Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Minailiux, iš ko darote debesų rutulius , tokius kaip ant torto Lauryno krikštas ?
Atsakyti
Is to paties pastiliazo, kaip ir torta
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2013 08 24, 15:30)
Is to paties pastiliazo, kaip ir torta

Ačiū 4u.gif Jie tokie lengvučiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Mingailiux Kokie Tortukai grazus wub.gif , tiesiog pasaka..

Anber, Labai grazu, ispudinga.. Ypac paskutinis patiko thumbup.gif

Kaip Jums mergaites buna su Zelatinu, nebuna kvapo ir gelsvumo? Pirkau sveriama, gal nekokia kokybe? g.gif .. Bet darant jogurtinius tortus as jauciu idomu skoni, bet tik as, niekam kitam nesijuto.. Ir kvapas man toks Jo idomus.. Na as mase del to is perku.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cool Mama @ 2013 08 24, 23:21)
darant jogurtinius tortus as jauciu idomu skoni, bet tik as, niekam kitam nesijuto..

o jus jogurtinius tortus sutepat formose,taip?o krema ragaujat gal kuris buna prie formos prikibes?nes esu pastebejus,kad toks keistas ataskonis jogurtiniu tortu buna nuo formos,t.y. tik tas pakrasciukas,kuris su forma lieciasi,bet pats tortas tai visas skanus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 08 25, 08:47)
o jus jogurtinius tortus sutepat formose,taip?o krema ragaujat gal kuris buna prie formos prikibes?nes esu pastebejus,kad toks keistas ataskonis jogurtiniu tortu buna nuo formos,t.y. tik tas pakrasciukas,kuris su forma lieciasi,bet pats tortas tai visas skanus smile.gif

Va, va, ir aš tą patį norėjau sakyt. Nuo formos toks kaip metalo prieskonis gaunasi ir net spalva į melsvumą, bet tik išorėj.
Atsakyti
QUOTE(Grucė @ 2013 08 25, 10:24)
Va, va, ir aš tą patį norėjau sakyt. Nuo formos toks kaip metalo prieskonis gaunasi ir net spalva į melsvumą, bet tik išorėj.

drinks_cheers.gif tikrai jauciasi sioks toks metalo prieskonis....tada sutepinejant pabandziau tiesti kepimo popieriu,kad nebutu salycio su forma,gavosi gerai smile.gif tik tiek,kad dasideda darbo-kepimo popieriu iskarpau atskiromis dalimis (dugnui,sonams) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo umedyte: 25 rugpjūčio 2013 - 11:43
As pries sutepdama tortus visad isitiesiu nauja paprasta maiseli i forma, nereikia vargti su sviestiniu popierium, skoniu papildomu nebuna, o ir forma islieka svari, beto uzsidengia suteptas tortas maiselio krastais saldytuve 4u.gif

Kazkas anksciau klause, ko mase su dazais trupa... Tai tikrai su Sugarflair taip buna, galvojau vakar as ja priplosiu, trupejo ir torto puosimo planus man sugadino mad.gif
Su kitais dazais to nepastebejau.

Pasirodau, kaip sekasi...
http://images20.fotk...IMG_0151-vi.jpg
Maskapone su persikais, 3kg.

http://images14.fotk...IMG_0175-vi.jpg
Tortukas sraigiu augintojai, vysninis, 2kg.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 25 rugpjūčio 2013 - 18:43
mielos sraigytes ir boruzytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 08 25, 12:06)

Kazkas anksciau klause, ko mase su dazais trupa... Tai tikrai su Sugarflair taip buna, galvojau vakar as ja priplosiu, trupejo ir torto puosimo planus man sugadino mad.gif
Su kitais dazais to nepastebejau.

Tortukas sraigiu augintojai, vysninis, 2kg.

Labai gražūs tortai 4u.gif Mingailiux ir SZ tobuli.
Aš naudoju daugiausiai Sugarflair, ir niekas man netrupa. Trupa nuo bet kokių dažų, jei jų padaugini. Va reikėjo man juodos masės, dažiau su Americolor, trūkinėjo ta masė tiesiog nuo dažų pertekliaus. Gerai, kad tik detalės reikalingos buvo, nes apdengti tortą su tokia mase būtų doh.gif
Atsakyti
Taiva kur paslaptis su dazais. Nu jo, dejau nemazai, reikejo ryskiai raudonos, dejau poppy red suarflair nemazai, tai trupejo net kociot nejo blush2.gif
Aciu, mergaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 08 25, 19:15)
Taiva kur paslaptis su dazais. Nu jo, dejau nemazai, reikejo ryskiai raudonos, dejau poppy red suarflair nemazai, tai trupejo net kociot nejo blush2.gif
Aciu, mergaites 4u.gif

Man irgi su raudona trupa.Naudojau ir Asda, ir milteliais dažus.Ir būtent raudona.O kaip tada išgaut ryškią spalvą? g.gif
Atsakyti