Siandien apsikirpau ir nusidaziau ir tiesiog negaliu nepasigirti! Kirpeja rekomendavo mama, ji pati pas ja eina. Jos vardas Nadezda, dirba tokioje mazoje kirpykleleje centre, nieko 'blatno' is isvaizdos. Mano plaukuciai nepaprastai tankus, labai puciasi ir garbanojasi, o man norisi kad butu tiesus ir glotnus, taigi daug juos tiesinau ir labai nualinau. Galiausiai nusprendziau nebetiesint, nusidazyt ombre ir nesiot kaip yra, tik pries tai dar apkirpt kad sveikiau atrodytu. Kirpeja, nesumeluosiu prie mano kudlu sedejo 3.5 val. naudojo kaip tokio lygio kirpyklaj labai auksto lygio priemones ir ju visai negailejo. Isejau su atsigavusiais ir nepaprastai graziais plaukais
labai labai visoms rekomenduoju, klauskit, duosiu numeriuka
Papildyta:Siandien apsikirpau ir nusidaziau ir tiesiog negaliu nepasigirti! Kirpeja rekomendavo mama, ji pati pas ja eina. Jos vardas Nadezda, dirba tokioje mazoje kirpykleleje centre, nieko 'blatno' is isvaizdos. Mano plaukuciai nepaprastai tankus, labai puciasi ir garbanojasi, o man norisi kad butu tiesus ir glotnus, taigi daug juos tiesinau ir labai nualinau. Galiausiai nusprendziau nebetiesint, nusidazyt ombre ir nesiot kaip yra, tik pries tai dar apkirpt kad sveikiau atrodytu. Kirpeja, nesumeluosiu prie mano kudlu sedejo 3.5 val. naudojo kaip tokio lygio kirpyklaj labai auksto lygio priemones ir ju visai negailejo. Isejau su atsigavusiais ir nepaprastai graziais plaukais
Papildyta:Siandien apsikirpau ir nusidaziau ir tiesiog negaliu nepasigirti! Kirpeja rekomendavo mama, ji pati pas ja eina. Jos vardas Nadezda, dirba tokioje mazoje kirpykleleje centre, nieko 'blatno' is isvaizdos. Mano plaukuciai nepaprastai tankus, labai puciasi ir garbanojasi, o man norisi kad butu tiesus ir glotnus, taigi daug juos tiesinau ir labai nualinau. Galiausiai nusprendziau nebetiesint, nusidazyt ombre ir nesiot kaip yra, tik pries tai dar apkirpt kad sveikiau atrodytu. Kirpeja, nesumeluosiu prie mano kudlu sedejo 3.5 val. naudojo kaip tokio lygio kirpyklaj labai auksto lygio priemones ir ju visai negailejo. Isejau su atsigavusiais ir nepaprastai graziais plaukais