Gal kas turite atsiliepimų apie plaikų stilistę Oglą, dirba kauno g.?
Gal kas zino kur dingo is Simonos stiliste Ieva?
Gal kuri turi atsiliepimų apie Karolį iš Mghair?
Gal kas gali parekomenduoti gera kirpėją iš Vilniaus Salon+ kirpėjų?
QUOTE(Kisulita @ 2014 04 05, 17:01)
Gal kuri turi atsiliepimų apie Karolį iš Mghair?
Buvau pas Karolį iš MGhair, tai galiu pagirti Kerpa labai kruopščiai, atidžiai, nebijo išsakyti nuomonės ir duoti patarimų Ir šukuoseną gerą man parinkom, kol džiaugiuosi
Tik paties salono išvaizda labai paprasta, tai norinčioms prabangaus salono, ten tikrai nepatiks
Merginos, gal žinote Vilniuje gerą kirpėją, kuri(-is) dažytų Wella Illumina dažais
QUOTE(Adera777 @ 2014 04 18, 09:00)
Merginos, gal žinote Vilniuje gerą kirpėją, kuri(-is) dažytų Wella Illumina dažais
Mindaugas is "Kirpimo meistrų"
QUOTE(Adera777 @ 2014 04 18, 09:00)
Siais dazais pas Mindauga is KM dazausi - efektas puikus:) ilgai atrodo kaip katik is salono
QUOTE(superenata @ 2014 04 23, 11:05)
Siais dazais pas Mindauga is KM dazausi - efektas puikus:) ilgai atrodo kaip katik is salono
Kokia maždaug spalva dažote ir kokios pas jį kainos (pvz. dažymas, kirpimas) Ačiū
QUOTE(Adera777 @ 2014 04 23, 14:23)
Kokia maždaug spalva dažote ir kokios pas jį kainos (pvz. dažymas, kirpimas) Ačiū
dabar tai naturalia spalva, anksciau sviesinau. Jeigu tik dazau, tai 150-170 lt, jeigu ir kerpu, tai apie 250 lt, jeigu tik kerpu, tai apie 120 lt moku. Labiausiai apsimoka kirp it dazyt vienu kartu, pigiau iseina ir isvaikstau kokius 3-4 menesius, nes labai tvarkingai atauga. dabar auginu, tai ilgai nebuvau, reikia uzsirasyti:)
QUOTE(Adera777 @ 2014 04 23, 13:23)
as irgi pas ji lankausi. mane dazo sviesia medaus spalva plius apkerpa, plaukai pusilgiai, palieku apie 260 lt bet kainos yra pakilusios tai gali skirtis isvaikstau iki 4 menesiu nes nebuna ryskaus nuaugimo.