O aš čia kalbu apie Sfinksą? Aš kalbėjau apie Styveną, neiškraipykite savo moteriška logika info
)) aš vakar Sfinkse tvarkiausi nagus,esu tvarkiusis antakius. Noriu išbandyti visą vartotojo kelią. Mano pasirinkti žmonės savo darbą daro profesionaliai. Styvenas su manimi cackinasi,nors žino, kad aš esu jautri, bet niekada nepriekaištausiu dėl to ,kad nutrūko baltas plaukas. Aš visur esiu paskui Styveną, jei jo neliktų, tuomet mama dažys plaukus. Kai iki tol buvę profai sugeba plaukuose palikti baltą nuo šarmų perbalintą ir persausintą plauką ir kai nuo tos vietos trükinėja plaukai, o Styvenas atitaisė tą "padėtį", net nedrįsčiau reklamuoti kitų salono kirpėjų. Eikit pas kitus,bet sStyvenui klientui nei trūko, nei kada nors trūks. Mano draugės ir draugai pas ji taip pat lankosi, vyrai antakius tvarkosi taip pat ten. Na, nežinau, dėl bankroto, vakar kalbėjau su salono savininku, jis papasakojo apie naujus produktus, aparatus, minėjo, kad seną įmonę subankrotino,bet kad Sfinksą...... Gal būtų paminėjęs?
mes dar pajuokavome ,kad mano saskaitos didinimas ten vyksta mėnesio greitumu, bet jokiu žinių apie bankrotą. Aišku, aš esu itin subtili bendravime, tai pati jam neminėjau, kad
upermamos tauškias apie bankrotą. Man dzin, būsiu ten, kur bus Styvenas. Ar tai bus sfinksas, ar faraonas, ar piramidės kapas
jis man po 10 vizitų taip prilipo, kad nebenoriu pagalvoti apie jokį kirpėjo keitimą. Iki tol buvau ištikima tik pagaliau tobulai kosmetologei, o dabar jau ir kirpėjui. Tiesą sakant, mane piktina tokios bobiškos nesąmonės iš neturėjimo ka veikti
google mokat naudotis? pabandykit, jums pavyks greičiausiai, ir rasit visą info