Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Ne nu sakes merginos, priblosket mane su tortu grazumais, gyvenime niekur grazesniu nemaciau, o jau fantazijos jusu, nu vienu zodziu super 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Merginos dar karta noreciau paklausti, gal kuri esat is Kauno ir galetu mergaitei 0922 gimtadienio proga iskepti grazu ir skanu torta, bei kt saldumynus. Parasykite i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 08 25, 09:47)
o jus jogurtinius tortus sutepat formose,taip?o krema ragaujat gal kuris buna prie formos prikibes?nes esu pastebejus,kad toks keistas ataskonis jogurtiniu tortu buna nuo formos,t.y. tik tas pakrasciukas,kuris su forma lieciasi,bet pats tortas tai visas skanus smile.gif

Taip visuomet tortineje sutepu, bet man dar net nesupylus kremuko, jau Jis biski kitokio skonio, tikrai nuo zelatino, tai galvoju ar cia normalu, kad zelatinas keistu skoni 4u.gif g.gif ? Ar as padauginu Jo, ar Jis nekokios kokybes doh.gif

QUOTE(bitė Majaa @ 2013 08 25, 19:15)
Taiva kur paslaptis su dazais. Nu jo, dejau nemazai, reikejo ryskiai raudonos, dejau poppy red suarflair nemazai, tai trupejo net kociot nejo blush2.gif
Aciu, mergaites 4u.gif

Man geriausi maistiniai dazai isgauti raudonai spalvai yra milteliu dazai, ju LT nezinau ar imanoma gaut... Bet raudona isgauna superine thumbup.gif .. O jei man mase Tampa sausesne, ar kartais blogai suvynioju I plevele, man buna apkieteja.. Tai visuomet isminkau su augaliniais taukais, rankas gerai pasitepu tais taukais ir praminkau, pasidaro elastingesne:)

Bite maja, Labai dailus tortukai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cool Mama: 25 rugpjūčio 2013 - 23:41
[quote=Mingailiux,

visi nuostabus tortuka thumbup.gif i, o paskutinis koks fainas wub.gif wub.gif wub.gif

[quote=anber,
visi labai graus tortukai thumbup.gif wub.gif , iskyrus ta vyriska biggrin.gif

[quote=Grucė,2013 08 25, 09:24]
Va, va, ir aš tą patį norėjau sakyt. Nuo formos toks kaip metalo prieskonis gaunasi ir net spalva į melsvumą, bet tik išorėj.
[/quote]
nes oksidojasi nuo metalo, ipac jej kreme yra citrinu sulciu ar rugstes, tai papilkeje ta vieta. Butina tortine apdengti sviestiniu popieriumu, o geriausia turbut butu su maistyne plevele thumbup.gif
Atsakyti
radau info kaip tvirtinti keliu aukstu tortukus siaudeliais, ir video yra, bet ar neperdaug tu siaudeliu ten prideta, kaip paskui ta torta pjaustyti su kruva siaudeliu ? ax.gif as tai tik 3-4 idedu medines lazdeles mirksiukas.gif

http://artisancakeco...-cake-supports/
Atsakyti
QUOTE(maramara @ 2013 08 25, 19:47)
Man irgi su raudona trupa.Naudojau ir Asda, ir milteliais dažus.Ir būtent raudona.O kaip tada išgaut ryškią spalvą?  g.gif

Ir as Asdos dažus naudoju ir pastebėjau, kad kiekviena masė skirtingai nusidažo. Turiu nuo kažkada gabaliuką TOOOkios ryškios raudnos, bet niekaip neatgaminu kokią ten masę gaminau kad tokia graži ir ryški gavosi.. išbandžiau ir pastilažą, ir MMG, ir marshmellow.. Gal aguonos gėlių masė?... bet ne, ta gėlių masė labai kieta, o čia toks elastingas tas gabaliukas.. g.gif niekaip tokios nebegaunu.. pabandyk ir tu su įvairiomis masėmis. Ir būtinai dėl dažus į ištirpusią želatiną, tada dar paskui galima įminkyti.
Atsakyti
Labas,

mano savaitgalinis vestuvinis.

----------------
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 26 rugpjūčio 2013 - 12:55
Sveikos, seku temute ir domiuosi tortuku tema taip pat smile.gif Zadu daryti 2 aukstu torta snikersa ir sokoladini karamelini. Kokia tvarka rinkti, t.y kuri reiketu deti apatini, o kuri ant virsaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodaplauke29 @ 2013 08 26, 21:31)
Sveikos, seku temute ir domiuosi tortuku tema taip pat smile.gif Zadu daryti 2 aukstu torta snikersa ir sokoladini karamelini. Kokia tvarka rinkti, t.y kuri reiketu deti apatini, o kuri ant virsaus  g.gif
Kad nera skirtumo , kuris apatinis, nes vistiek reikia sutvirtinti tortus pagaliukais smile.gif
Snikeris yra virtas tortukas, o antro nebandziau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodaplauke29 @ 2013 08 26, 21:31)
Sveikos, seku temute ir domiuosi tortuku tema taip pat smile.gif Zadu daryti 2 aukstu torta snikersa ir sokoladini karamelini. Kokia tvarka rinkti, t.y kuri reiketu deti apatini, o kuri ant virsaus  g.gif

Kad abu jie pakankamai tvirti, tai jei niekur netransportuosit, galit dėt kaip norit ir netvirtinus, manau g.gif Praėjusią savaitę dariau jogurtinį ir šokoladinį karamelinį ant viršaus, tai teko tvirtint. Nors visada jau geriau sutvirtint, nei paskui gailėtis, kad to nepadarei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 08 26, 04:04)
radau info kaip tvirtinti keliu aukstu tortukus siaudeliais, ir video yra, bet ar neperdaug tu siaudeliu ten prideta, kaip paskui ta torta pjaustyti su kruva siaudeliu ? ax.gif  as tai tik 3-4 idedu medines lazdeles mirksiukas.gif
http://artisancakeco...-cake-supports/

Tai gal nebūtina visų skylučių užpildyti šiaudeliais, o kur norisi, kur atrodo reikia, ten ir smaigstot. 4u.gif

Ps.: video nežiūrėjau.
Atsakyti
MMG padauginus dazu trupa , aguonos geliu mase labai gerai paima spalva , ir visai kitokios ryskesnes spalvos buna ,o mmg buvna truputuka kitokia spalva ypac jei tarkim torta dengi su kokia nors dazyta spalva mmg ,o kiti papuosimai yra tos pacios spalvos ,bet is aguonos geliu mases tai skiriasi spalvos . Nezinau kaip veikia pastiliazas.
Atsakyti