Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

Labas, atėjau ir aš su prašymų, viena ryta šovė į galva iš ilgu tiesių plaukų, kaip kiti sako labai gražių plaukų, nusikirpti trumpai maždaug tokį ilgį: http://4.bp.blogspot...lba-640x961.jpg
iš vyro palaikimą turiu pilną tik kirpkis, o pačiai taip baisu, bet ir noriu tuo pačiu, tai dabar tik liko išsirinkti žmogų, kuris tikrai nuoširdžiai patartų tiks ar ne ir, kad po kirpimo plaukai klusniai stovėtų, gal kas ir bijodamos kirposi ilgus plaukus ir atrado tokį žmogų kuris tikrai labai patarė ir pukiai nukirpo 4u.gif
O čia mano plaukai kur matosi, nes šiaip dažniausia į uodegą gale surišta būna: https://fbcdn-sphoto...886237973_n.jpg
Atsakyti
Gal kam teko lankyti salone VASCO, cia Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(zilkute @ 2013 11 24, 22:07)
Proksi, o pas kokia kirpeja jus lankotes? ax.gif

Vilniuje, salonas etualis prie vingio kinoteatro, meistres vardas Rita.
Atsakyti
Prisiskaicius komentaru nusprendziau isbandyti Zbignev.

Kirpimu esu labai patenkinta, tikras meistras thumbup.gif Mano plaukai garbanoti, buvo ilgoki, iki krutines, o dabar nesiekia peciu. Pati norejau nusitrumpinti ir tikrai nesigailiu smile.gif Dabar patinku sau ir plaukai graziai krenta. Mano kirpimas gan klasikinis, bet kiek kalbejom, supratau, kad jis megsta ir idomesnius kirpimus. Kita karta bandysiu ka nors naujo. Dar tik viena karta buvau pas si kirpeja, bet jauciu, kad galiu pasitiketi juo ir nebijoti del rezultato.

Zinoma, minusas tas, kad uzsirasyti reikia labai is anksto, dar niekada taip ilgai neteko laukti. Ir dar nesu tiek daug mokejusi uz kirpima. Taip pat nepatiko, kad atejus paskirtu laiku reikejo dar virs valandos laukti, kol priims g.gif Gerai, kad ta vakara nebuvau nieko rimto susiplanavus, bet daugiau nenoreciau taip gaisti laiko.

Siaip ar taip rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anille @ 2013 12 02, 18:09)

Kirpimu esu labai patenkinta, tikras meistras  thumbup.gif Mano plaukai garbanoti, buvo ilgoki, iki krutines, o dabar nesiekia peciu. Pati norejau nusitrumpinti ir tikrai nesigailiu smile.gif Dabar patinku sau ir plaukai graziai krenta. Mano kirpimas gan klasikinis, bet kiek kalbejom, supratau, kad jis megsta ir idomesnius kirpimus. Kita karta bandysiu ka nors naujo. Dar tik viena karta buvau pas si kirpeja, bet jauciu, kad galiu pasitiketi juo ir nebijoti del rezultato.

Zinoma, minusas tas, kad uzsirasyti reikia labai is anksto, dar niekada taip ilgai neteko laukti. Ir dar nesu tiek daug mokejusi uz kirpima. Taip pat nepatiko, kad atejus paskirtu laiku reikejo dar virs valandos laukti, kol priims  g.gif  Gerai, kad ta vakara nebuvau nieko rimto susiplanavus, bet daugiau nenoreciau taip gaisti laiko.

Siaip ar taip rekomenduoju smile.gif

kokia kirpimo kaina?
Atsakyti
QUOTE(anille @ 2013 12 02, 18:09)

Kirpimu esu labai patenkinta, tikras meistras  :super Mano plaukai garbanoti, buvo ilgoki, iki krutines, o dabar nesiekia peciu. Pati norejau nusitrumpinti ir tikrai nesigailiu :) Dabar patinku sau ir plaukai graziai krenta. Mano kirpimas gan klasikinis, bet kiek kalbejom, supratau, kad jis megsta ir idomesnius kirpimus. Kita karta bandysiu ka nors naujo. Dar tik viena karta buvau pas si kirpeja, bet jauciu, kad galiu pasitiketi juo ir nebijoti del rezultato.

Zinoma, minusas tas, kad uzsirasyti reikia labai is anksto, dar niekada taip ilgai neteko laukti. Ir dar nesu tiek daug mokejusi uz kirpima. Taip pat nepatiko, kad atejus paskirtu laiku reikejo dar virs valandos laukti, kol priims  :hm  Gerai, kad ta vakara nebuvau nieko rimto susiplanavus, bet daugiau nenoreciau taip gaisti laiko.

Siaip ar taip rekomenduoju :)

sveiki. Kalbant apie Zbigneva tai ir man ,po dvieju su virs metu lankymosi pas ji,viena is priezasciu del ko nebesikerpu pas ji-tai siaubingas nepunktualumas. Visada uzsirasydavau ryte pirmu laiku,bet atejus rasdavau jau pries mane atejusia kliente,kuria jis apie valanda dar kirpdavo mano laiku. Nervuodavausi baisiai,o ir jis paskui visada jau skubedamas kirpdavo. Tiesiog mokant nemazus pinigus norisi ir normalaus poziurio i klienta. O taip tai jis megsta klasikinius kirpimus. Apkirpdavo tvarkingai,paprastai,mazai kas ir pastebedavo,kad as kirpausi. Bet man patikdavo tas paprastumas. Taciau tas laukimas,kai uzsirasius lauki,o paskui dar ir atejus uzkniso juodai.
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 12 03, 18:08)
kokia kirpimo kaina?

Kaina vien kirpimo virs 200 Lt

QUOTE(Lejja @ 2013 12 03, 18:21)
sveiki. Kalbant apie Zbigneva tai ir man ,po dvieju su virs metu lankymosi pas ji,viena is priezasciu del ko nebesikerpu pas ji-tai siaubingas nepunktualumas. Visada uzsirasydavau ryte pirmu laiku,bet atejus rasdavau jau pries mane atejusia kliente,kuria jis apie valanda dar kirpdavo mano laiku. Nervuodavausi baisiai,o ir jis paskui visada jau skubedamas kirpdavo. Tiesiog mokant nemazus pinigus norisi ir normalaus poziurio i klienta. O taip tai jis megsta klasikinius kirpimus. Apkirpdavo tvarkingai,paprastai,mazai kas ir pastebedavo,kad as kirpausi. Bet man patikdavo tas paprastumas. Taciau tas laukimas,kai uzsirasius lauki,o paskui dar ir atejus uzkniso juodai.

o galvojau, cia tik man taip nepasiseke... gerai, kad bent kirpo neskubedamas mane. kita karta eidama kirptis pasiimsiu knyga ar kompiuteri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anille @ 2013 12 03, 19:48)
o galvojau, cia tik man taip nepasiseke... gerai, kad bent kirpo neskubedamas mane. kita karta eidama kirptis pasiimsiu knyga ar kompiuteri smile.gif
nu jau pasirodykit bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(anille @ 2013 12 03, 19:48)

swoon.gif
Pasirodykit, prašau.
Atsakyti
QUOTE(Rokita @ 2013 11 12, 21:41)
Sveikos, ar kas nors lankotes pas Renata Blazevic is Divalta salono vilniuje? Idomu kokie sviesiaplaukiu atsiliepimai apie dazyma ir kainas smile.gif

Esu dabar pas sia kirpeja. Labai patinka ji pati. Paprasta, draugiska, labai daug patarimu. Ir kaip jau matau spalva man patiks biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(guodzik @ 2013 11 22, 15:58)
pranoko mano lukescius wub.gif

Tai prasom pasirodyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokita @ 2013 12 04, 13:52)

Tai prasom pasirodyt mirksiukas.gif

Rodausi smile.gif Si karta nenorejau blondiniskumo, norejau tamsiau, pilkiau, kazko tarp silto ir salto smile.gif Tas pilkumas pasiplove siek tiek ir liko grazus sviesus sateniskumas:
user posted image
Foto gal nelabai atspindi. g.gif
Atsakyti
guodzik, puiki spalva wub.gif kiek mokėjote, kokiais dažais dažė?
Atsakyti