Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

QUOTE(Angelelis_E @ 2014 01 30, 11:10)
Styvenas http://www.grozionamaisfinksas.lt/. Iki jo kirpausi ir dažiausi pas prezidentės, "nuotakų" kirpėją. Visur gerai, bet pas Styvena iš juodų blonduoti ir nutrešę plaukai jau blizga ir atrodo sveiki, norėjau nusikirpti berniukiškai ir perdažyti rudai, bet paskutinį kartą nusprendėm dar auginti toliau, nes plaukai pagaliau atrodo gyvi. Ir pats netikėjo, ir aš netikėjau, kad šluotražius galima atgaivinti. Pas jį lankosi daug blondinių. Prezidentės kirpėja sakė, kad nukris visi nudegę plaukai, tai dabar daug nutrukusių plaukų atauginėja, aš manau,kad kai kurie nutrukinės ir toliau, bet vaizdas....Pagaliau ir man patinka.
Aš ieškojau šiame forume geros kirpėjos, bet neradau, tai mano eiliškumas yra: Styvenas, tada Virginija ir Zbignevas. Zbignevas yra nerealus tik trumpiems plaukams. Mano draugės geriausiai atrodo, kurios nešioja plaukus žemiau ausų, nesiekiančius pečių. Virginija....viskas su ja gerai, ir brangu, ir kokybiška, bet rezultatas buvo toks, kad kai Styvenas pamatė, paklausė,ar pati namie daziausi šaknis ir nuo Styveno skiriasi, kad jam rūpi, kaip atrodysiu gyvenime, pati išsiplovusi plaukus. Lankausi pas jį nuo rugsėjo, eičiau ir pas prezidentės kirpėją, bet ten kažko trūksta, reikėdavo pakentėti, nors aš ir esu kantri. Buvom sutarusios, kad sveikatinsim plauką, bet jis nei sveikėjo, nei buvo vienodos spalvos, pas ją gerai, kas ir taip turi sveikus plaukus. Man patinka, kaip ji sutvarko Blinkevičiūtės plaukus, bet Styvenas geriau susitvarko, jis irgi perfekcionistas kaip ir aš, ir neverčia kentėti, kol ataugs, t.y., "dabar kurį laiką pavaikščiok, pakentėk, po to pripildysim pigmento". Į šluotražius pildyk nepildęs tą pigmentą, nuo amoniako ir peroksido, jie dar labiau ištrūkinės. Nors Styvenas myli trumpaplaukes, yra trumpų plaukų guru... įkelsiu vakare savo plaukų foto ir jau iš anksto prognozuoju, kad reta įžvelgs vargšus negyvėlius. Beje, turėdama baltus plaukus, nustojau tikėti pigiais šampūnais. Tamsiaplaukės gali plauti ir babuškom agafijom,bet blondinėms nei per kur...  doh.gif
Pirmą kartą su manimi Styvenas nekalbėjo, nes aš nenorėjau, buvau atsikandusi prezidentės kirpėjos varginančių ,niekinių pliurpalų. Šiaip, nekenčiu bukų pokalbių, esu perfekcionistė ir žiūriu į rezultatą, už kurį galiu mokėti tiek, kiek reikia.
Tik dar nemačiau kaip Styvenas tvarko garbanes... Ir kerpuosi karštomis žirklėmis - netikėjau aš jokiom žirklėm su tokiais plaukais kaip mano, bet rezultatas toks, kad aš vis dar ilgaplaukė ir paskutinį kartą galvotas ir norėtas trumputis, berniukiškas kirpimas atidėtas keliems mėnesiams, kol išbaigsiu brangiausias kaukes ir serumus. Planuoju  kirptis trumpai, nes kas mėnesį plaukams išleisti 600 lt ir turėti dratus ant galvos visiškai nelogiška, vis tiek gaila pinigų. Tikrai, jei nenusikirpsiu, bus stebuklas ir aš asmeniškai paneigsiu faktą, kad sudeginti plaukai nukrenta ir yra neatgaivinami. Vakare rodau savo plaukų foto.

o koki šampūną naudojate?
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2014 01 30, 20:00)
Laukiam nuotraukos su Styveno padarytu stebuklu 4u.gif  bigsmile.gif

Vis dar laukiam žadėtos nuotraukos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2014 01 30, 22:31)
Vis dar laukiam žadėtos nuotraukos ax.gif

ir toliau laukiam "stebuklo" nuotraukos biggrin.gif
Atsakyti
Simonos Mantas tikrai ne geriausias kirpėjas. Ieškosiu toliau, nes manoji išvyko į Angliją. Mantui mano plaukai pasirodė netinkami (atkreipkite dėmesį, kad kirpėjui trukdo plaukai), kad išgautų ką nors įdomesnio ( blink.gif už 200lt (kirpimas ir dažymas)), kai tuo tarpu mano kirpėja už 60 lt, kas kart mane maloniai nustebindavo). Be to mano plaukai riečiasi ne į tą pusę, kur nori kirpėjas lotuliukas.gif Patrumpino tik galus, nors prašiau pakarpyti, kad būtų tam tikra forma.
Vienu žodžiu, tikrai neverta tiek mokėti. schmoll.gif
Be to dar ir bendravo arogantiškai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutikė: 02 vasario 2014 - 13:39
Merginos, o tiesa, kad KEUNE daznai greit nusiplauna? g.gif 2 kartus jais daziaur ir itin greit viskas pasiplove.. unsure.gif
Galiu pagirti Vilmą iš Simonos. Labai kruopščiai dirba, pakedena plaukus, taip, anaip pažiūri, sulygina sruogeles - tikrai labai stengiasi. Didelių reikalavimų nekėliau - pakirpti galiukur ir kiek pakarpyti, rezultatu likau patenkinta smile.gif Plaukai mano stori, ilgi (buvo iki liemens dabar maždaug iki alkūnių)
Gal kas bandėte kirptis pas Justą iš Simonos? Labai prisižiūrintis vaikinas, kažin kaip dirba..? ax.gif
Atsakyti
Sakykite o Barbara dabar dirba kirpykloje per du aukstus? Baltu interjeru? 4u.gif
Atsakyti
http://www.flickr.co.../116377775@N06/
Mano plaukai, o prezidentės kirpėja yra Virginija. Jos nerekomenduoju, o lyginu turėtus geriausius profesionalus. Virginijai naujų klientų nereikia, ji pati klientus renkasi, bet arogancija jai tinka. Jos komanda didelė, priklauso nuo paslaugų poreikio, plaukus tvarko 3 ar 4 kirpėjos vieno vizito metu - iš pradžių, kol pripranti, gali būti neujauku. Bet Styvenas pats geriausias, nepaisanto to, kad noriu nukirpti nesveikus plaukus. Šiuo metu naudoju nioxin 5 kit, iki tol kerastase - geros tikrai, isskyrus aliejus, ypac elixir... nieko gero. macadamia priemones - jos pakankamai geros ir pigios palyginus, taip pat naudoju davines OI oil aliejuka plaukams. Bet savo nesveikais plaukais nesu patenkinta, man patinka tik vaizdas, blizga, todel situacija dar pAkenciama. Kai turejau ilgus plaukus iki kelnaiciu, kabinedavausi, kad neblizga, veliasi, siurkstus kita diena po plovimo. Nors jie buvo sveiki, anot kirpejos, bet va, reikejo man ieskoti problemu. Manau, kad dauguma merginu ir moteru cia tokios, kokia anksciau buvau as smile.gif kol neprisidirbi, tol nesupranti, kaip buvo gerai.
Atsakyti
QUOTE(Angelelis_E @ 2014 02 04, 11:37)
prezidentes kirpėja yra Virginija.

O Virginija dirba kokiame salone?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grmarti: 04 vasario 2014 - 12:54
QUOTE(Angelelis_E @ 2014 02 04, 12:37)

Labai gražūs plaukučiai, nesugalvokit nusikirpti trumpai, gaila būtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Angelelis_E @ 2014 02 04, 10:37)
http://www.flickr.co.../116377775@N06/
Mano plaukai, o prezidentės kirpėja yra Virginija. Jos nerekomenduoju, o lyginu turėtus geriausius profesionalus. Virginijai naujų klientų nereikia, ji pati klientus renkasi, bet arogancija jai tinka. Jos komanda didelė, priklauso nuo paslaugų poreikio, plaukus tvarko 3 ar 4 kirpėjos vieno vizito metu - iš pradžių, kol pripranti, gali būti neujauku. Bet Styvenas pats geriausias, nepaisanto to, kad noriu nukirpti nesveikus plaukus. Šiuo metu naudoju nioxin 5 kit, iki tol kerastase - geros tikrai, isskyrus aliejus, ypac elixir... nieko gero. macadamia priemones - jos pakankamai geros ir pigios palyginus, taip pat naudoju davines OI oil aliejuka plaukams. Bet savo nesveikais plaukais nesu patenkinta, man patinka tik vaizdas, blizga, todel situacija dar pAkenciama. Kai turejau ilgus plaukus iki kelnaiciu, kabinedavausi, kad neblizga, veliasi, siurkstus kita diena po plovimo. Nors jie buvo sveiki, anot kirpejos, bet va, reikejo man ieskoti problemu. Manau, kad dauguma merginu ir moteru cia tokios, kokia anksciau buvau as smile.gif kol neprisidirbi, tol nesupranti, kaip buvo gerai.

Plaukai atrodo pasakiski wub.gif ir man galai sveiki atrodo. Nelabai supratau galiausiai pas koki meistra lankotes?
Mano nuomone kad tureti ilgus plaukus ir jau tobulai sveikus, nesiveliancius ir pan, tai praktiskai neimanoma, arba vienetiniai atvejai. Nes nekerpami juk ilgai, plius fenai ir tt. Kai plaukas ilgas, ilga laika ir daroma su juo viskas. Neesu is tu alpstanciu del sveiko plauko. Esu uz tai, kad kai sutvarkai, prisitepi priemoniu, istiesini ar pan atrodo gerai. O jei kita d veliasi, galima susirist kuoda smile.gif
Atsakyti
Ačiū, tai va, kad tik atrodo. Po karštų žirklių keletą plovimų atrodo kaip ištiesinti, o po to vel tas pats. Taigi rašiau, kad pas Styveną smile.gif tie kiti meistrai paminėti tik palyginimui, kaip ir minėjau. Virginija nedirba jokiame salone - jaukiose patalpose be jokiu iškabų. Dabar tvarkausi plaukus pas Styveną, susiplanavome be dažymų darytis kaukes ir maitinančias procedūras, tik po jų plaukas optiškai atrodo sveikas ir gyvas. Jam mano plaukai sudėtingiausias turėtas variantas, su nevienoda spalva, lengvai nutrūkstančiais plaukais. Ir jaudindavosi labiau už mane, iš kitų kirpėjų nelabai matydavau bent menkiausios empatijos. Tik susinervindavo,kad daug darbo, daug dažų, daug kainuos ir pan. smile.gif
Atsakyti
nespėjau pamatyt. nu kaip visada doh.gif
Atsakyti