Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

Sveikos,

Gal kas galite rekomenduoti neblogą trumpų kirpimų meistrą/-ę, tiesiems, ploniems plaukams. 4u.gif
P.S. Vilniuje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sherbet: 13 sausio 2014 - 10:58
QUOTE(Sherbet @ 2014 01 13, 10:57)
Sveikos,

Gal kas galite rekomenduoti neblogą trumpų kirpimų meistrą/-ę, tiesiems, ploniems plaukams.  4u.gif
P.S. Vilniuje.

drauge neblogai sutvarkydavo Rimdzius 4u.gif
Atsakyti
gal kam bus naudinga info, pasidalinsiu savo patirtimi. Mano plaukai problematiški: beispučiantys, truputį galuose banguoti, nėra labai stori, pusilgiai.

Jolanta iš My studio nukirpo gražiai, paprastai, susitvarkyti nebuvo labai sunku, davė patarimų, kaip formuoti.

Mindaugas iš KM. Kai lankiausi pas jį pirmą kartą rezultatu buvau patenkinta: nepaisant mano plaukų sudėtingumo susitvarkyti nebuvo labai sunku, gražiai plaukai krito, bet antrą kartą nusivyliau: kirpimas buvo gana stilingas, bet netiko man.

Mantas iš Simonos. Kirpo paprastai, bet negaliu sakyti, kad prastai, bet šukuosena neįpatinga.
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2014 01 13, 11:10)
drauge neblogai sutvarkydavo Rimdzius 4u.gif

Ačiū, bet skaičiau, kad nelabai eina pas Jį patekti (nepriima naujų klientų). g.gif
Atsakyti
sakykit, kiek kainuoja kirpimas pas Barbarą ir kokios eilės. Jei galima į až. Ačiūsmile.gif
Atsakyti
O gal kas turit atsiliepimu apie Valeriju Gigevic g.gif , kaip jis kerpa ir kur?
Koki kirpeja rekomenduotumet nukirpt ilgus plaukus i trumpus, zodziu noriu trumpos sukuosenos, bet galva noriu patiket tik geram kirpejui tongue.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kas kirpotes grozio namuose SFINKSAS?Domina atsiliepimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(edre @ 2014 01 13, 18:15)
O gal kas turit atsiliepimu apie Valeriju Gigevic g.gif , kaip jis kerpa ir kur?
Koki kirpeja rekomenduotumet nukirpt ilgus plaukus i trumpus, zodziu noriu trumpos sukuosenos, bet galva noriu patiket tik geram kirpejui  tongue.gif

Nesikirpau, bet vis galvoju, kad norėčiau.
Dirba jis UFF salone. Gabrielės Martirosionaitės plaukus prižiūri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BrigitaGaf @ 2014 01 13, 19:26)
Sveikos,

gal kas kirpotes grozio namuose SFINKSAS?Domina atsiliepimai smile.gif

Laba,
seniau buvo rašiusi viena forumietė, kad jai patiko kaip apkirpo Jolanta. Kai skambinausi į Sfinksą, norėjau tą pačią dieną (šeštadienį) pakliūti pas kirpėją, tai tą dieną Jolanta nedirbo, pasiūlė apsilankyti pas Rasą (tarp kirpėjų jos nėra internetinėje svetainėje), užrezervavo vietą automobiliui jų požeminėje aikštelėje. Pats salonas modernus, tvarkingas. Rasa siūlė apsikirpti bobu, bet žiemai nenorėjau kas kartą džiovinti fenu plaukus (pas mane banguojasi), tai sutarėm, kad pakirps taip, kad kas kartą nereikėtų džiovinti fenu (mano plaukai siekiantys pečius). Kai plovė galvą, įjungė masažinę kėdę, ant kurios sedėjau, uždėjo kaukę. Pakirpo geriau nei tikėjausi, sumokėjau 70 lt. Likau tikrai patenkinta (ypač kai nieko nesitiki). Šalia dirbo kirpėja Asta, merginą buvo nudažiusi šviesia spalva (gražiai), ruošėsi kirpti, bet galutinio rezultato nemačiau, nes jau buvau apkirpta, labai maloniai bendravo su savo kliente, labai švelni. Gal kitą kartą užsirašysiu pas ją. O jei nebus vietų, keliausiu pas Rasą. Tame salone susitvarkiau ir antakius, sumokėjau 20 lt (su dažymu). Išėjau iš salono patenkinta, nors ryte atsikėlusi buvau nekokios nuotaikos biggrin.gif Tai kitą kartą jau žinau kur eisiu kirptis.
O va palyginimui buvau prieš tai pas Mishą iš My Studio, kirpausi du kartus, mokėjau po 120 lt: tai pirmą kartą pakirpo tik galus (suteikė formą - kaip ir nemaža suma už galų sutvarkymą), antrą kartą ėjau iš ilgų plaukų kirptis trumpai (norėjau bobo, bet jis siūlė kirptis kitaip, nes plaukai banguojasi, apkirpo, bet nebuvau labai patenkinta, trūko jaunatviškumo.
Atsakyti
QUOTE(grmarti @ 2014 01 14, 10:09)
Laba,
seniau buvo rašiusi viena forumietė, kad jai patiko kaip apkirpo Jolanta. Kai skambinausi į Sfinksą, norėjau tą pačią dieną (šeštadienį) pakliūti pas kirpėją, tai tą dieną Jolanta nedirbo, pasiūlė apsilankyti pas Rasą (tarp kirpėjų jos nėra internetinėje svetainėje), užrezervavo vietą automobiliui jų požeminėje aikštelėje. Pats salonas modernus, tvarkingas. Rasa siūlė apsikirpti bobu, bet žiemai nenorėjau kas kartą džiovinti fenu plaukus (pas mane banguojasi), tai sutarėm, kad pakirps taip, kad kas kartą nereikėtų džiovinti fenu (mano plaukai siekiantys pečius). Kai plovė galvą, įjungė masažinę kėdę, ant kurios sedėjau, uždėjo kaukę. Pakirpo geriau nei tikėjausi, sumokėjau 70 lt. Likau tikrai patenkinta (ypač kai nieko nesitiki). Šalia dirbo kirpėja Asta, merginą buvo nudažiusi šviesia spalva (gražiai), ruošėsi kirpti, bet galutinio rezultato nemačiau, nes jau buvau apkirpta, labai maloniai bendravo su savo kliente, labai švelni. Gal kitą kartą užsirašysiu pas ją. O jei nebus vietų, keliausiu pas Rasą. Tame salone susitvarkiau ir antakius, sumokėjau 20 lt (su dažymu). Išėjau iš salono patenkinta, nors ryte atsikėlusi buvau nekokios nuotaikos biggrin.gif Tai kitą kartą jau žinau kur eisiu kirptis.
O va palyginimui buvau prieš tai pas Mishą iš My Studio, kirpausi du kartus, mokėjau po 120 lt: tai pirmą kartą pakirpo tik galus (suteikė formą - kaip ir nemaža suma už galų sutvarkymą), antrą kartą ėjau iš ilgų plaukų kirptis trumpai (norėjau bobo, bet jis siūlė kirptis kitaip, nes plaukai banguojasi, apkirpo, bet nebuvau labai patenkinta, trūko jaunatviškumo.

Aciu uz issamu atsakyma smile.gif Tarp kitko,pati planuoju kare/bobu kirptis,tai man kaip tik smile.gif Uzmaciau dabar pas juos kupona,tai suviliojo smile.gif
Atsakyti
Kadangi planavau ir taip eiti į šį saloną kirpimui, tai ir aš susigundžiau šiuo kuponu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BrigitaGaf @ 2014 01 14, 13:29)
Aciu uz issamu atsakyma smile.gif  Tarp kitko,pati planuoju kare/bobu kirptis,tai man kaip tik smile.gif  Uzmaciau dabar pas juos kupona,tai suviliojo  smile.gif

O tas kuponas kartais ne kirpimas su karštomis žirklėmis? g.gif Parašyta, kad su karštomis žirklėmis neatliekamas modelinis kirpimas, tik galiukų pakirpimui.

Mergaitės, parašykit atsiliepimus po apsilankymo 4u.gif
Atsakyti