Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

O jūs pasakėt, kad ne taip nukirpo?? kad likot nepatenkinta??
Aišku, jau atgal gi nepriklijuos smile.gif
Atsakyti
Nepasakiau. Is tikruju, jis pats turbut mate, kad kazkas nesigavo su jo kirpimu, nes nei veidrodyje parode (is nugaros), nei paklause, kaip man patinka naujoji sukuosena. Ir kazkodel susukavo ant sono plaukus, o ne per viduri kaip paprastai nesioju, todel pati kirpimo netolyguma pamaciau tik namie - ir issigandau. Tikrai to ne is tolo negalima pavadinti aukstos kvalifikacijos meistro darbu... verysad.gif
Ir kodel man taip nepasiseke, nezinau. Kita vertus, prie ko cia as, juk pageidavima issakiau aiskiai.
Atsakyti
QUOTE(anille @ 2014 03 10, 12:48)
Gal kas pakomentuotu Saliona? Ypac domina Paulius Markeliunas smile.gif

Mano kaimyne ten kerpasi. Tik ne pas pauliu. Nuo to laiko, kai pradejo ten kirptis plaukai atrodo tikrai gerai wink.gif ir tinka ir graziai krenta (tiesa ir patys plaukai geri pas ja smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(eleonorra @ 2014 05 06, 17:27)
Nepasakiau. Is tikruju, jis pats turbut mate, kad kazkas nesigavo su jo kirpimu, nes nei veidrodyje parode (is nugaros), nei paklause, kaip man patinka naujoji sukuosena. Ir kazkodel susukavo ant sono plaukus, o ne per viduri kaip paprastai nesioju, todel pati kirpimo netolyguma pamaciau tik namie - ir issigandau. Tikrai to ne is tolo negalima pavadinti aukstos kvalifikacijos meistro darbu...  verysad.gif
Ir kodel man taip nepasiseke, nezinau. Kita vertus, prie ko cia as, juk pageidavima issakiau aiskiai.

aš manau jums reikėjo eigoj sakyt, kad ne taip kerpa, tada, jei vistik leistumėt baigt, po visko pasakyt kad esate nepatenkinta kirpimu ir nemokėsit. ir jo niekam nerekomenduosit. dabar kai nepasakėt, tai kaip ir kaltint nėr ko...
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2014 05 07, 14:55)
aš manau jums reikėjo eigoj sakyt, kad ne taip kerpa, tada, jei vistik leistumėt baigt, po visko pasakyt kad esate nepatenkinta kirpimu ir nemokėsit. ir jo niekam nerekomenduosit. dabar kai nepasakėt, tai kaip ir kaltint nėr ko...

Tame ir esme, kad Mantas kirpo net neklausdamas, koki ilgi noriu palikti, kirpo drasiai, is ivairiu kampu. O virsugalvyje susuko toki kuoduka, paskui tik ji isleido ir vel kad pradejo kirpti... Zodziu. Vakar visa valanda sedejau pries veidrodi ir bandziau suvaldyti plaukus. vinas zodis apibudinti kirpimui - tragedija, vos neverkiau. Zinau, kad dabar jau velu, bet man skaudziausia del to, kad as aiskiai pasakiau, kad man netinka iskarpymai ir kad vestuves sia vasara.
Nusifotografuosiu ir nusiusiu foto i ju salona, idomu, ar isdris pasiaiskinti ir pripazinti suklydes.
Gal ir cia ikelsiu foto, pacios pamatysit, apie ka kalbu.
Atsakyti
QUOTE(*Lukro* @ 2014 05 01, 10:22)
Sveikos, gal kuri lankesi pas Sonata "Divalta"? pas Renata lankydamasi maciau kaip daze tamsiaplaukes,o vat su sviesiais plaukais kazin kai? g.gif

O kodel pas. Renata nebenori?smile.gif as irgi einu pas ja, bet dabar paskaicius komentarus mastau gal irgi i KM pas manta nueiti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokita @ 2014 05 08, 10:31)
O kodel pas. Renata nebenori?smile.gif as irgi einu pas ja, bet dabar paskaicius komentarus mastau gal irgi i KM pas manta nueiti g.gif

KM yra Mindaugs o Simonoj Mantas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2014 05 08, 20:28)
KM yra Mindaugs o Simonoj Mantas biggrin.gif

biggrin.gif va ka reiskia nei vienam is ju nebuvus ax.gif
Papasakok kaip tave Mindaugas dazo? Visa galva? Saknis su be amoniakiniais?
Atsakyti
QUOTE(Rokita @ 2014 05 11, 10:44)
biggrin.gif va ka reiskia nei vienam is ju nebuvus  ax.gif
Papasakok kaip tave Mindaugas dazo? Visa galva? Saknis su be amoniakiniais?

Oi zinok as nelabai domiuosi blush2.gif Mane dazo tik wella ilumina, jie yra beamoniakiniai. Atejus pasitariam kokios spalvos si karta noriu, saltos, siltos, sviesenes, tamsesnes. Tada kazka uztepa ant saknu ir visus plaukus veliau istepa g.gif tiek as tesuprantu biggrin.gif bet jei tu nori buti lb sviesi, gal nlb reikomenduociau nes spalva greitai apsiplauna smile.gif mane tenkina, kitos gali ir netenkinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 11 gegužės 2014 - 12:52
QUOTE(guodzik @ 2014 05 11, 11:47)
Oi zinok as nelabai domiuosi  blush2.gif Mane dazo tik wella ilumina, jie yra beamoniakiniai. Atejus pasitariam kokios spalvos si karta noriu, saltos, siltos, sviesenes, tamsesnes. Tada kazka uztepa ant saknu ir visus plaukus veliau istepa  g.gif tiek as tesuprantu  biggrin.gif bet jei tu nori buti lb sviesi, gal nlb reikomenduociau nes spalva greitai apsiplauna  smile.gif mane tenkina, kitos gali ir netenkinti.

Tada aisku saknis tepa stipriau , galus tonuoja. Na tonavimas mano plaukam tikrai netinka. Va del spalvos ir blaskausi, gal nebenoriu but labai jau sviesi blondine..
Atsakyti
QUOTE(Rokita @ 2014 05 12, 09:48)
Tada aisku saknis tepa stipriau , galus tonuoja. Na tonavimas mano plaukam tikrai netinka. Va del spalvos ir blaskausi, gal nebenoriu but labai jau sviesi blondine..

O kaip tonavimas gali netikti? Jis gi toks labai neutralus dalykas, spalvos paryškinimas, ar aš kažka ne taip suprantu? g.gif

O Mindaugas iš KM dažo ne tik wella illumina, gali ir stipresniais, jei pageidavimas yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2014 05 12, 15:38)
O kaip tonavimas gali netikti? Jis gi toks labai neutralus dalykas, spalvos paryškinimas, ar aš kažka ne taip suprantu?  g.gif

O Mindaugas iš KM dažo ne tik wella illumina, gali ir stipresniais, jei pageidavimas yra smile.gif

Ne stipresniu dazu pageidavimo nera, kaip tik ieskau alternatyvos stipriems.
Tonavimas man netinka nes max per savaite issiplauna
Atsakyti