Gavau meistrės kontaktus
Tad ačiū, pagalbos jau nereikia!
QUOTE(Moxe @ 2013 07 22, 16:11)
Gal galima būtų daugiau info apie Mantą iš Simonos, gal kas kirposi ir pasidalins atsiliepimais? Ar jam reikia sakyti ko nori ar pats pasiūlo (kas jo manymu tiktų klientei)?
Kolegė pas jį kirposi, tai nieko ypatingo tikrai, po mėnėsio formos ir neliko, dar dažė pas jį trumpus plaukus,sumokėjo 150 Lt bet nlb supratau už ką, blankoka spalva kažkokia
QUOTE(Moxe @ 2013 07 22, 16:11)
Gal galima būtų daugiau info apie Mantą iš Simonos, gal kas kirposi ir pasidalins atsiliepimais? Ar jam reikia sakyti ko nori ar pats pasiūlo (kas jo manymu tiktų klientei)?
Mano vvyras nebuvo labai suzavetas kirpimu
QUOTE(Miurella @ 2013 07 24, 17:32)
Sveiki Gal kas lanketes pas Renata Blazevic ir galetu pasidalinti ispudziais? Mano plaukai yra naturaliai labai garbanoti, labai sunku surasti gera kirpeja Esu aplankiusi nemazai brangiu kirpeju ir vis likdavau su sugadintais plaukais, atrodo, kad dauguma kirpeju tiesiog nemoka elgtis su garbanotais plaukais..
Jei dle kirpimo, tai Jevgenijus is Bomond su garbanotais bent jau mano susitvarko gerai. Ir isleidzia garbanota namo ))
QUOTE(Laimikė @ 2013 07 31, 15:03)
Gal galėtumėt pasidalint kontaktais? Noriu kardinaliai keisti spalva. Iš labai labai blondinės - tapti brunete. Savo kirpėjo vis dar neatradau, tai vienur, tai kitur užbėgu.. Norėtųsi patikrinto meistro/meistrės. Ypač su mano dabartiniais norais
Kiek maždaug dažymas pas ją kainuoja? Plaukai mano vidutinio ilgio, kokių 5-7 cm iki liemenėlės sagtelės trūksta.
Noreciau atsiliepimu, kurios kerpasi ir dazosi pas Laimi is laimiss.lt
Sveikos
Aš išbandžiau nemažai kirpėjų, bet savo taip ir neatradau. Sakydama savo, turiu omenyje tai, kad pats kirpėjas kažką konkrečiai pasiūlytų. Dauguma tiesiog pasako, kad šiais metais toks ir toks kirpimas madingas, o šita spalva labai graži. Spalva gal ir būna graži, bet nėra universalios spalvos, kuri visiems vienodai tinka. O kirpimas neturi atrodyti madingas, mano manymu, jis turi tiesiog derėti prie veido, odos atspalvio, gyvenimo būdo ir pan.
Buvau pas Michailą, tik dabar jau nebeprisimenu, kaip tas salonas vadinasi. Profesionalus, nors didelio įspūdžio nepadarė. Nelabai patiko bendravimas, nes visą laiką pasakojo, kaip daug tobulinosi ir kaip pigiai palyginus kerpa Man atrodo, kad tokių dalykų klientams pasakot nebūtina. Neskaniai skamba... Be to, kainos ir kokybės santykis irgi nekoks.
Buvau pas Mindaugą iš Kirpimo meistrų. Labai jis išgirtas, tai jaučiuosi kalta net čia rašydama Už tokią kainą tikėčiausi kažko wow. Na, bet gal tai mano problema, nes juk ne šukuosenai ėjau. Bet vis tiek, manau, kaina neatitinka kokybės. Ir pasiūlymų neišgirdau, reikėjo tik pačiai siūlyti...
Buvau truputį pigesnėj kirpykloj, regis, Bagyroj pas Tomą Pylimo gatvėje. Pradžioj patiko, vėliau aptingo, nieko nebesiūlė, o po vieno jo eksperimento nusprendžiau, kad ten nebegrįšiu.
Dabar lankausi pas Ridą iš Yury. Kol kas labiausiai patinka, ir kainos / kokybės santykis geriausias. Bet jis vis tiek mėgėjas truputį daugiau pakirpt. Užtat labai moka bendrauti. Šiaip vien pabendravus su juo galima psikrauti pozityvios nuotaikos. Rekomenduoju. Ypač jeigu norit labiau plaukus trumpint ir ko nors drąsesnio
O aš visgi noriu dar ką nors pabandyti. Gal turit kokių pasiūlymų? Kur dar galiu ieškoti to savo?
Papildyta:
Man būtų įdomūs kitokie atsiliepimai O moka rinkti kirpimą, siūlo variantus? Kaip su dažymu?
Aš išbandžiau nemažai kirpėjų, bet savo taip ir neatradau. Sakydama savo, turiu omenyje tai, kad pats kirpėjas kažką konkrečiai pasiūlytų. Dauguma tiesiog pasako, kad šiais metais toks ir toks kirpimas madingas, o šita spalva labai graži. Spalva gal ir būna graži, bet nėra universalios spalvos, kuri visiems vienodai tinka. O kirpimas neturi atrodyti madingas, mano manymu, jis turi tiesiog derėti prie veido, odos atspalvio, gyvenimo būdo ir pan.
Buvau pas Michailą, tik dabar jau nebeprisimenu, kaip tas salonas vadinasi. Profesionalus, nors didelio įspūdžio nepadarė. Nelabai patiko bendravimas, nes visą laiką pasakojo, kaip daug tobulinosi ir kaip pigiai palyginus kerpa Man atrodo, kad tokių dalykų klientams pasakot nebūtina. Neskaniai skamba... Be to, kainos ir kokybės santykis irgi nekoks.
Buvau pas Mindaugą iš Kirpimo meistrų. Labai jis išgirtas, tai jaučiuosi kalta net čia rašydama Už tokią kainą tikėčiausi kažko wow. Na, bet gal tai mano problema, nes juk ne šukuosenai ėjau. Bet vis tiek, manau, kaina neatitinka kokybės. Ir pasiūlymų neišgirdau, reikėjo tik pačiai siūlyti...
Buvau truputį pigesnėj kirpykloj, regis, Bagyroj pas Tomą Pylimo gatvėje. Pradžioj patiko, vėliau aptingo, nieko nebesiūlė, o po vieno jo eksperimento nusprendžiau, kad ten nebegrįšiu.
Dabar lankausi pas Ridą iš Yury. Kol kas labiausiai patinka, ir kainos / kokybės santykis geriausias. Bet jis vis tiek mėgėjas truputį daugiau pakirpt. Užtat labai moka bendrauti. Šiaip vien pabendravus su juo galima psikrauti pozityvios nuotaikos. Rekomenduoju. Ypač jeigu norit labiau plaukus trumpint ir ko nors drąsesnio
O aš visgi noriu dar ką nors pabandyti. Gal turit kokių pasiūlymų? Kur dar galiu ieškoti to savo?
Papildyta:
QUOTE(jeila @ 2013 08 02, 10:43)
Mano vvyras nebuvo labai suzavetas kirpimu
Jei dle kirpimo, tai Jevgenijus is Bomond su garbanotais bent jau mano susitvarko gerai. Ir isleidzia garbanota namo ))
Man būtų įdomūs kitokie atsiliepimai O moka rinkti kirpimą, siūlo variantus? Kaip su dažymu?
Labai noretusi rasti toki meistra, kuris nudazytu plaukus pagal odos spalva, jog ji atrodytu atsugavus
QUOTE(Pienių pūkai @ 2013 08 05, 11:45)
Sveikos
Papildyta:
Papildyta:
Visiskai pritariu pirmajai daliai!!!!
Del Jevgenijaus, tai jis tikrai matydamas ir plauka ir zmogu siulo (na man siule, o kaip kitiem nzn, nes desimt vienu metu nekerpa ir nedazo ). Pirmaji karta atejau ir sakiau nekirpti tai ir neliete. o veliau jau kirpom. ir kai atejau po ziemos labai nutriusus, tai na kito pasirinkimo nebuvo kaip tik nukirpt... nukirpo ir man tiko ir patiko. Bet vat su dazymu, tai jis siulo ir daro i ta puse kur as noreciua, bet ne visai tai... atrodau normaliai ir kai nuaugineja labai graziai... is kitos puses gal su mano plaukais nera imanoma padaryti ko noriu be peroksido nes nei jis nei KM Mindaugas nei Egle nesugebejo padayt, kad nebuciau su ryzu atspalviu fotkese... Zodziu jei vis dar ieskot siulau pabandyt Man jis labaiu patiko nei KM Mindaugas
P.S. taip ir neteko pabuvoti salione, nes jo vadove iseina auginti vaikucio... jei iki tol kol ji sugris nebusiu radus to, kas "pataikytu" spalva, tai bandysiu eiti ten...
Paskaičiusi kelis gerus atsiliepimus, vakar nuėjau pas Laurą į MyStudio. Patiko, ką patarė ir ką padarė. Taip pat man buvo svarbu, kad naudoja natūralesnes priemones.
Ir smagu, kad niekas nemalė liežuviu kaip turguj ir nepasakojo ar nesistengė išpešti visos tavo gyvenimo istorijos. Buvo tiesiog ramus poilsis.
Tad rekomenduočiau
Ir smagu, kad niekas nemalė liežuviu kaip turguj ir nepasakojo ar nesistengė išpešti visos tavo gyvenimo istorijos. Buvo tiesiog ramus poilsis.
Tad rekomenduočiau
Nežinau, ar į temą, tik norėjau paklausti, gal žinote, kur Vilniaus centre gali nebrangiai padaryti subtilesnį ilgų plaukų sušukavimą? Nieko WOW nereikia, tik kokį supynimą, gal kuodelį...
QUOTE(Guosnė @ 2013 08 08, 10:15)
Paskaičiusi kelis gerus atsiliepimus, vakar nuėjau pas Laurą į MyStudio. Patiko, ką patarė ir ką padarė. Taip pat man buvo svarbu, kad naudoja natūralesnes priemones.
Tad rekomenduočiau
Tad rekomenduočiau
Kiek už kirpimą mokėjote?
Gundausi pas ją apsilankyti. Nepatinka ir man kamantinėjančios ar savo gyvenimo istoriją pasakojančios kirpėjos
QUOTE(Ramzetė @ 2013 08 09, 08:01)
Nepatinka man kamantinėjančios ar savo gyvenimo istoriją pasakojančios kirpėjos
man irgi. ziauriai nervina, kai lenda i vidu
Papildyta:
QUOTE(Pienių pūkai @ 2013 08 05, 10:45)
Sveikos
O
O
kazkada kirpausi pas kita kirpeja ir girdejau kaip Ridas, jau isleides kliente dar is jos saipesi ! cia ta visai jau. daze blond spalva, padare graziai , bet kaip supratau, kad plaukui tai ne kas po proceduros buvo, nors atrode graziai. juokesi, kad jam tas pats, kas su plaukais bele klientei patinka