Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

QUOTE(proksi @ 2013 11 22, 23:19)
O as po KM grizau pas savo meistre, visgi man dabar palyginus nieko ypatingo... O moketi tokius pinigus man kazkaip gaila.... Lankiausi pas savo meistre 8 metus ir nusprendziau pasikeisti pagal cia skaitytaus atsiliepimus pasirinkau KM ir kirpausi daziausi pas Ricarda. Aisku nieko nedugadino, bet grizau pas savaja meistre... Jeigu dar darysiu eksperimentus tai gal bandysiu kita salona  4u.gif  biggrin.gif

o tai konkreciai ir neivardinote, kodel nepatiko Ricardas? turejote omeny, kad uz tokia suma, kuria jam sumokejote negavote norimo efekto?
Papildyta:
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2013 11 23, 01:51)
Kaip reagavo meistrė, kad buvot ją iškeitusi į kitą?  ax.gif  blush2.gif

o tai kaip ji turetu sureaguoti? biggrin.gif pagrumoti pirstuku nu nu nu, ar nebepriimti? as n kartu keiciau kirpejas ir budavo vel grizdavau pas senas ir vel po to keisdavau, nematau nieko blogo tame ir kirpejos niekada nrgavai jokiu pastabu ar klausimu kodel isejau kazkur kitur.
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2013 11 23, 02:51)
Kaip reagavo meistrė, kad buvot ją iškeitusi į kitą?  ax.gif  blush2.gif

nezinau kas daresi jos galvoje, bet darbu patenkinta jos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*Lukro* @ 2013 11 23, 14:24)
o tai konkreciai ir neivardinote, kodel nepatiko Ricardas? turejote omeny, kad uz tokia suma, kuria jam sumokejote negavote norimo efekto?

na visa tai ka jis man padare aisku gavau dvigubai pigiau pas savo meistre, be to pasirode siek tiek kreivokai buvau apkirpta lotuliukas.gif as kai pati ne meistre tai nepastebejau, bet kai parode, tada pamaciau jau smile.gif na ir trecia nieko ispudingo, na gal cia man taip gavosi, todel ir grizau pas savaja meistre nes nematau reikalo moketi uz ta pati dvigbai brangiau ax.gif kaip sakoma viskas matai palyginus savo meistre su siktais, kol kas maniske laimi tongue.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal kuri einate chemiskai garbanotis plauku? Turejau pries kelis metus lengva chemini, dabar vel svarstau pasidaryti, gal kuri parekomenduotumete savo meistre?
O gal dar kuri bande texturisinga? Labai gundausi blush2.gif bet noreciau isgirsti ir bandziusiu atsiliepimu...
Atsakyti
QUOTE(Aurora11 @ 2013 11 23, 15:33)
Sveikos,
gal kuri einate chemiskai garbanotis plauku? Turejau pries kelis metus lengva chemini, dabar vel svarstau pasidaryti, gal kuri parekomenduotumete savo meistre?
O gal dar kuri bande texturisinga? Labai gundausi  blush2.gif bet noreciau isgirsti ir bandziusiu atsiliepimu...

jeigu jums nedega as kazkur po menesio eisiu pas savo kipeja darytis lengvo bangavimo, pries 5 metus dariausi chemini pas ja paprasta bei ne pati stipriausia, atrodziau normaliai, plaukus nenudegino, viskas gerai net ir nuaugo graziai, toks jausmas, kad tiesiog plaukai po puses metu po truputuka pradejo tiesintis ir issitiesino, o ne taip kaip buna, kai aiskiai matosi, kur buvo chemija ir kur ji prasidejo smile.gif dabar tieisog noresiu bangas pabandyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo proksi: 23 lapkričio 2013 - 14:26
QUOTE(*Lukro* @ 2013 11 23, 14:24)

o tai kaip ji turetu sureaguoti?  biggrin.gif pagrumoti pirstuku nu nu nu, ar nebepriimti? as n kartu keiciau kirpejas ir budavo vel grizdavau pas senas ir vel po to keisdavau, nematau nieko blogo tame ir kirpejos niekada nrgavai jokiu pastabu ar klausimu kodel isejau kazkur kitur.

Na tai ir klausiu - kaip reagavo. Ko jūs iškart ginatės - "nematau nieko blogo" g.gif Niekas ir nesako, kad tai blogis.
Aš irgi dabar pradėjau vaikščioti pas kitą, buvusiajai paskambinau ir pasakiau, kad kol kas nepasimatysim. Jau beveik kaip draugės buvom. Pamaniau, geriau pati pasakysiu, negu netyčia susitikus išaiškės paslaptis. Reagavo normaliai, sakė, sveika pakeisti meistrą retkarčiais, pati klientėms tai primena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 11 23, 15:25)
jeigu jums nedega as kazkur po menesio eisiu pas savo kipeja darytis lengvo bangavimo, pries 5 metus dariausi chemini pas ja paprasta bei ne pati stipriausia, atrodziau normaliai, plaukus nenudegino, viskas gerai net ir nuaugo graziai, toks jausmas, kad tiesiog plaukai po puses metu po truputuka pradejo tiesintis ir issitiesino, o ne taip kaip buna, kai aiskiai matosi, kur buvo chemija ir kur ji prasidejo smile.gif  dabar tieisog noresiu bangas pabandyti smile.gif

Nedega, aciu 4u.gif As pati i LT grisiu tik Kaledoms, tai tuo metu ir planuoju proceduras. Tikriausiai pas mane buvo panasus cheminis kaip pas Jus, as naturaliai banguota, tai man reikia tas bangas tik paryskinti ir truputi formos priduoti. As chemini dariausi pries 3 metus, nebeatsimenu nei tos kirpejos vardo, net nezinau, ar tas salonas tebedirba, o eiti pas bile ka baisoka, bijau kad pudeliu nepaverstu ir, aisku, plauko nesudegintu, nes jis pas mane naturalus ir labai imlus.
Jei nesunku, parasykit atsiliepimus po savo proceduros cia arba i AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 11 22, 23:19)
O as po KM grizau pas savo meistre, visgi man dabar palyginus nieko ypatingo... O moketi tokius pinigus man kazkaip gaila.... Lankiausi pas savo meistre 8 metus ir nusprendziau pasikeisti pagal cia skaitytaus atsiliepimus pasirinkau KM ir kirpausi daziausi pas Ricarda. Aisku nieko nedugadino, bet grizau pas savaja meistre... Jeigu dar darysiu eksperimentus tai gal bandysiu kita salona  4u.gif  biggrin.gif

O tai gal parekomenduokit savo meistrę? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Killing_me_softly @ 2013 11 04, 11:48)
Ne per seniausiai kirpausi pas Barbarą dar jai dirbant Simonoje. Praėjusią savaitę gavau sms žinutę apie tai, kad ji dirba grožio studijoje Stulginskio g. 5-1, tel. 865400653. Jei registruositės ten, tai parašykit čia, kokios kirpimo kainos tame salone mirksiukas.gif

Atsiprašau, kad taip ilgai neparašiau 4u.gif Pasiskambinau ir nuėjau pas Barbarą iškart. Ir dar kartą labai labai dėkoju, kad padėjote surasti. Prieš Barbarą du-tris metus vis nerasdavau "savo" kirpėjos, tai buvo šokas, kai ji dingo, o Simonoje (iki šiol pykstu, kaip neprofesionalu! schmoll.gif ) negalėjo pasakyti jos numerio.
Kirpimo kaina naujajame salone Stulginskio g. - 80 lt. Viskas nauja, šviesu, gražu. Dar net iškabos nebuvo, kai lankiausi.
Na, o pagirti šįą meistrę galiu tuo, kad labai jaučia klientą, atidžiai išklauso pageidavimus, visada turi ką pasiūlyti, moka parinkti kirpimą, domisi naujovėmis. Po kirpimo puikiai atrodo tiek mano prieš tai buvę tankūs plaukai, tiek dabar, po gimdymo, gerokai išslinkę ir suplonėję - kirpimą pasiūlo pagal išsakytus pageidavimus ir patį plauką. Bendrauti taip pat visada malonu smile.gif
Žodžiu, nuoširdžiai rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yogaile: 24 lapkričio 2013 - 01:06
O man Barbaros kirpimai nepatiko, pirma karta ejau radus geru atsiliepimu cia, antra karta dar karta ''pabandyti laime'' ir kad arti namu. Nudaze tikrai gerai, super, bet trumpu, kazkiek idomesniu kirpimu daryt nemoka, nekalbant kad dar ir kreivai nukirpo. Gal ilgaplaukems pas ja labiau pasiseka
Atsakyti
Proksi, o pas kokia kirpeja jus lankotes? ax.gif
Atsakyti
Ar kas buvote Figaro salone pc Panoramoje ?
Atsakyti
QUOTE(Safaa @ 2013 11 14, 23:30)
Merginos, patarkit... Man reikia kirpejo/os Vilniuje, kuri/is sugebetu padaryti grazu trumpu banguotu plauku kirpima. Noreciau juos stilingai iskarpyti, ir vaikscioti su "betvarke" ant galvos.. smile.gif
Ka rekomenduotumet mano atvejui? Kaina nera labai svarbu, galiu ir daugiau susimoketi, svarbu kad likciau patenkinta..
Maciau gyrete Barbara, bet ar ji susitvarkytu su trumpais plaukais?.. Jevgenij is Bomond?.. Rimdzius?.. Zbignevas? Dar kazkoki Ireniju gyret..

Normalus Irenijus tikrai, man jau 2 mėn po kirpimo ir dar +- puikus kirpimas smile.gif ir diedą nusiuntus buvau, tikrai gerai pakirpo,suformavo galvą gražiai smile.gif Tik kaina 10-čia Lt pakilo ir eilių atsiado, nes praitą kart vos kelias dienas laukt reikėjo, o dabar jau virš savaitės smile.gif kad tik nuo klientų gausos chaltūrint neimtų bičas smile.gif
Atsakyti