Sveikos,
Senesnej temoj ieskojau kas gerai sviesintu plaukus, patarta nuejau i Divalta pas Renata, pirma karta tik tonavo, nes saknys mazai atauge buvo, antra karta tonavo ir saknis daze, nerealiai buvau patenkinta rezultatu, trecia karta daze saknis - uzdejo ne ta pati kaip paskutini karta, gavau violetini atspalvi priekyje (atejus pas ja perspejau, kad jau pas praeita kirpeja buvau visa violetine), plius be proto dazai grauze, o ji man vis sake, kad uzdejo lygiai lygiai ta pati kaip ir ana karta.. Na ir paskutini karta daze vel saknis, si karta nedejo to violetinio ir uzdejo silpnesni peroksida, tai niekas negrauze, violetine neisejau, bet gi skiriasi ir matosi paskutinio saknu dazymo spalva nuo likusiu plauku! Islindo po kokios savaites kai apsiplove. Finale esu labai nepatenkinta, nes per tiek kartu neturiu nuolatinio normalaus rezultato ant galvos, jauciuos ir turbut atrodau taip kad namie dazyciausi plaukus
Jauciuosi labai nusivylus ir linkstu vel ieskoti kazko naujo
Divaltoj vien uz saknu dazyma moku 160 Lt, su tonavimu 250-260, butu negaila, jei bent rezultatas dziugintu
Tiesa, kadangi anksciau sviesinaus sruogom, o jos buvo labai sviesios, tai ji mat padare siltesne spalva, kuri man plaunas i geltona, o atauginejancios pilkos saknys ziauriai kontrastuoja
Rekomenduokit dar ka nors, kas bent jau uzsirasytu ka paskutini karta klientui dare ant galvos ir nedarytu taip jau bile is akies..