Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

QUOTE(Ixora @ 2013 10 08, 23:00)
Žinokit man iškarpė labai gerai, nes ėjau tvarkytis siaubingai atrodančius plaukus po vienos kirpėjos Vilniuje, tai kiek ji ten galėjo juos sutvarkyti, sutvarkė maksimaliai smile.gif Žinoma, labiausiai įdomu, kaip ji dirbtų su normaliai kirptais plaukais smile.gif Ir kaina nesikandžioja (60Lt)
Galit bandyti, žinoma nesu tikra, kad ji visada ir visiems gerai sutvarko, bet mums, garbanotoms, tenka rizikuoti kartais  biggrin.gif

tai vat kad, tenka rizikuot, ir ne kartais, o labai dažnai biggrin.gif
o jūsų ilgi plaukai? stipriai iškarpė Barbara? kokiu principu karpė? nes maniškė kirpėja kirpdavo taip, kad šonuose būtų trumpesni, gale ilgesni, ir tada laipteliais - viršugalvy trumpesni, vėliau kuo žemiau, tuo ilgesni. nežinau ar čia aiškiai parašiau biggrin.gif
bet kokiu atveju, užsirašiau pas Barbarą. na jei jau rizikuot, tai bent ten, kur nors vienai garbanotai kolegei patiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(grybuke @ 2013 09 25, 15:16)
SOS!
Gal kas žino kur šiuo metu dirba Liuda (Liudmila) iš BOMOND, pasiskambinau, norėjau užsirašyti, deja, pasakė pas juos jau nebedirba . Gaila, labai norėčiau vėl pas kirptis. Jei kas žinote, kur šiuo metu dirba ši kirpėja, atsiliepkite.

AČIŪ. 4u.gif

Keliu teme i virsu, prasau, atsiliepkite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anille @ 2013 10 07, 15:57)
As irgi karta kirpausi pas Ireniju. Apkirpo paprastai ir graziai, paliko gera ispudi. Bet nebuvo to wow jausmo, MB net nepastebejo, kad apsikirpau. Dabar vel planuoju kirptis ir sikart noreciau labiau pasikeisti, gal visai nusitrumpinti plaukus. Dabar gan ilgoki garbanoti plaukai.

Anksciau kirpdavausi pas Laimi, tikrai puikus kirpejas, bet labiau klasikiniu kirpimu, visada man palikdavo pusilgius plaukus ir panasiai apkirpdavo.

Ir svarstau, ar eiti pas Ireniju ar pas Zbigneva? Irenijaus kaina man priimtinesne, o Zbignevas labai isgirtas. Ar didelis skirtumas tarp siu kirpeju ir ar verta tiek moketi? smile.gif

Zbignevui mokėti už kirpimą, jei yra galimybės, tikrai verta (220 Lt kirpimas), kai turėsiu laisvesnių pinigų tikrai nueisiu vėl pas jį wub.gif
O Irenijus irgi puikus, jau mėnuo po kirpimo ir nuauginėja plaukai idealiai, gula puikiai, tik jau vat papulti pas jį sunku darosi, niekaip diedo užrašyt nesugebu, po 10d. eilės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2013 10 11, 10:48)
tai vat kad, tenka rizikuot, ir ne kartais, o labai dažnai biggrin.gif
o jūsų ilgi plaukai? stipriai iškarpė Barbara? kokiu principu karpė? nes maniškė kirpėja kirpdavo taip, kad šonuose būtų trumpesni, gale ilgesni, ir tada laipteliais - viršugalvy trumpesni, vėliau kuo žemiau, tuo ilgesni. nežinau ar čia aiškiai parašiau biggrin.gif
bet kokiu atveju, užsirašiau pas Barbarą. na jei jau rizikuot, tai bent ten, kur nors vienai garbanotai kolegei patiko biggrin.gif

Mano plaukai gana trumpi, kai karpiausi patys ilgiausi buvo šiek tiek žemiau pečių, o trumpiausi gal iki ausų viduro, bet susigarbanoję jie šauniai patrumpėdavo ir vos pečius siekė.

Man iškarpymas irgi tokiu pačiu principu vyko, patys plaukai nugaroj V formą sudarė, pačiame gale viršugalvis buvo labiau pakarpytas, o prie veido šiek tiek ilgesnius paliko smile.gif Bet iš Jūsų pasakojimo susidariau įspūdį, kad iškarpyta pas mane taip pat kaip pas Jus smile.gif Dabar jau ilgiausi plaukai beveik iki liemenėlės užsegimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rosea @ 2013 10 11, 15:26)
Zbignevui mokėti už kirpimą, jei yra galimybės, tikrai verta (220 Lt kirpimas), kai turėsiu laisvesnių pinigų tikrai nueisiu vėl pas jį  wub.gif
O Irenijus irgi puikus, jau mėnuo po kirpimo ir nuauginėja plaukai idealiai, gula puikiai, tik jau vat papulti pas jį sunku darosi, niekaip diedo užrašyt nesugebu, po 10d. eilės doh.gif

Na, uzsirasiau as Zbigneva kirpimui smile.gif

Aisku, reikes dar pralaukti beveik menesio eile doh.gif Bet manau gerai, kad tiek daug norinciu pas ji kirptis ir sunku pakliuti, gal tikrai maloniai nustebins. Gal yra dar pas ji besikerpanciu?

Atsakyti
Kas Vilniuje graziai Ombre moka nudazyt? 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, gal kas zinote kur nuo šiol dirbs kirpejas Dima? Gavau inofrmacijos kad isejo is Figaro.... ir gal kas bandete kirptis pas ka nors is "Kukla beauty box" ar "Simona Lux" centre? Ieskau strategiskai patogios vietos ir kokybes aisku 4u.gif
Atsakyti
Ar kas esate kirpesi/dazesi Simona Lux? Kaip atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Vonios Fane @ 2013 10 22, 10:00)
Ar kas esate kirpesi/dazesi Simona Lux? Kaip atsiliepimai?

i Simona Lux maciau perejo dirbti Tomas Pazdrazdis, pas kuri anksciau lankiausi Ti Amo, tai apie ji tikrai gerai atsiliepiu, profesionaliai dirba ir grazus rezultatas gaunasi.

Bet del dazymo - geresne spalva man isgavo Mantas is Simonos - norejau grazios tamsios spalvos, salto atspalvio, be jokiu raudonu ir ryzu tonu kai pradeda nusiplaut.

Manau jam tikrai pavyko, spalva pagaliau tokia kokios norejau. Daze su Emmediciotto dazais. Ir siaip labai malonus meistras, manau dar tikrai ne karta lankysiuos smile.gif
Atsakyti
Kas Vilniuje gerai ir kruopsciai kerpa karstomis zirklemis? 4u.gif ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
O gal kam teko kirptis pas Patriciją Dilienę Soho salone?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ! Niu ka, pasidalinsiu ir as savo ispudziais, patirtim ax.gif
Esu dazyta bliondine, ir da garbanota, tad dazausi plaukus sruogelemis tongue.gif
Ne vienerius metus lankiausi pas viena ir ta pacia kirpeja. Rezultatais buvau patenkinta, o ir biolaukai sutapo, nejuciom patapom vos ne padruskemis smile.gif
Tad keisti ar ieskot kazka kito nebuvo ir prasmes, kol... maniske nesusigalvojo susilaukti lialiuko nestuke.gif !
Vat tada ir prasidejo mano kryziaus keliai doh.gif . Atrodo, kas cia tokio, didelis cia daiktas tuos plaukus sruogelem padazyt. Na zinoma, pradzioj manau bus nelengva atitaikyt tokia pacia spalva, atspalvius, parinkt saknu spalva. Bet kad taip nesiseks, tikrai nesitikejau doh.gif
Patikekit man, isbandziau ne viena, ir ne dvi sostines kirpejas. Kosmaras!
Viena nudaze grynai oranzine spalva. Kai pamaciau save veidrody, issigandau
cray.gif..i mano klausima ar ji siulo man tokiai iseit i gatve, ta pasiule uzdet ant plauku spalvos nuemeja...vienzo, prasedejau kirpykloj trys valandas, o rezultatas buvo apgailetinai sugadinta tiek spalva, tiek plaukai cray.gif!
Po to seke ne ka geresni rezultatai ir pas kitas kirpejas.
Visai netyciom sededama ir laukdama eiles pas savo kosmetologe, nugirdau kaip viena kliente dekojo kirpejai ir gyre jos pastangas. Na na galvoju, jei jau yra patenkintu, reik ir man bandyt pas ja smile.gif . Na ir ka! Tikrai likau patenkinta tiek jos darbu, tiek isgauta spalva. Is pirmo karto padaze sruogelem be jokio oranzinio atspalvio thumbup.gif Jokio! Pati labai miela. Plepi biski, bet man tai netrukdo. thumbup.gif
Tad Jolanta mane isgelbejo thumbup.gif .Ir dirba ji Sfinkse!
Atsakyti