QUOTE(lisik @ 2013 08 28, 16:40)
o su kokiais dazais jis dirba?
t.y. kokios kompanijos?
Mantas iš Simonos dažo su nerealiais itališkais Emme Diciotto dažais, jų retai kas turi kituose salonuose, arba Goldwell, priklausomai nuo klientės pageidavimo. Dar kažkada išbandžiau pas jį naujovę - dažus, kuriuos klientė pati gali susimaišyti iš skirtingų tiubelių, ir kokia spalva gaunasi su teptuku perėjus per baltą popieriaus lapą, tokia ir ant plaukų gaunasi
dažymo procesas virto savotiška pramoga, man labai patiko!!! Siūlau visoms išbandyti
Papildyta:
QUOTE(lisik @ 2013 10 22, 22:14)
i Simona Lux maciau perejo dirbti Tomas Pazdrazdis, pas kuri anksciau lankiausi Ti Amo, tai apie ji tikrai gerai atsiliepiu, profesionaliai dirba ir grazus rezultatas gaunasi.
Bet del dazymo - geresne spalva man isgavo Mantas is Simonos - norejau grazios tamsios spalvos, salto atspalvio, be jokiu raudonu ir ryzu tonu kai pradeda nusiplaut.
Manau jam tikrai pavyko, spalva pagaliau tokia kokios norejau. Daze su Emmediciotto dazais. Ir siaip labai malonus meistras, manau dar tikrai ne karta lankysiuos
Visiškai pritariu, man irgi Manto dėka pagaliau pavyko išsvajotą šaltą atspalvį gauti be ryžumų ir raudonumų, kurie varo traumą.
Papildyta:
QUOTE(Caridian @ 2013 08 27, 11:38)
Gal zinot, koks jo, kaip kirpejo, stazas?
Beje, o Jusu pacios plaukai kokie, tik galus kerpate ar kazka imantresnio padaro?
Tiesą pasakius, nežinau, koks Manto iš Simonos stažas, tačiau susidaro įspūdis, kad jis gyvena tais kirpimais -nuolat tauškia apie kirpimų naujoves, stažuojasi, važinėja į seminarus (ir kartais būtent dėl to nepavyksta užsirašyti pas jį ekspromtu). Mano plaukai vidutinio ilgio ir nieko įmantraus nesidarau, tik dėl dažymų galiu pasakyti, kad turėjau labai daug problemų ir jis vienintelis surado TĄ SPALVĄ, kuri mane tenkina.
O dėl įmantrumu, tai pati esu mačiusi prieš mane iš jo išeinančių klienčių su įmantriais trumpais kirpimais, kare - dar vienas jo arkliukas - sprendžiu iš to, kaip stilingai nukirpo mano draugę, kuri bijojo eksperimentuoti,bet liko labai patenkinta.