Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

Laba diena,

turbūt kaip ir dauguma dailiosios lyties atstovių užsukau į šį skyrelį ne iš "gero" gyvenimo biggrin.gif. Mylima kirpėja "paliko mane", išskrido iš LT , tai teko sunki užduotis ieškoti naujos, savos kirpėjos, koloristės. Oj kaip ilgai skaičiau forumus, susidariau sąrašėlį ir galvojau na bus ką veikti doh.gif . Juk kaip visada norisi kokybiškos paslaugos už krikščionišką kainą smile.gif . Kažkodėl iškart uždėjau "baną" ant KM, nes manau ten verslas rolleyes.gif. Tai tik mano nuomonė, bet turbūt rinkodaros ir marketingo sumetimais čia nemažai kas ir darbuojasi... Kilo mintis, kad reikia persimesti nuo moteriškos rankos prie vyriškos cool.gif . Užsirašiau pas Liną Bob salone. Deja.. Norėjau skanios, šviesios rudos plaukų spalvos, o rezultate gavosi na kaip visi aplinkiniai sakė juodaaa. "Truputėlį" su juo nesusišnekėjome..nors pabrėžtinai sakiau nenutamsinkite..Tiek šviesinau, nesidažiau, kad galu gale išgauti gerą, laukiamą efektą, o gavosi kaip visada.. Po nelaukto rezultato išsižiojusi ir nukulniavau su skaudančia galva. Bet dėl objektyvumo kirpimas, jo techinika labai patiko. Tai pas jį drąsiai apsilankyčiau kirpimui.
Toliau sąraše buvo ir Mantas iš Simonos. Galvojau na jei ir šis vyrukas nuvils, tai teks sugrįžti prie moterų ax.gif Po apsilankymo likau labai patenkinta labaiiiiiiii wub.gif Biolaukai suėjo, susišnekėjome biggrin.gif Tikiuosi jis ir liks .. Tai tiek įspūdžių 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Greiss @ 2014 01 15, 11:45)
Laba diena,
Toliau sąraše buvo ir Mantas iš Simonos. Galvojau na jei ir šis vyrukas nuvils, tai teks sugrįžti prie moterų  ax.gif  Po apsilankymo likau labai patenkinta labaiiiiiiii  wub.gif  Biolaukai suėjo, susišnekėjome  biggrin.gif  Tikiuosi jis ir liks .. Tai tiek įspūdžių  4u.gif  biggrin.gif

Kad būtų infomatyviau, o ne vien pasidžiaugimas atradus kirpėją, ką darėte? koks rezultatas? kokie plaukai?
Atsakyti
QUOTE(Longitude @ 2014 01 15, 12:05)
Kad būtų infomatyviau, o ne vien pasidžiaugimas atradus kirpėją, ką darėte? koks rezultatas? kokie plaukai?

buvo metų projektas išgauti "skanią" rudą spalvą. Be raudonų, ryžų atspalvių ir nenutamsintosssss. O darbo su manimi yra, nes plaukai ilgi, apimties užtenka smile.gif Dauguma kirpėju ilgaplaukių ir su stora apimtimi nemėgsta.
Atsakyti
QUOTE(Greiss @ 2014 01 15, 12:07)
buvo metų projektas išgauti "skanią" rudą spalvą. Be raudonų, ryžų atspalvių ir nenutamsintosssss. O darbo su manimi yra, nes plaukai ilgi, apimties užtenka  smile.gif  Dauguma kirpėju ilgaplaukių ir su stora apimtimi nemėgsta.

O Jūs kirpotės ar tik dažėte plaukus? 4u.gif Įdomu kaip jis kerpa g.gif
Atsakyti
QUOTE(grmarti @ 2014 01 15, 12:50)
O Jūs kirpotės ar tik dažėte plaukus? 4u.gif Įdomu kaip jis kerpa g.gif

Bandėm tik susitvarkyti su spalva smile.gif tiksliau išgauti ir tai užtruko daugiau nei 3 val rolleyes.gif
Kirpsiuosi po mėnesio. Kiek domėjausi neblogai kerpą, bet vėl gi turbūt skonio reikalas. Va minėtas Linas iš Bob salono man patiko jo kirpimo technika, manierą tik ne dažymas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Greiss @ 2014 01 15, 14:02)
Bandėm tik susitvarkyti su spalva  smile.gif tiksliau išgauti ir tai užtruko daugiau nei 3 val  rolleyes.gif
Kirpsiuosi po mėnesio. Kiek domėjausi neblogai kerpą, bet vėl gi turbūt skonio reikalas. Va minėtas Linas iš Bob salono man patiko jo kirpimo technika, manierą tik ne dažymas  rolleyes.gif

Palikit prašau atsiliepimą kaip Jus apkirps Mantas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grmarti @ 2014 01 15, 16:05)
Palikit prašau atsiliepimą kaip Jus apkirps Mantas 4u.gif

Būtinai. Jei nebus per vėlu po mėnesio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2014 01 13, 11:10)
drauge neblogai sutvarkydavo Rimdzius 4u.gif

ir as rekomenduoju ji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Greiss @ 2014 01 15, 15:13)
Būtinai. Jei nebus per vėlu po mėnesio  smile.gif

Parodykit savo plaukus su nauja spalva mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ema(.)(.) @ 2014 01 15, 22:05)
ir as rekomenduoju ji  4u.gif

O kiek dabar reikia laukti vizito pas jį? Nereikia pries pusę metų užsirašyt?
Atsakyti
Bandziau daug salonu, bet butent salon pliuse man patinka plauku bukle po dazymo. Tik kaina zveriska. 250 lt. Ir chia viena spalva, gal zinote, kas namie Vilniuje naudoja ta tacia kosmetika?

Atsakyti
QUOTE(alinka @ 2014 01 20, 00:19)
Bandziau daug salonu, bet butent salon pliuse man patinka plauku bukle po dazymo. Tik kaina zveriska. 250 lt. Ir chia viena spalva, gal zinote, kas namie Vilniuje naudoja ta tacia kosmetika?

o apie kokius dazus kalbate?
Atsakyti