Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

QUOTE(garbanele.as @ 2013 10 25, 11:48)
Sveikos 4u.gif ! Niu ka, pasidalinsiu ir as savo ispudziais, patirtim ax.gif
Esu dazyta bliondine, ir da garbanota, tad dazausi plaukus sruogelemis tongue.gif
Ne vienerius metus lankiausi pas viena ir ta pacia kirpeja. Rezultatais buvau patenkinta, o ir biolaukai sutapo, nejuciom patapom vos ne padruskemis smile.gif
Tad keisti ar ieskot kazka kito nebuvo ir prasmes, kol... maniske nesusigalvojo susilaukti lialiuko nestuke.gif !

Tad Jolanta mane isgelbejo thumbup.gif .Ir dirba ji Sfinkse!

o kaip kerpa? gerai? tinka jums?
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2013 10 25, 12:57)
o kaip kerpa? gerai? tinka jums?

Na mano plaukai nereikalauja dazno kirpimo, nors tuom yra dekingi smile.gif
Viena karta kirpo, karstom zirklem galus patvarke. Patiko smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galite parekomenduoti kazka,kas puikiai gali apkirpti trumpus tiesius plaukucius? Dabar mano plaukai yra bob formos,bet kogero grisiu prie labai trumpu plauku, tad norisi patekt pas gera,bet ne per brangu kirpeja (iki 150lt).
Dekoju!
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 10 09, 14:10)
gal Jums reikejo geriau eiti pas Ricarda  g.gif kazkaip kiek maciau tai tikrai neblogai dirba  smile.gif

Aš paskutinį kartą mačiau kaip Ričardas dažė ombre tai vau vau wub.gif Ir būčiau tada netaupiusi ir ėjusi pas Martyną smile.gif Norėčiau pabandyti pas jį apsikiprti, bet dabar ir Mindaugas mano lūkesčius atitinka, gal kada kai atsibos... irnesakyk.gif
Atsakyti
Radau vienoje is praeitu temu kirpejos Sigutes kontaktus (dirba Ateities g. 10). Paskambinau, uzsirasiau. O kai atvaziavau paaiskejo kad jos ta diena tiesiog nebus. Mineta Sigute net nesivargino paskambint ir pranest kad vizitas atsauktas. Toks poziuris ir nepagarba klientams nustebino. Lygis labai zemas, todel sios kirpejos nerekomenduoju! schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2013 10 27, 10:38)
Radau vienoje is praeitu temu kirpejos Sigutes kontaktus (dirba Ateities g. 10). Paskambinau, uzsirasiau. O kai atvaziavau paaiskejo kad jos ta diena tiesiog nebus. Mineta Sigute net nesivargino paskambint ir pranest kad vizitas atsauktas. Toks poziuris ir nepagarba klientams nustebino. Lygis labai zemas, todel sios kirpejos nerekomenduoju!  schmoll.gif

Tai jau tikrai. Pritariu! Susiplanuoji laika, susiderini, o cia verysad.gif
Tai kas butu jei sutartem svarbiai progai sukuosena pas tokia kirpeja doh.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Partena! @ 2013 10 26, 12:14)
Aš paskutinį kartą mačiau kaip Ričardas dažė ombre tai vau vau wub.gif  Ir būčiau tada netaupiusi ir ėjusi pas Martyną smile.gif  Norėčiau pabandyti pas jį apsikiprti, bet dabar ir Mindaugas mano lūkesčius atitinka, gal kada kai atsibos... irnesakyk.gif

ir as taip galvoju kad pakeisiu kai atsibos biggrin.gif
Atsakyti
Gal būtų kokių atsiliepimų arba Eveliną Pashaj arba grožio saloną Charme?
Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2013 10 27, 11:38)
Radau vienoje is praeitu temu kirpejos Sigutes kontaktus (dirba Ateities g. 10). Paskambinau, uzsirasiau. O kai atvaziavau paaiskejo kad jos ta diena tiesiog nebus. Mineta Sigute net nesivargino paskambint ir pranest kad vizitas atsauktas. Toks poziuris ir nepagarba klientams nustebino. Lygis labai zemas, todel sios kirpejos nerekomenduoju!  schmoll.gif

Ar čia tas kirpykla kur yra už remontuojamos aikštelės prie gatvės?
Atsakyti
QUOTE(Ellein @ 2013 10 28, 21:17)
Ar čia tas kirpykla kur yra už remontuojamos aikštelės prie gatvės?

Sita kirpykla yra tame paciame pastate kur ir Norfa (durys is desines nuo ieimo i Norfa).
Atsakyti
Sveikos,

Labai labai reikia pagalbos. Pagaliau prie gerus metus laiko, gal jau ir seniau, radau gerą kirpėją - Barbarą iš salono "Simona". O dabar tokia situacija... verysad.gif doh.gif
Paskambinu šiandien į "Simoną", man pasako, kad Barbara jau antra savaitė ten nebedirba. Paprašau jos telefono nr. Sako, neturime. Kaip, sakau, tiek laiko dirbo, o tel.nr. niekas nežino! blink.gif Sako, visas kolektyvas pasikeitė, nežinome lotuliukas.gif
Žodžiu, būrė būrė administratorė, sakė neturime nesakysime, savininkas irgi nežino, ant darbo sutarties nėra, žodžiu - trūksta žodžių. Galvoja, klientą taip išsaugoti, eina sau bash.gif

Tad prašau pagalbos, gal kas turite Barbaros numerį arba žinoti, kur ji išėjo dirbti help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif
Atsakyti
QUOTE(Yogaile @ 2013 11 04, 11:24)
Sveikos,

Labai labai reikia pagalbos. Pagaliau prie gerus metus laiko, gal jau ir seniau, radau gerą kirpėją - Barbarą iš salono "Simona". O dabar tokia situacija...  verysad.gif  doh.gif
Paskambinu šiandien į "Simoną", man pasako, kad Barbara jau antra savaitė ten nebedirba. Paprašau jos telefono nr. Sako, neturime. Kaip, sakau, tiek laiko dirbo, o tel.nr. niekas nežino!  blink.gif  Sako, visas kolektyvas pasikeitė, nežinome  lotuliukas.gif
Žodžiu, būrė būrė administratorė, sakė neturime nesakysime, savininkas irgi nežino, ant darbo sutarties nėra, žodžiu - trūksta žodžių. Galvoja, klientą taip išsaugoti, eina sau   bash.gif

Tad prašau pagalbos, gal kas turite Barbaros numerį arba žinoti, kur ji išėjo dirbti  help.gif  help.gif  help.gif  help.gif  help.gif  help.gif  help.gif

Ne per seniausiai kirpausi pas Barbarą dar jai dirbant Simonoje. Praėjusią savaitę gavau sms žinutę apie tai, kad ji dirba grožio studijoje Stulginskio g. 5-1, tel. 865400653. Jei registruositės ten, tai parašykit čia, kokios kirpimo kainos tame salone mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Killing_me_softly: 04 lapkričio 2013 - 12:49