gal kas galėtumėt rekomenduoti kirpėja simonoje? kiek kainuoja su kirpimu ir dažymu?
Sveikos, patarkit pas ka geriau eiti is my stuio ar pas Laura ar Jolanta? Turiu ilgus plaukus noreciau kazkaip graziai pakarpyti bet kad per daug nenukirptu. Gal ka kita pasiulytumet?
QUOTE(Rokita @ 2013 11 12, 23:41)
Sveikos, ar kas nors lankotes pas Renata Blazevic is Divalta salono vilniuje? Idomu kokie sviesiaplaukiu atsiliepimai apie dazyma ir kainas
Kerpuosi pas ją jau gal 7 metai. Esu tampsiaplaukė, plaukų nedažau, tad apie dažymą nieko nepasakysiu, tačiau mano ilgus plaukus tikrai gražiai pakerpa. Dariausi ne vieną ir proginę šukuoseną. Viskas super. Labai subtilu rafinuota ir pritaikyta prie šventės stiliaus bei aprangos.
Sveikos, gal kas kerpatės pas Borisą (Viršuliškėse). Vieną kartą buvau, bet taip nuomonės ir nesusidariau. Kažkodėl pagalvojau, jei norėčiau kitokio kirpimo, vargiai apkirptų, nors gal neteisi
Laba diena,
Gal kas turite kirpejo Andriaus Umbraseviciaus kontaktus? Uzsilenkus telefonui, praradau nr. O plaukai jau prasyte prasosi kilpejo prisilietimo.
Gal kas turite kirpejo Andriaus Umbraseviciaus kontaktus? Uzsilenkus telefonui, praradau nr. O plaukai jau prasyte prasosi kilpejo prisilietimo.
QUOTE(rosea @ 2013 10 11, 15:26)
Zbignevui mokėti už kirpimą, jei yra galimybės, tikrai verta (220 Lt kirpimas), kai turėsiu laisvesnių pinigų tikrai nueisiu vėl pas jį
O Irenijus irgi puikus, jau mėnuo po kirpimo ir nuauginėja plaukai idealiai, gula puikiai, tik jau vat papulti pas jį sunku darosi, niekaip diedo užrašyt nesugebu, po 10d. eilės
O Irenijus irgi puikus, jau mėnuo po kirpimo ir nuauginėja plaukai idealiai, gula puikiai, tik jau vat papulti pas jį sunku darosi, niekaip diedo užrašyt nesugebu, po 10d. eilės
Zbignevas man kerpa ir dažo plaukus labai subtiliai, šveniai šviesina. Naudoju ir jo rekomenduotas priemones, esu patenkinta. Esu daug kur buvusi, tai jis iš tų, kur išėjusi atrodai gražiai, bet niekas pirštais nebado: "o, buvai kirpykloj". Man tai patinka. Kiek žinau, jis anksčiau dažė (gal ir dabar dažo) Jurgitą Jurkutę. Man jos plaukai irgi labai gražūs.
QUOTE(guodzik @ 2013 11 21, 11:47)
apkalbejom kad ir sitas fainas kazkuriam puslapyje kiek maciau salia sededama
tai,kad fainas tai tebunie, bet man reikia, kad dirbtu gerai
Man geriausia kirpėja yra Teresa (tokia šviesiais plaukais) iš Justiniškių PERLĖJOS. Kerpuosi pas ją jau daugiau nei 2 metus. Iš pradžių atėjau pas norėdama atgauti natūralią plaukų spalvą, nes buvau per daug nusitamsinus, tai sutvarkė į vientisą rudą (su KEUNE dažais) ir kirpimą pataisė, nors kirpimas neįmantrus - lygus plaukai su užapvalinimais. Beje, mano plaukai stori ir ilgi. Tikrai visom rekomenduoju - visada drąsiai pas ją einu, nes žinau, kad išeisiu gražesnė nei atėjau ir puikios nuotaikos su šilko švelnumo ir neapsakomai gaivaus kvapo plaukais
QUOTE(*Lukro* @ 2013 11 22, 08:10)
tai,kad fainas tai tebunie, bet man reikia, kad dirbtu gerai
negirdejau kad klientes iseitu nepatenkintos kiek buvau. buvau pas Mindauga, norejau tamsesnes, nes siaip blonde as, nei siltos nei saltos spalvos, pranoko mano lukescius
QUOTE(Saldi_uogiene @ 2013 11 22, 18:28)
Man geriausia kirpėja yra ..... iš Justiniškių PERLĖJOS.
Žinau tas salonėlis mažutis kaip kišenė, kirpėjos vos ne alkūnėm trinasi, o jei sėdi lauki eilės ant sofutės, tai arba trukdai kirpėjoms praeiti, arba kerpami svetimi plaukai tau ant kojų krenta.
O as po KM grizau pas savo meistre, visgi man dabar palyginus nieko ypatingo... O moketi tokius pinigus man kazkaip gaila.... Lankiausi pas savo meistre 8 metus ir nusprendziau pasikeisti pagal cia skaitytaus atsiliepimus pasirinkau KM ir kirpausi daziausi pas Ricarda. Aisku nieko nedugadino, bet grizau pas savaja meistre... Jeigu dar darysiu eksperimentus tai gal bandysiu kita salona
QUOTE(proksi @ 2013 11 23, 00:19)
O as po KM grizau pas savo meistre,
Kaip reagavo meistrė, kad buvot ją iškeitusi į kitą?