Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

QUOTE(guodzik @ 2014 04 24, 09:23)
as irgi pas ji lankausi. mane dazo sviesia medaus spalva plius apkerpa, plaukai pusilgiai, palieku apie 260 lt bet kainos yra pakilusios tai gali skirtis 4u.gif isvaikstau iki 4 menesiu nes nebuna ryskaus nuaugimo.

Siaip tai nepakilusios seniems klientams:) reikia sakyt, kad anksciau ejai ir kad galiotu ankstesnes kainos:)
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2014 04 24, 09:23)
as irgi pas ji lankausi. mane dazo sviesia medaus spalva plius apkerpa, plaukai pusilgiai, palieku apie 260 lt bet kainos yra pakilusios tai gali skirtis 4u.gif isvaikstau iki 4 menesiu nes nebuna ryskaus nuaugimo.

O kokiais maždaug numeriais dažo, mane irgi domina vidutinio tamsumo blond, pvz. kaip medaus spalva smile.gif 4u.gif

Būtų labai idomu pažiūrėti jūsų plaukų nuotraukytes, merginos mirksiukas.gif smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adera777: 24 balandžio 2014 - 08:43
QUOTE(Adera777 @ 2014 04 24, 09:42)
O kokiais maždaug numeriais dažo, mane irgi domina vidutinio tamsumo blond, pvz. kaip medaus spalva  smile.gif  4u.gif

Būtų labai idomu pažiūrėti jūsų plaukų nuotraukytes, merginos  mirksiukas.gif  smile.gif  4u.gif

Mane tai apie 6-7 nr., toli grazu ne medaus:(
Papildyta:
QUOTE(superenata @ 2014 04 24, 09:45)

Bandysiu surasti foto, kur blondine buvau ir gal kokia dabartine rasiu
Atsakyti
QUOTE(superenata @ 2014 04 24, 09:47)
Papildyta:
Bandysiu surasti foto, kur blondine buvau ir gal kokia dabartine rasiu

nemoku ikelt foto:)
Atsakyti
Cia mano plaukuciai po mazdaug menesio smile.gif pradzioj gal kiek tamsesne buna. Numeriuko deja nezinau, sakau siltai ir sviesiai kaip visada biggrin.gif kartais siek tiek salto atspalvio imeta, vasara gal uzsiprasysiu. Sutaria mano plaukai su sias dazais:
user posted image

Atsakyti
2012 m. blondine, nuotrauka prastos kokybes, daryta vizai:)

http://www.part.lt/p...30b42b39505.jpg

2013 m., po poros menesiu nusikirpau trumpai:) foto nerandu su trumpais

http://www.part.lt/p...ad63eb73492.jpg

Papildyta:
QUOTE(guodzik @ 2014 04 24, 10:30)
Cia mano plaukuciai po mazdaug menesio smile.gif pradzioj gal kiek tamsesne buna. Numeriuko deja nezinau, sakau siltai ir sviesiai kaip visada  biggrin.gif kartais siek tiek salto atspalvio imeta, vasara gal uzsiprasysiu. Sutaria mano plaukai su sias dazais:
user posted image

Kai buvau blondine, tai man visada noredavosi saltos, net su pilku atspalviu plauku spalvos, taciau nuolat atkalbedavo:) tai persidaziau i naturalia:)
Atsakyti
Ačiū merginos, mano spalva sakyčiau viduriukas tarp Guodzik plaukų spalvos ir Superenatos 2013 m., kur naturali atrodo.
Jei pavyks, įkeliu senesnę nuotrauką, bet spalva tokia.
Čia dar kovojau su "ryžumu".
user posted image
user posted image
Esu vidutinės blond spalvos, labai šviesi nenoriu būti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adera777: 24 balandžio 2014 - 10:42
ką gi, perskaičiau visą temą ir užsirašiau pas Mantą iš Simonos. tikiuosi, bus verta važiuoti į kitą miesto galą.

jei kam įdomu, galėsiu papasakoti savo įspūdžius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2014 04 24, 15:00)

Įdomu ax.gif 4u.gif

Kirpsitės ar dažysitės?
Atsakyti
QUOTE(Ramzetė @ 2014 04 24, 15:42)
Įdomu  ax.gif  4u.gif

Kirpsitės ar dažysitės?

kirpsiuos ax.gif

plaukai tiesūs, iki liemens, kirpėjo žirklių nematę nuo pernai sausio doh.gif
Atsakyti
Katusik, as irgi visa tema perskaiciau ir taip pat uzsirasiau pas manta kitai savaitei smile.gif Tik as ne is kito miesto galo, o is Dublino trenksiuos (zinoma, ne tik del kirpyklos, bet vis tiek) smile.gif Lauksiu atsiliepimo!

Merginos, gal kuri ''Simonoje'' ir antakius tvarketes? Tomas rupinasi antakiais pas juos.
Atsakyti
QUOTE(superenata @ 2014 04 24, 09:41)
2012 m. blondine, nuotrauka prastos kokybes, daryta vizai:)

http://www.part.lt/p...30b42b39505.jpg
2013 m., po poros menesiu nusikirpau trumpai:) foto nerandu su trumpais

http://www.part.lt/p...ad63eb73492.jpg
Papildyta:
Kai buvau blondine, tai man visada noredavosi saltos, net su pilku atspalviu plauku spalvos, taciau nuolat atkalbedavo:) tai persidaziau i naturalia:)

as esu turejusi:
user posted image
bet silta gal man labiau smile.gif
user posted image
Atsakyti