Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

QUOTE(ingulka7 @ 2014 02 14, 14:49)
Dovanokite, bet jau labai keistai skamba Jūsų postai....
Nežinau kaip kitoms, bet man pasirodė, kad turite kažkokių "slaptų interesų" šiam salonui ar/ir  kirpėjui....  mirksiukas.gif

ir dar nelabai supratau čia moteris ar vyras rašo g.gif arba gal moteris bet su vyriška logika bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Angelelis_E @ 2014 02 13, 12:12)
O aš čia kalbu apie Sfinksą? Aš kalbėjau apie Styveną, neiškraipykite savo moteriška logika info smile.gif)) aš vakar Sfinkse tvarkiausi nagus,esu tvarkiusis antakius. Noriu išbandyti visą vartotojo kelią. Mano pasirinkti žmonės savo darbą daro profesionaliai. Styvenas su manimi cackinasi,nors žino, kad aš esu jautri, bet niekada nepriekaištausiu dėl to ,kad nutrūko baltas plaukas. Aš visur esiu paskui Styveną, jei jo neliktų, tuomet mama dažys plaukus. Kai iki tol buvę profai sugeba plaukuose palikti baltą nuo šarmų perbalintą ir persausintą plauką ir kai nuo tos vietos trükinėja plaukai, o Styvenas atitaisė tą "padėtį", net nedrįsčiau reklamuoti kitų salono kirpėjų. Eikit pas kitus,bet sStyvenui klientui nei trūko, nei kada nors trūks. Mano draugės ir draugai pas ji taip pat lankosi, vyrai antakius tvarkosi taip pat ten. Na, nežinau, dėl bankroto, vakar kalbėjau su salono savininku, jis papasakojo apie naujus produktus, aparatus, minėjo, kad seną įmonę subankrotino,bet kad Sfinksą...... Gal būtų paminėjęs? smile.gif mes dar pajuokavome ,kad mano saskaitos didinimas ten vyksta mėnesio greitumu, bet jokiu žinių apie bankrotą. Aišku, aš esu itin subtili bendravime, tai pati jam neminėjau, kad upermamos tauškias apie bankrotą. Man dzin, būsiu ten, kur bus Styvenas. Ar tai bus sfinksas, ar faraonas, ar piramidės kapas smile.gif jis man po 10 vizitų taip prilipo, kad nebenoriu pagalvoti apie jokį kirpėjo keitimą. Iki tol buvau ištikima tik pagaliau tobulai kosmetologei, o dabar jau ir kirpėjui. Tiesą sakant, mane piktina tokios bobiškos nesąmonės iš neturėjimo ka veikti  blush2.gif

jūs gal skaityt nemokat smile.gif ne supermamos tauškia, internete, oficialiuose tinklalapiuose rašo biggrin.gif google mokat naudotis? pabandykit, jums pavyks greičiausiai, ir rasit visą info 4u.gif
Atsakyti
Nesiginčysiu, niekada nesiveliu į manęs neliečiančius dalykus ax.gif aš patenkinta klientė ir rašiau į temą apie geriausius kirpėjus Vilniuje blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kuri lankėtės grožio salone DEZZEL Žirmūnuose. Laukčiau atsiliepimų smile.gif
https://www.facebook...197816097058365
Atsakyti
QUOTE(aprill @ 2014 02 15, 12:58)
Na va taip ir padariau, sukaupiau visą drąsą ir nuėjau, tai net labai nustebau, kad labai geranoriškai  priėmė, patvirtino, kad padaryta tikrai nekokybiškai ir šiandien einu taisyt pas kitą meistrę Violetą, tikiuos išeis pataisyti.

Kokie atsiliepimai po apsilankymo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2014 02 21, 10:27)
Kokie atsiliepimai po apsilankymo?  smile.gif

Ir man įdomu ax.gif Ar pavyko ištaisyti nekokybišką kitos kirpėjos darbą? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramzetė: 21 vasario 2014 - 10:13
Noriu pagirti Vilmą iš Simonos thumbup.gif dažiausi pas ją plaukus (šaknų dažymas+tonavimas) ir likau labai patenkinta: spalva labai artima mano naturaliai, tik gal kiek ryškesnė - šalta šokoladinė spalva, atrodo labai antūraliai. Man labai patinka thumbup.gif Tikrai gana greitai apsisuko, nes su mano plaukų kiekiu tenka nemažai pasėdėti, o čia viskas gana greit smile.gif Labai kruopšti, tikrai stengiasi atlikti savo darbą gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amalija2 @ 2014 02 22, 20:25)
Noriu pagirti Vilmą iš Simonos  thumbup.gif dažiausi pas ją plaukus (šaknų dažymas+tonavimas) ir likau labai patenkinta: spalva labai artima mano naturaliai, tik gal kiek ryškesnė - šalta šokoladinė spalva, atrodo labai antūraliai. Man labai patinka  thumbup.gif Tikrai gana greitai apsisuko, nes su mano plaukų kiekiu tenka nemažai pasėdėti, o čia viskas gana greit  smile.gif  Labai kruopšti, tikrai stengiasi atlikti savo darbą gerai  smile.gif

Kiek mokėjote už dažymą? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2014 02 23, 10:37)
Kiek mokėjote už dažymą?  smile.gif

Mokėjau 220 Lt 4u.gif bet mano plaukų daug, jie gana ilgi ir dažų buvo daug sunaudota - 3 dubenėliai (kuriuose kirpėjos maišo dažus). 4u.gif
Atsakyti
Merginos, o ar rekomenduotumėt ką nors iš grožio studijos "Kristina" (nesvarbu ar Perkūnkiemy, ar Vilniaus g.)? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tiche87 @ 2014 02 28, 08:36)
Merginos, o ar rekomenduotumėt ką nors iš grožio studijos "Kristina" (nesvarbu ar Perkūnkiemy, ar Vilniaus g.)?  g.gif

Esu lankiusis Kristinoje, Perkūnkiemio, pas Nijolę smile.gif
Negavau spalvos kokios norėjau, bet nekaltinu, kadangi lankiausi pirmą kartą taigi kirpėja mano plaukų nepažįsta.. doh.gif

Jau ataugo šaknys, tai svarstau, ar grįžti ir bandyti vėl , ar eiti toliau eksperimentuoti pas dešimtą kirpėją...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pudra_: 10 kovo 2014 - 10:46
Gal kas pakomentuotu Saliona? Ypac domina Paulius Markeliunas smile.gif
Atsakyti