Laba diena,
turbūt kaip ir dauguma dailiosios lyties atstovių užsukau į šį skyrelį ne iš "gero" gyvenimo . Mylima kirpėja "paliko mane", išskrido iš LT , tai teko sunki užduotis ieškoti naujos, savos kirpėjos, koloristės. Oj kaip ilgai skaičiau forumus, susidariau sąrašėlį ir galvojau na bus ką veikti . Juk kaip visada norisi kokybiškos paslaugos už krikščionišką kainą . Kažkodėl iškart uždėjau "baną" ant KM, nes manau ten verslas . Tai tik mano nuomonė, bet turbūt rinkodaros ir marketingo sumetimais čia nemažai kas ir darbuojasi... Kilo mintis, kad reikia persimesti nuo moteriškos rankos prie vyriškos . Užsirašiau pas Liną Bob salone. Deja.. Norėjau skanios, šviesios rudos plaukų spalvos, o rezultate gavosi na kaip visi aplinkiniai sakė juodaaa. "Truputėlį" su juo nesusišnekėjome..nors pabrėžtinai sakiau nenutamsinkite..Tiek šviesinau, nesidažiau, kad galu gale išgauti gerą, laukiamą efektą, o gavosi kaip visada.. Po nelaukto rezultato išsižiojusi ir nukulniavau su skaudančia galva. Bet dėl objektyvumo kirpimas, jo techinika labai patiko. Tai pas jį drąsiai apsilankyčiau kirpimui.
Toliau sąraše buvo ir Mantas iš Simonos. Galvojau na jei ir šis vyrukas nuvils, tai teks sugrįžti prie moterų Po apsilankymo likau labai patenkinta labaiiiiiiii Biolaukai suėjo, susišnekėjome Tikiuosi jis ir liks .. Tai tiek įspūdžių
QUOTE(Greiss @ 2014 01 15, 11:45)
Laba diena,
Toliau sąraše buvo ir Mantas iš Simonos. Galvojau na jei ir šis vyrukas nuvils, tai teks sugrįžti prie moterų Po apsilankymo likau labai patenkinta labaiiiiiiii Biolaukai suėjo, susišnekėjome Tikiuosi jis ir liks .. Tai tiek įspūdžių
Kad būtų infomatyviau, o ne vien pasidžiaugimas atradus kirpėją, ką darėte? koks rezultatas? kokie plaukai?
QUOTE(Longitude @ 2014 01 15, 12:05)
Kad būtų infomatyviau, o ne vien pasidžiaugimas atradus kirpėją, ką darėte? koks rezultatas? kokie plaukai?
buvo metų projektas išgauti "skanią" rudą spalvą. Be raudonų, ryžų atspalvių ir nenutamsintosssss. O darbo su manimi yra, nes plaukai ilgi, apimties užtenka Dauguma kirpėju ilgaplaukių ir su stora apimtimi nemėgsta.
QUOTE(Greiss @ 2014 01 15, 12:07)
buvo metų projektas išgauti "skanią" rudą spalvą. Be raudonų, ryžų atspalvių ir nenutamsintosssss. O darbo su manimi yra, nes plaukai ilgi, apimties užtenka Dauguma kirpėju ilgaplaukių ir su stora apimtimi nemėgsta.
O Jūs kirpotės ar tik dažėte plaukus? Įdomu kaip jis kerpa
QUOTE(grmarti @ 2014 01 15, 12:50)
O Jūs kirpotės ar tik dažėte plaukus? Įdomu kaip jis kerpa
Bandėm tik susitvarkyti su spalva tiksliau išgauti ir tai užtruko daugiau nei 3 val
Kirpsiuosi po mėnesio. Kiek domėjausi neblogai kerpą, bet vėl gi turbūt skonio reikalas. Va minėtas Linas iš Bob salono man patiko jo kirpimo technika, manierą tik ne dažymas
QUOTE(Greiss @ 2014 01 15, 14:02)
Bandėm tik susitvarkyti su spalva tiksliau išgauti ir tai užtruko daugiau nei 3 val
Kirpsiuosi po mėnesio. Kiek domėjausi neblogai kerpą, bet vėl gi turbūt skonio reikalas. Va minėtas Linas iš Bob salono man patiko jo kirpimo technika, manierą tik ne dažymas
Palikit prašau atsiliepimą kaip Jus apkirps Mantas
QUOTE(grmarti @ 2014 01 15, 16:05)
Palikit prašau atsiliepimą kaip Jus apkirps Mantas
Būtinai. Jei nebus per vėlu po mėnesio
QUOTE(guodzik @ 2014 01 13, 11:10)
drauge neblogai sutvarkydavo Rimdzius
ir as rekomenduoju ji
QUOTE(Greiss @ 2014 01 15, 15:13)
Būtinai. Jei nebus per vėlu po mėnesio
Parodykit savo plaukus su nauja spalva
QUOTE(ema(.)(.) @ 2014 01 15, 22:05)
ir as rekomenduoju ji
O kiek dabar reikia laukti vizito pas jį? Nereikia pries pusę metų užsirašyt?
Bandziau daug salonu, bet butent salon pliuse man patinka plauku bukle po dazymo. Tik kaina zveriska. 250 lt. Ir chia viena spalva, gal zinote, kas namie Vilniuje naudoja ta tacia kosmetika?
QUOTE(alinka @ 2014 01 20, 00:19)
Bandziau daug salonu, bet butent salon pliuse man patinka plauku bukle po dazymo. Tik kaina zveriska. 250 lt. Ir chia viena spalva, gal zinote, kas namie Vilniuje naudoja ta tacia kosmetika?
o apie kokius dazus kalbate?