, nesupratau kodel, kol nenuejau pas kita kirpeja..pasirodo tie plaukai, kuriuos Laura visu ilgliu daze spruogelemis, buvo jau nukrite, istrupeje (del to buvo veltinis kai ploviau)- likes tik eziukas kur nenusidaze saknys...Dabar plaukai plonyciai, isleista kruvos pinigu "plauko" vitaminams, geroms plauku priemonems kad nors kiek stiprinti atstatyti juos..Pries pasirinkdamos sia kirpeja-gerai pagalvokite...
Atsakyti
QUOTE(coco35 @ 2013 08 19, 13:58)
Zinau, kad tema "Geriausi kirpejai..", bet nusprendziau nebetyleti ir ispeti kitas...pries metus buvau salone My studijo pas Laura (pasirodo ji neseniai baigusi-gal tik metus dirba..)...buvau uzsirasiusi dazyti saknis sviesiom sruogele- atrodo paprasta procedura...Nezinau kodel, bet ji tai zinodama-daze ant viso plauko (o as kaip kvaile nepaklausiau kodel...)..folijos nesugebejo pritraukti pie odos, tad saknys ir liko nedazytos...pati issigandusi kad nenusidaze, pasiule uztepti ant visu saknu dazu..sutikau nes supratau kad pirmas dazymas nuejo per niek...Rezultas pirmas-isejau ryzom saknim...rezultatas antras- po kokio menesio plaunant galva tomis paciomis priemonemis kaip visada, plaukai budavo kaip veltinis, kaip dredai, nesupratau kodel, kol nenuejau pas kita kirpeja..pasirodo tie plaukai, kuriuos Laura visu ilgliu daze spruogelemis, buvo jau nukrite, istrupeje (del to buvo veltinis kai ploviau)- likes tik eziukas kur nenusidaze saknys...Dabar plaukai plonyciai, isleista kruvos pinigu "plauko" vitaminams, geroms plauku priemonems kad nors kiek stiprinti atstatyti juos..Pries pasirinkdamos sia kirpeja-gerai pagalvokite...

unsure.gif kaip aš tave suprantu, buvau papuolusi į lygiai tokią pat situaciją, tik dabar kirpėjos vardo jau nepamenu-plaukai iškrito ir tik po trijų metų sugebėjau juos atgaivinti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 08 02, 14:42)
Noreciau atsiliepimu, kurios kerpasi ir dazosi pas Laimi is laimiss.lt  smile.gif

neblogai kirpo, bet stebuklu kazkokiu nebuvo, gal buciau ir toliau kirpusis, jei ne tos pagiruniskos jo kalbos, pavargdavau per ta vizita biggrin.gif
Atsakyti
Manau blogu kirpeju vardus prisiminti reikia labiau nei geru verysad.gif ...Čia kaip tarybiniais laikais "Gedos" stendas budavo... smile.gif .praejo metai, o plaukai sunkiai atsistato...o ir eziukas kur buvo,turbut iki normalaus ilgio matyt augs apie 10 metu
Atsakyti
Ar kas kerpatės karštomis žirklėmis galiukus? Auginu plaukus, tai noriu minimalaus galiukų kirpimų karštomis žirklėmis smile.gif Gal turit kokių rekomendacijų?
Atsakyti
ir as esu turejusi patirti kai mane nudaze peroksidu ir visai nusiuro plaukai, neikisdavau suku i juos doh.gif bet galiu pasakyti kad dazymas naturaliai dazais yra visai kas kita. Gal spalva ir nera tokia grazi bet mano plaukai neissisakoja net po 3 menesiu, nebetrupa (anksciau budavo perbrauki per galus ir puse ju lieka rankose), maziau veliasi, yra storesni, veslesni smile.gif jau beveik metus dazau tai anksciau ar veliau atauginsiu as ta buvusia nesamone doh.gif aisku kirpejas sako rieketu nukript bet su mano plauku augimo tempais tai paskui tris metus reiketu augint doh.gif
Atsakyti
Man labai patiko Tomas is Loreal expert prie zalio tilto smile.gif
Atsakyti
gal rekomenduotumėt kokį kirpėją mokantį kirpti garbanotus plaukus? 4u.gif
Atsakyti
Papasakosiu savo menkutę patirtį su kirpyklom smile.gif

Buvau kirptis Antakalnį kirpykla be pavadinimo, greta klinikų st. šalia kažkokia žuvų parduotuvė. Dirba dvi moteriškės, vardų napamenu. Kirpo plaukų galiukus, kainavo 20 Lt (prieš 1 m. laiko). Nukirpo labai greitai, neatidžiai, kreivai.

Figaro, PC Europa kirpausi galus, pas šviesią vyresnę moterį, vardo nepamenu. Kirpausi ryte tai nebuvo šilto vandens, galvą plovė drungnu vandeniu. Nukirpo greitai, gal per 15 min. be to labai daug, prašiau nukirpti tik galus, o jau kai nurėžė, net pati išsigando. Galiukų kirpimas su tiesinimu kainavo 70 Lt. Antrą sykį neeisiu kirptis.

Solidi kirpykla, IKI Minskas. Plaukų galus kirpausi pas merginą. Nukirpo gana gerai, priekaištų neturiu. Nei patiko, nei nepatiko. Normalu.

Solidi kirpyklas, IKI Minskas, Denisas kirpo plaukų galus, atsargus, malonus, žiūri, kad perdaug nenukirptų. Kaina berods 50 Lt buvo.

Solidi kirpykla, IKI Minskas, Tomas Pas Tomą kirpausi plaukų galus, tai galiu pasakyti, kad labai atidus, labai stengėsi. Patarė ištiesint nukirptus plaukus, tai galiu pasakyti, kad tai buvo pirmas kartas, kai tiesinau banguotus plaukus, nors buvau įtikėjusi, kad man netinka. Nu gražiai nukirpo ir plaukų galiukai, gal pusmetį laikėsi, nesišakojo. Žodžiu nukirpo, ištiesino plaukus, sušukavo tai tą vakarą ir kitą dieną sulaukiau daug komplimentų. Kaina su tiesinimu gal 60 Lt buvo.

Dabar jau laikas vėl kirptis, nes ataugo po Figaro, Europoje kirpti plaukai, bet nežinau ar rašytis pas Tomą, ar bandyt kažką kitą? Noriu nusikirpti tik galiukus, nes auginu plaukus.
Mano plaukai tokie linkę garbanotis, suktis, kai drėgna susigarbanoja. Norėčiau kirpėjo, kuris mokėtų tvarkytis su tokiais plaukais, nes dauguma ištiesina ir kerpa.
Atsakyti
QUOTE(coco35 @ 2013 08 19, 12:58)
Zinau, kad tema "Geriausi kirpejai..", bet nusprendziau nebetyleti ir ispeti kitas...pries metus buvau salone My studijo pas Laura (pasirodo ji neseniai baigusi-gal tik metus dirba

Draugas pas ja kirposi karta - liko patenkintas, nors siaip lankosi pas Jolanta My studio.
As galvojau irgi eiti pas Laura, bet kad prigasdinot... g.gif
Atsakyti