ir as uzsirasiau pas Manta kitai savaitei . kirpsiuos
QUOTE(guodzik @ 2014 04 24, 20:35)
bet silta gal man labiau
Jums tikrai labiau tinka šilta spalva
WAU, abi spalvos nerealios!!! Na, turbut teks MIndaugui vel mane sviesinti, nes laaaaabai uzkabino:)
Papildyta:
Va butent tokios saltos su pilku ir noredavau visada!!!!!
Mindaugas viska gali mano draugei nerealu ombre padare
as irgi labiau uz silta spalva nes su salta iskrentu is veido bet zodziu atspalviu isbandem daug.
as irgi labiau uz silta spalva nes su salta iskrentu is veido bet zodziu atspalviu isbandem daug.
QUOTE(guodzik @ 2014 04 25, 11:20)
Mindaugas viska gali mano draugei nerealu ombre padare
Oh, kalbant apie ombre, man tik padejuoti telieka.
As pries 1,5 metu obre uzsinorejau, o turejau grazius plaukus iki uzpakalio ir nedazytus. Tai mane cia uzsienyje taip nudaze, kad plaukai trupa iki siol. Kirpeja kazkodel nudaze visus plaukus nuo smilkiniu! Koks gi cia ombre ilgiems plaukams.. Jau kiek laiko bandau atsiauginti savo naturalius plaukus, o tie dazyti tokie silpni, sausi, trupantys, oh!
Todel daug tikiuosi is apsilankymo pas Manta. Ir teks stipriai trumpinti plaukucius..
QUOTE(eleonorra @ 2014 04 25, 10:52)
Todel daug tikiuosi is apsilankymo pas Manta. Ir teks stipriai trumpinti plaukucius..
aš ką tik po jo
su stipriai patrumpintais plaukais. jis norėjo palikti daugiau ilgio, bet pasi pasiprašiau nukirpti kasas - kad benr matytųsi, kad buvau kirpykloj
apie patį Mantą... patiko. kruopštus. niekur neskuba. atsako į visus klausimus, bet šiaip su paplepėt nelenda. tylėjimo minutėmis kažką niuniuoja sau panosėj. nesireklamavo. nepiršo kokių ypatingų - stebuklingų priemonių ar procedūrų už milijonus. atkalbėjo mane nuo dažymosi ir laminavimo - sakė, man dažytis per anksti, o laminuotis sveikiems plaukams nėra tikslo.
taigi, rekomenduoju
(vėliau galiu sukelti fotkės prieš ir po )
QUOTE(Katusik @ 2014 04 25, 16:01)
Būtų šaunu
Katusik, wow, labai graziai!!! Tikrai, plaukai tokie sveiki atrodo ir spalva nuostabi! Aciu uz atsiliepima
Sveikos, gal kuri lankesi pas Sonata "Divalta"? pas Renata lankydamasi maciau kaip daze tamsiaplaukes,o vat su sviesiais plaukais kazin kai?
Aš irgi apsilankiau pas Mantą. Kirpausi savo kasas (kažkur 30cm palikau). Pradžioj labai jaudinausi, bijojau, nerimavau - jis tą tikrai pamatė ir labai profesionaaliai patarė ką būtų galima gražaus padaryti. Kadangi plaukai išslinko, teko kirpti trumpai.
Pats Mantas, keliantis pasitikėjimą, patariantis, žinantis ką daro.
Man patiko. Eisiu dar, kai paaugs plaukai
Vėliau galėsiu įkelti nuotrauką
Pats Mantas, keliantis pasitikėjimą, patariantis, žinantis ką daro.
Man patiko. Eisiu dar, kai paaugs plaukai
Vėliau galėsiu įkelti nuotrauką
Na, ir as po apsilankymo pas visu isgirta Manta, ateinu su visiskai priesingu atsiliepimu
Mano plaukai buvo ilgi, tiesus, kiek nualinti dazymo, nors jis plauku bukle ivertino kaip normalia. Aptarem, kaip kirpsim mazdaug - trumpinsim ir priekyje pakarpysim, kad graziau kristu. Dar plaunant galva paminejau, kad man netinka ir nepatinka iskarpymai (per visa plauku ilgi). Ir prasidejo...
Kirpo jis mane virsutine plauku dali surises i kuoduka, tada is ivairiu kampu visaip kirpe plaukus, net sunku suprasti buvo. Nieko neaiskino, tik kirpo. Tada paeme tuos suristus virsugalvio plaukus ir nureze iki zandikaulio! Dabar mano plaukai yra iskarpyti per visa ilgi (ko tikrai nenorejau!) ir dar antra ryski kirpimo linija eina nuo pat zandikaulio aplink. Nesusegusi tu plauku negaliu net i veidrodi ziureti. Ziauru. Esu labai nepatenkinta ir vis galvojau, kur mano klaida buvo? Ar neaiskiai pasakiau, kad neiskarpytu? Ar reikejo sekti kiekviena jo judesi ir saukti, kad ne taip kerpi?
Man toks jausmas, kad jis beprotiskai pasitiki savimi ir i kliento norus neatsizvelgia - jam vis tiek geriau zinot. Be to, man vis pasakojo, kiek kursu lankes ir t.t., gal taip norejo savo meistriskuma irodyti? taip ir isejau zado netekusi tiesiogine to zodzio prasme...
Dabar belieka laukti, kada ataugs plaukai.
Taip laukiau apsilankymo pas ji, taciau daugiau ne kojos ten nekelsiu ir kitoms nerekomenduoju.
Mano plaukai buvo ilgi, tiesus, kiek nualinti dazymo, nors jis plauku bukle ivertino kaip normalia. Aptarem, kaip kirpsim mazdaug - trumpinsim ir priekyje pakarpysim, kad graziau kristu. Dar plaunant galva paminejau, kad man netinka ir nepatinka iskarpymai (per visa plauku ilgi). Ir prasidejo...
Kirpo jis mane virsutine plauku dali surises i kuoduka, tada is ivairiu kampu visaip kirpe plaukus, net sunku suprasti buvo. Nieko neaiskino, tik kirpo. Tada paeme tuos suristus virsugalvio plaukus ir nureze iki zandikaulio! Dabar mano plaukai yra iskarpyti per visa ilgi (ko tikrai nenorejau!) ir dar antra ryski kirpimo linija eina nuo pat zandikaulio aplink. Nesusegusi tu plauku negaliu net i veidrodi ziureti. Ziauru. Esu labai nepatenkinta ir vis galvojau, kur mano klaida buvo? Ar neaiskiai pasakiau, kad neiskarpytu? Ar reikejo sekti kiekviena jo judesi ir saukti, kad ne taip kerpi?
Man toks jausmas, kad jis beprotiskai pasitiki savimi ir i kliento norus neatsizvelgia - jam vis tiek geriau zinot. Be to, man vis pasakojo, kiek kursu lankes ir t.t., gal taip norejo savo meistriskuma irodyti? taip ir isejau zado netekusi tiesiogine to zodzio prasme...
Dabar belieka laukti, kada ataugs plaukai.
Taip laukiau apsilankymo pas ji, taciau daugiau ne kojos ten nekelsiu ir kitoms nerekomenduoju.