Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

QUOTE(guodzik @ 2013 12 24, 16:19)
lotuliukas.gif kokia jus juokinga.

smagu, kad jums juokinga, nes daugiau kaip suprantu neturite ka pasakyti mirksiukas.gif nenustebinote thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 12 24, 14:32)
smagu, kad jums juokinga, nes daugiau kaip suprantu neturite ka pasakyti  mirksiukas.gif  nenustebinote  thumbup.gif

duodu dur.niui kelia kaip ten sakoma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 12 24, 16:49)
duodu dur.niui kelia kaip ten sakoma  ax.gif

teisingai sakot thumbup.gif

o siaip butu juokinga, jeigu nebuciau pati KM isbandziusi, daugiau nebenoriu doh.gif

geru svenciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 12 24, 12:11)
Pasiskaitykit visus savo postus, as cia tema senai stebiu skaitau, ir jusu tas protegavimas ant kiekvieno kampo ir brukimas KM i akis nori nenori lenda, toks jausmas, kad vilniuje kiti meistrai yra s...., o jeigu uz galiukus ir dazyma jus mokat 250, na pas turtingus savi priciudai  tongue.gif  kiekvienas turi savo skoni, teisingai jus pasaket, kad paskui pas kolege buvo dideles akys, mano irgi butu dideles jeigu uz toki darba tiek permokeciau.

As brukima "iskaityciau" jei nuolat siulytu "eikit ten ir pan", o cia tesiog pasako, kad ji ten lankosi. Gal daznokai, taciau neatrodo remklama tikrai.
Skonis skirtingas tikrai. Kas vienai grazu, kitai ne. Naturalu, taciau jei keliam foto i foruma turim priimti visas nuomones. Man guodzik plaukai grazes, tik nekarpyciau sonu, bet cia subjektyvu. Ir vis gi esu prijaucianti ilgiems plaukams, o jei dar sviesus... wub.gif
Taciau reklama ir jau kazkokiu turtu reklamavimu tai tikrai neapsaukciau, kai zmogus raso, kad ne kas menesi tai daro, o juo labiau kaina kaip visu vilniuje zinomu salonu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marmuazele @ 2013 10 21, 16:01)
Laba diena, gal kas zinote kur nuo šiol dirbs kirpejas Dima? Gavau inofrmacijos kad isejo is Figaro....  ir gal kas bandete kirptis pas ka nors is "Kukla beauty box"  ar "Simona Lux" centre? Ieskau strategiskai patogios vietos ir kokybes aisku  4u.gif

Vilniaus g 31 grozio studijoj Kristina
Atsakyti
QUOTE(Rokita @ 2013 12 25, 22:42)
Man guodzik plaukai grazes, tik nekarpyciau sonu, bet cia subjektyvu. Ir vis gi esu prijaucianti ilgiems plaukams, o jei dar sviesus... wub.gif

galvojau atsiauginti kazkada bet neturiu kantrybes doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 12 26, 14:59)
galvojau atsiauginti kazkada bet neturiu kantrybes doh.gif  biggrin.gif

biggrin.gif matyt ne toks didelis noras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 12 23, 23:56)
Paskaicius jusu postus gaunasi, kad KM turi tik gerus dazus ir tik ten geriausi meistrai, kad taip gynat juos metu is metus, standartiniai dazai, su kuriais dirba daugelis salonu, taip pat ir meistrai kaip ir kituose salonuose, tiesiog kiekvienas turi atrasti savo, o jus vis tiek tiek laiko brukat KM, o gal .pabandykit kazka kitko, nes kiek jus dejot foto, nu nieko special bent jau man ten nera , va kur buvo nare idejusi garbanuotus plaukus ten tikrai graziai ji apkirpta wub.gif

atsiprasau,bet man tai keista, kodel jus pykstate, kad zmogus atrado savo kirpeja ir dziaugiasi grazia spalva ir kirpimu.ir labai nemandagu is jusu puses taip atvirai teigti, kad sukuosena ar kirpimas netinka.jei jums taip ir atrodo, tai mintyse nuomone pasilikite, o nesimetykite purvais. nu labai negrazu is jusu puses schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lukro* @ 2014 01 05, 18:35)
atsiprasau,bet man tai keista, kodel jus pykstate, kad zmogus atrado savo kirpeja ir dziaugiasi grazia spalva ir kirpimu.ir labai nemandagu is jusu puses taip atvirai teigti, kad sukuosena ar kirpimas netinka.jei jums taip ir atrodo, tai mintyse nuomone pasilikite, o nesimetykite purvais. nu labai negrazu is jusu puses  schmoll.gif

purvais nedrabstau, bet pareiksti savo nuomone del "grazu ar negrazu" pilnai turiu, jeigu zmogus deda savo foto i viesa foruma, tad turi buti pasiruoses ir tam, kad kazkam gali ir nepatikti, o meluoti net nesiruosiu biggrin.gif be to nei vie no izeidziamo zodzio savo postuose nepavartojau, todel manau jusu postas yra zenkliai perdetas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo proksi: 05 sausio 2014 - 18:04
QUOTE(*Lukro* @ 2014 01 05, 17:35)
...ir labai nemandagu is jusu puses taip atvirai teigti, kad sukuosena ar kirpimas netinka.jei jums taip ir atrodo, tai mintyse nuomone pasilikite, o nesimetykite purvais. nu labai negrazu is jusu puses  schmoll.gif

Nu dar gražiau doh.gif Kodėl kažkas turi pasilaikyti savo nuomonę jei ji nepatinka ar nesutampa su jūsiške? savo taisykles kurkite savo darže, o čia bendra vieša internetinė erdvė, ir visi turi teisę pasakyti savo nuomonę kokia ji bebūtų. Ir kodėl reikėtų sakyti, kad plaukai yra gražūs jei jie pvz man negražūs?(konkrečiam atvejui netaikau) Jei jūs norite tai ir meluokite, o nemokykite kitus ką ir kaip jiems sakyti.
Dėl guodzik aš taip pat esu pastebėjusi besaikį kišimą KM salono, kadangi šią temą seku jau seniai, galiu patvirtinti kad atrodo nenatūraliai. Pati nesu ten buvusi, bet ir neketinu lankytis vien dėl šio brukimo, kas nori palikti teigiamą atsiliepimą ar tiesiog pasidalinti patirtimi, tai taip ir padaro, o ne pastoviai postina į vienus vartus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(anille @ 2013 12 09, 16:13)
Kirpausi pas Zbignev Koliato (detales galesiu jums atsiusti). O plauku pas mane nera labai jau daug, sakyciau vidutiniskai, na gal siek tiek daugiau, bet ta mase del bangu tokia atrodo smile.gif

Anille, gal galima ir man kontaktus jusu meistro gaut? nes jau 28 m niekaip nerandu kirpejo kuris suprastu mano grabanas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 01 05, 19:03)
purvais nedrabstau, bet pareiksti savo  nuomone del "grazu ar negrazu" pilnai turiu, jeigu zmogus deda savo foto i viesa foruma, tad turi buti pasiruoses ir tam, kad kazkam gali ir nepatikti, o meluoti  net nesiruosiu  biggrin.gif  be to nei vie no izeidziamo zodzio savo postuose nepavartojau, todel manau jusu postas yra zenkliai perdetas smile.gif

nesakau, kad reikia meluoti,bet, kad mandagiau galetumete bendrauti tai tikrai rolleyes.gif nebetersiu temos, nes kitoms tikrai nebus idomu skaityti..
Papildyta:
QUOTE(Ellein @ 2014 01 05, 22:12)
Nu dar gražiau  doh.gif Kodėl kažkas turi pasilaikyti savo nuomonę jei ji nepatinka ar nesutampa su jūsiške? savo taisykles kurkite savo darže, o čia bendra vieša internetinė erdvė, ir visi turi teisę pasakyti savo nuomonę kokia ji bebūtų. Ir kodėl reikėtų sakyti, kad plaukai yra gražūs jei jie pvz man negražūs?(konkrečiam atvejui netaikau) Jei jūs norite tai ir meluokite, o nemokykite kitus ką ir kaip jiems sakyti.
Dėl guodzik aš taip pat esu pastebėjusi besaikį kišimą KM salono, kadangi šią temą seku jau seniai, galiu patvirtinti kad atrodo nenatūraliai. Pati nesu ten buvusi, bet ir neketinu lankytis vien dėl šio brukimo, kas nori palikti teigiamą atsiliepimą ar tiesiog pasidalinti patirtimi, tai taip ir padaro, o ne pastoviai postina į vienus vartus wink.gif

nematau nieko blogo, jei zmogus bruka tai, kas jai tinka ir patinka. kodel ji negali girti zmogaus, kuris ispildo jos pageidavimus? juk si tema ir yra apie geriausius kirpejus, tai moteris ir giria jai geriausia kirpeja.o jus tiesiog praleiskite jos posmus ir tiek jei nepatinka mirksiukas.gif
Atsakyti