Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

Nerealus tas supermama.gif forumas!!!!
Jau kelinta savaitė suku galvą pas ką eit apsikirpt, nes Barbaros neberadau Simonos kirpykloj g.gif
Ir aišku, nieko nesugalvojusi, atėjau čia ieškot pagyrimų apie kokį nors kirpėją, kuris su garbanomis moka susitvarkyt...

Ir iš karto randu, kur pabėgo Barbara... yahoo.gif
Ačiū, kuri pasidalino kontaktais!!!
Atsakyti
Labas smile.gif

Gal kas girdėjote, kur ir kaip dirba Raselė iš Bomond? Bandžiau ten registruotis, pasakė, kad nebedirba salone.

Ačiū
Atsakyti
Gal kas buvote grožio salone "Divalta", Juozapavičiaus g.? Ir turite atsiliepimų?
Netoli namų man, tai visai sudomino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2013 12 12, 18:56)
Labas smile.gif

Gal kas girdėjote, kur ir kaip dirba Raselė iš Bomond? Bandžiau ten registruotis, pasakė, kad nebedirba salone.

Ačiū

Sveiki 4u.gif
Pravažiuodama pro šalį lyg ją mačiau dirbančią aukščiau minėtame naujame salone Stulginskio 5 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(emissaa @ 2013 12 13, 10:01)
Gal kas buvote grožio salone "Divalta", Juozapavičiaus g.? Ir turite atsiliepimų?
Netoli namų man, tai visai sudomino  ax.gif

As ten pradejau lankytis pas Renata. Patinka. Seip kiek maciau cia yra tas salonas kur isgauna tikrai grazia blondiniska spalva. Nzn kokia domina, as atkreipiau demesi i blondines
Atsakyti
QUOTE(Rokita @ 2013 12 13, 13:45)
As ten pradejau lankytis pas Renata. Patinka. Seip kiek maciau cia yra tas salonas kur isgauna tikrai grazia blondiniska spalva. Nzn kokia domina, as atkreipiau demesi i blondines

Aš tamsiaplaukė, norėčiau kirpimo ilgiems plaukams. Reikės pabandyt užsirašyt smile.gif
Atsakyti
Gal yra atsiliepimų apie kirpėjas Justiniškėse Perlėjoj? Galvoju bandyti užsiregistruoti, nes kainos labai patiko, tik įdomu, kaip ten kerpa smile.gif
Atsakyti
sveiki
pasiulykite gera kirpeja kuris gerai kerpa kare ?
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif Kaip šaunu!! Pagaliau ir aš radau Barbarą!
Buvau pas ja kirptis, tikrai priekaištų neturiu, kirpimas laikėsi ilgai, juo labiau, kad iš kirpėjo niekad nesitikiu stebuklo, svarbu tiktų ir patiktų.
Paskui, kai jau nusprendžiau nebeieškot nieko, o eit ten pat į Simoną, žiūriu, prapuolė kažkur. Ir jokios info, kur ji dingo lotuliukas.gif

Dabar klausimas: tas salonas turi kažkokį pavadinimą? Barbara čia gal pati atsidarė savo?
Nes nepavyko nei internetinio pusalpio rasti, nieko.

Laukiu info smile.gif
Atsakyti
Atėjau palikti atsiliepimą apie kirpėją Ireną (lygtais) iš Justiniškių Perlėjos, PLIUSAI: viena tyliausių kirpėjų, pas kurias esu buvusi, bet man patiko, nes nemėgstu plepėti apie beleką su nepažįstamais žmonėm, apkirpo gražiai, kirpo valandą, kirpo labai tvarkingai, pakarpė ne tik galus, bet net plaukų paviršių, nes jis buvo išsausėjęs labiau nei galiukai (ko nei vienas kirpėjas nepastebėdavo ir nedarydavo), nedidelė kaina (sumokėjau 45Lt, nors nukirpo didelį kiekį plaukų). MINUSAI: nepatogi kėdė, atlošas buvo labai žemas, o aš kadangi aukšta tai visąlaik sėdėjau nepatogiai atsilošus; mažai vietos, kai viena kirpėja plovė klientei galvą, maniškei sunkiai sekėsi judėti aplink mano kėdę.

Visumoj kainos ir kokybės santykis patiko, manau, kad eisiu dar kartą smile.gif
Atsakyti
Gal kas nors kirposi ir dažėsi pas Raulį, Esfiri salone Domininkonų gatvėje? Domina atsiliepimai.
Atsakyti
QUOTE(garbanele.as @ 2013 10 25, 11:48)
...Tad Jolanta mane isgelbejo thumbup.gif .Ir dirba ji Sfinkse!

Laba diena, 4u.gif
gal būtų daugiau atsiliepimų apie Sfinkso salono kirpėjas?
Pakeliui man ir kainos nesikandžioja... ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti