QUOTE(Avituke @ 2014 05 15, 18:44)
eleonora, ar jums rode ir klause 'galiu tiek nukirpti"? nes man rode ir as prasiau dar trumpiau. ar galetute parodyti plauku foto? nes gal man irgi pasiplaus galva ir po mennesio as ji keiksiu:) visada gaila, kai nukerpa ilgai augintus plaukus, todel su kirpejais reikia kalbet grieztu tonu - 'jeigu nukirpsit plauku per daug, as jums rankas nukirpsiu'
ir nesisypsot:D
del kitu kirpeju, stebejaus, kaip galima moket didelius pinigus, kai rezultatas toli grazu nevertas tokiu sumu. atsake, kad klientu skaicius diktuoja kirpimo kaina:) kuo daugiau klientu, tuo didesne kaina. ir kalbejom, kad ji bando pergrobt kiti salonai:)
![:)](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
del kitu kirpeju, stebejaus, kaip galima moket didelius pinigus, kai rezultatas toli grazu nevertas tokiu sumu. atsake, kad klientu skaicius diktuoja kirpimo kaina:) kuo daugiau klientu, tuo didesne kaina. ir kalbejom, kad ji bando pergrobt kiti salonai:)
mano manymu kaina ne tik priklauso nuo klientu skaiciaus bet ir nuo rinkos kainu, salono vietos ir prestizo, priemoniu, galu gale pacio kirpejo kvalifikacijos, kursu, seminaru.
Rimdzius yra Rimdzius o va Ivaonovos salone kainos tikrai nera super dideles.