QUOTE(proksi @ 2014 01 05, 19:03)
purvais nedrabstau, bet pareiksti savo nuomone del "grazu ar negrazu" pilnai turiu, jeigu zmogus deda savo foto i viesa foruma, tad turi buti pasiruoses ir tam, kad kazkam gali ir nepatikti, o meluoti net nesiruosiu
be to nei vie no izeidziamo zodzio savo postuose nepavartojau, todel manau jusu postas yra zenkliai perdetas
nesakau, kad reikia meluoti,bet, kad mandagiau galetumete bendrauti tai tikrai
nebetersiu temos, nes kitoms tikrai nebus idomu skaityti..
Papildyta:
QUOTE(Ellein @ 2014 01 05, 22:12)
Nu dar gražiau
Kodėl kažkas turi pasilaikyti savo nuomonę jei ji nepatinka ar nesutampa su jūsiške? savo taisykles kurkite savo darže, o čia bendra vieša internetinė erdvė, ir visi turi teisę pasakyti savo nuomonę kokia ji bebūtų. Ir kodėl reikėtų sakyti, kad plaukai yra gražūs jei jie pvz man negražūs?(konkrečiam atvejui netaikau) Jei jūs norite tai ir meluokite, o nemokykite kitus ką ir kaip jiems sakyti.
Dėl guodzik aš taip pat esu pastebėjusi besaikį kišimą KM salono, kadangi šią temą seku jau seniai, galiu patvirtinti kad atrodo nenatūraliai. Pati nesu ten buvusi, bet ir neketinu lankytis vien dėl šio brukimo, kas nori palikti teigiamą atsiliepimą ar tiesiog pasidalinti patirtimi, tai taip ir padaro, o ne pastoviai postina į vienus vartus
nematau nieko blogo, jei zmogus bruka tai, kas jai tinka ir patinka. kodel ji negali girti zmogaus, kuris ispildo jos pageidavimus? juk si tema ir yra apie geriausius kirpejus, tai moteris ir giria jai geriausia kirpeja.o jus tiesiog praleiskite jos posmus ir tiek jei nepatinka