Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

QUOTE(Angelelis_E @ 2014 02 05, 14:07)
Ačiū, tai va, kad tik atrodo. Po karštų žirklių keletą plovimų atrodo kaip ištiesinti, o po to vel tas pats. Taigi rašiau, kad pas Styveną smile.gif tie kiti meistrai paminėti tik palyginimui, kaip ir minėjau. Virginija nedirba jokiame salone - jaukiose patalpose be jokiu iškabų. Dabar tvarkausi plaukus pas Styveną, susiplanavome be dažymų darytis kaukes ir maitinančias procedūras, tik po jų plaukas optiškai atrodo sveikas ir gyvas. Jam mano plaukai sudėtingiausias turėtas variantas, su nevienoda spalva, lengvai nutrūkstančiais plaukais. Ir jaudindavosi labiau už mane, iš kitų kirpėjų nelabai matydavau bent menkiausios empatijos. Tik susinervindavo,kad daug darbo, daug dažų, daug kainuos ir pan. smile.gif

Styvenas is sfinkso? g.gif su kaukem ir procedurom mano kirpeja irgi siulo, pasak jos darant inner procedura kas 2 sav tokius kaip mano plaukus (labai pazeisti galai) galima atgaivint. Bet man pora plovimu max laiko.
Atsakyti
QUOTE(Rokita @ 2014 02 05, 18:00)
Styvenas is sfinkso? g.gif su kaukem ir procedurom mano kirpeja irgi siulo, pasak jos darant inner procedura kas 2 sav tokius kaip mano plaukus (labai pazeisti galai) galima atgaivint. Bet man pora plovimu max laiko.

Aha, jis. Taip pat ir man, tik porą plovimų doh.gif nori gražių plaukų - tai tik tam kartui, bet tą kartą jie būna tobuli, žmonės klausia, ar galima paliesti. Kokias kaukes man deda neįsivaizduoju, bet tarp jų yra "ikrai" , nežinau, ar tiksliai įvardinau. Ilguoju periodu jie gerėja, bet ne taip greitai kaip norėtųsi. Dar parsisiunčiau šampūną ir kaukę po cheminių procedūrų, kuriuos galima naudoti 1 ka.per savaitę.bet iš anksto jau netikiu, kad bus gerai, sudėty yra rūgšties, kurios paskirtis yra užverti žvynelius, kita vertus, rūgštis sausina...nors gerus dalykus atrandu visai netikėtai. Esu išbandžiusi net tuos preofesionalių plaukų priežiūros brand'us, kurių ir Styvenas nežino. Jam apskritai keista, kai jis pasiūlo kokią nors naujieną, aš jau seniausiai ieškau patikimo pardavėjo, kad galėčiau išbandyti. P.s. Prieš gerus metus buvau ilgaplaukė ir juodaplaukė - kad būtų aiškiau, iš kur kilusios tokios mano aimanos.
Atsakyti
As tai spejau isvyst, labai grazus plaukai ir spalva ir blizga ir galai super, tureciau tokius plaukus nieko nebenoreciau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Angelelis_E @ 2014 02 05, 17:48)
Aha, jis. Taip pat ir man, tik porą plovimų doh.gif  nori gražių plaukų - tai tik tam kartui, bet tą kartą jie būna tobuli, žmonės klausia, ar galima paliesti. Kokias kaukes man deda neįsivaizduoju, bet tarp jų yra "ikrai" , nežinau, ar tiksliai įvardinau. Ilguoju periodu jie gerėja, bet ne taip greitai kaip norėtųsi. Dar parsisiunčiau šampūną ir kaukę po cheminių procedūrų, kuriuos galima naudoti 1 ka.per savaitę.bet iš anksto jau netikiu, kad bus gerai, sudėty yra rūgšties, kurios paskirtis yra užverti žvynelius, kita vertus, rūgštis sausina...nors gerus dalykus atrandu visai netikėtai. Esu išbandžiusi net tuos preofesionalių plaukų priežiūros brand'us, kurių ir Styvenas nežino. Jam apskritai keista, kai jis pasiūlo kokią nors naujieną, aš jau seniausiai ieškau patikimo pardavėjo, kad galėčiau išbandyti. P.s. Prieš gerus metus buvau ilgaplaukė ir juodaplaukė - kad būtų aiškiau, iš kur kilusios tokios mano aimanos.

as maciau kazka bet nepaliko jokio ispudzio tai net nebeprisimenu blush2.gif as nesuprantu zinokite to isikibimo i sugadintus plaukus, juk kokios islaidos, o plaukai tai ne dantys, ataugs g.gif kirpciau, jokiu budu nebedazyciau peroksidu ir auginciau. Yra gi visokiu biotinu kad greiciau augtu ir pan.
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2014 02 05, 22:40)
as maciau kazka bet nepaliko jokio ispudzio tai net nebeprisimenu blush2.gif as nesuprantu zinokite to isikibimo i sugadintus plaukus, juk kokios islaidos, o plaukai tai ne dantys, ataugs g.gif kirpciau, jokiu budu nebedazyciau peroksidu ir auginciau. Yra gi visokiu biotinu kad greiciau augtu ir pan.

Pritariu dėl milžiniškų išlaidų, nes jokios logikos ir mažai prasmės. O aš ir biotinais netikiu. Jei man būtų 20 m, net nemirktelėjusi rėžčiau. Aš tikiu natūraliais žmogaus organizmo procesais. Nepaisant to, kad kas antrą dieną treniruojuosi ir sportas man yra šventa, bet net aktyvumas nesulėtina organizmo senėjimo. Manyje jau ir plaukai auga lėčiau. Dabar milteliais nebedažo, o kitos kirpėjos dažė. Įsikibusi esu ne peroksidinių plaukų, o savivaizdžio. Aš tokia jaučiuosi gerai, kai nusikirpsiu, reikės pergalvoti visą garderobą, makiažą, būdama be plaukų, turėsiu rengtis ir pasidažyti tobulai. O su ilgais plaukučiais renkis ir dažykis / nesidažyk belenkaip, vis tiek atrodysi gaivališkai.
Atsakyti
QUOTE(Angelelis_E @ 2014 02 05, 22:19)
Pritariu dėl milžiniškų išlaidų, nes jokios logikos ir mažai prasmės. O aš ir biotinais netikiu. Jei man būtų 20 m, net nemirktelėjusi rėžčiau. Aš tikiu natūraliais žmogaus organizmo procesais. Nepaisant to, kad kas antrą dieną treniruojuosi ir sportas man yra šventa, bet net aktyvumas nesulėtina organizmo senėjimo. Manyje jau ir plaukai auga lėčiau. Dabar milteliais nebedažo, o kitos kirpėjos dažė. Įsikibusi esu ne peroksidinių plaukų, o savivaizdžio. Aš tokia jaučiuosi gerai, kai nusikirpsiu, reikės pergalvoti visą garderobą, makiažą, būdama be plaukų, turėsiu rengtis ir pasidažyti tobulai. O su ilgais plaukučiais renkis ir dažykis / nesidažyk belenkaip, vis tiek atrodysi gaivališkai.
plauku augimo greitis ne nuo amziaus priklauso. as esu jauna taciau man per 2 menesius nuauga tiek kitai per 2 savaites g.gif plaukus nuo peciu, iki zemiau liemenuko tokiais tempais atauginau per kazkur puse metu. o siaip kad ir kokie plaukai, visgi manau grozi sudaro visuma o ne atskiros detales. as geriau atsikelsiu 30 min anksciau taciau be makiazo i darba neisiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2014 02 05, 19:40)

Na cia individualiai, jei ataugtu po 20 cm per metus, gal ir as rezciau ir laukciau metus kol ataugs. Pas men pvz paauga per menesi 1 cm, ne daugiau. Geriau ir pantogar 6 menesius pernai, ir biotnia, ir silicea. Auga kaip auge. O noriu ilgu plauku, masciau apie priauginima, bet speju ne man tai ax.gif
Tai as geriau investuosiu i juos, i priemones, kai einu palaidais susitvarkau, kad visi sako, kad viskas ok su jais, o kai suaugs visi i norima ilgi galesiu sulygint. Bet kaip sakai, laikausi isikabinus ir be diskusiju biggrin.gif
Gal kada netingesiu surinksiu foto kai atrode mano plaukai kai juos stipriai sugadinau, ir plius buvo po gimdymo masinis slinkimas, tai kaip plika atrodziau. Ir kaip keitesi situacija, todel dar pora metu kirpsiu tik kokius 4 cm per ta laika.. max mirksiukas.gif
Zinoma, neesu is tu kurios kasdien su palaidais vaiksto..
Atsakyti
dabar pastaruoju metu facebooke vis meta kažkokias harmony life reklamas, tipo pirkit priemones, plaukai augs labai greitai.. ir t.t. ir pan. nu reklama. bet galvoju gal reiktų pabandyt nusipirkt, gal ims ir padės g.gif
Atsakyti
Sveiki, gal gali kas rekomenduoti iki 40Lt vyriškam kirpimui kirpėja Vilniuje? Kažkur aplink Europa ar link Pilaitės bučiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dovmoo @ 2014 02 07, 10:30)
Sveiki, gal gali kas rekomenduoti iki 40Lt vyriškam kirpimui kirpėja Vilniuje? Kažkur aplink Europa ar link Pilaitės bučiau labai dėkinga  4u.gif

Nelabai toli nuo Europos yra MGhair, bet ten vyriškas kirpimas - 50 lt. g.gif Mindaugas neblogai vyrus kerpa ax.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif gal čia yra turinčių kirpčiu? Kaip juos kerpatės? Mano plaukai labai greitai auga, bet kadangi galiukai visai nesišakoja kerpu juos kartą per metus, bet va kirpčius reikia kas mėnesį kirpti g.gif tai klausimas toks, kokią žinot pačią pigiausiai kerpančią kirpėją? Jau turbūt kirpčius tiesiai bet kuri sugebės nukirpti, o vien už juos 40Lt mokėti nesinori kas mėnesį unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2014 02 07, 18:48)
Nelabai toli nuo Europos yra MGhair, bet ten vyriškas kirpimas - 50 lt. g.gif Mindaugas neblogai vyrus kerpa ax.gif

Aciu bandysim pasiziureti wink.gif
Atsakyti