Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

QUOTE(Killing_me_softly @ 2013 11 04, 11:48)
Ne per seniausiai kirpausi pas Barbarą dar jai dirbant Simonoje. Praėjusią savaitę gavau sms žinutę apie tai, kad ji dirba grožio studijoje Stulginskio g. 5-1, tel. 865400653. Jei registruositės ten, tai parašykit čia, kokios kirpimo kainos tame salone mirksiukas.gif

Ačiū ačiū ačiū labai! aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Būtinai parašysiu.
Atsakyti
QUOTE(Yogaile @ 2013 11 04, 12:24)
Sveikos,

Labai labai reikia pagalbos. Pagaliau prie gerus metus laiko, gal jau ir seniau, radau gerą kirpėją - Barbarą iš salono "Simona". O dabar tokia situacija...  verysad.gif  doh.gif
Paskambinu šiandien į "Simoną", man pasako, kad Barbara jau antra savaitė ten nebedirba. Paprašau jos telefono nr. Sako, neturime. Kaip, sakau, tiek laiko dirbo, o tel.nr. niekas nežino!  blink.gif  Sako, visas kolektyvas pasikeitė, nežinome  lotuliukas.gif
Žodžiu, būrė būrė administratorė, sakė neturime nesakysime, savininkas irgi nežino, ant darbo sutarties nėra, žodžiu - trūksta žodžių. Galvoja, klientą taip išsaugoti, eina sau  bash.gif

Tad prašau pagalbos, gal kas turite Barbaros numerį arba žinoti, kur ji išėjo dirbti  help.gif  help.gif  help.gif  help.gif  help.gif  help.gif  help.gif

blink.gif blink.gif nu aš irgi labai nustebus..
Buvau pas ją dar praeitą savaitę, Simonoje.. O dabar žiūriu internete, gi registruotis pas ją jau negalima..
Gaila, gera kirpėja buvo. Na bet tikiuosi atsiras smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Killing_me_softly @ 2013 11 04, 13:48)
Ne per seniausiai kirpausi pas Barbarą dar jai dirbant Simonoje. Praėjusią savaitę gavau sms žinutę apie tai, kad ji dirba grožio studijoje Stulginskio g. 5-1, tel. 865400653. Jei registruositės ten, tai parašykit čia, kokios kirpimo kainos tame salone mirksiukas.gif

4u.gif na va kaip šaunu, reikia užsirašyt telefono numerį ir kitus kontaktus.
Atsakyti
pagirkite tą Barbarą, ką gerai daro? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(anille @ 2013 10 21, 08:55)
Na, uzsirasiau as Zbigneva kirpimui  :)

Aisku, reikes dar pralaukti beveik menesio eile  :oh Bet manau gerai, kad tiek daug norinciu pas ji kirptis ir sunku pakliuti, gal tikrai maloniai nustebins. Gal yra dar pas ji besikerpanciu?

Sveiki. Na pas Zbigneva kirpausi pora metu. Labai kruopstus kirpejas,maloniai bendrauja,taciau pakeiciau ji i kita,nes paskutinius kartus kaip kirpo tiesiog kirpimas jau buvo atsibodes ir norejosi kazko kitko. Ir kaip jau buvau pastovi kliente,tai ir kirpti buvo pradejes gal labiau atsipalaidaves,gal jau ir ne taip atidziai. Nes aisku ir kaina pas ji nemaza,kaip supratau ir dar pakilo. O bendrai paemus,tai turbut vienas geriausiu kirpeju Lietuvoje. Po jo buvau pabandzius Misha is My studio. Tai po jo kirpimo sekancia diena issiplovus galva soka gavau. Visa galva buvo gabalais iskarpyta. Kaip stagarai stovejo i sonus issidarke.Pirma karta gyvenime taip klaikiai buvau apkirpta. Dabar jau kuris laikas kerpuosi ir dazausi pas Laimi. Stilingai kerpa,labai graziai dazo,o ir kaina nesikandzioja. Nes pas Zbigneva jei kerpiesi ir dazaisi tai virs 400 kainuoja. Aisku,uz tokia kaina norisi ir kazko ypatingo.
Atsakyti
QUOTE(grmarti @ 2013 10 25, 08:33)
O gal kam teko kirptis pas Patriciją Dilienę Soho salone?

Salonas, kuris panašu nepageidauja naujų klientų g.gif Parašiau el. užklausą, nes buvo nedarbo valandos jau. Bet atsakymo is ju - jokio. Man pasirode labai nerimta.
Atsakyti
Rekomeduokite prasau gera specilista kirpeja vyrams 4u.gif uz normalia (ne kosmine) kaina 4u.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
Rekomeduokite prasau gera specilista kirpeja vyrams  uz normalia (ne kosmine) kaina  aciu 

Janina is "Solidi" kirpyklos. Minsko "iki" antras aukstas. kaina protinga ir kerpa puikiai 4u.gif
Atsakyti
Ieškau kirpėjo(s) Vilniuje. Tikslas - plauku iki pečių stilizuotas kirpimas, be dažymo, be įmantraus sušukavimo (kasdienis stiliukas). Reikalavimai: gebėjimas parinkti tinkamą kirpimą, įsiklausymas į kliento pageidavimus, kokybė, kruopštumas, prieinamumas (manęs visai netenkina laukti dvi savaites ar mėnesį), neįkyrumas (negaliu pakęsti kai man bruka priemones, kuriu aš tikrai nenaudosiu, arba kai įkyriai klausinėja asmeninių dalykų), prieinama kaina (nemanau, kad esu pasiryžusi mokėti už kirpimą daugiau nei 80 - 100 lt, kadangi mano plaukų augimo tempai, kad ir kaip gerai nukirptų, po 3-4 sav reikalauja kirpimo). Komentarai apie siūlomą meistrą labai laukiami, foto su darbais ypač laukiama.

Ačiū smile.gif
Atsakyti
Man teko papulti pas Kęstą Rimdžių, neturiu žodžių apsakyti jo profesionalumui thumbup.gif Nerealus kirpėjas, labai gerą spalvą parinko, dažai laikėsi puikiai, ir šiaip be galo malonus žmogus
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2013 11 04, 16:17)
pagirkite tą Barbarą, ką gerai daro? ax.gif

Visų pirma padori kaina (Simonoj mokėjau 60Lt), sugeba susitvarkyti su labai storais ir garbanotais plaukais, paskui nestovi į visas puses plaukai, sugebėjo labai gražiai paslėpti ankstesnės kirpėjos siaubingą kirpimą mirksiukas.gif Neplepa, kad tik plepėti.. Man patiko, kad nenaudojo paprasto džiovintuvo, o tokį didelį aparatą pastatė šalia, kuris iš nugaros šilumą skleidė ir plaukai išdžiūvo beveik natūraliai, geras priemones naudoja smile.gif
Atsakyti
Ixora, o kaip dažyti jai sekasi?
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2013 11 12, 10:42)
Visų pirma padori kaina (Simonoj mokėjau 60Lt), sugeba susitvarkyti su labai storais ir garbanotais plaukais, paskui nestovi į visas puses plaukai, sugebėjo labai gražiai paslėpti ankstesnės kirpėjos siaubingą kirpimą  mirksiukas.gif Neplepa, kad tik plepėti.. Man patiko, kad nenaudojo paprasto džiovintuvo, o tokį didelį aparatą pastatė šalia, kuris iš nugaros šilumą skleidė ir plaukai išdžiūvo beveik natūraliai, geras priemones naudoja smile.gif

aha, ir aš tą patį galiu pasakyt (išskyrus gal tik baisų ankstesnį kirpimą, nes pas mane buvo normaliai irgi kirpta, tiesiog norėjau pakeist kirpėją po ilgo laiko) 4u.gif
Atsakyti