Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

QUOTE(Partena! @ 2013 12 22, 19:00)
mindaugas iš KM šį kartą mane nuvylė dažymu....  schmoll.gif

Kuo nuvylė? Aš po Mindaugo išėjau labai patenkinta, bet dabar, parėjus mėnesiui, spalva labai išsiplovė, ko man nebūdavo pas kitus kirpėjus. Aišku, jie su stipresniais dažais dirba...
Atsakyti
QUOTE(Sh.H @ 2013 12 22, 19:55)
ir už visą šitą gėrį sumokėjau tik 20 litų!!!! thumbup.gif 

atsiprašau, kad kišu trigrašį, bet jei jau taip džiaugiatės ir viskas taip nebrangu, tai galima buvo ir ne 20 litų palikti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2013 12 23, 00:02)
atsiprašau, kad kišu trigrašį, bet jei jau taip džiaugiatės ir viskas taip nebrangu, tai galima buvo ir ne 20 litų palikti...  blush2.gif

Ne, tai tipsų palikau mirksiukas.gif ir tikrai negaila buvo, beje tai buvo pirmas kartas, kada po kirpimo palikau arbatos.
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2013 12 22, 23:56)
Kuo nuvylė? Aš po Mindaugo išėjau labai patenkinta, bet dabar, parėjus mėnesiui, spalva labai išsiplovė, ko man nebūdavo pas kitus kirpėjus. Aišku, jie su stipresniais dažais dirba...

Aš pas jį metus laiko lankausi ir viskas visada buvo laaaabai gerai. Dabar kažkas jam nesigavo su spalvom. Pilkino, kad nebūčiau tokia geltona blondinė, o gavausi išvis rudai/pilka... schmoll.gif Tikiuosi greitai apsiplaus ir tikrai nesulaukusi 2 mėn., eisiu, kad perdažytų, nenoriu būti tamsi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2013 12 22, 21:56)

ir man nusiplauna tik tegul geriau taip negu vaikscioti nutriususais galais ir trupanciais galais smile.gif mano plaukui sie dazai beveik nekenkia.
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 12 23, 22:37)
ir man nusiplauna tik tegul geriau taip negu vaikscioti nutriususais galais ir trupanciais galais smile.gif mano plaukui sie dazai beveik nekenkia.

Paskaicius jusu postus gaunasi, kad KM turi tik gerus dazus ir tik ten geriausi meistrai, kad taip gynat juos metu is metus, standartiniai dazai, su kuriais dirba daugelis salonu, taip pat ir meistrai kaip ir kituose salonuose, tiesiog kiekvienas turi atrasti savo, o jus vis tiek tiek laiko brukat KM, o gal .pabandykit kazka kitko, nes kiek jus dejot foto, nu nieko special bent jau man ten nera , va kur buvo nare idejusi garbanuotus plaukus ten tikrai graziai ji apkirpta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 12 23, 21:56)
va kur buvo nare idejusi garbanuotus plaukus ten tikrai graziai ji apkirpta wub.gif

Skonio reikalas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 12 23, 22:56)
Paskaicius jusu postus gaunasi, kad KM turi tik gerus dazus ir tik ten geriausi meistrai, kad taip gynat juos metu is metus, standartiniai dazai, su kuriais dirba daugelis salonu, taip pat ir meistrai kaip ir kituose salonuose, tiesiog kiekvienas turi atrasti savo, o jus vis tiek tiek laiko brukat KM, o gal .pabandykit kazka kitko, nes kiek jus dejot foto, nu nieko special bent jau man ten nera , va kur buvo nare idejusi garbanuotus plaukus ten tikrai graziai ji apkirpta wub.gif

o gal as geriau zinau kas man tinka ir patinka biggrin.gif aisku kur nebus graziai apkirpta kai kirpimas 250 lt doh.gif idomu kokia suma palikciau uz ilgu plauku kirpima ir dazyma biggrin.gif bet siaip gal tiek tos, nes vakar kaip tik kolege gyre kokie grazus ir tvarkingi mano plaukai bet tik ispute akis kai suzinojo kad kerpu ir dazau kas tris menesius uz 250 lt. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 24 gruodžio 2013 - 11:40
QUOTE(guodzik @ 2013 12 24, 13:38)
o gal as geriau zinau kas man tinka ir patinka  biggrin.gif aisku kur nebus graziai apkirpta kai kirpimas 250 lt  doh.gif idomu kokia suma palikciau uz ilgu plauku kirpima ir dazyma  biggrin.gif bet siaip gal tiek tos, nes vakar kaip tik kolege gyre kokie grazus ir tvarkingi mano plaukai bet tik ispute akis kai suzinojo kad kerpu ir dazau kas tris menesius uz 250 lt. lotuliukas.gif

Ne visi pasako tiesa biggrin.gif o kaina jus pati pasaket ir tai tik startine uz dazyma ir kirpima, uz tiek vilniuje galima ir ne tokia sukuosena tureti mirksiukas.gif na cia jusu reikalas, nes i akis jau lenda tas protegavimas KM, paga jus kiti meistrai s....., o va jusu KM tai pasaka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 12 24, 11:47)
Ne visi pasako tiesa  biggrin.gif  o kaina jus pati pasaket ir tai tik startine uz dazyma ir kirpima, uz tiek vilniuje galima ir ne tokia sukuosena tureti  mirksiukas.gif   na cia jusu reikalas, nes i akis jau lenda tas protegavimas KM, paga jus kiti meistrai s....., o va jusu KM  tai pasaka  doh.gif

bet kokia jus keista. negi sunku jums suvokti kad as pati jam neleidziu nei karpyti savo plauku, nei nukirpti nei dar kazka is manes daryti. Grieztai leidziu tik pakirpti galiukus ir pakarpyti prieki ax.gif ir taip darau nes man taip grazu wub.gif nenoriu as jokiu sukuosenu biggrin.gif dieve kokia jus uzsispyrusi doh.gif
o del skonio nesigincysiu, jums negrazu, man grazu, nesiruosiu nieko cia irodineti doh.gif as kaip pas ta ponia plauku nekarpyciau nes man pvz negrazu ir neverta tu 200 lt atrodo bet kasdien jai to neprikaisioju biggrin.gif
ir galit nesakyti kad galus gali pakirpti bet kas nes pries tai lankiausi pigesneje vietoje ir skiriasi man kaip diena ir naktis ax.gif
ir niekur as negiriu meistro o giriu dazus doh.gif gad
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 24 gruodžio 2013 - 12:17
QUOTE(guodzik @ 2013 12 24, 14:12)
bet kokia jus keista. negi sunku jums suvokti kad as pati jam neleidziu nei karpyti savo plauku, nei nukirpti nei dar kazka is manes daryti. Grieztai leidziu tik pakirpti galiukus ir pakarpyti prieki  ax.gif ir taip darau nes man taip grazu  wub.gif nenoriu as jokiu sukuosenu  biggrin.gif dieve kokia jus uzsispyrusi  doh.gif
o del skonio nesigincysiu, jums negrazu, man grazu, nesiruosiu nieko cia irodineti  doh.gif as kaip pas ta ponia plauku nekarpyciau nes man pvz negrazu ir neverta tu 200 lt atrodo bet kasdien jai to neprikaisioju  biggrin.gif
ir galit nesakyti kad galus gali pakirpti bet kas nes pries tai lankiausi pigesneje vietoje ir skiriasi man kaip diena ir naktis  ax.gif
ir niekur as negiriu meistro o giriu dazus  doh.gif gad

Pasiskaitykit visus savo postus, as cia tema senai stebiu skaitau, ir jusu tas protegavimas ant kiekvieno kampo ir brukimas KM i akis nori nenori lenda, toks jausmas, kad vilniuje kiti meistrai yra s...., o jeigu uz galiukus ir dazyma jus mokat 250, na pas turtingus savi priciudai tongue.gif kiekvienas turi savo skoni, teisingai jus pasaket, kad paskui pas kolege buvo dideles akys, mano irgi butu dideles jeigu uz toki darba tiek permokeciau.
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 12 24, 13:11)
Pasiskaitykit visus savo postus, as cia tema senai stebiu skaitau, ir jusu tas protegavimas ant kiekvieno kampo ir brukimas KM i akis nori nenori lenda, toks jausmas, kad vilniuje kiti meistrai yra s...., o jeigu uz galiukus ir dazyma jus mokat 250, na pas turtingus savi priciudai  tongue.gif  kiekvienas turi savo skoni, teisingai jus pasaket, kad paskui pas kolege buvo dideles akys, mano irgi butu dideles jeigu uz toki darba tiek permokeciau.

lotuliukas.gif kokia jus juokinga.
Atsakyti