Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

QUOTE(Rokita @ 2014 05 08, 11:31)
O kodel pas. Renata nebenori?smile.gif as irgi einu pas ja, bet dabar paskaicius komentarus mastau gal irgi i KM pas manta nueiti g.gif

pas Renata sunku vieta gauti,kada as galiu-tada ji nedirba ir atvirksciai biggrin.gif is tikro biski bijojau pas kita kirpeja eiti,bet isitikinau,kad visos ten puikios profesionales smile.gif buvau ne pas Sonata, o Veslava berods,bet nudaze tikrai gerai ir isitikinau,kad vilniuje kolkas nera geresniu kirpeju,kurios taip puikiai susitavrkytu su sviesiais plaukais thumbup.gif

P.S. zinoma,tai aktualu turbut tik toms,kuriu plaukai kaip mano nera sviesaus tono is prigimties ir kurios amzinai karaiauja su ryzu atspalviu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lukro* @ 2014 05 12, 21:59)
...
P.S. zinoma,tai aktualu turbut tik toms,kuriu plaukai kaip mano nera sviesaus tono is prigimties ir kurios amzinai karaiauja su ryzu atspalviu  doh.gif

Įdomu būtų pamatyti plaukų nuotrauką, ypač domina plaukų spalva, nes su ryžumu, manau, ne viena kariauja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adera777: 13 gegužės 2014 - 08:49
Man Divalta pasirode eiline kirpykla, ten visos olialia mergaites dazos, tai skaiste, vita, pikul yra vaiksciojantys pavyzdziai. Galiukai nutriuse, spalva neskoningai nubalinta. Pati Renata negaili plauku - jeigu nori baltu - turesi bet kokia kaina. O kainos tai siaubingos, man vien balinimas 350lt kainavo. zodziu, labai brangiai sumokejau uz plauku sugadinima..
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Jau kurį laiką ieškau Vilniuje gero kirpėjo, kuris mokėtų padaryti ala sombre dažymą, kuris nebūtų toks ryškus kaip visi tie ombre ir pan. Nes dabar mano plaukai neaišku, kokios spalvos po dažymų biggrin.gif patys galai nuo seniai dažytų sruogelių pabalę, per vidury tokia šviesiai ruda, bet atspalvis eina į ryžumą, o šaknys ataugę ~3cm natūralios spalvos, kuri, kaip sakau lietuviškai pilka biggrin.gif Tai vat labai labai ieškau, kas tikrai mokėtų padaryti ko noriu g.gif Patarkite, gal kas taip dažėtės bigsmile.gif ax.gif Pridedu nuorodą, apie kokius plaukus svajoju wub.gif

http://favim.com/ima...22489/original/
Atsakyti
Siandien apsikirpau ir nusidaziau ir tiesiog negaliu nepasigirti! Kirpeja rekomendavo mama, ji pati pas ja eina. Jos vardas Nadezda, dirba tokioje mazoje kirpykleleje centre, nieko 'blatno' is isvaizdos. Mano plaukuciai nepaprastai tankus, labai puciasi ir garbanojasi, o man norisi kad butu tiesus ir glotnus, taigi daug juos tiesinau ir labai nualinau. Galiausiai nusprendziau nebetiesint, nusidazyt ombre ir nesiot kaip yra, tik pries tai dar apkirpt kad sveikiau atrodytu. Kirpeja, nesumeluosiu prie mano kudlu sedejo 3.5 val. naudojo kaip tokio lygio kirpyklaj labai auksto lygio priemones ir ju visai negailejo. Isejau su atsigavusiais ir nepaprastai graziais plaukais smile.gif labai labai visoms rekomenduoju, klauskit, duosiu numeriuka smile.gif
Papildyta:
Siandien apsikirpau ir nusidaziau ir tiesiog negaliu nepasigirti! Kirpeja rekomendavo mama, ji pati pas ja eina. Jos vardas Nadezda, dirba tokioje mazoje kirpykleleje centre, nieko 'blatno' is isvaizdos. Mano plaukuciai nepaprastai tankus, labai puciasi ir garbanojasi, o man norisi kad butu tiesus ir glotnus, taigi daug juos tiesinau ir labai nualinau. Galiausiai nusprendziau nebetiesint, nusidazyt ombre ir nesiot kaip yra, tik pries tai dar apkirpt kad sveikiau atrodytu. Kirpeja, nesumeluosiu prie mano kudlu sedejo 3.5 val. naudojo kaip tokio lygio kirpyklaj labai auksto lygio priemones ir ju visai negailejo. Isejau su atsigavusiais ir nepaprastai graziais plaukais smile.gif labai labai visoms rekomenduoju, klauskit, duosiu numeriuka smile.gif
Papildyta:
Atsakyti
visa praeita savaite skaiciau sia tema ir svarsciau, pas ka cia eiti. Nusprendziau pabandyti pas Manta is simonos. Galvojau, kad nuo kazko reik pradeti, ieskant savo meistro, ir nieko is tikro nesitikejau. bet kad bus taip gerai visomis prasmemis, net nenutuokiau. esu lankiusis labai brangiose ir garsiose kirpyklose, taip pat visai negarsiose, bet Mantas vienintelis kirpejas is kurio ne isejau, o tiesiog isskridau:) nerealiai pasitikejimo pridejo ir vienareiksmiskai gali mane rasyti i nuolatiniu klienciu sarasa:)
Kalbant apie jo buda, tai pasirode protingas, paprastas ir tusciai nekalbantis. is esmes toks geras zmogus, kuriam svetima arogancija, bendrauji kaip su senu geru draugu:) ir jokio puikavimosi bei saves girimo, kiek jis ka baige, kokios garsios klientes. apie kitus kirpejus nekalbejo nieko blogo - puiki etika zmogaus (apie rimdziu ir ivanovos kirpyklas snekejom).

Del kirpimo, tai planavau tik galiukus, bet taip stipriai patikejau zmogum, kad leidau daryt viska. nukirpo nepadoriai dauug, bet pries kerpant rode ir klause ar galima. dazydamas sake spalva parinko tik pamates mano akis, kuno spalva ir tikrai puikiai pataike. zodziu, drasiai rekomenduoju:)
Atsakyti
Avituke, dziaugiuosi del Jusu. Deja deja, o man jo kirpimas yra prasciausias koki tik esu turejusi. Iskarpe gabalais, plaukai tikrai baisiai atrodo.. o kiek dar laukti, kol ataugs! Ir kas jam uzeje buvo, gal ne ta diena, bet as pas ji nesilankysiu ir kitiems is savo asmenines patirties nerekomenduoju. Ypac ilgaplaukems, nes nurezti plaukus jis labai megsta (kas ir nutiko mano atveju).
Idomu, ka sake apie Rimdziaus salona?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eleonorra: 15 gegužės 2014 - 16:47
eleonora, ar jums rode ir klause 'galiu tiek nukirpti"? nes man rode ir as prasiau dar trumpiau. ar galetute parodyti plauku foto? nes gal man irgi pasiplaus galva ir po mennesio as ji keiksiu:) visada gaila, kai nukerpa ilgai augintus plaukus, todel su kirpejais reikia kalbet grieztu tonu - 'jeigu nukirpsit plauku per daug, as jums rankas nukirpsiu':) ir nesisypsot:D

del kitu kirpeju, stebejaus, kaip galima moket didelius pinigus, kai rezultatas toli grazu nevertas tokiu sumu. atsake, kad klientu skaicius diktuoja kirpimo kaina:) kuo daugiau klientu, tuo didesne kaina. ir kalbejom, kad ji bando pergrobt kiti salonai:)
Atsakyti
QUOTE(Avituke @ 2014 05 15, 17:44)
del kitu kirpeju, stebejaus, kaip galima moket didelius pinigus, kai rezultatas toli grazu nevertas tokiu sumu. atsake, kad klientu skaicius diktuoja kirpimo kaina:) kuo daugiau klientu,  tuo didesne kaina. ir kalbejom, kad ji bando pergrobt kiti salonai:)

kiek sumokejot uz viska?
Atsakyti
230 lietuvisku:)
Atsakyti
Avituke, bukitai ikelsiu foto savaitgali! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avituke @ 2014 05 16, 08:00)
230 lietuvisku:)

O geras! labai proto ribose:) pas Renata tiek uz saknu dazyma tik moku rolleyes.gif
Atsakyti