Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

QUOTE(Ixora @ 2013 11 12, 11:42)
Visų pirma padori kaina (Simonoj mokėjau 60Lt), sugeba susitvarkyti su labai storais ir garbanotais plaukais, paskui nestovi į visas puses plaukai, sugebėjo labai gražiai paslėpti ankstesnės kirpėjos siaubingą kirpimą  mirksiukas.gif Neplepa, kad tik plepėti.. Man patiko, kad nenaudojo paprasto džiovintuvo, o tokį didelį aparatą pastatė šalia, kuris iš nugaros šilumą skleidė ir plaukai išdžiūvo beveik natūraliai, geras priemones naudoja smile.gif

kur ja rasti- Simonoj? garbanotu plauku kirpimas- 60 lt?
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2013 11 12, 14:43)
kur ja rasti- Simonoj? garbanotu plauku kirpimas- 60 lt?

Puslapį atgal kalbėjo, kad nebedirba Simonoj. Pas ją šiaip kirpimas be dažymo 60Lt kainavo.
Papildyta:
QUOTE(vilniausbamba @ 2013 11 12, 17:15)
Sveikos,
As noriu parekomenduoti,Siaures Miestelyje savo kirpeja. Ji nereali vyru ir moteru kirpeja. Patars,patausos plaukus ir tikrai nebusit nudegintais ar dar kaip nors sugadintais plaukais. Kainos normalios,o ir sedziu ramiai kedeje,nes rezultatu visada esu patenkinta. :-):-):-) .
Nerizikuokit merginos.  biggrin.gif. Skaitant zinutes,net pikta darosi,kokiu meistru yra,kai zmonems tenka po tris menesius atsiaugineti plaukus nuo nebykusiu dazymu. Pati esu patyrusi nevykusiu dazymy:-). Ziurekit kam atiduodat galvas:-). Jei reiks kontaktu i AZ:-). Beje,ten laaaabai skani latte kava is aparato,dar vienas bonusas salonui:-)

Tai pakomentuokit, kokie plaukai Jūsų, kaip apkirpo ir kokia kaina ax.gif Nes žiūriu visos Jūsų žinutės be svarių argumentų vieną kirpėją giria biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, ar kas nors lankotes pas Renata Blazevic is Divalta salono vilniuje? Idomu kokie sviesiaplaukiu atsiliepimai apie dazyma ir kainas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2013 08 28, 16:40)
o su kokiais dazais jis dirba? smile.gif t.y. kokios kompanijos?

Mantas iš Simonos dažo su nerealiais itališkais Emme Diciotto dažais, jų retai kas turi kituose salonuose, arba Goldwell, priklausomai nuo klientės pageidavimo. Dar kažkada išbandžiau pas jį naujovę - dažus, kuriuos klientė pati gali susimaišyti iš skirtingų tiubelių, ir kokia spalva gaunasi su teptuku perėjus per baltą popieriaus lapą, tokia ir ant plaukų gaunasi smile.gif dažymo procesas virto savotiška pramoga, man labai patiko!!! Siūlau visoms išbandyti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lisik @ 2013 10 22, 22:14)
i Simona Lux maciau perejo dirbti Tomas Pazdrazdis, pas kuri anksciau lankiausi Ti Amo, tai apie ji tikrai gerai atsiliepiu, profesionaliai dirba ir grazus rezultatas gaunasi.

Bet del dazymo - geresne spalva man isgavo Mantas is Simonos - norejau grazios tamsios spalvos, salto atspalvio, be jokiu raudonu ir ryzu tonu kai pradeda nusiplaut.

Manau jam tikrai pavyko, spalva pagaliau tokia kokios norejau. Daze su Emmediciotto dazais. Ir siaip labai malonus meistras, manau dar tikrai ne karta lankysiuos smile.gif

Visiškai pritariu, man irgi Manto dėka pagaliau pavyko išsvajotą šaltą atspalvį gauti be ryžumų ir raudonumų, kurie varo traumą.

Papildyta:
QUOTE(Caridian @ 2013 08 27, 11:38)
Gal zinot, koks jo, kaip kirpejo, stazas? g.gif
Beje, o Jusu pacios plaukai kokie, tik galus kerpate ar kazka imantresnio padaro? smile.gif

Tiesą pasakius, nežinau, koks Manto iš Simonos stažas, tačiau susidaro įspūdis, kad jis gyvena tais kirpimais -nuolat tauškia apie kirpimų naujoves, stažuojasi, važinėja į seminarus (ir kartais būtent dėl to nepavyksta užsirašyti pas jį ekspromtu). Mano plaukai vidutinio ilgio ir nieko įmantraus nesidarau, tik dėl dažymų galiu pasakyti, kad turėjau labai daug problemų ir jis vienintelis surado TĄ SPALVĄ, kuri mane tenkina.

O dėl įmantrumu, tai pati esu mačiusi prieš mane iš jo išeinančių klienčių su įmantriais trumpais kirpimais, kare - dar vienas jo arkliukas - sprendžiu iš to, kaip stilingai nukirpo mano draugę, kuri bijojo eksperimentuoti,bet liko labai patenkinta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julie_prom: 13 lapkričio 2013 - 14:40
Noriu parekomenduoti Evą iš Soho. Jau gerą pusmetį pas ją lankausi. Mano plaukai trumpi, dažausi šviesiai. Nors plaukai pakankamai trumpi, bet kiekvieną kartą pasiūlo kažką naujo. 4u.gif
Atsakyti
ieskau malonios ir supratingos kirpejos. Pati turiu problemu su galvos oda ir plauku kiekiu, tai kiekvienakart buna labai sunku eit pas kirpeja ir atsakinet i nemalonius klausimus, o graziau atrodyti norisi. tai gal kazkas turi panasiu problemu ir parekomenduotu savo kirpeja ar turi kokiu pasiulymu kur reiktu kreiptis, nes neisivaizduoju ar yra kokiu specializuotu kirpyklu aptarnaujanciu zmones po plauku netekimo ir panasiu problemu. busiu dekinga uz atsakymus
Atsakyti
Merginos, patarkit... Man reikia kirpejo/os Vilniuje, kuri/is sugebetu padaryti grazu trumpu banguotu plauku kirpima. Noreciau juos stilingai iskarpyti, ir vaikscioti su "betvarke" ant galvos.. smile.gif
Ka rekomenduotumet mano atvejui? Kaina nera labai svarbu, galiu ir daugiau susimoketi, svarbu kad likciau patenkinta..
Maciau gyrete Barbara, bet ar ji susitvarkytu su trumpais plaukais?.. Jevgenij is Bomond?.. Rimdzius?.. Zbignevas? Dar kazkoki Ireniju gyret..
Atsakyti
QUOTE(Rokita @ 2013 11 12, 21:41)
Sveikos, ar kas nors lankotes pas Renata Blazevic is Divalta salono vilniuje? Idomu kokie sviesiaplaukiu atsiliepimai apie dazyma ir kainas smile.gif

Niekas? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokita @ 2013 11 15, 11:35)

Oksana Pikul mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2013 11 15, 11:49)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

Esu buvus pas Renatą, bet aš nešviesiaplaukė ir nedažau. Kerpa neblogai, maloni,užsirašyt ne problema, kainos nedidelės. Kirpimas 70lt jei gerai pamenu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokita @ 2013 11 15, 11:35)

nebetenkina kirpeja? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Safaa @ 2013 11 14, 22:30)
Merginos, patarkit... Man reikia kirpejo/os Vilniuje, kuri/is sugebetu padaryti grazu trumpu banguotu plauku kirpima. Noreciau juos stilingai iskarpyti, ir vaikscioti su "betvarke" ant galvos.. smile.gif
Ka rekomenduotumet mano atvejui? Kaina nera labai svarbu, galiu ir daugiau susimoketi, svarbu kad likciau patenkinta..
Maciau gyrete Barbara, bet ar ji susitvarkytu su trumpais plaukais?.. Jevgenij is Bomond?.. Rimdzius?.. Zbignevas? Dar kazkoki Ireniju gyret..

garbanota kolege lankosi pas Rida smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2013 11 15, 10:49)

Tai ji matyt patenkinta, norisi zemiskesniu nuomoniu biggrin.gif

QUOTE(guodzik @ 2013 11 15, 18:23)
nebetenkina kirpeja? biggrin.gif

Biski uzkniso biggrin.gif

Aciu pasisakiusioms 4u.gif
Atsakyti