QUOTE(Nevute @ 2013 07 15, 11:00)
O norejau paklausti, popsiukus gal galima kept pagal keksiuku recepta, ar jo ten koks specialus receptas yra?
Bet ir grozis tu popsu, labai graziai atrodo... jau labai noriu isbandyti, bet vis nera laiko.
Visu tortai
Keli mano tortukai, kitu nespejau nufotografuoti.
Bet ir grozis tu popsu, labai graziai atrodo... jau labai noriu isbandyti, bet vis nera laiko.
Visu tortai
Keli mano tortukai, kitu nespejau nufotografuoti.
WOW kokie tortai, kokios spalvos, kokios figureles, kokios foto grazioooooooooooooos
del posiuku, manau kad tiktu, bet esu viena tik isbandzius, tai man neisejo, gerai kad puse normos padariau
O receptuku pas mane daug prirasyta instrukcijoje, bet visi anglu kalba o siap bandziau grybuku tesla daryti, tai tiko
Taigi laukiam su nekantrumu tavo popsiuku, tikiu kad jie bus dar grazesni nei mano
QUOTE(VARLIUKĖ-KVAKSIUKĖ @ 2013 07 15, 15:18)
laba visom, norejau paklausti kokiais dazais geriausia dazyti apdengimo mase? zadu pirkti is cake - deko
turbut tinka visi aliejiniai
Papildyta:
QUOTE(okmantes @ 2013 07 15, 12:22)
bitė Majaa vestuvinis ir traukinukai man patiko visokios detales :kaspinai,bateliai ir t.t. noretusi,kad butu plonesnes mases
erikiuxxx popsiukai ir tortukas kaip visada labai fainas (tik varde turetu buti "e", ne "ė" nors jei jau neatsimenat kokio svorio ir skonio,tai seniai pataisyta ir suvalgyta tikriausiai )
erikiuxxx popsiukai ir tortukas kaip visada labai fainas (tik varde turetu buti "e", ne "ė" nors jei jau neatsimenat kokio svorio ir skonio,tai seniai pataisyta ir suvalgyta tikriausiai )
geda geda, nepastebejau nei as nei mama mergytes raidziu neklijavau, tai gal kas ir pataise mano klaida
Tik gerai kad pastebejau , kad karoliukai atsiklijavo nuo apacios, tai spejau perklijoti, padeklas per minkstas
================
Ačiū dar karta visoms , už pastebėjimus mano tortukų ir popsiuku