Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Nevute @ 2013 07 15, 11:00)
O norejau paklausti, popsiukus gal galima kept pagal keksiuku recepta, ar jo ten koks specialus receptas yra?  g.gif  biggrin.gif

Bet ir grozis tu popsu, labai graziai atrodo... jau labai noriu isbandyti, bet vis nera laiko.

Visu tortai  thumbup.gif

Keli mano tortukai, kitu nespejau nufotografuoti.

WOW bigsmile.gif kokie tortai, kokios spalvos, kokios figureles, kokios foto grazioooooooooooooos wub.gif thumbup.gif

del posiuku, manau kad tiktu, bet esu viena tik isbandzius, tai man neisejo, gerai kad puse normos padariau verysad.gif
O receptuku pas mane daug prirasyta instrukcijoje, bet visi anglu kalba verysad.gif o siap bandziau grybuku tesla daryti, tai tiko thumbup.gif

Taigi laukiam su nekantrumu tavo popsiuku, tikiu kad jie bus dar grazesni nei mano ax.gif ax.gif

QUOTE(VARLIUKĖ-KVAKSIUKĖ @ 2013 07 15, 15:18)
laba visom, norejau paklausti kokiais dazais geriausia dazyti apdengimo mase? zadu pirkti is cake - deko

turbut tinka visi aliejiniai ax.gif

Papildyta:
QUOTE(okmantes @ 2013 07 15, 12:22)
bitė Majaa vestuvinis ir traukinukai man patiko  smile.gif visokios detales :kaspinai,bateliai ir t.t. noretusi,kad butu plonesnes mases  4u.gif
erikiuxxx popsiukai  wub.gif  ir tortukas kaip visada labai fainas (tik varde turetu buti "e", ne "ė"  smile.gif nors jei jau neatsimenat kokio svorio ir skonio,tai seniai pataisyta ir suvalgyta tikriausiai 4u.gif )

geda geda, nepastebejau nei as nei mama mergytes blush2.gif doh.gif raidziu neklijavau, tai gal kas ir pataise mano klaida smile.gif
Tik gerai kad pastebejau , kad karoliukai atsiklijavo nuo apacios, tai spejau perklijoti, padeklas per minkstas verysad.gif

================

Ačiū dar karta visoms , už pastebėjimus mano tortukų ir popsiuku 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 15 liepos 2013 - 15:50
QUOTE(mauzeryte2011 @ 2013 07 15, 15:19)
hmmm g.gif  labia ilgai vargot? o juos galima pasidaryt is vakaro ar jau tada kai ant torto det, ta prasme kai puost jau reik torta ?

galit tai juk zeliukai susidesit i lekstute, i saldytuva ir viskas ok, as uzsiknisau kai man aliejus persalo, o po to jei atsyla tai ir tie ikriukai issilieja nebuna formos doh.gif dariau sumustini apie 30cm ilgio ir gal 20-25 plocio tai man 2 gal ir su virsum pakiukai zele susinaudojo doh.gif nes dariau su zyyymiai maziau vandens nei parasyta, kitaip nelaie formos.
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 07 15, 16:50)
geda geda, nepastebejau nei as nei mama mergytes blush2.gif  doh.gif raidziu neklijavau, tai gal kas ir pataise mano klaida smile.gif
Tik gerai kad pastebejau , kad karoliukai atsiklijavo nuo apacios, tai spejau perklijoti, padeklas per minkstas verysad.gif

na nuimti tai jokia cia beda, tai neuzdeti smile.gif siaip buvo ir man kai vardukas neaiskus ant torto uzrasiau u ilgaja, o reikejo trumposios smile.gif susirasinejom su mama "sveplai" tai ir gavosi kaip is klausos atrodo, bet pasiimant visad parodau kad apziuretu, vat ir nuemiau bruksniuka smile.gif

tortukas labai mielas wub.gif

Nevute wub.gif wub.gif wub.gif kokie groziai! kur jau cia neatpazinsi veikeju-laaaaaaaaaabai grazu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 15 liepos 2013 - 20:10
QUOTE(VARLIUKĖ-KVAKSIUKĖ @ 2013 07 15, 14:18)
laba visom, norejau paklausti kokiais dazais geriausia dazyti apdengimo mase? zadu pirkti is cake - deko

As naudoju gelinius,Americolour dazus,man jie geris mirksiukas.gif
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 07 15, 14:50)
turbut tinka visi aliejiniai ax.gif

Kokie cia dazai? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, moterys,- vis pasigrožiu jūsų išradingai ir kruopščiai papuoštais tortukais, o dabar turiu progą ir norėčiau jų paragauti, gal galėtumėt atsiliepti, kas esat iš Kauno ir galit 24d. pagaminti krikštynoms tortą, parašykit man asmeninę žinutę.Dėkui
Atsakyti
Ačiū visoms
Atsakyti
erikiuxx, tobuli darbai wub.gif
nevute, be galo estetiški ir gražūs tortai 4u.gif

kažkada klausiau bet dar pakartosiu klausimą: ar surinkinėjant 3 aukštų tortą reikia kokių nors sutvirtinimų? ax.gif ačiū labai už patarimus? smile.gif beja pirmas aukštas snikeris, antras kriaušinis karamelinis, trečiasis maskarponė.
Papildyta:
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 07 15, 14:16)
grazu,tik man nelasbai patiko pedutes ant keksiuku su 3pirstukais  ax.gif

oj tikrai daugiau pirštukų reikėjo biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2013 07 15, 23:13)
As naudoju gelinius,Americolour dazus,man jie geris  mirksiukas.gif

Kokie cia dazai?  rolleyes.gif

o is kur perkat tuos americolor dazus. nes cake-deco tai tokiu nera. dar paskaiciau,kad wilton geri. tai kuriuos dabar rinktis? g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VARLIUKĖ-KVAKSIUKĖ @ 2013 07 16, 07:30)
o is kur perkat tuos americolor dazus. nes cake-deco tai tokiu nera. dar paskaiciau,kad wilton geri. tai kuriuos dabar rinktis? g.gif  smile.gif

Aš turiu abejus. Man labiau patinka americolor nei wilton.
Atsakyti
QUOTE(feminell'a @ 2013 07 16, 08:00)
ar surinkinėjant 3 aukštų tortą reikia kokių nors sutvirtinimų? ax.gif  ačiū labai už patarimus? smile.gif beja pirmas aukštas snikeris, antras kriaušinis karamelinis, trečiasis maskarponė.

as siaudeliais tvirtinu ir viena bendra siaudeli kisu per visus aukstus

---------
americolor gelinius dazus perku visada is sal2.net
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saules_zuikutis*: 16 liepos 2013 - 07:59
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 07 16, 07:59)
as siaudeliais tvirtinu  ir viena bendra siaudeli kisu per visus aukstus

---------

aisku, aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 07 16, 07:59)
as siaudeliais tvirtinu  ir viena bendra siaudeli kisu per visus aukstus

---------

aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Liucija kokią popsiukų kepyklėlę rekomenduotum, gal gali pasidalinti patirtim , žiūriu ir nesaldžius juos galima kepti su kokia dešrele viduje ( sorry , kad ne į temą prie saldumynų smile.gif ) , Navute kokia taviškė keptuvė ?
Atsakyti
Noriu paklausti ką dariau ne taip, jei sviestinis kremas (kur doromas iš 2 dalių sviesto ir 1 d. kond. pieno) tortui pastovėjus ant stalo nubėgo žemyn nuo šonų. Išsiplakė gerai iki vientisos masės, plakiau kambario temperatūros produktus. Naudojau gerą sviestą ir kondensuotą pieną. Bet taip dar niekad nebuvo.
Ir ką dariau ne taip, jei saldainių masė dengimui, po valandos ant kraštų ištįso ir išsipūtė? Gal cukraus pudros trūko?
Atsakyti