Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

Merginos, o kas trumpus plaukus iškarpyti moka, kad super duper būtų?
Labai norėčiau savo uodegą iškeisti į stilingą trumpų plaukų kirpimą... 4u.gif
Atsakyti
Žiūriu, Kirpimo Meistruose, kad tuščia, galima užsirašyti nors ir rytojui. Bene prikarksėjot biggrin.gif Aš vis tiek užsirašiau pas Mindaugą, žiūrėsiu, kaip antras kartas patiks.
Atsakyti
QUOTE(*Lukro* @ 2014 01 20, 19:16)
o apie kokius dazus kalbate?

Jojco ir tigi
Atsakyti
QUOTE(alinka @ 2014 01 20, 00:19)
Bandziau daug salonu, bet butent salon pliuse man patinka plauku bukle po dazymo. Tik kaina zveriska. 250 lt. Ir chia viena spalva, gal zinote, kas namie Vilniuje naudoja ta tacia kosmetika?

Salon +, bent jau Kaune su Keune dazais dazo mirksiukas.gif
Atsakyti
pasitikslinau -tikrai dazo su joico ir tigi dazais
Atsakyti
QUOTE(alinka @ 2014 01 23, 11:40)
pasitikslinau -tikrai dazo su joico ir tigi dazais

taip, Vilniuje su tais dazo Salon+
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2014 01 23, 14:14)
taip, Vilniuje su tais dazo Salon+

bet esme, kazkaip surasti ta pacia kokybe uz mazesne kaina:)
Atsakyti
perki ebay ir prasai drauges kad uzteptu smile.gif

tik joico gana greitai nusiplauna spalva. aisku plaukams tai patinka sitie dazai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 24 sausio 2014 - 08:39
QUOTE(Greiss @ 2014 01 15, 14:02)
Bandėm tik susitvarkyti su spalva  smile.gif tiksliau išgauti ir tai užtruko daugiau nei 3 val  rolleyes.gif
Kirpsiuosi po mėnesio. Kiek domėjausi neblogai kerpą, bet vėl gi turbūt skonio reikalas. Va minėtas Linas iš Bob salono man patiko jo kirpimo technika, manierą tik ne dažymas  rolleyes.gif

o kokio ilgio Jūsų plaukai ir kiek kainavo dažymas pas Mantą?? ar dažė tik viena spalva?
Atsakyti
Po ilgu paiesku,issirinkau SIMONOS grozio salona... smile.gif Dabar tik domintu atsiliepimai apie Zbigneva.Ir galbut galima butu palyginti su Mantu? rolleyes.gif Gal kuri lanketes ir pas ta ir pas ta? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alinka @ 2014 01 21, 22:59)
Jojco ir tigi

su Joico dazo Laimiss salone, bet senai buvau, nebezinau, kokios kainos cool.gif
Atsakyti
sveikos,
skubiai reikalinga nebrangi kirpeja turinti patirties su blondinemis blink.gif
gal kas rekomenduosit?
aciu 4u.gif
Atsakyti